Aspoň např ISO200, f/4, 25mm. A možná FF/APS-C a další.
Nebo aspoň že bylo foceno kalkulačkou

Díky.

v podstate momentka pri pauze na cigaretku.
 v podstate momentka pri pauze na cigaretku.
 R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE
 V mezičase jsem stihnul pořídit trojkového Priuse, takže také postupně přispěju nějakou fotkou.
 V mezičase jsem stihnul pořídit trojkového Priuse, takže také postupně přispěju nějakou fotkou.  Jasně vždycky se dá něco zlepšit, ale ten základ není marný. Autem trochu zpět nebo krůček vpravo, aby byla vidět celá křivka zatáčky. Umístění auta zhruba ve zlatém řezu - ok. Se světlem toho při náhodném zastvení moc nenaděláš. Tak mě napadá, protože největším přítelem fotografa jsou nůžky, zkus si zakrýt horní třetinu fotky. Mně ta nudle přijde docela fajn. Bydlíš v nádherném kraji, spousta kopců, tak si zase udělej pár zastávek. A až uvidím tu toyotku v popředí, za ní na zasněženém kopci černá esíčka silnice stoupající nahoru, ideálně za svítání, nebo před soumrakem, budu nejen já, chrochtat blahem.
 Jasně vždycky se dá něco zlepšit, ale ten základ není marný. Autem trochu zpět nebo krůček vpravo, aby byla vidět celá křivka zatáčky. Umístění auta zhruba ve zlatém řezu - ok. Se světlem toho při náhodném zastvení moc nenaděláš. Tak mě napadá, protože největším přítelem fotografa jsou nůžky, zkus si zakrýt horní třetinu fotky. Mně ta nudle přijde docela fajn. Bydlíš v nádherném kraji, spousta kopců, tak si zase udělej pár zastávek. A až uvidím tu toyotku v popředí, za ní na zasněženém kopci černá esíčka silnice stoupající nahoru, ideálně za svítání, nebo před soumrakem, budu nejen já, chrochtat blahem.  . Kvalitě snímku určených pro pc to neublíží.)
clona 5, čas 1/200, ohnisko 56mm
clona 6,3, čas 1/250, ohnisko 140mm
clona 5,6, čas 1/250, ohnisko 112mm, -0,3EV (korekce expozice)
 . Kvalitě snímku určených pro pc to neublíží.)
clona 5, čas 1/200, ohnisko 56mm
clona 6,3, čas 1/250, ohnisko 140mm
clona 5,6, čas 1/250, ohnisko 112mm, -0,3EV (korekce expozice)Jelo se hezky, na tiché hvízdání při lechtání plynu jsem si zvykl celkem rychle, po vyjetí z dosahu signálu rádia Beat a opuštění dálnice jsem objevil nějaké další tiché zvuky v interiéru, ale to jsou podružnosti. Děkuju vám za ty kvalitní zimáky a musím pochválit i brzdy. A v té sedačce se fakt dobře sedí -- to jsem v ní kromě pár zastávek na fotky strávil přes 3 hodiny v kuse.

R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE . Tak lidi foťte a cpěte to sem pod tlakem.
 . Tak lidi foťte a cpěte to sem pod tlakem.biscuit píše: ↑sob 26.12.2020, 01:10 gramo: já právě koukal, co to tam karel dal na zimu za kola, když měl k autu nové zimní nokianyale jestli tomu dobře rozumím, dal jen "tématické" disky
a gumy použil. jsme rádi, že furt jezdí a nezahálí a dělá čest svému jménu i po tom, co jsme jí my odstrčili... verunka na ní pořád myslí. je to úplně stejný jako u mxky - starou "popelnici" měla k užívání radši než vyvoněnou leštěnku, protože se s ní cejtila svobodnější. fotky prima, hlavně ta první
Je to píšeš. Už jsem se chystal je nasadit, když se v inzerci objevily takhle barevně vyvedený kola, navíc za půl darma, takže se ještě přezouvalo...

R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE