Kolik za ni chtit? Celica 7.G
Kolik za ni chtit? Celica 7.G
Preji vsem pekny den,
rozhodl jsem se prodat svoji Toyotu Celicu, mohl by mi nekdo poradit kolik za ni muzu zhruba zadat?
Jedna se o:
Toyotu Celicu 7. generace, cerna barva, vyrobena 12/99, 1.8 VVT-i, 105 kw, najeto 175.000 km, cerna kuze, 16" alu, automaticka klimatizace, radio puvodni (nevim kodove oznaceni, ale je to normalni radio na kazety + CD changer na 6 CD). Puvodni stav (bez kridla, zadna cira optika atp.). Auto je puvodem z Nemecka, jsem 3. majitel, ale oba dva predchozi majitele jsou rodinni prislusnici, takze historie znama. Nikdy nebourano. Celica ma par kosmetickych vad na laku (oderek), a malou promacklinu na levem prahu uplne vzadu (nejaky idiot na parkovisti, bohuzel nevim kdo to byl).
Dekuji vsem za pomoc pri ocenovani
rozhodl jsem se prodat svoji Toyotu Celicu, mohl by mi nekdo poradit kolik za ni muzu zhruba zadat?
Jedna se o:
Toyotu Celicu 7. generace, cerna barva, vyrobena 12/99, 1.8 VVT-i, 105 kw, najeto 175.000 km, cerna kuze, 16" alu, automaticka klimatizace, radio puvodni (nevim kodove oznaceni, ale je to normalni radio na kazety + CD changer na 6 CD). Puvodni stav (bez kridla, zadna cira optika atp.). Auto je puvodem z Nemecka, jsem 3. majitel, ale oba dva predchozi majitele jsou rodinni prislusnici, takze historie znama. Nikdy nebourano. Celica ma par kosmetickych vad na laku (oderek), a malou promacklinu na levem prahu uplne vzadu (nejaky idiot na parkovisti, bohuzel nevim kdo to byl).
Dekuji vsem za pomoc pri ocenovani
Auto je nejlepší droga
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim!
Za 1. nevim proc ji prodavas, 8. generace jeste nevysla
Jinak odhadem vykup v bazaru - 200.000 Kc.
Prodej pres annonci co nejrychleji - 240.000 Kc.
Prodej kdyz nespechas, tak klidne i 280.000 Kc.
Obrovsky plus je ze nebyla bourana, vetsina Celic co ted jsou po inzeratech kolem 250.000 Kc jsou docela strepy (par sem si jich po bazarech ze zvedavosti prohlidnul).
Moje Celda byla taky bouchla na pravou stranu (v 2003), ale kvalitou opravy se to neda vubec srovnavat... temto brutalne nesedely dily, popraskanej lak vsude, poskrabanej interier a tak...
Za 1. nevim proc ji prodavas, 8. generace jeste nevysla
Jinak odhadem vykup v bazaru - 200.000 Kc.
Prodej pres annonci co nejrychleji - 240.000 Kc.
Prodej kdyz nespechas, tak klidne i 280.000 Kc.
Obrovsky plus je ze nebyla bourana, vetsina Celic co ted jsou po inzeratech kolem 250.000 Kc jsou docela strepy (par sem si jich po bazarech ze zvedavosti prohlidnul).
Moje Celda byla taky bouchla na pravou stranu (v 2003), ale kvalitou opravy se to neda vubec srovnavat... temto brutalne nesedely dily, popraskanej lak vsude, poskrabanej interier a tak...
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
No je to tezky, tech duvodu je vic, ale predevsim ma najeto tech 175k, a navic mam skvelou nabidku, ktery asi neodolam. Takze celica uz nebude potreba. s tema cenama mam pocit ze jses dost vedle, s timhle najezdem bych rekl ze to co pises za ni ani nahodou nedostanu. Je sice pravda ze bourana nebyla, ale tech 175 na pocitadle je celkem strasak.
Navic vsichni pisou jak se celica spatne prodava...
Navic vsichni pisou jak se celica spatne prodava...
