ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Poslušně hlásim 1 z 5ti sencor settop boxů co máme.... sdb 550t zgebnul jen ten externí přijímač infra, takže nereagoval na dálkáč... ty budou asi odcházet.... jinak mašina okej. Tak sem zajel do mall.cz pobočky.... tam svlečna, a že mi vrátěj love 888,- do tejdne a asi to vyhoděj.... řikám neeee!!! chyba je jen v tom infra čumbrku, v tom ksakru si nevzpomenu jak sem to nazval :-) ale byl to vtipnej název..., erotickej.... to je škoda to likvidovat :-)
No tak dostanu 888,- a koupil sem ten samej v Datartu za 599 s dopravou gratis :-) 300,- ušetřený... nojono... :biggrin:
1/5 tak uvidíme dále.... aby neodpadávaly postupně ty infra....
Jo řek sem tý svlečně to neni chyba v tom přístroji, ale v tom "camfrňousu.... :-) tady Vám to ukážu.... " Svlečna: "joooo v camfrňousu :-) :-) noooo podivejte se takhle to máte rychlý... nemusíte na nic čekat 30 dní... taaaak jo :-) :biggrin: camfrňousy.... :biggrin: zlobí Sencory. :biggrin:
ani nevim proč mě napad ten název camfrňous... ale pobavil :-) je divnej ani sem si na něj nemoh vzpomenout :-) camfrňous.... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ale jakoooo těšim se na pořádnej signál LTE 4G.....
T-debile :-) to co sem zažíval vodkafone bla fakt totální tragedie...
https://qos.ctu.cz/mobile/mapa?x=15.673859&y=49.7504162&z=8&o=2&t=4&f=0&m=st&r=ra&v=avg&mp=1_100&ma=1_90&np=0_100&ca=0_50&b=1_40
jako fakt sem zkoumal kde se tak pohybuju a T-debile má dokonce lepší signál než O2 :-) to chčiju.... :biggrin: žádný přepínání na 3g a 2g.... ufff.... snad... vodafone má smysl jen jako pevnej net... optickej... když sežral upc... ale jinak fakt ne :-) mizerný pokrytí a prostě banda hovad.... tak. pořád mi nedali vědět v čem udělali chybu???? nejdřív prej že na to přijdou do 12/8 a pak sms do 16/8 pak 18/8 já jim na to seru!!!! :biggrin: 12/8 sem přešel k T-debilovi :-) :biggrin: na vodafonní mrdky fakt nemam čas.... to budu radši T-debile... :biggrin: klok2 má každej... ale netušej že lepší pokrytí má ty- debile :-) :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ok tak za hodinu sem T-debile... :-)
ne jako jak funguje sms centrum Vodafone, asi před tejdnem sem odesílal k=d kterej sem si vygeneroval.... operátorka se zděsila jak sem si ho jako vygeneroval???? :-) a dneska sms.... že ten kód co sem si vygeneroval mam zaslat novýmu operátorovi :-) 7 dní :-) :-) já sem ho posílal pře 7 dny.... vy kokoti vyjebaný vodafone :-) bordel nad bordel.... ne jako u vadafonu dělaj fakt samý hovada....
tim sem si jistej.... internet tam nechávám, zatim.... protože větší ryhclost nikdo nemá.... když zblajzli UPC... aleeee jinak nasrat... prostě si naserte.... :biggrin:
Sem to ještě pak zkoumal, a joooo ne jen podle mapy to vypadalo jako že OO a Tdebile maj společný vysílače ale jebou na vodafone.... :-) njn, taky sem to moh řešit dřív... aleeee tak jakš takš to fachalo.... až do tý doby co sem byl kurfa 4 dny vypnutej.... :oha: :stupid:
Ne nikdo z Vodofonu se mi neomluvil, neřek ani hovno... prostě si naser.... taky že joooo ale zase netušili že jim zmizim... ty idioti si totiž mysleli že si to nechám líbit..... až tak jsou drzý.....
Ne jako v celý tý firmě je bordel nad bordel..... vyházel bych to kompletně všechno :biggrin: totální chaozz a totální bordel.... = VODAFONE
poslední sms: "doufáme že se k nám zase vrátíte"...... no tak to si se asi nemálo posral Vodafone.... nikdy NIKDY.... ty hovado debilní :biggrin: Ne Vodafone to asi furt nepochopil... asi neee je to retard... :biggrin: Ne jako lidi co tam makaj maj totálně vylízáno.... tak asi.... všichni jsou děsně chytrý, ale i dohromady vědi absolutní HOVNO. :biggrin: o absolutním hovnu vědi dost... :biggrin:

