Prodej Corolly
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Prodej Corolly
Ahoj všem, dávám předběžné info, jesti by měl někdo zájem o mou Corollu nebo o někom věděl, kdo by měl zájem. Info o vozidle – napsal jsem vše a zkopíroval, co budu dávat do inzerátu, aby bylo kompletní info pro ty, co se tolik v Toyotách nebo hybridech neorientují, tak se nedivte. Popis a výbava v obrázku.
Toyota Corolla Touring sports 1.8. HSD, Team Deutchland, Technik-Paket, r.v. 02/2020
Re: Prodej Corolly
Odkaz na inzerát? Alebo ten obrázok?
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
R18A2Carina AT190L 1992 JP
4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, omlouvám se, přikládal jsem k tomu tady skoro 8 zmenšených fotek, ale vidím, že se neuložilo vůbec a i ted mi to hlásí chybu. Inzerát ještě nikde není, zkouším poředběžně kdo by měl zájem. Cenu ještě nevím, uvažoval jsem 529 tisíc, jestli je to reálné, má to slušnou výbavu a je tam dokupovaná výbava včetně nových zimních gum a druhé sady alu disků origo Toyota. Mám to i na facebookové skupině Toyota Corolla CZ/SK. Text takto:
Toyota Corolla Touring sports 1.8 hybrid, speciální olympijská edice Team Deutchland, r.v. 02/2020, stav tachometru cca 91 600 km, druhý majitel, dovezeno z DE - Autohaus Paderborn v září 2025 s 86 000 km na letních pneu, VIN SB1Z93BE20E102365, výbava Technik-paket:
- Tažné zařízení včetně redukce na el. zástrčku
- Vyhřívané přední sedadla
- Vyhřívaný volant
- Full LED světlomety
- Hlídání mrtvého úhlu (světelné diody ve zpětných zrcátcích)
- Systém start-stop
- Asistent rozjezdu do kopce
- Automatická 2 zónová klimatizace
- Dešťový senzor
- Elektricky ovládaná okna
- Elektrická sklopná zrcátka s blinkry
- Kožený potah volantu, multifunkční volant
- Parkovací asistent přední zadní
- Parkovací asistent servořídící
- Adaptivní tempomat + asistent udržování odstupu+upozornění na vybočení z jízdního pruhu+systém sledování únavy řidiče
- Světelný senzor, asistent dálkových světel
- Mlhovky
- Zadní tónovaná, zatmavená skla (zadní sedadla a zadní sklo zavazadl. prostoru)
- Android auto a Apple Carplay
- Bluetooth a USB
- Digitální rádio
- Hands-free zařízení
- Indukční nabíjení pro smartphony
- Palubní počítač a plně digitálně sdružený přístroj
- Elektronická parkovací brzda
- Hlasové ovládání
- Kola z lehkých slitin
- Střešní nosiče – zabudované hagusy
- Isofix, imobilizér, kontrola trakce
- ABS, airbag řidiče i spolujezdce, boční airbagy, hlavový airbag, zadní airbag
- Rozpoznávání dopravních značek
- Senzor tlaku v pneumatikách
- Plašička kun napojená na pomocnou 12V baterii
Dokupovaná výbava v ČR:
- Dálniční známka pro rok 2026
- Povinné i havarijní pojištění ČSOB
- Nové zimní pneumatiky Nokian Tyres R17, 225/45
- Nové originální ALU disky Toyota 17x7, 5x114,3, et 40 (dle TP) vč. senzoru tlaku
- Držák mobilního telefonu Brodit
- Střešní nosiče (příčníky) HAKR Alu Wing
- Pinauto – ochrana dveří a rukojetí klik
- Přední autopotahy, nano podložka na klíče a brýle, věšák ze zadní strany sedadla řidiče
- Dojezdové kolo + hever vč. polystyrenové desky do kufru+teleskopický klíč Geko
- Carlinkit CarPlay Ai Box LED s Android 13 8+128GB pro originální autorádia s CarPlay
- Led pásek podsvětlení přední kapoty blue ice (vlastní montáž)
- Led pásek – osvětlení zavazadlového prostoru (vlastní montáž)
- Sněhové řetězy
V Březnu 2026 provedena v oficiálním servisu Toyota – T-Motor Zlín velká servisní prohlídka v 90 000 km, předepsaný pro tato hybridní vozidla. Provedena výměna oleje v CVT, výměna brzdové kapaliny, výměna motorového oleje, výměna filtru klimatizace, výměna zapalovacích svíček, výměna oleje v atomat.př. ATF WS + navíc úspěšná kontrola hybridního systému s certifikátem.