Auto je nejlepší droga
Ja si myslím že ToyCel má pravdu.My máme Celicy a víme co v nich,,je" a kolik jsou schopny vydržet při dobrém zacházení.Ale jinak je to naneštěstí hůř prodejné auto pár z nás z klubu by o tom vedělo něco říct.Že jo kluci.Haky to celkem dobře odstupňoval ale z cen budeš muset ubrat podle toho tak na to rychle spěcháš jinak jsou ceny akceptovatelné Neubírej z nich moc až na tu poslední z tý uber teda moc víc.Na Celicu se musí najít vysloveně ,,pacient" to víme všichni.Ja osobně 7. generaci nemusím kvůli desingu ,,bez urážky pánové" ale co koukám tak mladší ročníky kluků ji docela berou jako ,,in" a proto i přes naježděné km by mohla být prodejná.Běžného kupce nepresvědčíte povětšinou že to auto naběhá dalších 100 tisíc bez .... atd.Budu držet pěstě ať co nejlíp prodáš, to že nebyla bouraná je plus a to že na ní není tuning to je alepoň pro mně další plus i to že je černá je docela plus .Vyčistit, vymazlit, nafotit/fotky dělaj hodně/ dát na ,,servry" i tady do prodeje a čekat!!!On se najde pacient.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
jen skodovky nevydrzej vic jak 200 tis jinak kazdy solidne udelany auto vydrzi klidne pul milionu kilometru a 170 tis? co to je? absolutne nic...nejhorsi jsou takovy co pri koupi koukaj na kilometry a na to ze to je uz 5 let stary auto a podobne.ale to neni spotrebni fabia.to je celica takze na tyhle auta se nahlizi trochu jinak.ted nakej vul na tuning foru na inzerat celicy CS za 170 tis rek ze je to neprodejny pac je to rv 92
Vždyť to říkám je to o tom že všichni to tady víme ale lidi běžný ,,spotřebitelé" celkově ne toť jak příklad Greddy který uvádíš s CS o tunerovi pomlčím.Tak to ti radši Greddy nic neříkám o kolegovi kterému když jsem řekl kolik stojí zachovalá vymazlená GT4 6 g. že to si koupí radši novou Fabii skutečně to není o tom vůbec nepochopil smysl debaty o autě . a nač ho v podstatě člověk chce.Proto nemám kombík jak ostatní kolegové ale jako 2 auto Celicu.Proto si myslím že se pacient na tuhletu černou 7.g najde jen to půjde jinak jak u běžné,, konfekce".Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Jj, na ten inzerát jsem taky koukal a bylo to celkem úsměvný. Každopádně to asi ale bylo tim, že ten dotyčnej o tom autě věděl prd. Stejně tak jako ty, když jsi tam psal ty nesmysly v debatě o Hyundai Coupe Tim tě teda nechci nijak zchazovat nebo urážet, ale je to to samýgreddy píše:jen skodovky nevydrzej vic jak 200 tis jinak kazdy solidne udelany auto vydrzi klidne pul milionu kilometru a 170 tis? co to je? absolutne nic...nejhorsi jsou takovy co pri koupi koukaj na kilometry a na to ze to je uz 5 let stary auto a podobne.ale to neni spotrebni fabia.to je celica takze na tyhle auta se nahlizi trochu jinak.ted nakej vul na tuning foru na inzerat celicy CS za 170 tis rek ze je to neprodejny pac je to rv 92
Kdo tu srovnává tyhle 2 auta? Ty jsi psal, že tam někdo psal nesmysly co se týče Celici CS, já napsal, že to bylo asi z jeho nevědomosti, stejně tak jako ty nesmysly co jsi tam psal ty o tom Hyundai Coupe. Pokud jsi to tedy byl ty a ne někdo jiný, kdo si řiká Greddy.greddy píše:o jaky coupe? to si nak nepamatuju...a jestli chces srovnavat celicu s hyundai tak to jsi dobrej teda ...coupecko sem mel na par tydnu pujceny a zlata celica..na tom aute neni proc zvedat cenu jako v pripade carlose.carlos je malej unikat.co je hyundai prosimte?
