Výměna ložisek ojnice Avensis T25
Výměna ložisek ojnice Avensis T25
Zdravím všechny znalce Toyot. Mám otázku, jelikož tomu nerozumím a nevím kde je pravda. Koupil jsem bazarovou toyotu Avensis 2004, 1.8 VVT-i, dovezenou z německa. Prodejce mi říkal že prostě super stroje, vše parádně přístupné. Třeba výměna ojničních ložisek i s prací jednotky tisíc, vše pěkně přístupné zespodu auta. No, jelikož mám na tyhle ložiska trochu podezření ohledně vydávaných zvuků, tak jsem se zmínil v servisu. Prej celý motor ven a celý rozebrat. Tak kde je teda pravda? Nerad bych vyházel peníze navíc za vytažení celého motoru a času navíc. Předem díky.
Re: Výměna ložisek ojnice Avensis T25
Odvez to tomu predajcovi nech ti to vymeni za jednotky tisic.
A teraz realne - to , ze sa nieco da , neznamena , ze to tak kazdy bude chciet urobit. Zvlast prace na motore. Mozno to je pristupne zospoda, neviem...ale skus si robit taketo prace s celovkou s hlavou vyvratenou hore a este aj dobre a presne vsetko urobit. Tym chcem povedat, ze rozumiem danemu servisu. Inak sa to robi s motorom vonku na rame. Praca na pohodu a vacsi zarobok.
Podla mna skus este iny servis , taky co je na toyoty, resp. pozna tento konkretny motor.
A teraz realne - to , ze sa nieco da , neznamena , ze to tak kazdy bude chciet urobit. Zvlast prace na motore. Mozno to je pristupne zospoda, neviem...ale skus si robit taketo prace s celovkou s hlavou vyvratenou hore a este aj dobre a presne vsetko urobit. Tym chcem povedat, ze rozumiem danemu servisu. Inak sa to robi s motorom vonku na rame. Praca na pohodu a vacsi zarobok.
Podla mna skus este iny servis , taky co je na toyoty, resp. pozna tento konkretny motor.
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK