mrkejte na to

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

mrkejte na to

Příspěvek od Tonda »

Viděli jste už někdy něco takovýho? http://www.autoscout24.de/Details.aspx? ... 1w&asrc=fa
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

jo znám to před rokem jsem ji mohl mít ale bylo to coupé a né fastback. a byl za pár kaček aji jsem zalitoval že jsem to nevzal. Mohl by s toho bejt maso car.
Carlos Sainz limited 2468/5000
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Je zajímavý,že tyhle auta u nás nemají skoro žádnou hodnotu.I když do nich nasypeš třeba 300 000,-
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

jj to jo češi totiž autům nerozumí. Podle čechů je nejlepší mít auto co nejnovější a hlavně s produkce VW apd. Němci maj prachy a něco o autech vědí a vý že VW jsou socky na ježdění do práce a mít doma JP 80tých let je cool 8) Např moje charade má cca 100KW na sprintehc podělá většinu 2.0 a d rží krok s hon%dáckýma VTičkama. Ceého h orenovuju a dávam mu opticky seriovej vzhled u nás bych za něj dostal tak 50tis v německu dvakrát tolik a toufám si říct že by hned zmizel. Půlka lidí mi na GT-ti řekla že je korejská merdka a když jsem jim řekl že je to jedna z nejstarších JP automobilek , která vznikla v roce 1907 a je pot patronátem toyoty tak ne mně čumí jak na debila a že je to stejně jen stará merdka.
Carlos Sainz limited 2468/5000
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Nemůžu nic jiného než s tebou souhlasit.
Odpovědět

Zpět na „Celica“