Tlumiče na E9

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
enikybeniky
Řidič

Tlumiče na E9

Příspěvek od enikybeniky »

Ahoj,

neměl by někdo zadní tlumieče na Corollu E9 1.3? Shánim nějaký starší, nový jsou trochu dražší záležitost, než by se mi líbílo...
Díky. :?
Naposledy upravil(a) enikybeniky dne úte 10.04.2007, 10:27, celkem upraveno 1 x.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
puttner
Řidič

Příspěvek od puttner »

Vrakač, nebo kuci tady na foru :D
viz. idaho, dcompracing, automatejcek, autokelly
JIZ PRODANA 4ZZ-FE Corolla E11LB 1,4VVTi 71kW-6000rpm/130Nm-4800rpm DO PRISTI TOYOTY SE DOCASNE LOUCIM
enikybeniky
Řidič

Ještě mám jeden totaz: Zdá se mi, že mi bouchá jenom levej zadní, že pravej je v pohodě. Je nutný vyměňovat oba nebo stačí jenom ten jeden vadnej? Vim, že třeba pružiny je lepší měnit obě... :?
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

enikybeniky píše:Ještě mám jeden totaz: Zdá se mi, že mi bouchá jenom levej zadní, že pravej je v pohodě. Je nutný vyměňovat oba nebo stačí jenom ten jeden vadnej? Vim, že třeba pružiny je lepší měnit obě... :?
tlumiče bych menil oba kor když nevíš kolik maj najeto , jeden muže bejt novej druhej trošku víc jetej a auto ti pak v zatáčce ustřeli že nebudeš vedet kterýmu patníku se dřív vyhýbat..
Martin z lesa
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

for enikybeniky

Příspěvek od Martin z lesa »

.. nechci ti do toho moc mluvit, ale já bych do použitých tlumičů nikdy nešel. Nebudeš vědět kolik mají nalítáno a na jakých ulicích a cestách. Samotná životnost tlumiče taky není moc dlouhá, takže je docela dobře možný, že je na vrakáči objevíš, dáš je do auta a po pár kilometrech zjistíš, že je to to samý jako původní a budeš mít druhou práci s demontáží a druhé kupování jiných.. hodně to zvaž .. já osobně koupil teď nové Kayaby z MJAuto přes internet a taky jsem si poslechl od mechanika, že jsem nekoupil dobře.. Jinak ti držím palce a ať máš alespoň šťastnou ruku při výběru.. Martin
Corolla 89, 1.6 16V 66/90 Liftback *červená*
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

ja by som nepocuval mechanika, co tvrdi ze kayaby nie je dobra kupa :wink:
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

drgi píše:ja by som nepocuval mechanika, co tvrdi ze kayaby nie je dobra kupa :wink:
tak tak, kayaba je jedna z levnych variant tech kvalitnich tlumicu :)
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Martin z lesa
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

:-)

.. je mi to jasný .. zkrátka co hlava to názor.. Jedna věc je jistá, jsou nové a nějaký čas vydrží. Bude to o 100 procent lepší než teď, protože mám jeden tlumič totál pryč a když jedu malinko rychleji do zatáčky kde jsou nějaké ty nerovnosti, tak mi ta moje princezna docela tancuje.. to je ale tak, když jedu okolo stovky do zatáčky. Když jedu pomaleji, tak je docela klidná. Myslím si, že nová věc je nová věc ...
enikybeniky
Řidič

Jo, jo, už jsem to zvážil a jdu do nových. Navíc mi v servisu řekli, že musim koupit oba, páč na jeden mi prej nikde nedaj záruku...
Takže si mám dát pozor na MJauto nebo na Kayaba?
Martin z lesa
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

nazdárek

.. řekl bych, že ani na jedno nebo na druhé.. s tou značkou Kayaba se tady shodli, že to špatná značka není, stojí cca 2300,./ks, uvažoval jsem i o Sachsech, ale ty stály 2700/ks. Ta firma MJAuto bych taky řekl, že není nijak vyjímečná. Spíš platí, že když něco kupuješ přes internet, tak vždy existuje nějaké to procento rizika, že něco nebude OK.. Ale oproti jiným dealerům mají díly vyfocené, takže můžeš porovnat jestli je to to pravé ořechové - a to je jejich malé plus. Takže bych řekl, že nešlápneš vedle, když do toho půjdeš - zlom vaz a držím palce. M.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“