Aspoň např ISO200, f/4, 25mm. A možná FF/APS-C a další.
Nebo aspoň že bylo foceno kalkulačkou

Díky.
Jelo se hezky, na tiché hvízdání při lechtání plynu jsem si zvykl celkem rychle, po vyjetí z dosahu signálu rádia Beat a opuštění dálnice jsem objevil nějaké další tiché zvuky v interiéru, ale to jsou podružnosti. Děkuju vám za ty kvalitní zimáky a musím pochválit i brzdy. A v té sedačce se fakt dobře sedí -- to jsem v ní kromě pár zastávek na fotky strávil přes 3 hodiny v kuse.
biscuit píše: ↑sob 26.12.2020, 01:10 gramo: já právě koukal, co to tam karel dal na zimu za kola, když měl k autu nové zimní nokianyale jestli tomu dobře rozumím, dal jen "tématické" disky
a gumy použil. jsme rádi, že furt jezdí a nezahálí a dělá čest svému jménu i po tom, co jsme jí my odstrčili... verunka na ní pořád myslí. je to úplně stejný jako u mxky - starou "popelnici" měla k užívání radši než vyvoněnou leštěnku, protože se s ní cejtila svobodnější. fotky prima, hlavně ta první
Je to píšeš. Už jsem se chystal je nasadit, když se v inzerci objevily takhle barevně vyvedený kola, navíc za půl darma, takže se ještě přezouvalo...