ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No jakooo už ty sluchátka jedu tak 7 hodin a uši neprotestujou.... Apple... okej.... asi to nezapadne do všech uší... ale do mejch teda jooo :-) a když to ani po 7 hodinách netlačí a sound je fain..... tak to joooo :biggrin: :biggrin: :inlove: :listen: v pohodě... díky Fiio.... se to dá vychutnat i na Sony... okej... Sony mp3/AAC poupraví na 96000Hz a pošle to do FiiO.... to si to dopoladí k dokonalosti.... :biggrin: pak je to prostě v pořádku.... :biggrin:
Taky mi to to ty appláci mohli říct dřív že ty sluchátka hrajou fakt fain.... joooo ale to neexistovalo Fiio BTR1 kdysi..... díky Fiiu se to dá dávat.... :biggrin:
Neee je to fakt fest dobře poladěný a vychytaný ty bílý sluchátka.... nechápu jak to tak dobře drží v uších a netlačí to.... smekám... oukej.....

Tady taky stop...... prostě už neni co sem psát... takže stop. a adios...
weby vznikaj a taky chcípaj.... tak já jdu jinam.... :biggrin: proč to tu držet.... nesmysl...
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Tak sem asi po 5 možná 10 letech zavítal k ušní doktorce... jako tenhle rok se urodilo fakt dost medu :-) až moooc :-)
mi zalehlo ucho... prostříkal sem... snažil sem se ho vyčistit... a našel sem tohle :-) :-)
To je med nejlepší kvality.... domácí :-) :-)

Pak co sem tohle vyšťoural... sem si řek... joooo chce to zajít k ušní :-) :biggrin:
Tak jdu.. je 13:05.... strkám kartičku pojištěnce do mašinky na ušním na barrandově.... nic... ojjjjj.... co jeee..... a doktorka se vracela... a řiká my máme do 13:00 co potřebujete??? no jen propláchnout uši.... nooooo tak pojďte--- fain :-) :-) místo propláchnutí mi jedno jen pročistila a druhý to blbý mi vyluxovala :-) normálně je lux na ušní med :-) fascinující....
Ten tvrdej med sem si vyšťournul :-) takže lux na měkkej... noooo je to paráda.... slyšet zase stereo aka dolby digital :-) supr.
Jako jsou lidi co nikdy nebyli na ušním... tam musí bejt medu.... nooooo do prdele :-) :-) Tak třeba si řikaj že hůř slyšej... protože zestárli..... hovnoooo :-) med musí ven :-) :biggrin:

Pak sem se snažil zjistit jaký jsou na trhu antény na dvbt2.... zásek... mam 1 co je asi 25 let stará... ale je masivní... domácí UFO. po dědovi... ta je fakt drsná... výrobce neni jen Germany... kabel stíněnej neni, ale má to mega power.... přímo 230v a na jednom místě v obejváku to chytalo všechno... sem si řikal jak jsou na tom ostatní??? DB Digital Broadcasting 24 MUX je problém někdy totiž chytit... :biggrin: Protože nevysílaj z Cukráku ale z prdelákovic.... Ale chce to grabnout všechny v perfekt kvalitě... i tu potvoru DB 24 Mux.

Nejdřív sem koupil za gastro dárkovej pass Sencor ten nejdražší co maj.... test.... bad... 500,- DB 24 nechytne.... u mě.... tak sem si nechal vrátit 100,- a vzal sem malej satelit Emos... je podobnej jakoooo ten původní, ale je menší :-) takovej malej brácha :-) chytá pěkně... kvalita signálu 100% aleeee nedá DB 24 mux _..... ten starej 25 let satelit větší bráška to chytí---- bastard :-)
Nejvýkonnější a podobnej je prostě Technisat Digitenne TT2
Obrázek
Ten se vyrábí asi 25/30 let.... jen ten muj je noname.... ty původní byly... ale tyhle technisaty jsou totožný... větší power žádná domácí antena nemá.

Problém ale je, že sem pak zkoumáním zjistil, že DB 24 mux mam nej signál pod topením... a tam tyhle satelity nascpat nejdou.... nesnášej totiž topení... kovy atd... :biggrin:
nemáš žádnej signál před topením.... ale za topením je mega silnej DB 24 mux :-) ta svině :-) :biggrin: :biggrin:

Taaakže podstatný je to pochopit... hlavní signál kterej chytal ten masakr UFO už neni podstatnej, podstatnej je ten "za topením"... a tam se dostane jen kartička BENU napájená ze settopboxu 5V... a chytne tu mrchu DB 24 MUX a všechny.... CT Mux, prima mux, mux 23 na 100% síla a kvalita 100% a DB24 síla 96% kvalita 80-100% a mam vás šmejdi :-) :-)
Ale nebyla to prdel najít to pravý místo..... o to víc to člověka těší... jojjjjj :-) :-) pěkně skrytý místo pro nenápadnou aktivní antenu.
Rozčilovalo mě to asi 3 měsíce.... a mam to :-) :biggrin:
Podstatný je najít místo kde jede DB 24 mux.... to je nejtěžší.... díky všem kombinacím sem to místo našel... a ty ufo nejsou potřeba... aleeee pomohly....jako neni to prdel najít DB mux 24.... ale radost to pak je :-)
Já sem si fakt na 100% myslel že neni možný u mě chytit mux 24 bez toho mega power satelitu.... ale jde to---- jen je potřeba najít jiný místo :biggrin:
to místo existuje :-) wooow jedinečný :-) za topením...signal 100/100 kvalita 100/100 mux 12/22 11/21/ a 23 prostě 100*100 jen kanál 42 aka 24 mux 96/80-100% parchant :-) no nevysílá z Cukráku... bastardos... ale mam tě šmejde :-) DB 24 mux má mnohem lepší kvalitu obrazu než CRA..... Nova je pěkná a comedy central- červenej trpaslík + sport 5 okej.
Chtělo by to převést pak všechny kanály novy na mux DB 24 protože maj lepší obraz.... je ostřejší a ne tak rozmazanej-přefiltrovanej jako na CRA sítích.
Ten rozdíl je vidět hned.... stačí si naladit novu na mux 23 a na mux 24---- a uvidíš rozdíl ihned.... mux 23 je obraz rozmazanej.... nezaostřenej.... no a o tom to je :-) stačí se zaměřit na logo stanice.... mazanice/ vs ostrost.... noooo a já nemam rád mazanice... :biggrin:
Podle dat.... by to měl bejt totožnej obraz.... aleeeeee neni neni NENI.... :biggrin: u mux 23 je to mazanice stejně jako všechny kanály primy mux 12/22.... aleee mux 24 má nova ostrej obraz.... kdysi měla i nova cinema... aleee ta už neni na mux 24---- takže mazanice.... 23.... CRA
Otázka je proč nemá CRA tak kvalitní filtry jako má Digital broadcasting? DB 24---- proč to rozmazávaj????? resp. proč vůbec používá filtry CRA... když nejsou podle mě potřeba???? jen ten obraz kurvěj....
Pak čekám na primy v 1440*1080 už to fakt chce.... kokoti :-) :biggrin:

No a něco z mýho matroše
Obrázek
Tak tohle je to tajný skrytý místo, kde je Digital Broadcasting MUX 24 signal 96/80+.... za topením a stanice z Cukráku CRA chytne 100/100 noooo stará dobrá kartička BENU.... napájená ze settop boxu.... takže nežere nic potvůrka... fakt chytne všechno.... jen najít to místo.... :-) to je kumšt.... já sem si myslel, že jediný místo je tam jak jsou ty 2 body bílý na fotce.... speciálně sem si ty místa označil :-) ale nebyly to ty pravý :-) fake antenna places :-) :biggrin:
Problém antén je totiž že nesnášej kovy.... topení.... :-) takže tu anténu musíš mrdnout před topení.... ale žádná se tam skoro nevejde... a přes topení to nechytne žádná.... kartička :-) joj :biggrin:
+ rozhodně musí bejt na sídlišti aktivní 12V /5V nebo extreme 230V :-) najít to pravý místo je ale ten kumšt.... neni to easy

