Ahoj,
předně se omlouvám, jestli už se toto téma někdy v minulosti řešilo (jsem tu novej a skrze vyhledávací pole jsem nic kloudnýho nenašel).
Chtěl bych se zeptat, zda je normální, aby byly odlišný kódy na sklech (u rok starého Aurisu)? U vozu, který mě zajímá, je společný kód na zadních oknech, společný na předních (je ale jiný, než na zadních - i jiný výrobce) a jiný kód je i na čelním skle.
Musí to nutně znamenat, že to bylo měněno?
Díky,
JF
Kódy na oknech
Re: Kódy na oknech
Divné to je. Záleží co máš na mysli pod pojmem kódy. Na sklech je obvykle rok výroby např. : ... 8 tj rok 2018. Ovšem pokud je to menene na ročním autě tak se rok může shodovat. Mrknul bych se na pásy, světla a jiné díly kde je datum výroby.....
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
nebyl by nějaký obrázek nebo aspoň upřesnění o jaké kódy se má přesně jednat? (značek a čísel je více) Ano, třeba zatmavená skla jsou jinak označená.. já mám třeba vpředu Pilkington a vzadu napsáno Automotive..
Díky za odpovědi, přikládám fota. Očividně bylo vše vyrobené v roce 2018 (což sedí, auto v provozu od 2019), jen je mi divné, že zadní okna jsou z jiné fabriky, než ty přední + čelní...
Jinak je auto opravdu jako nové, VIN komplet ověřen a vše OK.
Mějte se,
JF
Jinak je auto opravdu jako nové, VIN komplet ověřen a vše OK.
Mějte se,
JF
- Přílohy
-
- 20200811_102218.jpg (511.42 KiB) Zobrazeno 1552 x
-
- 20200811_102229.jpg (206.25 KiB) Zobrazeno 1552 x
-
- 20200811_102237.jpg (223.7 KiB) Zobrazeno 1552 x
Podle mne nemůže mít pravé přední a levé přední to samé číslo.
Tzn vzadu taky nemohou mít stejná čísla.
Já mám např. tmavá zadní, vlastně všechna skla od Automotive.
Kody jsou stejné.
Tzn vzadu taky nemohou mít stejná čísla.
Já mám např. tmavá zadní, vlastně všechna skla od Automotive.
Kody jsou stejné.
Auris 1,6 M 2013
Já to mám přesně naopakjosuk píše:nebyl by nějaký obrázek nebo aspoň upřesnění o jaké kódy se má přesně jednat? (značek a čísel je více) Ano, třeba zatmavená skla jsou jinak označená.. já mám třeba vpředu Pilkington a vzadu napsáno Automotive..

Asi řeším blbosti...

I tak Vám děkuju za odpovědi. Auto jsem včera koupil - je to naše první Toyota. Snad bude dlouho sloužit.
niečo okolo tohoto sa riešilo vo vlákne o "rozmazávajúcich "stieračoch.
Aj ked mas sklo ineho výrobcu, stale sa jedná o origin. Na každom je logo , resp. nazov automobilky.
Žiadna automobilka si skla sama nerobí. A v tomto prípade Pilkigton aj AGC (ASAHI Glass company) su popredný svetoví výrobcovia skiel do prvovýroby , ale aj na volný trh.
Aj ked je AGC japonské, dnes má kopu tovární po celom svete - dokonca máte jednu aj v CR. takže to sklo môžeš mat kludne aj odtial. Aj to sa dá zistit, v kode je aj "kod "konkretnej tovarne.
Aj ked mas sklo ineho výrobcu, stale sa jedná o origin. Na každom je logo , resp. nazov automobilky.
Žiadna automobilka si skla sama nerobí. A v tomto prípade Pilkigton aj AGC (ASAHI Glass company) su popredný svetoví výrobcovia skiel do prvovýroby , ale aj na volný trh.
Aj ked je AGC japonské, dnes má kopu tovární po celom svete - dokonca máte jednu aj v CR. takže to sklo môžeš mat kludne aj odtial. Aj to sa dá zistit, v kode je aj "kod "konkretnej tovarne.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK