Zdáár chlapi v novým roce! Jojo, taky jsem si včera v květinářství všiml, kdo že to měl svátek. Ale svátek jsem teda neslavil
Svou carinu jsem mezi svátkama postavil do Olomouckýho Trendcaru, kde dřív dělali dealerství toyot. Jejich asi šéfmechanik to auto zná, ptž ho sám měl. Tak jsem jim řekl příznaky a ať se snaží. Po půl dni práce mi volali, že mají hotovo. Platil jsem 4500 a dali mi jiný svíčky, seřídili předstih, sundali a znova namontovali rozvody a dotáhli víko ventilů. Ty svíčky ještě musím trošku prověřit, protože ty, co jsem tam dal já, tak jsem určitě kupoval podle manuálu v autě a kontroloval podle DYI katalogu toyoty. Je pravda, že to teď jede o něco líp, takže té částky nelituju.
Ještě musím konečně ukecat kámoša, co mi dělal nerez výfuky na obě auta, aby si udělal čas a předělal mi přírubu, abych na tuhle carinu mohl dát výkuk z té rozbité. Tam je novej čistej kat a koupím k tomu i novou lambdu. To by taky ještě mohlo pomoct.
4 GammaRay: no ten palivovej filtr, je v motorovým prostoru před šoférem, zhruba nad levým předním ramenem nápravy. Je k tomu nelidskej přístup. Já to měnil zhora, takže baterie, airbox a gumová trubka sání ven. A stejně to byla hrůza.
Folie na okna mi dělal kámoš. Zadní dveře a malý okýnka za nima mi lepil za tuším 1500. A za sklo na kufru jsem mu dával jen pětikilo. Při ceně ale zohleďnoval mou protislužbu - opravu a výměnu zářivky v UV lampě, co má na vytvrzení tmelu na opravu ťukanců do skla. Běžná cena je tak těch 1500 za ty zadni dveře a malý okýnka a za sklo kufru, který je dost vypouklý tak litr až 1500.