Obrázek
Ten velkej je "master blaster".... ten malej je jeho syn :-) starouš jede na 230V syn jede na 5V USB.... Emos v electroworldu za 400,- starouš neni stíněnej... přiblížíš se ke káblu a rušíš, aleeee chytne prostě všechno... skoro až policejní antena :-) ..... to syn tak ten je stíněnej.... hejbneš káblem a nic... ale ne nemá ani omylem takovej výkon jako fotřík :-) kvalitu signálu ale má fest fain ,topení ale nedává :-)

Já sem chtěl abych nemusel antenu vypínat manuálně.... je to otravný... ta malá jde když jí prcneš do usb od TV.... starouše drsnýho ale musíš vypnout manuálně... :-)
Kartička naštěstí jede i z power Coaxial... 5V.... takže se nemusí vypínat... good... :biggrin:

Pak sem si všimnul protože když něco testuju tak pořádně.... tak že ten starej "satelit" má funkční anteny i na signál, musej bejt vytažený..... kdežto jeho malej syn.... Emos... tak u něj je úplně jedno jestli jsou antenky vytažený nebo zatažený.... nemá to na signál vliv?????!!!! no je to tak---- divný.... :biggrin: asi by je aktivovalo 230V :-) ne 5V i když i tak jako umí umí.... synáček... je v pohodě :-) navíc made in czech republic??? jo asi jo.... neeeee je to v pohodě matroš, jen se nevejde pod to topení :-) :-) je to dobře udělaný v Přerově prej maj factory... okej ne moh bych ten satelit vrátit, ale snažil se.... ne je fain když nemáte signál pod topením :-) usb se dá prcnout do TV a nemusí se vypínat.... :-)
člověku se prostě nechtělo jit kleknout si a vypnout 3.5w..... :biggrin: když se to umí vypnout samo... ufff :biggrin: jooo je to o tý lenosti a o tý technlogii :-) nic nechci vypínat... chci aby se to vyplo samo kurfa :-)
No synáček je v pohodě.... sice má mizernej výkon, ale zase má dokonalou kvalitu signálu.... až neuvěřitelnou... ne umí.... v pohodě.... působí to a funguje to.
Ne mam rád fain obraz a fain sound.... nejtěžší je najít signál.... jop :.) :biggrin:
http://soma.fm/spacestation130.pls

Mooo je to drsný, prostě lidi chtěj míň výkonu a víc USB ty voleee :-) :-)
No a v tom je problém---- právě můžeš nabíjet a prát do anteny přes settop box... 5V.... a tim pádem zhasne, neboooo to prdneš do usb v tv.... kde máš možnost prát 550maH cca---- resp 1A...
jakoooo aktivní antena je potřeba. to prostě je... pasivní je nahovno.... jde o to jak ovládat aktivní.... :biggrin: USB nebo coaxial???? obojeeeee????? NEEEE :biggrin: to se dostáváme k 12V :biggrin: :biggrin: no je v tom bordel..... zkoušel sem 12v na 5v a fachaloto.... tak nevim :-) :biggrin:
hračičky hračičky.... tak tak...
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

o čem si hrát.... o čem... nebo ne nebudeme si hrát... o čem si tak budeme hrát::::????
lidi se bojej si s tebou hrát.... a haaaaaa..... :biggrin: proč? ne tak to nechápu... ale je fain že se mě někdo jen tak bojí... :biggrin:
takže si dávejte bacha... jako já na vás... :.)
Hrát si můžeme.... ale realita je kurfa jinde.... :biggrin:
tohle neni moje soukromá realita.... tak....
Nechci se zaobírat svojí reaitou--- nechci...
o co si hrát???? o co si zahrát????

Já nechápu co hrajou další lidi s celicama... co si chtěj zahrát...
nebo se bojej si hrát.... :biggrin:
ne je dobře se bát.... protože tady tohle všechno pude do prdele.... ojojoj..... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

jen doufám že mi nějakej pičus nezačne mrdat moje téma---- jinak je mi to kolem dokola celkem naprosto u prdele....

Kurfa... měl sem všechno peněženku, měšec na drobný... klíče... tak sem si zajel na benzinku pro pifo... měl sem myslim roušku... pak doma vystupuju z auta a nemam kurfa roušku... kde je kurfa moje rouška????? :biggrin: doma kouknu na židli a rouška je na židli... asi transformace nebo co!!! kurfa :biggrin: :biggrin: no tak sem byl zase na světě bez roušky omylem, a už mi to ani nikdo neřekne.... :-) :biggrin: kurfa fix---- sem moh něco chytit od těch pumpařek :-) :biggrin: mam tu nepoužitý mejdlo desinfekční.... já sem používal jen normální s vůní oliv... obyčejný.... tak nejdřív dodělám jedno a pak načnu druhý neeee.... jako nebudu mít do prdele 2 mejdla... to by byl u mě doma chaozzz.... :biggrin: :biggrin: Nebo si snad někdo myslí že to olivový mejdlo jako bylo a je nahovno???? !!! :-)
Mě spíš fascinuje jedna pani v albertu u nás co má asi tak 1 měsíc starý rukavice na prackách.... a je to ekl.... jako hrajou všema barvama... byly bílý! to je hnus... proboha... tam to žije :-)¨všim sem si toho asi před 3 tejdnama... má furt tu samou rukavici... a chmatá s ní na všechno....eeeeeee
Ne jako mně je všechno celkem u prdele... ale tohle je humus... to fakt je, fuj ty vole... furt má tu jedinou rukavici špinavou jako prase.... tak ještě jednou a zjebu jí ... je to fakt nechutný... šmatá ti na pokladně těma špinavýma rukavicema na tvý věci... to prase.... :evil:
Musí dostávat nový, ale socka používá starý... a ty nový čoruje... děs tohle... :twisted:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Mimochodem proč kurfa neprodávaj lux na ušní med??? já bych vysával hned :-) pěkně se to rýmuje :-) 1x za 14 dní bych si vysál medík,,, :biggrin: a udělal si čajík :-) to se taky rýmuje... výýýýborně :-) :biggrin:
ne je to fain dobře slyšet.... a vůbec to nebolí... nikdo ti nestrká tyčinku až do mozku.... okej :-) ne nikdy mi nikdo nebude strkat tu tyčinku do nosu tam dozadu ale ani hovnoooo... NE NE A NE... NIKDY kurfa.... !!!!
To budu radši covid 19 pozitivní nebo negativní ... ale nikdo mi nic do nosu strkat nebude, vy šmejdi....---- :biggrin: to ani kdybych za to dostal 10 piv neeeee.... prostě.
mam alergii na doktory... silnou alergiii

nezájem... nevim nic o ničem nikde a nic... :biggrin: co chcete...??? nevim!!! fakt nic nevim :biggrin:
jediný co vim je že !!!Mě nedostanou!!!! nemělo by to pro ně smysl :-)
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Se mi zasekla včelka mája.... na provázku v sushi setu na balkoně :-) Nejdřív sem jako nechápal co to dělá za cirkus--- až pak co sem dal makro tak sem pochopil :-) její problém :-)
Ten jazýček má skvělej... doporučuju stáhnout pro nej kvalitku... Vcelica stucked :biggrin:
https://uloz.to/file/UFKsxsujBhhU/bambo ... ed-bee-mts
No pak sem do ní cvrnknul a odletěla.... zasekla se ale fest :-) už jí to asi pěkně sralo :-) :biggrin: :biggrin: provázek blbej.... :biggrin: snažila se, ale sama by to nedala... bych netušil jaká past může bejt provázek.... :biggrin:
1 pracku vyndala, ale při tom zamotala 2 další :-) si musela řikat kurfa kurfaaaaaa do prdele.... :-) kde sem to do prdele přistála??? 1 hnaxnu vysvobodim a 2 zamotám.... kurfa neeee....co to je????
http://jazz-wr13.ice.infomaniak.ch/jazz-wr13-128

