ved je to uplne jedno ne?
kazdy oceni nieco ine
hadat sa, ci celica odveze babkinu almaru je zbytocne
S kamošem sme v celice převezli stůl 150 x 75 x 90 cm ...Idaho píše:no nevím o praktičnosti nejaké plíny nic moc nevypovídaji, jelikož jde o malé balížky které se ti dobř rozloží ale zkus třeba převézt skřínano čelda je krajne nepraktické auto, ale s tím snad jsme při koupi počítali ne? kdo chce auto do kterého složí patnáct slepuic, kozu, prase a dve telata ten si koupí fabii nebo fauvé
zapomnel jsi dodat že na mndeo sem čel ze skorpia v kombjnu což ej ejšte vetší vagon a před škopkem jsem dost dlouho jezdil s Chevy Suburban - jestli nekdo znáBRunner píše:No nedá mi to, něco už jsem s Celicama najezdil (4g a 5g).
Nejdřív vám něco nabonzuju na Idaha- na Celicu přesedlal z Mondea f kombajnu....nevim kolik z vás mělo tu čest s mondeem, ale je to něco jako nákladní vagón.
jo to je fakt... bagrista na celdu radlici nepřipne, traktorista valník nezapojí, beton to nemíchá, písek ani uhlí tím nepřevezeš, koně jenom rozporcovaného (ale kdo by si na to pořizoval přívěs když si může koupit celdu)... atd... je to obecně nepraktické auto (na základě teorie, je nepraktické pro mě, nebude i pro ostatní masy)Idaho píše:nechi ti brát iluze, nevímjak je na tom 6. gen ale ta 5. je proste v tomhle hrozná..
Chápu že zatím jsi vždy odvezl to co potřebuješ a v tom ti stačí ale to že vyhovuje tobe ve vožení tvých věcí neznamená že bdue vyhovovat každému.
celica proste není praktické autobudu s eklidne hádat až do krve. chtel bych třeba videt jak drobná ženská bude do 5. gen rvát dozadu destkou sedačku ( abno jde to ale musí být dvy , vyndané zadní platiou sedačka s ejak ježek v kleci protáhen a náčí skrz kufr / nejlépe když s eješte jedna azdí sedačka skloopí to tam pak jde líp ) a upne, práce pro jednoho chlapa cca 5-10minut. pro ženskou se 160cm neřešitelnej problém.
v celice neodvezu psa ( pozor ne podvyživenou lišku ale psa ) na delší vzdálenost než 50km aby se mne nepokusili nezavřít za týrání zvířat ( kor když hafy máte dva ) - v tomhle nad celikou vyhraje i "obyč" rodinný sedan , neřkuli hatch..
no ale takových vecí je spousta. proste mi fakt připomínáte "golfisty" co se furt snaží dokázat jak jejich auto je proste nej .. ( dokonce i stejné fráze - odvezu v tom vše co potřebuju, žere to tak málo, je to tak geniálně vymyšlené, je to tak praktické.. atd.. ) - podle váš by i trabi 2D byl vysoce praktickej, protože ten květináč s kytkou a kabelku co potřebuju převézt v tom odvezu vždy..
chápu že vám zrovna stačí ale to z nej nedelá praktické auto pro masy lidí
jinak ted z trošku jiného soudku, že maj sportovní vozy malej rejt, to už sem si zvykl ale že i "rodinej superpraktickej hatch" bude mít menší rejt než supra to sem fakt nečekal
leni řeším tu snad spolehlivost celicy? řeším tu její jízdní vlastnosti?Leňulka píše:Idaho: vis prijde mi to ze si proste chtel koupit auto, zalibila se ti Celica pac je to vzhledove i technicky docela povedene auto, narazil si na kousek ktery na tebe budil dobry dojem ale ejhle, on dobry dojem se zmenil ve spatny sen, a ted to tady das vyzrat nam, ono je potreba neverit lidem co ti auto prodavaji, je potreba si ho sam vyzkouset a to ze technicky stav nebyl zrovna eno nuno, jak ti bylo opacne tvrzeno, to uz neni ale chyba Celicy, ale predchozich majitelu, proc ji tady tak vsichni chvalime? mame ty sve nejspis vymazlene k obrazu svemu, ze zacatku tomu treba taky tak nebylo, ony ty auta uz neco pamatuji, technicky stav vetsinou odpovida stari vozidla, takze to proste neni zrovna nejnovejsi Porsche ale nam staci, a nejsme jak pos.ani Golfisti co si tady haji jen to svoje, ja a myslim si ze nejen ja, uznavame i jina auta, treba i evropska, ja se treba nebranim myslence, ze bych si jednou poridila Lancii, BMW, z japoncu Subaru a nebo Nissana, kdezto takovy Golfista vidi jen to sve jedine a pres to nejde, a vsechno je shit, tady nikdo jine auta nepomlouva, nezapomen, ze jsi v sekci Celica, tak co od ni ocekavas? ze tu budeme pet pisne o Mondeu? a kdyz uz jsme u toho, ty jsi pak jeden z nas, pac pokud vim u tebe vitezi Supra, a na tu ti tady taky nikdo nesaha![]()
kazdy mame proste to sve, sto lidi sto chuti, jeden ma rad holky jiny zase vdolky, neexistuje idealni auto do ktereho neni potreba vrazet, sam si vzpomen v jakem stavu si mel i ty auta nez si je dal do poradku