Který autorizovaný servis?

vše ohledně modelové řady Prius
scheescha
Člen Týmu

Re: Který autorizovaný servis?

Příspěvek od scheescha »

Tak ještě dodám, že na záznamu chybí cca půl hodina a včera se karta z kamery načetla v čtečce normálně.Dnes mě nutí kartu naformátovat- že data jsou nečitelná.Tak trochu pecháček :-(
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

:mad: :mad: asi to má každý servis trošku cenově jinak...že by Ostrava - větší město..? :mad: :mad:
Velký servis jsem měl loni : prohlídka 1280,-....tedy za olej jsem dal víc /2400,-...letos stejně/+ filtry, brzdovka 350,- celkově 7500,- trvalo to dopoledne
Letos jen prohlídka /720,-/ + olej,filtr a to kolem toho+ hybr.test : celkem 4200,-
jestli bylo auto na zvedáku tak krátkou dobu - udělali kulový...je možné.že olej jen odsáli vrchem - a pak znovu nalili...ale jestli měnili brzdovku ... no, jestli chybí půlhodina záznamu - možná to stihli...mě,když vypnu motor - kamera přestane nahrávat po 30s...
O Eurocare je potřeba asi požádat - sami nenabídnou....Letos mi museli udělat smlouvu novou - prý to prodloužit nejde..na každý rok nově...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

scheescha píše:Tak ještě dodám, že na záznamu chybí cca půl hodina a včera se karta z kamery načetla v čtečce normálně.Dnes mě nutí kartu naformátovat- že data jsou nečitelná.Tak trochu pecháček :-(
neviem v akom formate maš povodne naformatovanu a aky windows mas, ale skus ju vo vlastnostiach karty "opraviť" alebo v nejakom programe, v inom pc atd. ak davas napr. mikro karty do nejakeho adapteru - dat do ineho adapteru,atd
Obrázek
scheescha
Člen Týmu

Příspěvek od scheescha »

Tak bohužel cca půl hodiny chybí - nevím proč.Možná byl motor vypnutý - jinak je tam záznamů spousta.
Takže se omlouvám, jestli jsem tu nechtěně nějak pomlouval - nicméně z ostatních záznamů - práce nic moc.
SD-kartu jsem měl ve čtečce Case PC.Byla úplně nová.Den předem šla normálně načíst a celou překopíroval do PC.
Na druhý den - to chtělo jen a pouze naformátovat.Zkoušel jsem stáhnout pár programů na obnovu dat z karty a nic.
Tak jsem ji dal do kamery a zformátoval.(s počítačem umím) došlo k nějaké kolizi mezi zemí a nebem :-)
O Eurocare jsem požádal hned z počátku - prý že pak to uděláme.Jenže při placení a fakturaci - jsem si nevzpomněl - má chyba.
Tak jsem zde napsal své rozčarování ze servisem.Za mě už Autobond ne.
Díky všem za čas.
PetrPH
Řidič

Příspěvek od PetrPH »

Jak jsem psal par postu zpet, za me s nimi byla vzdy dobra zkusenost. O eurocare jsem ani nevedel, nabidli mi ho sami. Pak sami i prodlouzeni. Olej i brzdovka nova. Ten "nevymeneny" olej bych doporucil jeste zvazit a zkontrolovat. Prijde mi nepravdepodobne, ze by autorizovany servis cilene setril par stovek za nevymenu oleje a riskoval zavazny problem. Jasne, muze se stat lidska chyba. V tom pripade je mnohem lepsi zavolat do servisu a zeptat se jich narovinu, nez psat tady na foru domnenky a ocernovat je tak. Mozna pravem, mozna ne.
Prius II 2008
Odpovědět

Zpět na „Prius“