Jinak furt testuju Ear pods.... s Fiio BTR1 je to fakt fain sound.... brácha řikal že mam štěstí že mě to netlačí v uších, jeho prej jo... proto má šprcky... a ne pecky... já šprcky nemam rád, ani na péro ani do uší :-) :-) :biggrin:
Ale jo pořád jooo ten sound se mi líbí... se zesíkem AptX Fiio to nemá chybičku... v uších to tlačí minimálně...neni problém nonstop 10h okej. Sem stál ve frontě v Albertu a předemnou byl nějakej jouda s těma Airpods.... já měl ty Earpods .... s kablíkem, ale zesíkem :-) divně se na mě díval :-) :-) :-) :biggrin: ne mam lepší kvalitu než ty blbíku :-) :biggrin: Fiio je supr mašinka... máš to cvaklý v kapse a u pokladny snížíš hlasitost.... což tomu blbbovi nepude :-) :-) nemá volume blbíček :-) :-) :biggrin: to já si šáhnu ke kapse u kalhot kde je FiiO a snížim si hlasitost.... taaak no + :biggrin:
nemusim šmatat nafoun... nebo vyndavat sluchátka.... hihihihihi :biggrin: Na FiiO BTR1 nedám dopustit.... mam 2 už.... abych nemusel dobíjet... :-) jedou na střídačku...
Teď zkoušim Earpods s Onkyo... s prodlužovacím káblem philips... okej... taky okej... nemam výtku... je to fain sound.... z Xi-fi extreme audio Yamahy RH5-ma jsou jiný, jo lepší aleee Ear-pods jsou taky fain... to prostě jo. Neni tam chybička...
Appláci si řikaj má earpods... socka :-) aleee netušej že mam i FiiO BTR1.... :-) ne nedostaneš stejnou kvalitu z Airpods.... :-) a ani se nedaj ovládat :-) pacholíčci :biggrin: 4000 až 7000 no jsou to debilové co to maj... prostě debilové :-) :biggrin: :biggrin: aka freekoolini.... kokoti---- :biggrin: reklamožrouti.... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No tak sem si zajel pro pivko a doutníčky... jej novej jouda... ty vole to si nedělej prdel, to jako fakt??? neeee já sem si myslel že to jméno neexistuje, že si to někdo vymyslel ze srandy jen :-) :-)
ne měl na vizitce JEGOR :) no do prdele :-) :-) :biggrin: tak to asi fakt existuje... bylo to myslim ve šmoulech... jegor... nebo nevim kde :-) :biggrin:
Já sem dělal jako že nic... vim že je novej... pivko a doutníčky 250,- cca a Jegor byl zmatenej a nic mi nevrátil :-) z 1000,- řikám v pohodě, v klidu, úplně v pohodě, vy jste tu novej--- klííídek.... vrátil a okej :-) Jegor, to je jméno za trest :-) :-) :biggrin:
Ty vole ale stejně jak ,může rodič dát synovi jméno Jegor???? :biggrin: :biggrin: :biggrin: to snad neee :-) :-) ne dělám si prdel je to fain týpek, nic proti... :-) :-) :biggrin: :biggrin:
Neee ale stejně je to hustý, matko, otče... pojmenujeme syna jegorem.... proč???? proto :-) :biggrin: :biggrin: dobře se to pamatuje :-) Ne ten týpos je v pohodě, hodnej člověk, ale je to jegor :-) :biggrin: Ne je to asi drsný jako žít a jmenovat Jegor... já sem Honza nikdo... ale Jegor... to tě praští :-) :biggrin:
Tak ale zase jako má to výhody... bejt Jegor :-) tak třeba ve firmě.... tak tohle je Honza. Milan, Martin, Petr, Petr2, Petr3 Honza 2, Jirka1 Jirka 2 a a a tohle je Jegor :-) :biggrin: :biggrin: Toho si tu všichni pamatujeme :-) VIP :biggrin:
No já budu strejda v červnu... nějakej mates matěj.... bude mít magora strejdu s celicou :-) strejda micron je takovej blááázen :-) :biggrin: no uvidíme jestli pude po celice nebo po motorkách :-) :-)
Ne vyklápěčky ho rozsekaj... to vim :-) :biggrin: budu takovej hustej strejda :-) :biggrin:
Ne chci to nafilmovat člověk co se vyklubal a neví .... a pak uvidí vyklápěčky.... to chci zaznamenat.... ten úsměv :-) :-) podle mě je to uvnitř... a neni to manipulace.... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Uff po měsíci sem se dočkal zadního krytu na Sony Z5 compact... po prvý nepřišel, po druhý zase problém s doručením... GDPR v anglii nepíšou na balíčky mobil... kokoti... takže GLS trochu mimo :-)
no kryt stál asi 50kč... sraní s tim :-) dopis musel přijít... z nějakejch prdelákovic že mam balíček a nende to doručit bez mobilu :-) tak fain pak to přišlo... ne jako takovejch lidí se muselo zabejvat mým blbým balíčkem :-) za 50kč šííílený--- :oha: :stupid:
Rozbaluju... no to neni to co sem chtěl... chtěl sem silikon, aleeee po zkoumání si řikám, joooo tak když to poladim, bude to sexy... CARBON stejnej jako mam na vyklápěčkách na celice.... ještě zbyl, jako normal by to byl hnus... jen matnej plast... fak eee..... aleeee 15 minut měření a instalace.... ojojojoj..... jeeee to parááááda Sony Carbon Z5 compact
Je to hezký, má to vzorek, neklouže to, a vypadá to fakt super... takže ouuukej :-)
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Hezčí záda, než original... navíc ochrana z boků, ze zadu a i z předu lehce přečnívá kryt nad původní hranou.... fain... vypadá to výborně, líbí se mi ta struktura carbonu a jak se mění dle osvětlení... a ta hrubost je taky fain, neklouže, nejsou tam otisky, pot... prostě pohoda "carbon grip".... :biggrin:
bez carbonu by to byl fakt hnus obal... to bych byl radši bez.... s carbonem to je jináááá panečku :-) je to fakt příjemný do ruky a nejsou na tom otisky, má to hrubej vzorek, prostě super :-) :bigups:

carbon má skvělou vlastnost nejen na dotyk... ale vizuálně... působí naprosto jinak- prostorově, na objektu i když je rovnej, umí dělat visual 3D "vlny" :-) fata morgana.... :biggrin:
je to vychytávka dobrýho carbonu... "prostorová desiluze"... i like it! vynikající optickej WAVE klam.... :choon:

Asi před hoďkou sem volal bráchovi, a zrovna mu vypad mobil... XZ1 compact a je jeblej na hraně... toooo si děláš prdel ??? ... :angry: celej ho má polepenej aleee ne na hranách!!! a just hrana to chytla :-) Včera mu volám a nabízim co sem našel, měl sem radost z mýho tuned carbon Z5 compact, a našel sem novinku pro XZ1 compact.... dokonce z německa.... silikon pěknej design, brácha prej nechce, asi je to stářím.... já sem kdysi taky nechtěl, aleee teď musí bejt.... sám si to nekoupí blbec, tak mu to musim koupit.... na xz1 compact nic nebylo, aleee tohle je tuze pěknýýýý!!! To ani my nemáme na Z5 compacty... zatim ne... special design. taky trochu carbon, shodou náhod.... aleee je to silicon, muj je plast.
aleee s carbonem se mi líbíííí.... nechávám ho obrácenej vzhůru nohama abych viděl carbon :-) :biggrin: jo je takovej obrněnej... Z5 compact okej ___ taky je furt jako novej... nemá micro-škrábaneček :-) tak si brnění zaslouží....
https://www.ebay.com/itm/Tasche-fur-Son ... 3224242694
germany freeeee post
https://www.ebay.com/itm/For-Sony-Xperi ... 3932785976
Obrázek
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

I controll connection.... no more.... 2 connect---- :stupid: i dont need money, i dont need anybody.... but maybe you need me! :biggrin: :oha: but you dont know... :mrgreen:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ready 4 Tropical season.... od 8h do 12h instalace DAIKIN, trochu zrychlená, jeden soused měl kecy, že se se mu to vrtání nelíbí :-) já to vrtání taky nesnášim, je to nejhnusnější sound jakej existuje.... aleeee polib si prdel :-) :-)
Tady jde o život.... třeba se usmaž za živa :-) :-) Blbec, vystresoval toho pohodáře člobrdu co to dělal... DEBIL... joooo ale je to psycho to vrtání, to je, to já znám.... prdel je že nejdsnějěí sound je jinde než v bytě kde se to dělá.... nejdrsnější je jinde.... jo já sem to kdysi poslouchal po nočních sem si leh do postele v 8h ráno a nekecám 3 tejdny jeli a vrtali do 17h.... kdy sem vstával.... stěžoval sem si???? Neeee....
Ale chtěl sem toho vrtáka zabít, umučit ho k smrti :-) podříznout ho.... pomalu bych mu řezal jednu ruku tupou pilkou a pak druhou.... :-) To sem si představoval v posteli :-) a mlátil bych ho kladivem do prstů....
Máš v tom rytmus cooooo v tom vrtání,,,, tak já budu mít při tom řezání pazour taky rytmus.... :biggrin: pojedu pomaluuuu a pak trochu víííc a pak zase pomaluuuu :-) :-) :biggrin:
Ne měl sem pocit že mě kdysi chtěl ten vrták psychicky zničit.... no horší než to je si nechávat trahat dolní zuby moudrosti.... to je horší :-) to je zase :biggrin: lepší ta vrtačka....

No ale povedlo se a už se nebudu "péct zaživa"--- nedělá mi to dobře :-) vlastně i to vrtání je lepší než mít 33 v obejváku. Oboje je mučení... ale to vedro je nej mučení....
Obrázek

Obrázek

Vypadá jako by měl nožičky :-) To nejsou je tak obyč nožky, to jsou silentbloky jako prase.... on brní, Daikin, aleee dole ne naprosto drsná izolace. že oni to vyráběj ze starých pneumatik???!!! já myslim že jooo :-) fachá to hustě--
Faktem ale je že by to chtělo jiný designy, jak venovních tak vnitřních, barvy atd.... samo by to nesmělo bejt dražší.... protože jooo je to zaseklý.... no on i ten carbon by pomoh žeee :-)
možná překarbonizuju tu vnitřní jednotku... komplet :biggrin: a tu vnější, když má ty hezký nožky... tak ten kryt nahoře v carbonu by ušel :-)

Člověk chtěl podpořit česko, když maj fabriku u Plzně, noooo je to made in Turkey :-) Tak sem podpořil Erdogana.... toho humusáka.... no co se dá dělat.... to nevadí, ale trochu to zamrzí :-(
Nemá to logiku... je to absurdní... u nás je fabrika a stejně to mam zbytečně z Turecka... carbon necarbon.... trochu neeko... a nelogický... ale hlavně že fachá výtečně.
Mno toyota taky montuje spousty aut v turecku... co se dá dělat... japončikům se to vyplatí, ale chtěl sem made in czech rep. nooo tak nic :-)

a 2 fantastický nebeský (celica) fotky před pár dny.... Fatal Blue X Orange

Obrázek
ksakru tahle fotka se povedla.... miluju ty barvy

Obrázek
red blue 50/50 výýýborný ten přechod neni ani vidět... dokonalej....

Jooo ten výhled za to stojí "na západ".... aleee chce to tu klimu, jinak je to peklo 666