Já už vim taky dost... ani nevim proč sem si to nechával líbil... asi z nostalgie.... oskar atd.... no ale prostě finito :-) Jo neodešel bych kdyby se mi lidi u vodafonu věnovali.... ale jen na mě srali, co že sem u nich byl ještě než se tu vůbec objevili.... na to to ti serou.... serou ti na všechno--- tyyyy vole---_ což je je fakt hustýýý :-)
Ne jako představoval bych si komunikaci jinak.... dobráýýýý den vy jste s námi ještě než jsme vlastně vznikli.... omlouváme se že Vás rušíme, vy jste nás předběh..... anoooo a o co se jedná :-) takže tak nějak by to fachat mělo... ale nefachá. takže totálně :bigups: nasrat.
Ty vole já sem byl klient ještě než vůbec vodafone začal tady existovat.... a serou na tebe.... mrdky... :biggrin: z krtků....
Tak sem rád že sem zmizel....
a doporučim zajímavej program... na testování bodů
NetMonster českej program.... vidí ke kterýmu vysílači si připojenej, a sleduje jiný.... no velmidobrej program... občas třeba poliši používaj vysílače v zaparkovaných autech a odposlouchávaj všechno... tak si je můžeš pak najít :-) a vysvětlit jim že je to blbost :-)že je vidíš... :biggrin:
No tak mam rád seriál El chapo... ale tohle se používá celkem běžně.... no tak tenhle program ti přesně řekne GPS a lokaci kam si připojenej... aby nebylo nedorozumění :-)
Copak nám to tu vysíláš ty hajzle a přijímáš..... nooooo :-) šmejde.... přiveďte ho k El Chapovi toho sráče :-) ok šéfe.... prej používaj tajný.... buňky normálně voláš ty vole a poldově slyšej všechno....sms, veškerá komunikace.... jen přistavěj ty vole káru s vysílačem a ten tvuj debil se k ní připojí a maj to.... no to si nedělej prtel.... káámo.... no tak to díky za tenhle program... :biggrin:
Ne ten šmejd co chce aby šla komunikace pře něj nemůže zablokovat to že bys ho nenašel :-) a o tom je ta prdel... :biggrin: jen prostě o tom musíš vědět.... šéfe.... tak jooo díííky jooo :biggrin:
prostě to chce kontrolovat jestli se buňka nepřepíná jinam..... když jo tak kam a to už je pak jinej mega problém.... to mě nezajímá.
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mroczis.netmonster&hl=cs
Ne jako na mých hovorech se nedá nic odposlouchávat, to by ses posral :-) sms taky ne.... ne mně jde jen o to že to jde takhle hnusně.... nenápadně.... parkneš auto s vysílačem a víš hovno že tě nějaká kurva poslouchá.... nezákonně navíc... prostě máš mobilní buňku.... s odposlechem ke který se každej kolem připojí.... WTF!
Díky týhle apce je vidět kam přesně si připojenej... a to přesně.... live... a za to + ne tak jako že by mě někdo sledoval nebo taaak :-) to snad radši ani neeee :-) protože bych si toho všimnul :-) a pak by to pro ně bylo trapný :-) no a teď vážně... víš kam si připojenej, a tohle se nedá "ochcat"..... tak taaaakkk Ne nemam rád když mě někdo sleduje, aleeee rád vidim a sleduju :-) :-) :biggrin: :biggrin: divný coooo::::____:::???? a nejsem polda... :-)
sem tajnej :-) :biggrin: mam spousty teplých tajemství.... a tak dále... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Tak sem asi 2 dny zkoumal Sony Z5 compacty..... a jo musim se omluvit Vodafonu, že chyba nebyla na jeho straně.... ale v telefonu.... T- mobile na Šumavě taky neměl signál.... jen internet, někdy, ale nešlo volat.... Tak sem to zkoumal do mrtě.....
Problém je že neumí 2G.... Edge.... z nějakýho důvodu. A na šumavě neni 3g. Takže když voláš, foun se přepíná na 3G / 2G..... z LTE/4g idiot.... s původním firmwarem neumí "Volte" LTE.... volání a sms.... LTE---- a pak tě síť prostě vykopne.....
Fain.... pak sem to zkoumal víc... *#*#info#*#* + *#*#service#*#* a tam sem zmačknul USA..... ojjjjj a vrátit to nešlo, takže sem se nedovolal ani v Praze :-)
Ok..... takže studování.... coje to Bootloader.... ten nezájem....
soft Sony FlashTool 64 a tam sem vybral firmware T-mobile Czech.... všechno kdomě SSD ve Wipe sem podtrhnul.... a flešnul....
jakoooo 90% nic.....nic sem se modlil..... pak to dojelo, bez chyby.... zapnu foun..... Tmobile růžový logo seklý asi 5 minut...... tak to je v prdeli to si posral kámo.... aleeee šup.... najednou to najelo.... :-) Pár kliků a si v mobilu..... hustýýýý takže teď je jako oficial z distribuce.... kdysiiii :-) výtečně. vypnu, sim dám.... najel.... pak se chce restartovat aby optimalizoval nastavení na Tmobile.... resp. na Volte.... super.....
pak sem tam přestěhoval data.... a zkoušim volat.... ne furt nic... přepíná to na H+ aka 3G----- tak sem byl zklamanej.....
kurfa já chci Volte..... VoLTE začalo fachat až po cca 24-48h..... dneska volám, a už to neskáče na H+ 3G,,,,,, Hustýýýý :-) Hurááááá takže se s tim spratkem dovolám i na šumavě a nevykopne mě :-) snad :-)
Asi přenastavim pak LTE/ WCDMA/ GSM jen na LTE konečně..... no s původním firmwarem byl ten foun na-houby..... na houbách si se nedovolal, ale moh si poslouchat radio :-)

No a jak se dařilo, tak sem zkusil flashnout i ten starší kousek z listopadu 2019.... stejně..... aleeeee to nevyšlo..... ajajajajaj....... proč??? to nechápu.... ale tak jo "byl na díly" display kaput, nfc nefungovalo, ale blbá smrt.... zmizelo IMEI, čtečka sim nefunkční----- no K.O. nechám si pár vnitřností.....
aleeee proč to nevyšlo???? noooo protože se v tom už nějakej idiot kdysi asi hrabal, a otevřel bootloader.... kokot :-) jakmile je otevřenej, nedá se firmware flashnout, zmizí IMEI a tel je na díly....
Tak.
Byl to ale boj, málem sem oslepnul z toho čumění do displaye..... malýho :-)

Prostě rozdíl je pak s firmware od T-mobile, že vidíš LTE místo 4g a je tam v nastavení VoLTE.... + balíček blbin t-mobile...... uvítací melodie??? ale joooo to asi zkusim :-)

Je to risk flashovat.... 50/50 :-) je to vo koule :-) ale pak to neni na houby...
kdysi dáááávno sem flashoval bios mý desky ABIT.... co furt výtečně fachá :-) To bylo ještě přes disketu!!!! drsný to bylo :-) Pak sem Flashoval 2x televize Sony. Ale jako bojim bojim.... nikdy nevíš 50/50 :-) u mobilu....
[img]http://imgbank.cz/images/2020/09/11/fffg.jpg[/img]
lištičky nejsou rády rušený signálem pašovaných founů :-) chtěj jen ofiko firmware :-) miluju tu vůni.... lištiček.... sladkou.... a pak chutnou :-) lištičky mě bavěj :-) jako inhaloval bych je furt, v roušce.... to je božská vůně..... prostě. Jo kdyby se prodávala liščí voňavka.... voněl bych se jako liška :-) ta vůně nemá chybu :-)
https://www.cnews.cz/volte-vowifi-o2-t-mobile-vodafone-cervenec-2018

