Mam dotaz. Do pul roku budu resit koupi auta. Chci spolehlivou ojetinu, ktera bude dost velka a bytelna (pro rodinu). Zalibil se mi RAV. Na vyzkouseno.cz jsem napriklad videl RAV4 najet okolo 50 000 km (2003) za asi 450 tis. KC. Fotografie vypadaj dobre. Je cena odpovidajici. Myslim, ze tak za celkem dobry peniz muzu mit hodne muziky. Mam prumerny prijem takze si mohu dovolit auto do 500 tis. Otazkou je zda si kohu dovolit RAV, resp. zda dobra volba a jestli utahnu bezny provoz ci opravy. Chci max 80 tis. najeto. Ktera motorizace je nejlepsi? Musim hledet take na spotrebu.
DIk moc za typy
Garp
Ojetý RAV ano nebo ne?
80 tisic? za 500 korun ti to stocia v kazdom bazare.
co sa tyka nakladov, zisti si kolko tam ide oleja, kolko stoja pneumatiky,...
2liter benzin s automatickou prevodovkou zerie 10-11 litrov benzinu /100km mimo mesta.
co sa tyka nakladov, zisti si kolko tam ide oleja, kolko stoja pneumatiky,...
2liter benzin s automatickou prevodovkou zerie 10-11 litrov benzinu /100km mimo mesta.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
rozhodne bych radeji diesel. mam ho i ted a lip mi vyhovuje.
v pripade diesela bych klidne sel do 120 tis najeto.
ze to pretocej v kdejakem bazaru je mi jasny, ale to bych nemohl jit do zadne ojetiny. jedine reba od znameho. proto hledma napr. na vyzkouseno.cz, kde se zda alespon trosku solidni pristup.
urite nechci automat.
spis me zajima jake jsou cenove relace. co je jeste dobra cena. jestli do 500 tis jsem schopne sehnat auto v dobrem stavu, ktery nam bude par let slouzit aniz bych musel rvat penize do oprav co ctvrt roku jako to am ted u renaulta :-(
toyota nevynika nijak extra designem, ale me se libi. navic i starsi modely RAV (od 2000) jsou porad hezka auta.
hledam hezke, spolehlive SUV, ktere me financne nezruinuje :-)
v pripade diesela bych klidne sel do 120 tis najeto.
ze to pretocej v kdejakem bazaru je mi jasny, ale to bych nemohl jit do zadne ojetiny. jedine reba od znameho. proto hledma napr. na vyzkouseno.cz, kde se zda alespon trosku solidni pristup.
urite nechci automat.
spis me zajima jake jsou cenove relace. co je jeste dobra cena. jestli do 500 tis jsem schopne sehnat auto v dobrem stavu, ktery nam bude par let slouzit aniz bych musel rvat penize do oprav co ctvrt roku jako to am ted u renaulta :-(
toyota nevynika nijak extra designem, ale me se libi. navic i starsi modely RAV (od 2000) jsou porad hezka auta.
hledam hezke, spolehlive SUV, ktere me financne nezruinuje :-)
2 garpovo: pokud má to auto 50 000 a je koupené u nás, mělo by mít servisku a podle ní pak není problém zjistit servis kam se jezdilo na garančky a tam si zjistit jak to s těma kilometrama je.
Jinak taky není špatná volba obvolat prodejce Toyoty v okolí, jestli nemají nějakou slušnou RAVu z protiúčtu. Tam je myslím i větší jistota nějaké záruky.
Jinak taky není špatná volba obvolat prodejce Toyoty v okolí, jestli nemají nějakou slušnou RAVu z protiúčtu. Tam je myslím i větší jistota nějaké záruky.
Re: Ojetý RAV ano nebo ne?
na slovensku najdes mozno aj lacnesjsiu, minule som len tak nahodou videl za 380 000 ale to bola 3dverova ale tie si drzia cenu takze u nas mozno najdes aj lacnesie, ked chces mozem ti pohladat nejakegarpovo píše:Mam dotaz. Do pul roku budu resit koupi auta. Chci spolehlivou ojetinu, ktera bude dost velka a bytelna (pro rodinu). Zalibil se mi RAV. Na vyzkouseno.cz jsem napriklad videl RAV4 najet okolo 50 000 km (2003) za asi 450 tis. KC. Fotografie vypadaj dobre. Je cena odpovidajici. Myslim, ze tak za celkem dobry peniz muzu mit hodne muziky. Mam prumerny prijem takze si mohu dovolit auto do 500 tis. Otazkou je zda si kohu dovolit RAV, resp. zda dobra volba a jestli utahnu bezny provoz ci opravy. Chci max 80 tis. najeto. Ktera motorizace je nejlepsi? Musim hledet take na spotrebu.
DIk moc za typy
Garp
RAV 4
- Hampxrx
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já si minulý měsíc dovezl RAV4 z Německa, 2,2 D4D, 100kW, najeto 19500tkm, rv.2007 za 20500EU takže necelých 500t kč. Najel jsem asi 2000 km a zatím super, tichá, silná, pohodlná a dost prostorná. Mám ještě Hondu 1,5 benzín ale už stařenku rv.1992, ale v super stavu. Ravka je ale uplně o něčem jiném, hlavně super výhled a pohodlí.