Daikin Sensira FTXF35A + RXF35A okej.... no ale ptal se mě šéf firmy proč Daikin, a i montéři, proč Daikin? Noooo protože LG maj všichni, a bylo mi Daikinu líto :-) Ne jinak prostě viděl sem televize LG, ne nejsou tak v pohodě příjemně ovladatelný jako Sony... a Daikin nedělá nic jinýho než klimy... takže tam se člověk "nespálí" a záruku nepotřebuje...jako na cokoliv od Sony....
je to zbytečný papírování.... :biggrin: proto. Pokavaď ta firma Daikin nedělá nic jinýho než klimy, nechce aby to někdo reklamoval... to LG, Samsung dělá všechno, aleeee můžou tam bejt zmetci.... proto že se nesoustředí na ten produkt... jede všechno--- takže proto. Pravděpodobnost chyby je u LG/ Samsungu prostě vyšší než u Daikinu... tam se soustředěj jen na klimy a na nic jinýho.
Resp. kdyby se posrala jedna součástka u LG, poserou se všechny LG na trhu časem.... a tohle u Daikinu neni možný, s tim se nepočítá. Muj pohled.... může a nemusí to bejt pravda :-) To se uvidí---- čas včechno prověří....
Mechanik mi řek jednu secret info, že Daikin jede hlavně na dotacích... prostě admin. budovy ty řeší primárně... z EU.... ty domácí jsou tak trochu mimo business :-) tak proto ta značka neni nikde vidět. Prostě chladěj kancly....
Chladivo se nemění nikdy... R32 ??? hustýýýý a filtry stačí opláchnout v horký vodě.... jestliže nechceš NANO nebo Armádní P3R :-) :-) :biggrin: :biggrin: atp...
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No ten stůl mam rád.... já jim u tv... ne u toho stolu, takže je furt jako novej, a je to vesměs jen dekorace stůl :-) :-) ale furt se mi líbí....
je to českej výrobek, nebyl drahej a už se nevyrábí.... kupodivu :-) je to ale krásný, je to jako tančící dům, tak "tančící stůl".... miluju ten design, nemá to chybu, neviděl sem lepší stůl :-)
2 zajímavý nohy.... YES!
Nechápu jak to udrží tu hmotnost tý desky.... je to boží :-) máš tam místo na svý nohy, nekopneš se... ne mam rád tenhle stůl :-) design
zabírá hoodně místa v bytě... aleee je taky hooodně hustej :-) Vymyslel to blááázen ale nemá to chybu... Czech made.
Prostě dá se na něm jíst, aleeee opatrně.... :biggrin: nepoškodit, nešahat... :biggrin: nedotýkat se. :biggrin:
je to celý lakovaný... no ale jooo pravda je že by se taky dal potáhnout carbonem.... to jooo :biggrin:
Ne libí se mi design, original... a ta nosnost 2 prohnutých noh... neuvěřitelný... je to tíha jako prase... ta horní deska. ta dokonalá stabilita.... ojjjjj
Obrázek
No kdysi sem si vybíral jídelní stůl a přišly mi všechny fádní.... až na tenhle... ten byl moooc až mooc.... drsnej popíral 4 nohy... a všechno :-) joooo musel sem ho mít---- je tak divnej a krásnej že sem ho musel mít.... :biggrin: a vždycky bude krásnej... je v pohybu.... :bigups:
Obrázek
Ne já na tom fakt nejim.... já to beru jako by ten stů byla socha... a je... a bude.... kdyby ten stůl chtěl někdo používat k jídlu, musel by se přecarbonizovat... povrch, je to lakovaný, a každej škrábaneček by byl vidět... _:-) No na normal používání musí bejt povrch z carbonu.... zatim to je jen dekorace :-)
Ale jooo vypadal by drsně stejně... ale rozdíl by byl v tom že ho nikdo nepoškrábe....
No jo já sem prostě vybíravej, baví mě to.... ne zajímavější stůl na světě neni... sorry :-) ne nepochopil sem proč se to neprodávalo... nevim, ale je to mistrovský dílo pro mě teda... je.... na tom musel ten človíček makat!!! :wink:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Tak teď něco k zabezpečení kompu.... malwarebytes je geniální, až tak, že jako jedinej dokáže zlikvidovat bitcoinminer atp sračky.... kdežto když ho nemáš... windows defender ti ukáže výsledek kontroly 0 hrozeb... okej... ale je tam :-) :.)
no prostě to vidim tak, že by microsoft měl koupit malwarebytes.... a ten jejich výýýbornej scan zakomponovat do windows.... 10.... to mě tak napadá jako jediný fain řešení :-)
Ne malwarebytes maj nejdrsnější scanner.... nevim jak je to možný, ale maj... za těch 14 dní co ho mam tak mi nachytal 14 sráčů trojanů.... což windows defender přehlídnul :-)
No a protože se blížila doba expirace tak sem si řek neee chci to furt :-) premium.... našel sem jak se to dá udělat, ale psát to sem nebudu :-) admin je psychopat.... :biggrin:
ale mam malwarebytes premium do nekonečna i bez cracku... no vesměs jde o to aby to koupil microsoft, protože jeho windows defender je prostě šajze bez malwarebytes. TAK. Musej to koupit.
Jakmile ho koupí, tak bude nej Windows defender XTra killer.... :biggrin: PS: potvory číhaj všude... :biggrin: na mým kompu si ale žádná potvůrka nesmlsne... :-) :biggrin:
přece si ale microsoft nenechá líbit ty miliony kompů s jeho nejmodernějším systemem, co jsou zotročený na těžení bitcoinů???? Aniž by o tom majitel kompu tušil.... ten jen platí elektriku... :-)
je to divný.... jediný co se dá dělat je malwarebytes... :biggrin: což ale normální uživatel nezná.... takžeeee to musí bejt v Defender scanneru.... a likvidovat. tak tak....
Nesnášim Bitcoin, nesnášel sem ho... a to že se někdo pokoušel ho těžit přes muj komp :-) Noooo tak to ses asi nemálo posral :-) zasraný bitcoiny.... :biggrin: :biggrin: já sem o tom nevěděl, aleeee tak je jasný že cena toho nesmyslu leze nahoru jen díky tomu kolik počítačů "nevědomky těží" a jsou jich miliony.... možná víc.... tak proto ta hodnota tak skáče toho nesmyslu :-) chce to je odpojit protože sosaj kde nemaj.... šmejdi.... a sosaj všude.... když sosali bitcoiny u mě.... na tak starým systemu..... sosaj všude... šmejdi nenasosaný :-)
No a jedinej program kterej jim ty sosáčky přerazí... auuuuuuu je malwarebytes.... tak. :biggrin: sosám sosáš sosáme :-) :biggrin: těžíme
No neee je to hnusnej pocit když sem dal nějakýmu šmejdovi možnost si natěžit pár centů bitcoinů... parchant jeden :-) Moooooc zlobivej blbeček :-) :-) Hele ale dalo by se to dělat nenápadnějc... jko že si mi kurvil i wifi---- když sem poslouchal.... a chtěl si těžit... komp byl vyplej... smůůůla... aleeee vypnul si mi přenos muziky :-) wifi.... to si asi děláš kozy... :-)
Prostě ten bitcoinminer posílá data k tobě... počítá s tim že dorazej do kompu... když ne... zaseknou se na routeru :-) a ten seknou takže micron nemoh poslouchat svuj stream :-).... :-) debilové :-) sekne to celej router... a musíš manuálně kliknout na poslech znova... hajzllll!!!! pak to zkoušej znova a znova.... ale pc byl vyplej... takže zase seknou jen router.... a mojí wifi muziku kokoti!!! :-)
No ale už je po bitvě... jste mrtvý a já vyhrál..... byla to ale zajímavá bitva.... :-):-) jooooooo
Našel ho Malwarebytes, Zničil ho Malwarebytes, ale já sem pochopil jak fungoval.... ten šmejd mi rušil i hudbu, bastard! :-) :biggrin: což bylo dost nasírací... když ležíš ve vaně... a music stop... :-) kurfaaaa. :-) jen na toho šmejda přijít... schovával se dost dobře.... :biggrin: pičus.
Zkus to znova.... tooo neeee coooo :-) :-) radši jinde... no to bych ti radil :-) :biggrin: tady šéfuje malwarebytes... doporučuju jinde... :-) parazite....
Ne byl chytrej.... max si vezme 65% CPU a když nabídneš, dá si i GPU :-) problém je že já mam 2 jádro a tam cejtim i micro pokles :-) tohle je retro comp. aleee dostane Geforce GTX 1650 místo GTX 550 to by se těžilo GPU cooooo :-) :-) no ale smůla.... :biggrin: :biggrin:
Ten bastard program těžil až když měl pocit že u kompu nejsem :-) hrála jen hudba a shodil správce úloh.... a začal si těžit :-) já na to čumim a nestíhám :-) :-) dobrej drzoun...
nahodíš správce... ten jako že nic.... _____ kde jsi ty kurvičko.... :biggrin: pročpak se mi schováváš :-)
Ne jako já byl zvyklej z XPček že potvůrky se musej hledat.... ale nečekal sem že hned dostanu Bitcoinminera do téměř nových Win 10.... to sem si právě řikal že přeci nende :-) ale joooo :-) Ani nevim jak, kdybych to věděl kde sem to chytil.... to bych byl rád, nezjistim, lezu jen na normální stránky a na ulozto/pornfile :-) tam nic neni.... tak nevim :-)
Brácha řikal ale že se to muselo dostat přes prohlížeč a pak se to rozmnožilo.... což by tak odpovídalo..... protože windows defender našel něco ve firefoxu, a další blbiny... aleeee toho hlavního bitcoin minera by nenašel ani omylem.... ne jako nemáš win 10 ani 1/2 roku a máš je zavirovaný, kdežto XPčka sem měl celkem čistý :-) No pak sem teda zkoumal manuáně co se děje... události... když mi to shodilo správce úloh.... čas... a ve firewallu sem to bloknul.... sem si řikal tak manuálně po tom jít je drsný, to nikdo asi nedělá :-) :biggrin:
Neaktivoval se tak často, pak... bitcoinminer... měl trochu po prdeli... pak sem čet asi nooo 8 hodin kecy a kecy a kecy.... na netu.... až prostě malwarebytes.
Podle http://www.bleepingcomputer.com kde jsou fakt borci.... smekám a děkuju!!!! že tahle sajtka je.... už asi 3x mi kdysi zachránili XPčka.... tak tam je i info:
Trojan.BitCoinMiner.Generic
STEP 1: Use Malwarebytes to remove Trojan. BitcoinMiner Virus.
STEP 2: Use HitmanPro to Scan for Malware and Unwanted Programs.
STEP 3: Double-check for malicious programs with Zemana AntiMalware Free.
STEP 4: Reset your browser to default settings.

