Zdravím, dívám se po nové Corolle a v kombiku má v nižších vybavach parabolicke ledky a ve vyšších projektorove.
Všude na fotkách i videich vidím projektorove, nemáte někdo novou Corollu v nižší výbavě s fotkami parabolickych led světel? na místní pobočce mají vystavenou jen ve stylu a gr sport.
Jsou o tolik horší ty parabolicke?
Díky
Parabolické vs projektorové led
Re: Parabolické vs projektorové led
Děkuji moc za vysvětlení 
Takže vzhled a tvar světel bude teda nejspíš stejný? Jen to bude mít jinou svítivost ze.
Tak to je super, líbí se mi ty světla u vyšších vybav

Takže vzhled a tvar světel bude teda nejspíš stejný? Jen to bude mít jinou svítivost ze.
Tak to je super, líbí se mi ty světla u vyšších vybav
Ano je to tak.
V projektore je zdroj svetla rieseny do tvaru T https://photos.app.goo.gl/QyDkMhBzhoi9zpAk9 . Je to vidno ak sa postavite pred svetlo z predu.
Ano s osvetlovanim z projektoru to vzhladom k chybajucemu giroskopu moze byt obcas problem. Zalezi vsak aj na sposobe a spravnom nastaveni svetlometov. Odporucam pomocou regulacie podla zataze stiahnut o 1 az 1,5°, pripadne si rovno dat takto nastavit svetlomety v servise
Osobne mam vsak paradoxne obavu z LED v parabole a nie v projektore.
Podla mna je najlepsie LED Matrix no tam sa uz bavime o inej cenovej hladine a to nielen zdroja samotneho ale aj vozidla - vybavy ako takeho.
A ak by som mal riesit ci projektor alebo parabola tak som jednoznacne za to prve. Porovnane to vsak nemam a je to cisto uz len o zvyku a spokojnosti.
Jedinu vyhradu mam na obcasne divne spravanie sa automatickych dialkovych svetiel.
V projektore je zdroj svetla rieseny do tvaru T https://photos.app.goo.gl/QyDkMhBzhoi9zpAk9 . Je to vidno ak sa postavite pred svetlo z predu.
Ano s osvetlovanim z projektoru to vzhladom k chybajucemu giroskopu moze byt obcas problem. Zalezi vsak aj na sposobe a spravnom nastaveni svetlometov. Odporucam pomocou regulacie podla zataze stiahnut o 1 az 1,5°, pripadne si rovno dat takto nastavit svetlomety v servise
Osobne mam vsak paradoxne obavu z LED v parabole a nie v projektore.
Podla mna je najlepsie LED Matrix no tam sa uz bavime o inej cenovej hladine a to nielen zdroja samotneho ale aj vozidla - vybavy ako takeho.
A ak by som mal riesit ci projektor alebo parabola tak som jednoznacne za to prve. Porovnane to vsak nemam a je to cisto uz len o zvyku a spokojnosti.
Jedinu vyhradu mam na obcasne divne spravanie sa automatickych dialkovych svetiel.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Děkuji moc za foto, vypadají skoro stejně. Akorát se teď dívám, když zapnete normální světla, tak nesviti denní svícení? Z fotky se zda, ze svítí jen potkavacka
https://photos.app.goo.gl/FP2rL5qzpaV88nrV8
Samozrejme svieti. Akurat to na tej foto nevidno, potreboval som stiahnut jas pri foteni na minimum tak aby bolo vidno ako tie svetla vlastne svietia v projektore. Ani do slnka sa nepozerame priamo.
Samozrejme svieti. Akurat to na tej foto nevidno, potreboval som stiahnut jas pri foteni na minimum tak aby bolo vidno ako tie svetla vlastne svietia v projektore. Ani do slnka sa nepozerame priamo.

Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
Super, děkuji moc, vypadají super, stejně jako ty projektorove. Pomohlo mi to s výběrem, Corolla TS comfort tech je teď jasným favoritem
Neviem ako u toyoty, ale VW, BMW a vela inych znaciek ma projektory, ktore casom svieta vyrazne horsie. Treba tam potom nieco prelestovat, pripadne vymenit, aby to opat svietilo. Dokonca svagor hladal VW vyhradne iba s parabolou.
Ja mam v Corolle LED v parabole a jedine sa mi zdalo, ze su z fabriky velmi nizko nastavene.
Ja mam v Corolle LED v parabole a jedine sa mi zdalo, ze su z fabriky velmi nizko nastavene.
Corolla TS 1.8 Hybrid (2021)
Aby nedošlo k nepochopení, světla se liší řešením denního svícení. Zatímco u projektoru je to led pásek uvnitř světla, tak u paraboly je dení svícení bodové na vnitřním okraji světel (a tak to asi má i Comfort Tech). To subjektivně hezčí světlo s led páskem má myslím až výbava Style (v konfigurátoru je to docela vidět). Na fotce od farnella je tedy projektorové světlo.
Corolla TS 1.8 Hybrid (2021)