Auris 1.6 Valvematic - takmer ziadne reakcie na plyn
Auris 1.6 Valvematic - takmer ziadne reakcie na plyn
Tak pani minuly tyzden ma Auris teda celkom pekne vystrasil. Rano nastartujem. Vsetko OK. Asi po 2km uplne prestal reagovat na plyn. Odstavil som na krajnici. Skusil znovu nastartovat, otacky padali az niekde k hranici 200 !!! Ziadna kontrolka, ziadny zvukovy signal, vsetko sa tvarilo OK. Nejakym zazrakom som sa aspon vratil domov, ale islo to mozno tak max do 40km/h. Na dvojke, plyn cely cas na podlahe. Obcas zabralo, obcas nie. Do kopca to bol celkom porod. Na druhy den som bol dohodnuty do servisu na diagnostiku. Rano nastartujem, otacky padli dole a motor zhasol. Nastartujem znovu, z vyfuku vraj vyprdlo oblak cierneho dymu a auto znovu slapalo ako hodinky. Zaviezol som to do servisu. Zavada sa neprejavila, spravili diagnostiku. Vsetko vporiadku. Presiel som odvtedy nejkaych 60 km a zatial vsetko slape. Ziadny problem. Nemali ste niekto nahodou podobny problem? Alebo aspon tusenie co by to mohlo byt?
Re: Auris 1.6 Valvematic - takmer ziadne reakcie na plyn
Ucpaný výfuk?
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
Elektronicka skrtici klapka?
Back in Czech.
- JenniColky
- Řidič
Podobně se mi jevila závada na Valvematicu v určité fázi..... máš-li ho ještě v záruce a je to to co si myslím, tak s tím radší moc nejezdi, je to zrádné a může se t projevit při předjíždění nebo úhybném manévru :/
eX Auris 1ZRFAE, E11-4EFE a "nějakej ten koncern a další šrot"
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
Nyní: IS200 daily, Soarer 1JZ-GTE
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 17:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Věčnej rejpal