No stačilo použít step 1..... a hotovo..... Zemana :-) sem vyzkoušel pozdějc ze srandy... no neeeee, toho nechci :-) zdál se mu podezřel přehrávač audia AIMP player.... blbec :-) :-) Na toho mi nešahej Zemane :-) Pak sem Zamana vymazal.... trochu drzej Zemane, neeee šahat mi na audio přehrávač magore ty vole :-) :-) Zemana je trochu vypsychovanej ne :-) :biggrin:
Hitmanpro sem nikdy nepoužíval... třeba v budoucnu... ale jako malwarebytes maximum respect!!!!
Tak má člověk 2 radosti, zbavil se toho, a zároveň mam premium verzi.... kterou si zasloužim :-) Než to Microsoftu dojde a prostě malwarebytes koupí.... měl by....silně to doporučuju :-) :-)
Jakooo kolik kompů by se tim kaufem pročistilo????? nehorázný množství.... a bitcoin padne na minimum.... :biggrin: podle mě jde 70% hodnoty Bitcoinu jen z těch krádeží CPU/GPU.... o kterých uživatelé ani netušej, jen platěj za elektriku "trochu víc"! :-)
Ne fakt příjemnej pocit nebejt "napíchlej" minerem.... :biggrin:
Dřív sem si řikal tak přejdu z XP na 10 a bude klííídek neee????? hovno Anežko.... je to stejnej boj jako bejval :-) :-) jen většina lidí neví že jsou napadený.... psycho ty vole.... :biggrin: těch firem co jsou napadený a těžej někomu prachy..... neeeeeeeeeeee :-) :-) ale je to tak :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Celej bitcoin je na tom založenej.... kradeš lidem elektriku.... tak to prostě je. jestli to dobře chápu :-) když máš 10.000 kompů co ti těžej.... noooo nekeke :-) :-) A těžit se dá ze všech co maj win 10.... bez malwarebytes.... tak je to vtipná hra.... :biggrin: zábavná asi i....
no hlavně že u mě má bitcoin šlus.... papááá :-) no musim proskenovat další kompy jestli ten šmejd netěží jinde :-) ani bych se nedivil... Ne paradox je že máš nejmodernější system win 10 2004 a nedokáže se bránit... to je špatnýýýý!!!!! to je jako u debilů!!!!! je otrok.... a nenajde bitcoinminera.... chudinka :-) nejmodernější system.... WTF!

Ne chce to stopky :-) abych to reaktivoval :-)
Obrázek

Obrázek
resp. 13 jo 13 zásahů.... což fakt ujde... podstatnej je ale bitcoinminer... kterej měl 5 zásahů... zbytek jsou blbiny... věřim mu ale, je prostě drsnej.... a přehrávač hudby AIMP nepovažuje za něco nebezpečnýho, takže neni blbej psycho jako Zemana :-) :biggrin:
Ne jako microsoft musí malwarebytes koupit.... tim sem si na 100% jistej.... :biggrin: neexistuje důležitější kauf.... pak ale padne cena bitcoinu totálně do prdele :-) :-) malwarebytes jakoby totiž ovládá bitcoin // souvisí s nim.... že :biggrin: těžba se zasekne.... kde budeme kurfa těžit???? :-) :biggrin: :biggrin: neni kde těžit kurfa do píče :-) :-).... tak bych ty šmejdy oddělal... a celej bitcoin ideálně... tu pikačovinu....jooo neměli jste se pokoušet o muj komp! šmejdi.... chudáček..... to jste posrali... Ňu _ňu _ňu co ti to udělali... oni tě chtěli zotročit, viiiď :-) ale už si zase okej žeee :-) :biggrin: :biggrin: No teď si chráněná.... neboj... tvuj výkon je jen muj :-) ok ? :-)
Stejně je to ale zajímavý že to jako lze krást elektriku z kompů..... je to divný.... a ta elektrika těží bitcoiny.... neee joooo no je to úchylný :-) :biggrin:
sám to nechápu... třeba mi to tu někdo vysvětlí.... když se nebude bát :-) Můžu si to najít... aleee radši bych aby to někdo vysvětlil... protože je to zajímavý.... já sem jen advanced user....

Microsoft musí koupit Malwarebytes.... jestliže chce mít respekt... jinak je windows defender na 3 věci... na piču na pikaču a nahovno.... přitom ho používá cca 90% lidí a všechny jejich systemy jsou napadnutelný.... nebo jsou už napadený...
Zajímavý že tohle admin nevymaže.... i když tohle je to co je mega problém.... tak okej... je to tu doslova. Prostě nevěřim windows defenderovi nic.... je mimo..... uvěřim mu až bude mít integrovanej malwarebytes.... tak TAK!!!
What is the license key???? :-) :-) Who cares.... :angry: :biggrin: let it be let it be let it be.... :biggrin: Top secret __ :-) No key... :-) believe me :-) there is no key... thats it... :mrgreen: old keys dont work... do not try... :-) Everybody wants this.... noooo i cant give... you must pay.... 4 security.... :biggrin:
malwarebytes is the most attractive personal admin Security system... Ever... sooo if no few bucks no game... ok... we want let you go.... play N no PAY..... right NOWWW :biggrin:
Ne tak tohle už mě nebaví :-) ale dá se to... :biggrin: hlavně bacha na svuj systm ty pičo :-)

Ne tyhle hry mě nebavěj.... je to nahovno... celý to musí bejt jinak...
ale až potom co to bude jinak.... :biggrin:

