Tak konečně jsem sehnal origo antému ma čeldu teda až v daleké Americe ale bude. Je to sice jen ten konec viz. obrázek ale za 400 kc se vším všudy je to supr.Mám tam kamarádku která je tam na pul u strýce napul pracovně koupila mi ji a příští měsíc doveze do CR
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD My TOYOTA is fantastic
Mně prdla jen ta struna jinak je ta anténa v pořádku takže stači jen vymněnit.Jinou jsem nesehnal zaplat pánbuh za tuhle chtěl jsem jen origo néé žádnou náhražku.Na vrakáči za ní chtěj 2000 ale bez záruky takže mi muže zase za týden prasknout kdo ví takhle budu mít jistotu že jen tak nepraskne vlastně to je jediná závada na tý anténě ta struna.
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD My TOYOTA is fantastic
Greddy kde jsi sehnal tu anténu?Já zvažuju že dám event. jen pevnou krátkou i když je to podle Vás farizejství když mi Nightfever řekne že nejde už s ní nic udělat.Taky ji mám odddělanou ale motorek jde.I když je riziko že mi ji ... , přišel jsem za 3 měsíce o 4 sadu ventilků a mám dojem že kolem nemocnice všechny děti mají chromové ventilky na kolech.Doky
koupil jsem ji na autodoplnky.cz...sice to trvalo ale prisla a to je dulezity...funguje bez problemu.montaz taktez bez problemu..sedlo to tam jak prdel na hrnec..mam to predelany na vypinac takze mi antena vyjizdi jen kdyz chci