ja uz na TF skoro nepisu tak nevim o cem mluvis...Petr_K píše:Kdo tu srovnává tyhle 2 auta? Ty jsi psal, že tam někdo psal nesmysly co se týče Celici CS, já napsal, že to bylo asi z jeho nevědomosti, stejně tak jako ty nesmysly co jsi tam psal ty o tom Hyundai Coupe. Pokud jsi to tedy byl ty a ne někdo jiný, kdo si řiká Greddy.greddy píše:o jaky coupe? to si nak nepamatuju...a jestli chces srovnavat celicu s hyundai tak to jsi dobrej teda ...coupecko sem mel na par tydnu pujceny a zlata celica..na tom aute neni proc zvedat cenu jako v pripade carlose.carlos je malej unikat.co je hyundai prosimte?
kazdopadne jaky nesmysly? o CS je to opravneny jelikoz to auto ma neco vyjimecnyho at uz to ze to je vymazlena turbina nebo ze je to 5tis edice..
rekni mi co ma ta hyundai coupe vyjimecnyho ptam se te podruhy tak nechod kolem horky kase
Ukaž mi kde jsem tvrdil něco o nějaký vyjímečnosti? Psal jsem o psaní nesmyslů týkajících se jednoho nebo druhýho auta...greddy píše:ja uz na TF skoro nepisu tak nevim o cem mluvis...Petr_K píše:Kdo tu srovnává tyhle 2 auta? Ty jsi psal, že tam někdo psal nesmysly co se týče Celici CS, já napsal, že to bylo asi z jeho nevědomosti, stejně tak jako ty nesmysly co jsi tam psal ty o tom Hyundai Coupe. Pokud jsi to tedy byl ty a ne někdo jiný, kdo si řiká Greddy.greddy píše:o jaky coupe? to si nak nepamatuju...a jestli chces srovnavat celicu s hyundai tak to jsi dobrej teda ...coupecko sem mel na par tydnu pujceny a zlata celica..na tom aute neni proc zvedat cenu jako v pripade carlose.carlos je malej unikat.co je hyundai prosimte?
kazdopadne jaky nesmysly? o CS je to opravneny jelikoz to auto ma neco vyjimecnyho at uz to ze to je vymazlena turbina nebo ze je to 5tis edice..
rekni mi co ma ta hyundai coupe vyjimecnyho ptam se te podruhy tak nechod kolem horky kase
jak rpijde na vec argumenty zadny tak takovahle debata nema smysl...
no psal si neco o nesmyslech..vyjel sem si historii TF a nikde sem nic nenasel ...tak mi doslo z toho co si psal na reakci o tom ze nekdo rika ze 180tis za celicu bylo moc ze u Coupecka je to to stejny..
jezis tak rekni jaky nesmysly proboha vkladas mi do pusy neco o cem nic nevim tak chci vedet co!
no psal si neco o nesmyslech..vyjel sem si historii TF a nikde sem nic nenasel ...tak mi doslo z toho co si psal na reakci o tom ze nekdo rika ze 180tis za celicu bylo moc ze u Coupecka je to to stejny..
jezis tak rekni jaky nesmysly proboha vkladas mi do pusy neco o cem nic nevim tak chci vedet co!
Tady je to vlákno: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... &start=128greddy píše:jak rpijde na vec argumenty zadny tak takovahle debata nema smysl...
no a konkretne kde je ten nesmysl...to je debata jak s zenskou fakt slo to zkrouhnout na 4 prispevky..rekl bys co a ja bych ti rekl proc ...Petr_K píše:Tady je to vlákno: http://www.tuning-forum.org/viewtopic.p ... &start=128greddy píše:jak rpijde na vec argumenty zadny tak takovahle debata nema smysl...
btw nechapu proc sem tahas tohle kdyz v tom tematu nebyla resena hodnota auta.ja psal o tom ze unikatnejsi auta se necenej podle stavu KM a roku ale podle jinych parametru takze sem tahas nesmyslny veci a fakt netusim proc rec byla o ceneni auta takze priste sem laskave netahej OT...od toho je sz