Ba ne je to vtipný a okej.... :biggrin: všechno fachá normálně :-) dopředu dozadu nahoru dolu... :biggrin: otázka je proč by to někdo hrál, když ta hra neexistuje :-) :-) jooo je tu hodně lidí co by hráli... ale hru co neexistuje???? toooo je hustý :-) :biggrin: hej děláš si prdel??? ta hra neexistuje jako fakt??? Joooo do prdele---- Noooo tak jí nějak ukonči neeee :-) Lidi jí ale hrajou... to jim mam tu hru ukončit??? to je drsnýýý :biggrin: ojojoj :biggrin:
Tak jo hra zkončila vypadněte, zmizte... pryč ty voleeee... ..... :biggrin: hra se nepovedla... :biggrin: coooo??? niccc popovídáme si jindy.... konec :-)
Nemáme se tu kurfa vůbec o čem bavit.... je prostě konec...
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Microchiroptera píše:Tak teď něco k zabezpečení kompu.... malwarebytes je geniální, až tak, že jako jedinej dokáže zlikvidovat bitcoinminer atp sračky.... kdežto když ho nemáš... windows defender ti ukáže výsledek kontroly 0 hrozeb... okej... ale je tam :-) :.)
no prostě to vidim tak, že by microsoft měl koupit malwarebytes.... a ten jejich výýýbornej scan zakomponovat do windows.... 10.... to mě tak napadá jako jediný fain řešení :-)
Ne malwarebytes maj nejdrsnější scanner.... nevim jak je to možný, ale maj... za těch 14 dní co ho mam tak mi nachytal 14 sráčů trojanů.... což windows defender přehlídnul :-)
No a protože se blížila doba expirace tak sem si řek neee chci to furt :-) premium.... našel sem jak se to dá udělat, ale psát to sem nebudu :-) admin je psychopat.... :biggrin:
ale mam malwarebytes premium do nekonečna i bez cracku... no vesměs jde o to aby to koupil microsoft, protože jeho windows defender je prostě šajze bez malwarebytes. TAK. Musej to koupit.
Jakmile ho koupí, tak bude nej Windows defender XTra killer.... :biggrin: PS: potvory číhaj všude... :biggrin: na mým kompu si ale žádná potvůrka nesmlsne... :-) :biggrin:
přece si ale microsoft nenechá líbit ty miliony kompů s jeho nejmodernějším systemem, co jsou zotročený na těžení bitcoinů???? Aniž by o tom majitel kompu tušil.... ten jen platí elektriku... :-)
je to divný.... jediný co se dá dělat je malwarebytes... :biggrin: což ale normální uživatel nezná.... takžeeee to musí bejt v Defender scanneru.... a likvidovat. tak tak....
Nesnášim Bitcoin, nesnášel sem ho... a to že se někdo pokoušel ho těžit přes muj komp :-) Noooo tak to ses asi nemálo posral :-) zasraný bitcoiny.... :biggrin: :biggrin: já sem o tom nevěděl, aleeee tak je jasný že cena toho nesmyslu leze nahoru jen díky tomu kolik počítačů "nevědomky těží" a jsou jich miliony.... možná víc.... tak proto ta hodnota tak skáče toho nesmyslu :-) chce to je odpojit protože sosaj kde nemaj.... šmejdi.... a sosaj všude.... když sosali bitcoiny u mě.... na tak starým systemu..... sosaj všude... šmejdi nenasosaný :-)
No a jedinej program kterej jim ty sosáčky přerazí... auuuuuuu je malwarebytes.... tak. :biggrin: sosám sosáš sosáme :-) :biggrin: těžíme
No neee je to hnusnej pocit když sem dal nějakýmu šmejdovi možnost si natěžit pár centů bitcoinů... parchant jeden :-) Moooooc zlobivej blbeček :-) :-) Hele ale dalo by se to dělat nenápadnějc... jko že si mi kurvil i wifi---- když sem poslouchal.... a chtěl si těžit... komp byl vyplej... smůůůla... aleeee vypnul si mi přenos muziky :-) wifi.... to si asi děláš kozy... :-)
Prostě ten bitcoinminer posílá data k tobě... počítá s tim že dorazej do kompu... když ne... zaseknou se na routeru :-) a ten seknou takže micron nemoh poslouchat svuj stream :-).... :-) debilové :-) sekne to celej router... a musíš manuálně kliknout na poslech znova... hajzllll!!!! pak to zkoušej znova a znova.... ale pc byl vyplej... takže zase seknou jen router.... a mojí wifi muziku kokoti!!! :-)
No ale už je po bitvě... jste mrtvý a já vyhrál..... byla to ale zajímavá bitva.... :-):-) jooooooo
Našel ho Malwarebytes, Zničil ho Malwarebytes, ale já sem pochopil jak fungoval.... ten šmejd mi rušil i hudbu, bastard! :-) :biggrin: což bylo dost nasírací... když ležíš ve vaně... a music stop... :-) kurfaaaa. :-) jen na toho šmejda přijít... schovával se dost dobře.... :biggrin: pičus.
Zkus to znova.... tooo neeee coooo :-) :-) radši jinde... no to bych ti radil :-) :biggrin: tady šéfuje malwarebytes... doporučuju jinde... :-) parazite....
Ne byl chytrej.... max si vezme 65% CPU a když nabídneš, dá si i GPU :-) problém je že já mam 2 jádro a tam cejtim i micro pokles :-) tohle je retro comp. aleee dostane Geforce GTX 1650 místo GTX 550 to by se těžilo GPU cooooo :-) :-) no ale smůla.... :biggrin: :biggrin:
Ten bastard program těžil až když měl pocit že u kompu nejsem :-) hrála jen hudba a shodil správce úloh.... a začal si těžit :-) já na to čumim a nestíhám :-) :-) dobrej drzoun...
nahodíš správce... ten jako že nic.... _____ kde jsi ty kurvičko.... :biggrin: pročpak se mi schováváš :-)
Ne jako já byl zvyklej z XPček že potvůrky se musej hledat.... ale nečekal sem že hned dostanu Bitcoinminera do téměř nových Win 10.... to sem si právě řikal že přeci nende :-) ale joooo :-) Ani nevim jak, kdybych to věděl kde sem to chytil.... to bych byl rád, nezjistim, lezu jen na normální stránky a na ulozto/pornfile :-) tam nic neni.... tak nevim :-)
Brácha řikal ale že se to muselo dostat přes prohlížeč a pak se to rozmnožilo.... což by tak odpovídalo..... protože windows defender našel něco ve firefoxu, a další blbiny... aleeee toho hlavního bitcoin minera by nenašel ani omylem.... ne jako nemáš win 10 ani 1/2 roku a máš je zavirovaný, kdežto XPčka sem měl celkem čistý :-) No pak sem teda zkoumal manuáně co se děje... události... když mi to shodilo správce úloh.... čas... a ve firewallu sem to bloknul.... sem si řikal tak manuálně po tom jít je drsný, to nikdo asi nedělá :-) :biggrin:
Neaktivoval se tak často, pak... bitcoinminer... měl trochu po prdeli... pak sem čet asi nooo 8 hodin kecy a kecy a kecy.... na netu.... až prostě malwarebytes.
Podle http://www.bleepingcomputer.com kde jsou fakt borci.... smekám a děkuju!!!! že tahle sajtka je.... už asi 3x mi kdysi zachránili XPčka.... tak tam je i info:
Trojan.BitCoinMiner.Generic
STEP 1: Use Malwarebytes to remove Trojan. BitcoinMiner Virus.
STEP 2: Use HitmanPro to Scan for Malware and Unwanted Programs.
STEP 3: Double-check for malicious programs with Zemana AntiMalware Free.
STEP 4: Reset your browser to default settings.

No stačilo použít step 1..... a hotovo..... Zemana :-) sem vyzkoušel pozdějc ze srandy... no neeeee, toho nechci :-) zdál se mu podezřel přehrávač audia AIMP player.... blbec :-) :-) Na toho mi nešahej Zemane :-) Pak sem Zamana vymazal.... trochu drzej Zemane, neeee šahat mi na audio přehrávač magore ty vole :-) :-) Zemana je trochu vypsychovanej ne :-) :biggrin:
Hitmanpro sem nikdy nepoužíval... třeba v budoucnu... ale jako malwarebytes maximum respect!!!!
Tak má člověk 2 radosti, zbavil se toho, a zároveň mam premium verzi.... kterou si zasloužim :-) Než to Microsoftu dojde a prostě malwarebytes koupí.... měl by....silně to doporučuju :-) :-)
Jakooo kolik kompů by se tim kaufem pročistilo????? nehorázný množství.... a bitcoin padne na minimum.... :biggrin: podle mě jde 70% hodnoty Bitcoinu jen z těch krádeží CPU/GPU.... o kterých uživatelé ani netušej, jen platěj za elektriku "trochu víc"! :-)
Ne fakt příjemnej pocit nebejt "napíchlej" minerem.... :biggrin:
Dřív sem si řikal tak přejdu z XP na 10 a bude klííídek neee????? hovno Anežko.... je to stejnej boj jako bejval :-) :-) jen většina lidí neví že jsou napadený.... psycho ty vole.... :biggrin: těch firem co jsou napadený a těžej někomu prachy..... neeeeeeeeeeee :-) :-) ale je to tak :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Celej bitcoin je na tom založenej.... kradeš lidem elektriku.... tak to prostě je. jestli to dobře chápu :-) když máš 10.000 kompů co ti těžej.... noooo nekeke :-) :-) A těžit se dá ze všech co maj win 10.... bez malwarebytes.... tak je to vtipná hra.... :biggrin: zábavná asi i....
no hlavně že u mě má bitcoin šlus.... papááá :-) no musim proskenovat další kompy jestli ten šmejd netěží jinde :-) ani bych se nedivil... Ne paradox je že máš nejmodernější system win 10 2004 a nedokáže se bránit... to je špatnýýýý!!!!! to je jako u debilů!!!!! je otrok.... a nenajde bitcoinminera.... chudinka :-) nejmodernější system.... WTF!