Toyota Corolla Touring sports 1.8 hybrid, speciální olympijská edice Team Deutchland, r.v. 02/2020, stav tachometru cca 91 600 km, druhý majitel, dovezeno z DE - Autohaus Paderborn v září 2025 s 86 000 km na letních pneu, VIN SB1Z93BE20E102365, výbava Technik-paket:
- Tažné zařízení včetně redukce na el. zástrčku
- Vyhřívané přední sedadla
- Vyhřívaný volant
- Full LED světlomety
- Hlídání mrtvého úhlu (světelné diody ve zpětných zrcátcích)
- Systém start-stop
- Asistent rozjezdu do kopce
- Automatická 2 zónová klimatizace
- Dešťový senzor
- Elektricky ovládaná okna
- Elektrická sklopná zrcátka s blinkry
- Kožený potah volantu, multifunkční volant
- Parkovací asistent přední zadní
- Parkovací asistent servořídící
- Adaptivní tempomat + asistent udržování odstupu+upozornění na vybočení z jízdního pruhu+systém sledování únavy řidiče
- Světelný senzor, asistent dálkových světel
- Mlhovky
- Zadní tónovaná, zatmavená skla (zadní sedadla a zadní sklo zavazadl. prostoru)
- Android auto a Apple Carplay
- Bluetooth a USB
- Digitální rádio
- Hands-free zařízení
- Indukční nabíjení pro smartphony
- Palubní počítač a plně digitálně sdružený přístroj
- Elektronická parkovací brzda
- Hlasové ovládání
- Kola z lehkých slitin
- Střešní nosiče – zabudované hagusy
- Isofix, imobilizér, kontrola trakce
- ABS, airbag řidiče i spolujezdce, boční airbagy, hlavový airbag, zadní airbag
- Rozpoznávání dopravních značek
- Senzor tlaku v pneumatikách
- Plašička kun napojená na pomocnou 12V baterii
Dokupovaná výbava v ČR:
- Dálniční známka pro rok 2026
- Povinné i havarijní pojištění ČSOB
- Nové zimní pneumatiky Nokian Tyres R17, 225/45
- Nové originální ALU disky Toyota 17x7, 5x114,3, et 40 (dle TP) vč. senzoru tlaku
- Držák mobilního telefonu Brodit
- Střešní nosiče (příčníky) HAKR Alu Wing
- Pinauto – ochrana dveří a rukojetí klik
- Přední autopotahy, nano podložka na klíče a brýle, věšák ze zadní strany sedadla řidiče
- Dojezdové kolo + hever vč. polystyrenové desky do kufru+teleskopický klíč Geko
- Carlinkit CarPlay Ai Box LED s Android 13 8+128GB pro originální autorádia s CarPlay
- Led pásek podsvětlení přední kapoty blue ice (vlastní montáž)
- Led pásek – osvětlení zavazadlového prostoru (vlastní montáž)
- Sněhové řetězy
V Březnu 2026 provedena v oficiálním servisu Toyota – T-Motor Zlín velká servisní prohlídka v 90 000 km, předepsaný pro tato hybridní vozidla. Provedena výměna oleje v CVT, výměna brzdové kapaliny, výměna motorového oleje, výměna filtru klimatizace, výměna zapalovacích svíček, výměna oleje v atomat.př. ATF WS + navíc úspěšná kontrola hybridního systému s certifikátem.
Toyota Corolla Touring sports 1.8. HSD, Team Deutchland, Technik-Paket, r.v. 02/2020
Šak len nedávno si ju kúpil
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ano a je to skvělé auto i když jsou tam nějaké mouchy, ale to u každého, ale doma stížnosti od mamky, že se z toho špatně vylézá, že je to nízké. Před tím jezdila s taťkou, který nám bohužel zemřel. A druhá věc, že nám je čím dál více líto nevýhodných přetoků do sítě z naší FVE, takže chci přejít na EV. Za březen jsem měl 400 kWh přetoků a za duben už skoro 500 a mně by na můj provoz stačilo něco okolo 200-250 kWh za měsíc.
A už si vybral? Celkom sa mi páči renault 4 ev. Veľmi praktické auto. Ale asi budeš hľadať jazdenku.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ano váhal jsem mezi Enyaq a VW ID.4 či ID.5 nebo pak Volvo C40. Ale mně ten koncern pak v určitých věcech odradil a v tom rozpočtu okolo 600-650 tisíc jsou to ty problémové a Volvo už bylo dražší a menší kufr, tak nakonec Toyka BZ4X ted šly cenově dolů ojeté i okolo 650 tisíc -700 a nevadí mi že ji tolik lidí hejtí, ty podobné neduhy v intofainmentu a ovládání jako u Corolly ji odpustím a pomalé nabíjení mi nevadí, skoro pořád budu nabíjet jen doma a přes noc nebo o víkendu. Má to parádní podvozek a kus poctivého auta. Akorát hledám 3 fázové nabíjení a to měly ročníky od 032/2023 či 04/2023, už vím jak má vypadat nabíjecí port - třífázový poznám, jsem ve skupině uživatelů BZ4X na facebooku a radím se s nimi. A nemusí být 4X4 a lépe na 18 kolech kvůli kmofortu na naščich okreskách a kvůli lepší spotřebě.