CK Brno

využíváte je? Jaké máte zkušenosti?
Shi
Člen Týmu
Příspěvky: 13
Registrován: pon 04.08.2008, 23:50

Příspěvek od Shi »

C+K je jeden z důvodů proč teď mám Civika a ne Aurise. Firmě ID Auto držím palce a C+K nechť vezme čert.
Rudik
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: stř 10.11.2010, 23:17

Příspěvek od Rudik »

Dobry den, predem s omlouvam za absence diakrytiky a chyby - nejsem Cech.

Na servise CK Marikova za opravu startera chteji po mne 3500 korun. Neni to moc a jestli se muzu nejak branit?

Dekuji.
Uživatelský avatar
reitmeier
Manager Týmu
Příspěvky: 305
Registrován: čtv 14.04.2011, 19:33
Bydliště: Brno

CK Brno

Příspěvek od reitmeier »

Já se taky přidávám. Avíka mám od 11/2010 a už po koupi jsem jezdil jedině do CK na Vídeňské. Auto mi vychválili, že je v super stavu a vždy vyhověli všem mým požadavkům (odpojení parkovacích senzorů - prostě mě štve to pípání a umím parkovat líp sám než s asistencí pípáků..., montáž LED denního svícení - musel se sundat přední nárazník a vyřezat otvory pro LED, montáž zabezpečení), které nebyly pouze v rámci běžného servisu nebo závad, prostě jsem si vymýšlel...
V pondělí jsem byl na malé servisce (fitnesscheck) a taky vše v pořádku, auto mi dokonce umyli (na ručním mytí). Sice mi "diagnostikovali" špatné přední tlumiče, přední kotouče a všechny desky, ale mám tam skoro 140k km a jsou to věci, které odchází, tak se jednou musí vyměnit.

Jsem prostě jeden z těch, kteří důvěřují autorizovaným servisům, zatím jsem měl ale vždy dobré zkušenosti (ať už dříve s Octávkou u Je&Ne nebo teď s Avíkem u CK). Takže jim dávám palec nahoru a 1*.

PS: Jak mě ale nečím nakrknou, tak budu řádit jak čertík...
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Uživatelský avatar
Marconi
Člen Týmu
Příspěvky: 55
Registrován: sob 02.10.2010, 21:29
Bydliště: okr. Hodonín

Re: CK Brno

Příspěvek od Marconi »

Moje zkušenosti s CK na Vídeňské je více než rozporuplná a musím se přiznat, že po zkušenosti tady mám strach se starším autem do autorizovaného servisu jít. Bohužel u Toyoty se bez pomoci autorizovaného servisu někdy nejde obejít.
Za několik let, co tam chodím bych to shrnul asi takto.
- Pokud potřebuji koupit nějaký díl a jednám s panem Lachem, tak je jeho osobní i telefonické jednání příjemné a ochotné s notnou dávkou aktivity najít nějaké cenově přijatelné řešení
- Bohužel opačný dojem mám z tzv. "přijímacích techniků". Zejména krátkovlasý v kšiltovce Subaru je při každém jednání s majiteli starších vozů povýšený a nepříjemný. Již několikrát jsem s ním měl stejnou zkušenost, a tak se snažím při čekání vyhnout tomu, abych musel jít zrovna k němu (takže je to o lidech a má to řešení :o)
- Co se týče oprav, tak tam podstupuji jen to nejnutnější a vzhledem k tomu, že s mechanikem nepřijdete do kontaktu, tak nevím, kdo jakou práci odvádí,ale je to spíš průměr. Např. nastavení nového originál klíče až napodruhé, protože buď fungoval jenom starý nebo zase jenom nový. Přehrání kódu imobilizéru bez problémů. Vypnutí zvukové signalizace pásů přes diagnostiku nezvládli vůbec. Svolávací výměnu airbagu zvládli bez problémů, ale to by asi zvládl každý...
RAV4 II 2,0D-4D 2005
Corolla 1,4VVTi 2003
Yaris II 1,3VVTi 2007
Verso II 1,8VVTi 2005
Urban Cruiser 1,4D AWD 2011
(předtím spousta škodovek, 2xFiat 600D, Mercedes Piáno ;o)
cubeek_cz
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 04.04.2019, 15:39

Re: CK Brno

Příspěvek od cubeek_cz »

Pridam taky sve zkusenosti s CK na Videnske. Asi pred rokem a par mesicu jsem si tam koupil novou Ravku, vsechno bylo ok, prodejce byl velice ochotny.

