Kolísání otáček a výkon
taky si myslím, že bude stačit jen lamela, ložisko promaž vazelínou a je to
jinak blbě se mě to shánělo po dílech a protože sem to potřeboval rychle vzal sem tenkrát celou sadu od TRW a spokojenost.
Kdybys kupoval celou sadu tak si dej pozor na to, že jsou dva typy sad. Rozdíl je v ložisku, jedno má větší šířku.

jinak blbě se mě to shánělo po dílech a protože sem to potřeboval rychle vzal sem tenkrát celou sadu od TRW a spokojenost.
Kdybys kupoval celou sadu tak si dej pozor na to, že jsou dva typy sad. Rozdíl je v ložisku, jedno má větší šířku.
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díky díky,...už jsem objednal od IDAHA komplet spojku,..tak to sand bude OK 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já když měnil spojku, taxem vzal celou sadu(lamela, přitlač, ložisko) od Idaha a spokojenost, už se konečně můžu normálně rozjet:) akorád mě tehdá ještě neprokluzovala, ale znemožnovala rychlejší rozjezd, auto skákalo jak blbý

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo taky jsem objednal všechno,...
Je tu někdo "povolaný" kdo by mi dokázal poradit kdybych si chtěl výměnu zmáknout sám? jestli je to vůbec možné v domácích podmínkách?
Díky předem za jakékoli rady,...fotodokumentace by taky nebyla marná, ale to už bych chtěl asi fakt moc že,....

Je tu někdo "povolaný" kdo by mi dokázal poradit kdybych si chtěl výměnu zmáknout sám? jestli je to vůbec možné v domácích podmínkách?
Díky předem za jakékoli rady,...fotodokumentace by taky nebyla marná, ale to už bych chtěl asi fakt moc že,....

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
neboj, zvladnout se to da, ale budes holt muset vytahnout ven prevodovku, ptze jinak se k tomu nedostanes... ja to delal na svym aute na podzim, a bylo to na dva dny - jeden ven, druhej zpatky
snad to budes mit rychlejsi... 

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
musíš oddělat sání, baterku, startér, poloosy, příčnej nosník co je pod motorem, pak celej motor musiš spustit dolů abys vytáhl tu převodovku ven.. výměna spojky je pak už jednoduchá.. jen si pak musíš radši pučit nebo udělat středicí trn až ji tam budeš montovat, ale dá se to i bez toho 

- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Díky za rady,...i když pořád přemýšlím jestli to nesvěřím servisu,..i když za to chtějí nějakých 2800,- a tak pořád nevím,...
Středící trn?,...to bude k čemu potřeba?...jsem měl představu že to všechno do sebe nějak musí pasovat na díry nebo šrouby?...nebo ne?
Středící trn?,...to bude k čemu potřeba?...jsem měl představu že to všechno do sebe nějak musí pasovat na díry nebo šrouby?...nebo ne?

- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno... nejak musis lamelu vystredit pod pritlacakem tak, aby to pak sedlo na hridel z prevodovky. jakmile pritlacak utahnes, s lamelou uz nepohnes...ArnieGT píše:Díky za rady,...i když pořád přemýšlím jestli to nesvěřím servisu,..i když za to chtějí nějakých 2800,- a tak pořád nevím,...
tady je motor - pritlacak, pod nim je lamela

a tato hridel tim prochazi

mno snad mi rozumis... da se to udelat tak, ze ten pritlacak lehce pritahnes, aby s lamelou slo zlehka hybat, nasadis prevodovku na motor, a pak opatrne rovne zase oddelas, pritlacak pritahnes a lamela by mela byt i tak vystredena...
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
to Celerak:
přesně tak, sám bych to neřekl líp
to ArnieGT:
jestli si dobře pamatuju, tak sme to dělali s kamošem asi 4-5hod..
jinak u nás si bere šikovnej mechanik asi 270kč/hod takže kdyby to dělal sám dejme tomu 7hod tak mě vychází cena 1900,- Kč
přesně tak, sám bych to neřekl líp

to ArnieGT:
jestli si dobře pamatuju, tak sme to dělali s kamošem asi 4-5hod..
jinak u nás si bere šikovnej mechanik asi 270kč/hod takže kdyby to dělal sám dejme tomu 7hod tak mě vychází cena 1900,- Kč
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
este teda... proc bys motor poustel dolu? ja ho nikam nepoustel, stejne povolis silenblok prevodovky z kastle, tudiz cela strana padne dolu, takze spis ten motor musis podlozit aby ti nespadl na zemRaW007 píše:. ..pak celej motor musiš spustit dolů abys vytáhl tu převodovku ven..

a dik ze sem to dobre popsal, aspon jednou neco

Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Já sem bral celou sadu,stála mě myslím 6500kč
má najeto nějakejch 10tisíc km tak je na prodej kdyby někdo chtěl. Výměna zabrala 5 hodin,dělal sem to s kamošem v jeho servise,sem automechanik takže to šlo rychleji,vzal si jen 100kč na hodku takže pohoda a značka spojky je LUK prej s nima má nejlepší zkušenosti. spojka jde krásně lehoučce mačkat,měl jsem na jinym autě valeo a sachs a ty šli celkem ztuha.

Toyota Carina E 2.0 GLI