nové autí

vše ohledně modelové řady Celica
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

nejsem zadnej extremni tuner neboj :), libi se mi to a proto sem si taky koupil celdu a ty neony to je jenom na okrasu...:), na technicky se jim to taky asi nebude moc libit co :(,ale tak to me ceka az za rok,ted bych mel vyresit ty pneu... ale v prvni rade asi chladic, nejak sem uvaril motor... ups
:evil:
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: nové autí

Příspěvek od Petr »

mobius píše:ahoj tak sem si minulý týden koupil celicu a když sem byl včera na evidenčce tak se mě ptali jestli mam atest na tmavý okna,ten já samožřejmě neměl a druhá věc, že mám pneu místo 195/60/15 tak mám 195/50/15 a to prej nejde :(,nechci kupovat nový,ty stávající maj dobrej vzorek a tak sem se chtěl rovnou na úvod zeptat kde si mužu zažádat o vyjímku na jinej rozměr, nevíte někdo?
ja bych to udělal takhe půjč si kola od nějakýho kámoše z jiný celici z puvodním rozměrem udělej přihlašení a dej svoje při kontrole se ti na to policajti dívat nebudou pokud tam nebudeš mít 19 a v malém tech. to není takže zkus tohle:: :D
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

to uz je v poho, na ty evidencce me na to jenom upozornil ale v pohode mi to dal :), jde mi jenom o to abych to mel v cajku kdyby neco...
Odpovědět

Zpět na „Celica“