Snizeni celdy
Snizeni celdy
Chtel sem se zeptat ci ma nekdo nejakou skusenost se znizenim celdy 5gen. Premyslim ze bych o neco skratil pruziny lebo vcil sem to jeste odlechcil a vypada to jako koza, hlavne ten zadek. je to dobry napad srezat pruziny?
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Snizeni celdy
HOVADO,...řezat pružiny,...to snad neeeeeeeDubac260 píše:Chtel sem se zeptat ci ma nekdo nejakou skusenost se znizenim celdy 5gen. Premyslim ze bych o neco skratil pruziny lebo vcil sem to jeste odlechcil a vypada to jako koza, hlavne ten zadek. je to dobry napad srezat pruziny?

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: Snizeni celdy
k tomu jeste rizni tlumice a vypust z nich plyn a kapalinu,ArnieGT píše:HOVADO,...řezat pružiny,...to snad neeeeeeeDubac260 píše:Chtel sem se zeptat ci ma nekdo nejakou skusenost se znizenim celdy 5gen. Premyslim ze bych o neco skratil pruziny lebo vcil sem to jeste odlechcil a vypada to jako koza, hlavne ten zadek. je to dobry napad srezat pruziny?![]()
ne vazne, rezaji jen reznici , nema to cenu, pokud nemas na snizenej podvozek tak to nedelej, je to sice reseni ale to nejhorsi, nasetri si peniz na poradnej komplet podvozek a litovat nebudes, jestli to uriznes - litovat budes
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych urcite nesnizoval, po zkusenostech (hlavne v zime) by spise rad auto zvednul
Svetla vejska 9cm je na prd na normalnich silnicich
Na ty fotce je i pekne videt, jak mam servanou tu ochranou gumu na podvozku
Jinak rezani pruzin snad provadeji jenom pubertaci na S120, ne?

Svetla vejska 9cm je na prd na normalnich silnicich

Na ty fotce je i pekne videt, jak mam servanou tu ochranou gumu na podvozku

Jinak rezani pruzin snad provadeji jenom pubertaci na S120, ne?

Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Je pravda,že ten kdo uřezal pružiny toho potom litoval.Znám takových lidí mnoho.Já jsem to taky udělal na Š.105.Je to děs.....to auto skákalo protože věčně leželo na dorazech.Strašná věc.A některé snížené pružiny vážně vypadají jako by je jen uřezali.Jsou naprosto shodné s oreginály.......jsou to neznačkové pružiny.A pokut koupíš jen sportovní pružiny a budou tvrdší než origo,tak ti může auto hopsat.Ty tlumiče tutiš nejsou stavěný na takový odpor.Nejlepší je kopit tlumiče i pružiny /komplet podvozkový kit/ Vše ostatní je marné a zhorší to jízdní vlastnosti.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...