Kryt blinkru na lavom zpetaku
Kryt blinkru na lavom zpetaku
Ahoj, podarilo sa nam prasknut kryt blinkru na lavom zpetaku, Auris kombi hybrid 2015. Dotazoval som sa v servise, ale uz tyzden cakam na odpoved. Myslim, ze vymena bude jednoducha,ked sa po naraze nasazoval kryt celeho zpetaku,tak to nevyzeralo zlozite. Skusal som forum,resp. na webe hladat nahradny diel, ale az taku "drobnost" som nikde nenasiel.
Da sa niekde prosim zohnat ?
Da sa niekde prosim zohnat ?
- Přílohy
-
- blinker.jpg (331.89 KiB) Zobrazeno 2596 x
Auris TS Hybrid
- Standa50
- Manager Týmu
Re: Kryt blinkru na lavom zpetaku
Kupuje se celý blinkr,kolik vyjde origo nevím
Jinak tu máme k dispozici ještě čínu
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... For+Toyota
Jinak tu máme k dispozici ještě čínu
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... For+Toyota
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Dakujem za info a odkaz. Aktualne je to zalepene , tak uvidim s cim pride servis a pripadne objednam.
Auris TS Hybrid
sakiyota:
Kryt blinkru na lavom zpetaku...tak uvidim s cim pride servis... / Urcite "peknou" cenou!
Kryt blinkru na lavom zpetaku...tak uvidim s cim pride servis... / Urcite "peknou" cenou!
na vas model sa led blinker da bezne kupit z druhej ruky. Kuppovat novy je nezmysel. Cena tak 20e, vymena je lahka
Inak to nie je kryt ale je to cely jeden kus co sa vymeni.... po prasknuti tam vojde vlhkost a ledka odide, na stk vas mozu poslat domov.
Inak to nie je kryt ale je to cely jeden kus co sa vymeni.... po prasknuti tam vojde vlhkost a ledka odide, na stk vas mozu poslat domov.
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
- Standa50
- Manager Týmu
V blinkru zrcátka je ledka?
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
a tak spatny chod v technologii vy tam mate klasicku ziarovku... oospravedlnujem sa to som necakal ale sak zivot je zmena
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Nevím přesně jak je to zamontované v Aurisu,ale tento problém,ale né s úplnou dírou jsem měl u Priusu III. V servise mi tvrdili,že jen vlastní díl stojí 2500 Kč + montáž. To jsem zavrhl. Na You tube jsem si našel jak se to demontuje a pak jsem to cestou OEM našel ve světě a nechal poslat. Stálo to nějakých 1500 Kč a mám to doma dodnes/nyní na prodej/ neboť se mi to podařilo slepit a namontovat zpět.Demontáž je poměrně složitější,ale zručnější si s tím poradí/ musí se totiž vyndat vlastní zrcadlo, neboť tam jsou dva šrouby kterými je to připevněno.Pozor ve světě je několik druhů /žárovka nebo LED a bílá nebo oranž/.
Ono to bude od modelu.... na mojom I aurise je len led ziadna ziarovka . Dalej sa uz nemontujem.... pre penazenku majitela je lepsie to v spataku vobec nemat
RAV4 HSD AWD 2021
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Auris HSD 2012
Fiat Punto CVT 2000
Auris 1,6 Dual VVT-I, Auris 1,6 Vavematic
to je ale krásná cena!
Skoro by si objednal do zásoby, protože ta boule blinkru se na poškození při vjíždění do garáží, vrat, přímo nabízí.. řidič ji ze svého místa jednoduše nevidí..
Skoro by si objednal do zásoby, protože ta boule blinkru se na poškození při vjíždění do garáží, vrat, přímo nabízí.. řidič ji ze svého místa jednoduše nevidí..
Dakujem za odkazy, cena je vyborna, aj v porovnani s chinou. Tiez za to video na vymenu.
Auris TS Hybrid