Zľavy z ceny

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Kocúr
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2535
Registrován: sob 14.02.2015, 10:35

Zľavy z ceny

Příspěvek od Kocúr »

Keď som bol naposledy na showroome v Toy tak som sa pýtal na ceny áut a s prekvapením som zistil, že importér na Slovensku ponúka na akýkoľvek model auta značky Toyota zľavu 17% oproti cenníkovej cene pre určité skupiny záujemcov - konkrétne poľovníkov a právnikov - ak nieje voz na leasing či splátky.
Stretli ste sa s tým niekto? Nieje mi celkom jasné prečo práve poľovníci. Prečo právnici - to aj celkom áno - oni by si tú zľavu inak asi vysúdili :D
Tých 17% dole platí aj na akciové ceny.
Normálne ma nahováral predajca na RAV4 dvojliter automat (vyšlo by to na 24tisíc eur - a to už je na hranici akceptovateľnosti), že aj ak nie som poľovník, stačí keď nahovorím nejakého známeho poľovníka nech za moje peniaze kúpi auto a hneď ho prepíše na mňa - predajca potrebuje na tú zľavu len ofotiť faktúru so zapísaným poľovníkom ako budúcim majiteľom auta. Následne po vyplatení auto hneď prepísať na mňa. Pýtal som sa čo to je za blbosť hentaký cirkus robiť, nech mi dá rovno tú zľavu bez zháňania poľovníka. Takto to neide, nieje to z jeho strany, toto je dohoda importéra s poľovným zväzom.
A ja som si myslel, že poľovníci jazdia na Dusteroch a Nivách :wink:
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“