Pochlubte se svojí Rollkou
- wmousew
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Pochlubte se svojí Rollkou
tak jsem provedl důkladnej úklid, vyleštil a vyjel abych si udělal nějaké fotky tak se vás chci zeptat na názor, jak se vám líbí..
Naposledy upravil(a) wmousew dne pon 30.07.2007, 20:46, celkem upraveno 1 x.
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pěkný pěkný no a to křídlo... už si to tak koupil s autem? nebo si to křídlo kupoval samotný ? dyštak napiš kde
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
- wmousew
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
to křídlo bylo už na autě, a je to originál toyota podle toho co je na štítku zespod toho křídla. Když tak se tam zítra kouknu a napíšu sem co tam je
to CharlieCh: klidně nějaká TTD pošlu, ale nejdřív mi musíš říct co to je
to CharlieCh: klidně nějaká TTD pošlu, ale nejdřív mi musíš říct co to je
Sorry, občas mi nedojde, že ne všichni přítomní byli na vojně, kde se tato zkratka používá, TTD=taktickotechnická data, prostě parametry čehokoli Kromě podpisu nás určitě zajímají ty elektrony, barva auta na fotkách je asi dost zkreslená, co máš za úpravy atd. a hlavně - odkud je to křídlo!
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- wmousew
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
super dík za vysvětlení a TTD přidávám do slovníku Takže parametry čehokoliv.. tak výbava- el. okna, el. šíbr, klima, centrál na dálku, alarm, posilovač řízení, 2 bagy, rádio Alpine CDA-9851R, mp3, wma, 4 repro. to by snad stačilo dál.. má najeto 208 000km. úpravy co bych si dělal já nemám žádný, úpravy co na tom autě jsou je jak si viděl to křídlo (až vylezu z postele opíšu ti štítek) a pak má nějaký sportovní tlumiče, je hodně nízko, a krásnej laďák. Nevím jestli tě to bude zajímat, ale je ze slovenska a jako nové ho měl herec Miro Noga.
No a dál, barva je kompletně nová dělaná asi před čtvrt rokem, (docela blízké seznámení s golfem na křižovatce, naštěstí jen lehce) tmavě šedá metalíza odstín nevím přesně ale takhle vypadá z detailu
No a na kola ti odpovím fotkou jen mi chybí krytky co mi ukradl nějakej dobrej človek když jsem stál v Bratislavě na sídlišti ...
No a dál, barva je kompletně nová dělaná asi před čtvrt rokem, (docela blízké seznámení s golfem na křižovatce, naštěstí jen lehce) tmavě šedá metalíza odstín nevím přesně ale takhle vypadá z detailu
No a na kola ti odpovím fotkou jen mi chybí krytky co mi ukradl nějakej dobrej človek když jsem stál v Bratislavě na sídlišti ...
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no to označrení mi moc neříká
a ty kola sou podobný jako se používaj u mitsubishi colt..
a ty kola sou podobný jako se používaj u mitsubishi colt..
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
2 wmousew - všiml jsem si, že ti na straně řidiče odstává kapota víc, než na druhé straně. Možná je to následek toho golfu, ale možná ne - takže když otevřeš kapotu, objevíš 2 gumové dosedací silentbloky kousek za svetlomety, které vlastně svojí výškou vymezují usazení kapoty při jejím zavření a to nejlepší nakonec - jsou šroubovací! Mě taky klesala víc jedna strana kapoty, tak už jsem chtěl lepit nějakou podložku, když vtom jsem přišel na ten zázrak Stačilo jenom pootočit.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D