E9 - Zadní světlo plný vody... :(

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
enikybeniky
Řidič

E9 - Zadní světlo plný vody... :(

Příspěvek od enikybeniky »

Ahoj, při pokusu vyměnit žárovku koncového + brzdového světla jsem zjistil, že celou lampu mám plnou vody.... :cry: Koukal jsem, ale nic mi nepřišlo, kudy by se tam mohla dostat... Neví někdo?
Jinak s tou žárovkou to bude horší - patice byla celá zarezlá, zapečená, tak musela jít hodně brutálním způsobem ven kleštěma a koupila to i objímka.
Dá se to někde koupit - např. KV Kelly? Ty dráty se budou muset štípat? Elektrikář nejsem ani omylem, tak mě to zajímá, abych věděl.... Díky. Jinak blinkr i brzdový naštěstí úplně v pořádku, bez rezi... :roll:
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Už se to tu jednou řešilo.Je to někde níž.Jmenuje se to "skaláři v kufru" shodou okolností to dělala totiš i mně a spoustě dalších.Je to nešvar Toyot.Zadní světla jsou totiš nalepeny na silikonu a ten steří a je to.Může to dělat i něco jiného ale mně to dělalo tohle.Postupem času to čeká každýho. :wink: Jinak já mněl patici úplně rozpadlou a va světlech mněl zelený řasy.Nalil jsem tam savo a dobrý. A ty objímky jsem mněl z druhýho auta,takže jsem je jen přehodil a pohoda. Jestli se dají koupit nové ale netuším.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

Vůbec jsem nezjistil, kudy se tam ta voda mohla dostat.

Ale dostalo mě, že za tu patici - viz foto - chtěli v Toyotě krásných 910,- Kč!!! :shock: Jsem se docela zasmál. Tak jsem si sehnal podobnou zadarmo z nějaký mazdy a po menší úpravě plastíku by to mělo sedět.

Pomohlo by tomu světlu, kdybych všechny možný škvíry a švírky utěsnil třeba silikonovu pastou?

A neměl by někdo, prosím, toto zbytečný někde v garáži na prodej? :roll:

Obrázek

Obrázek
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
macik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od macik »

fuj ty koxo, ze riasy... ja mam akvarium v prednom svetle - mam v nom puklinu, cez ktoru sa tam voda pravdepodobne dostala...
Corolla E10, 3D, 4E-FE, Social Edition, 289000 km
Odpovědět

Zpět na „Corolla“