Ne chce to stopky :-) abych to reaktivoval :-)
Obrázek

Obrázek
resp. 13 jo 13 zásahů.... což fakt ujde... podstatnej je ale bitcoinminer... kterej měl 5 zásahů... zbytek jsou blbiny... věřim mu ale, je prostě drsnej.... a přehrávač hudby AIMP nepovažuje za něco nebezpečnýho, takže neni blbej psycho jako Zemana :-) :biggrin:
Ne jako microsoft musí malwarebytes koupit.... tim sem si na 100% jistej.... :biggrin: neexistuje důležitější kauf.... pak ale padne cena bitcoinu totálně do prdele :-) :-) malwarebytes jakoby totiž ovládá bitcoin // souvisí s nim.... že :biggrin: těžba se zasekne.... kde budeme kurfa těžit???? :-) :biggrin: :biggrin: neni kde těžit kurfa do píče :-) :-).... tak bych ty šmejdy oddělal... a celej bitcoin ideálně... tu pikačovinu....jooo neměli jste se pokoušet o muj komp! šmejdi.... chudáček..... to jste posrali... Ňu _ňu _ňu co ti to udělali... oni tě chtěli zotročit, viiiď :-) ale už si zase okej žeee :-) :biggrin: :biggrin: No teď si chráněná.... neboj... tvuj výkon je jen muj :-) ok ? :-)
Stejně je to ale zajímavý že to jako lze krást elektriku z kompů..... je to divný.... a ta elektrika těží bitcoiny.... neee joooo no je to úchylný :-) :biggrin:
sám to nechápu... třeba mi to tu někdo vysvětlí.... když se nebude bát :-) Můžu si to najít... aleee radši bych aby to někdo vysvětlil... protože je to zajímavý.... já sem jen advanced user....

Microsoft musí koupit Malwarebytes.... jestliže chce mít respekt... jinak je windows defender na 3 věci... na piču na pikaču a nahovno.... přitom ho používá cca 90% lidí a všechny jejich systemy jsou napadnutelný.... nebo jsou už napadený...
Zajímavý že tohle admin nevymaže.... i když tohle je to co je mega problém.... tak okej... je to tu doslova. Prostě nevěřim windows defenderovi nic.... je mimo..... uvěřim mu až bude mít integrovanej malwarebytes.... tak TAK!!!
What is the license key???? :-) :-) Who cares.... :angry: :biggrin: let it be let it be let it be.... :biggrin: Top secret __ :-) No key... :-) believe me :-) there is no key... thats it... :mrgreen: old keys dont work... do not try... :-) Everybody wants this.... noooo i cant give... you must pay.... 4 security.... :biggrin:
malwarebytes is the most attractive personal admin Security system... Ever... sooo if no few bucks no game... ok... we want let you go.... play N no PAY..... right NOWWW :biggrin:
Ne tak tohle už mě nebaví :-) ale dá se to... :biggrin: hlavně bacha na svuj systm ty pičo :-)

Ne tyhle hry mě nebavěj.... je to nahovno... celý to musí bejt jinak...
ale až potom co to bude jinak.... :biggrin:

Ba ne je to vtipný a okej.... :biggrin: všechno fachá normálně :-) dopředu dozadu nahoru dolu... :biggrin: otázka je proč by to někdo hrál, když ta hra neexistuje :-) :-) jooo je tu hodně lidí co by hráli... ale hru co neexistuje???? toooo je hustý :-) :biggrin: hej děláš si prdel??? ta hra neexistuje jako fakt??? Joooo do prdele---- Noooo tak jí nějak ukonči neeee :-) Lidi jí ale hrajou... to jim mam tu hru ukončit??? to je drsnýýý :biggrin: ojojoj :biggrin:
Tak jo hra zkončila vypadněte, zmizte... pryč ty voleeee... ..... :biggrin: hra se nepovedla... :biggrin: coooo??? niccc popovídáme si jindy.... konec :-)
Nemáme se tu kurfa vůbec o čem bavit.... je prostě konec...
většina lidí je v karanténě... nebo jsou mimo... ne nezajímaj mě tyhle lidi... nechci mít s nikym nic společnýho.... seru na ty lidi!!!! nikdo mi nikdy nepomoh a já na ně prostě seru..... konec.... kiss my ass :-) nikdy to nebude jako to bylo, ani omylem.... všechno prostě bude totálně jiný..... tak TAK ale na to si zvykneš.... zmizí spousta lidí, aut, aleee přežijou některý.... 706 přežije a jako první a jediná bude mít total nový brzdový trubky total... který žádná celica nemá. tak jooo :-)
A bude stejně nej.... :biggrin: i když byla.... Hardcore.... :biggrin:
prostě do 5/6 let odejdou brzdový trubky u všech celic.... aleeee tahle je bude mít nový.... tak asi.... vim kdo to udělá ale nikomu se do toho nechce... tahle celica 706 si to ale zssloužila....
s timhle si hrát je drsný... ne ale muselo se to udělat.... 30 let je 30 let.... nový je nový :-) byla by to ostuda to neudělat.... musí bejt perfecto designo... 2020 :biggrin: žádná celica v CR se jí nemůže rovnat, ani omylem.... Ne nechci aby byla nej... na to seru... aleee je jedinečná... tak. :biggrin: tahle modrá je zachráněná.... tak tak :-) a bude vždycky zachráněná.... vždycky----
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ne jako jdu Bitcoinminerovi po stopě... ale ztrácí se mi, nechápu kde se mi tu vzal... ale vim kdy přesně....
to by tak odpovídalo.... to se mi občas sekly net rádia ve vaně, a to fest nasere.... :-) sem si řikal co je dopiči.... člověk nemá chvíli klidu na dokonalou relaxaci... a on bitcoinminer ťukal drze na router... zmrdek :-) a vyrušil mi relaxaci v bublinkách... hajzl jeden

Bitcoin miner vzniknul: TIME planet EARTH/ place / cela 706 aka 206 přesně:
sobota ‎7. ‎prosince ‎2019, ‏‎10:03:44
C:\Windows\System32\Tasks\Microsoft\Windows\google\googleupdatetaskmachineVW
+ 4 záznamy v registrech win 10
Zajímavý je že složka je prázdná, ale nemam no nemam :-) podle pc právo se do ní podivat???? Cooooooo ???? :-) No tak nemusim se tam dívat.... když tam nic neni :-) aleeee je to divná složka. Tj :-) VW??? to jako volkswagen???? neeee ty já nerad.... no VW

A nebyl to windowsupdate, sem se splet, aleeee googleupdate..... takže pardon.... bitcoin se zamiloval do googleupdate ne do windowsupdate....

No to to to to mělo jako bejt co??? Každopádně moc toho nenatěžil, asi pár centů :-) muj socka Abit ti nedá žádný bitcoiny :-) :-) bez boje :-) aleeee jak mě sral.... to mě teda sral, :-) Komp je na káblu, tam no problem, ale wifi mi drtil blbec.... i těch 128kb/s stopnul... :-) Abych si ho všim....noooo tak mně to chvíli trvá.... to joooo ale je fakt že někomu to ještě ani nedošlo.... :biggrin: :biggrin:
Ne v tý době se instalovaly Win 10 pro.... a fakt sem nic nehrál, nic neinstaloval???? kde se to vzaloooo :-) :-) a proč to nezmizelo, když to mohlo tušit že ze mě nic nevysaje :-)
co sem dělal 7.12.2019 ??? no v XPčkách neni, byl jen ve win 10.
Musim hledat podle data.... nějak....
7.12.2019 byla sobota ráno.... no jeeee možný že sem byl naživu v 10h ráno??? nooooo je to možný, po noci... a nebo sem nechal komp běžet... omylem Ano Skáliová podiváme se jestli existujou složky s timhle datem.... :biggrin: Potřeboval bych vědět jstli to byla moje chyba, nebo se to sem dostalo zcela zákeřně, když sem spal :-) a hlavně přes co a jak?....úmysl???.... spíš asi omylem... ne jako muj pc je miláček retro, to neni na těžení :-) nevydá ani cent :-) i kdyby sám chtěl :-)
Skáiová počítám že od infekce k tomu, že si udělal tu složku a zapsal se v registrech nemohlo uplynout víc než 1 minuta... takže teď zjistit co se to stalo... snad z toho abitu něco vyrazim... takovej "flash back"
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“