Dalsi zkusenost jsem mel, kdyz jsem menil zimni gumy na letni jinde, nez v CK, kde neumeli nakonfigurovat snimani tlaku v pneumatikach. Jel jsem s tim tedy na servis do CK a tam mi to spravili na pockani - super! Od te doby jezdim menit pneumatiky uz jenom do CK.

Prvni servisni prohlidka po roce taky bez problemu, objednal jsem se, rano jsem dovezl auto a druhy den nebo odpoledne jsem si pro nej prijel, vsechno ok.

Nejcerstvejsi zkusenost mam s opravou laku. Asi pred 2 mesici do me pan na parkovisti nacouval a skrabnul mi dvere. Objednal jsem se tedy do CK asi 6 tydnu! predem s tim, ze jsou smluvni partneri pojistovny, takze by to melo byt vse jednodussi. Rikal jsem si, ze kdyz jsem tak hodne predem objednany, tak budou pocitat s tim, ze na aute bude potreba odvest nejaka prace. Po 6 tydnech jezdeni se skrabancem na dverich jsem odvezl v utery auto do CK, kde jsem byl objednany na 9 na rano. Po hodine cekani se me ujal pan Zivela, ktery resi pojistne udalosti (nahlaseni i cislo pojstne udalosti jsem uz mel uz vyrizene pred temi 6 tydny). Celkem klasika jednani, auto jsem chtel co nejdrive, tak jsem se ptal, jak dlouho bude oprava trvat, ze na to specham. Zivela rikal, ze snad do patku by to mohli stihnout. Rikal jsem si, ze super, auto budu mit na vikend, parada. Do patku to nestihli, tak jsem v pondeli volal, jak to s autem vypada. Musel jsem teda obvolat nekolik ruznych cisel, abych se za par hodin zpetnym telefonatem dozvedel, ze auto jeste hotove neni, a ze si mam zavolat dalsi den (v pondeli tam pan Zivela, ktery to resil, nebyl). Zavolal jsem az ve stredu, kdy jsem se teda dovolal primo technikovi, co to se mnou resil. Ten me ale nervozne slusne poslal nekam, ze auto nemaji, ze je na lakovne a nevi, kdy bude hotove. Kdyz jsem se zeptal, jestli nemuze zjistit, kdy to teda z lakovny prijde, tak mi rekl, ze toho maji hodne a nevi. Jakoby to byl muj problem, ze jsou neschopni si zorganizovat svuj cas. Vytocit cislo do lakovny a zeptat se je pro nej asi taky obrovsky problem. Takze po ~10 tydnech auto stale opravene nemam a nevim, kdy bude hotove. 2 tydny na prelakovani jednych dveri mi prijde teda opravdu hodne.

Je mi lito, ze takovy idiot kazi reputaci jinak velmi dobre spolecnosti. Po posledni zkusenosti se uz ale v CK neukazu a dalsi auto tam rozhodne kupovat nebudu.
Uživatelský avatar
m5t
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2711
Registrován: pát 27.02.2009, 03:12
Bydliště: Miro z Havířova

Re: CK Brno

Příspěvek od m5t »

"Prvni servisni prohlidka po roce taky bez problemu, objednal jsem se, rano jsem dovezl auto a druhy den nebo odpoledne jsem si pro nej prijel, vsechno ok." už jenom toto by mělo avizovat, že lhůty jsou pro ně prázdný pojem, serviska na objednání má být na počkání, celý den měnit olej :roll:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Pleskin
Člen Týmu
Příspěvky: 11
Registrován: úte 12.05.2020, 18:22

Re: CK Brno

Příspěvek od Pleskin »

Já mam dobrou zkušenost. Koupil jsem 6 let starou RAVku, jel jsem k nim na radu s automatem, technik sedl do auta, jel to projet, vysvětlil, poradil. Zdarma. Po druhé jsem tam jel když jsem srazil srnu, odvezl jsem to do CK hned z místa nehody. Přijímal to taky p. Živěla. Vstřícnej, ochotnej. Auto bylo za deset dní opravený a to byla škoda za 115K. Sice jsem dalších deset dní čekal na předání, ale to kvůli pojištovně - čekalo se na krycí dopis, který poslali až jsem tam udělal dusno napřed po telefonu, potom i osobně. Ale to je jiná věc. Při předání znovu ochota, vstřícnost. Palec nahoru.
No na pravidelky jezdím taky ke kamošovi do malýho servisu, kde má třetinový sazby a vyberu si neorigo díly jaký chci ( filtry, svíčky apod.) Prostě značkovej servis si nechá zaplatit.
Odpovědět

Zpět na „Značkové servisy Toyota“