gufera převodovky 4x4
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zkus se podivat, popripade napsat na www.mateza.cz to je velkej obchod s gufery, lozisky.. pokud budes znat rozmery, tak by je mohli mit..
i kdyz pro tebe je asi brno ci havlickuv brod trochu z ruky, ale vzdycky to jde nejak vyresit 

"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když tady vzpomínáte ty gufera tak se mi podařilo sehnat gufera do náboje a těhlice na přední kola normálně se to prodává v sadě i z ložiskem ale u nás v přerově v davazu jsem sehnal na obě kola za 150kč origo toyota jedna sada 1400kč
ještě jsem se ptal na nějaký díly v toyotě taK SE PODRŽTE
TĚSNĚNÍ DO DVEŘÍ 3300KČ myslím to co je kolem skla když se zavřou dveře na kastli TĚSNĚNÍ DO ŠÍBRU 5500KČ A TEN TROJŮHELNÍČEK JAK JE PŘIDĚLANÝ ZRCÁTKO 2200KČ DOBRÝ CO?
na ten jsem se ptal z důvodu že to mám prasklý v tom místě jak mi vyjíždí sklo a někdy mi tam teče hold je to staré
ještě jsem se ptal na nějaký díly v toyotě taK SE PODRŽTE
TĚSNĚNÍ DO DVEŘÍ 3300KČ myslím to co je kolem skla když se zavřou dveře na kastli TĚSNĚNÍ DO ŠÍBRU 5500KČ A TEN TROJŮHELNÍČEK JAK JE PŘIDĚLANÝ ZRCÁTKO 2200KČ DOBRÝ CO?
na ten jsem se ptal z důvodu že to mám prasklý v tom místě jak mi vyjíždí sklo a někdy mi tam teče hold je to staré