Ne stejně nechápu jak ta aktivace proběhla......VoLTE.... že to trvalo 24-48hod.... to jako muj foun poslal do buňky za rohem info že by si jako VoLTE dal.... a buňka to poslala někam do centrály... kde to aktivovali díky IMEI??? ne to nechápu... to sou mi věci :-) :biggrin: ale asi jo.... předtim se hlásil jako neoficiální foun.... tak neměl nárok na VoLTE, jakmile se hlásí jako ofiko T-mobile :-) tak má právo na VoLTE :-) drsný.... pak je rozdíl že nejde měnit APN.... je to nastaveno na tvrdo :-) APN sem taky nikdy nepochopil.... divná věcička....
Lištičky maj 2 výhody.... nevýhody.... dobře se hledaj :-) a nikdy nejsou červivý :-) a jsou krásný a voňavý.... :biggrin: :inlove:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No jinak řečeno.... muj foun co šel krásně flashnout měl na krabici made in malaysia koupenej 7/2020 a byl vybalenej z-krabice v originálu, zabalená dokonale krabička--- nikdo do krabice nezasahoval z malaysie > china > eu //// kdežto teď vidíš na ebay že jsou všechny mobily open-box.... takže je někdo flashuje.... ale blbě.... takže ty nebrat.... ty maj napadenej bootloader.... musí bejt novej a zapečetěnej. Sony. jinak je na houby... bez VoLTE.... bez flashe... tak asi...
žádnej open-box.... but new ????!!!! ne jak vyjede z fabriky, je ta krabička precizně zalepená... žádnej open box... jo jde to napodobit... ale stejně se to pozná....
Ty paka když upravujou firmware tak aktivujou bootloader.... a ten když je aktivovnej, nemáš právo na záruku... asi tak... o to by nešlo, na to člověk sere, ale přideš o možnost si předělat firmware... když se třeba nedovoláš :-) někdo to udělá a si bez IMEI... bez founu.... sorry tak to nevyšlo :-) jop je to taková ochrana proti reklamacím aktivovat bootloader. na Sony. :biggrin:
Ale prdel je v tom že nikdo ani neví že je aktivovanej :-) No a takhle šlape black market Sony :-)

Takže moje rada zní....A: foun SONY by měl bejt zalepenej krabice dokonale folií---- bez bublinek.... B: pozvat kurýra na kafe.... a zamknout.... otestovat 2G GSM, nebo Volte... Volte se testuje blbě když to trvá 48h :-) to by chtělo kurýra přizabít :-) 2 g je podstatný.... když nejede Volte... a pak fain tak uděláme business, anebo taky ne....
Tak pojďte na kafíčko.... mam výborný z KeŇy až.... domácí.... noooo tak jooo .... tak super.... hajzlíku mam tě :-) zamknout... :biggrin: Neee ty kurýři jsou moc rychlý.... to chce klíídek... :biggrin:
Smartonix.cz kurýři nejsou externí kurýři.... ty jsou IN :-) :biggrin: vždycky maj hrooozně naspěch :-) takže je musíš pozvat na kafe a zamknout :-) :biggrin: kecaj...

Ale jo mam radost že sem si to vyřešil sám.... po svým.... protože sem magor a věnoval sem se tomu totálně... na to se ti ale každej vysere... no tak se na to vyserte co je mi po tom :-) :biggrin: muj foun je v cajku--- tvuj neni :-) ne mobil je osobní věc.... a lidi dokážou bejt fest nasraný když jim to nefachá.... :-) pak se přepnou do modu psychopat! :-)
http://soma.fm/suburbsofgoa130.pls
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“