ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
supra toys
Člen Týmu
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 05.03.2020, 01:27

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od supra toys »

Našel sem si novej přihlašovací údaj... a moc se mi líbí :-)víte jak se řekne latinsky netopýr? Microchiroptera
fain... :biggrin: to je super jméno.... :biggrin: skvělý... v číně nás žerou.... ale v EU jsme chráněný... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ouuuu jees...... tak to je fain jméno.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Jo bydliště mam v micronesiii FSM.... stejně jako kdysi :-) :biggrin: :biggrin:
Biscuit s tim nadělá.... bordel... já mam účtů kolik chci.... ty voleeee :-) :biggrin: :biggrin:
Supra toys byl debilní... já vim :-) koho by zajímala BMW supra... tak sem to změnil...

Něco k netopýrům---- moment... já mam netopýry rád... :bigups:

Na celice mam logo netopýra BACARDI asi 15 let---- Nějakej debil tam udělal důlek dveřma... tak tam je bacardi

Ne miluju netopýry.... poslouchat je... na šumavě je máme.... jsou fakt ukecaný :-) normální člověk je neslyší, ale člověk co má rád muziku a fakt má cit na vejšky a hloubky, tak je slyší... jak si povídaj :-) slyšíš je perfektně.... jo jsou to divný ultra frkvence, ale i ty mam v oblíbený muzice a jde je slyšet... člověk se musí ale totálně soustředit...
Ne jsou fain, chytaj hmyz a šmejdy kolem.... sem našel 2 sajtky... asi si koupíme i tu budku...
Mě fakt baví je poslouchat.... nemělo by se to dát slyšet... ale kdo má rád hudbu tak je uslyší :-)
http://www.sousednetopyr.cz
http://www.semenarskyzavod.cz
http://www.semenarskyzavod.cz/vyrobek-ze-dreva-netopyr/
No sice se to neukazuje ale i netopýři maj svý budky... ojjjj.... 500,- 600,- netopýři jsou fain.... vražděj havěť.... a dělaj super sound.... :biggrin: kterej skoro nikdo neslyší :-)

Takže je prosim nikdo nepapejte.... jinak budete mít coronitku :-) jsou tu dýl než my... přes 60 mil let.... :biggrin:
Microchiroptera krááásnej název..... byl sem zvyklej na microna.... aleee beru i tohle :-) Microchiroptera.... skvostný... skvělý :-)

Problém je jinde.... jak sem čet a pobavilo mě to.... tak číňan... sežere všechno co lítá... kromě letadel.... a všechno co je pod zemí kromě metra.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: to mě rozsekalo :-) ale je to pravda... :-) No tak pak se nemáme čemu divit.... ---X---

Jako koho by napadlo sežrat netopýra.... v EU... USA nebo kdekoli???? no nikoho.... asie je ale problém... ne jen čína..... :roll: Další coronavir může bejt že někde třeba nevim v indonesii požírali holuby.... atd.... kočky už tak ne... u těch už vědi že se to může jima přenášet... psi zatim ne.... atd....
ps jo a luskouny nechte taky bejt kurfa a to nejsem greta :-) kokoti sem naprosto proti Gretě.... kurfa :biggrin:
Podstatný je to aby asijský státy přestaly žrát všechno co se hejbe.... protože všechno musí projít kontrolou !!!!!!! tak....

A jestliže ne..... tak bodou viry z chiny a asie proudit neustále.... takže tak.... :wink:

Před 2 hodinama sedim na balkoně a pozoruju zajíce... rozmejšel se jestli má jít za dobrou travičkou nebo ne... auta jezdily..... v číně by ho někdo už dávno sestřelil... tady víme že to maso může bejt nebezpečný.... běžel fain.... klopýtnul.... pak běžel omylelm proti autu, vyhnul se.... jen tak tak....alee v číně by bylo po něm :-) My víme že nemusí bejt zdravej :-) to ale china neřeší.... že.... hejbe se, tak je k jídlu :-) prase domácí vs prase divoký to samý.... :biggrin:
No microchiroptera nikdy nebude domácí.... takže tak :-) :biggrin:

Ten zajíc měl ještě chuť k tomu něco říct.... hejjjjjj tyyyyy vole ty auta mě serou.... ale sem rád že mě tu nežerete... můžu se bát jen aut a motorek :-) i když je to drsný se vyhejbat těm autům....
někdy jdu proti... kdo z koho :-) chápu ty si prostě už drsnej zajíc.... jooooo ty pičo :-) :biggrin: :biggrin:
https://graalradio.com:8128/highway160

No chce to nějakej obrázek.... jakej ty pičo.... no nevim... nějakej do piči
Hele pičo já sem zjistil že nejlepší na depresi je spánek a nespouštět CT24.... po 2 dnech 48hodinách si v poho a klidně vyjdeš ven bez roušky.... :biggrin: :biggrin:
zapomeneš na to... a ze srandy si jí dáš dál.... ale máš totálně freeeeeee mind..... mozek ty vole..... divnej mozek :biggrin: Jooo tohle psychologové a psychiatři nedoporučujou, aleee funguje to...
prostě se totálně vypneš z reality.... a je to zajímavý.... to je... ne každej to ale umí.... :biggrin: resp. málokdo to umí.... a málokdo si to může dovolit--- málokdo..... Otázka je co je realita----- že :-)
Tak tu fotku..... do piči....
no mam tu fotku co nevede do piči...
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Ale jo.... netopýři jsou sexy... tenhle řiká "tak to máte za to že nás žerete" :-) chichichichichi :biggrin: Nejlepší!!!! netopýr na světě!!!!! :biggrin: ten by rozesmál, probral i mrtvýho na covid19 :-)
Obrázek
Tenhle je božíííííí..... ne chci chovat netopýry... a chci je držet v ruce, aby se mě nebáli.... to se málokomu povede, chci to... udělám si z divokých pěkně domácí netopýry.... :bigups: a pak je sežeru :-) Tenhle je fakt k sežrání :-) :-) :inlove:

Tenhle je taky skvělej... "koukej jak je svět vzůru nohama".... "noooo konečně týýýý vole" :-) ham ham já jim dám nás baštit :-) já si pochutnám.... to si dám líbit.... lidi ne-e :biggrin: jsme tu dýl než lidi a taky budeme... saaafra :-) Kdybysme ten virus nevypustili... sežraly by nás všechny!!!! a to nás ještě pálej na grilu za živa!!!!! ty šmejdi... virus na vás!!!!
Obrázek
+ prej si lidi myslej že vidíme jen černo-bíle.... no tak to by mě zajímalo jaký pako to napadlo.... byl si někdy netopýr???? tak věř tomu, že vidíme velmi dobře :-) nejen že dobře slyšíme.... :biggrin:
To si lidi vymejšlej... aby jako když vědi že neslyšej tak dobře.... tak si vymyslej že my zase nevidíme tak dobře.... to se ale pletou :-) požírat nás ale nebudete... :biggrin:
A hlavně máme víc prokrvený mozky než lidi ty tupci.... :wink:

Tohle je sexy frajer.... frajerka... fakt sexy vohoz.... :inlove: :oha: "Hele jakoooo si tak žiju a sem rád že nemam tak moc nepřátel... takže kurfa na lidi nejsem vůbec zvědavej"....
My jim chytáme havěť aby je neobtěžovala... a za to máme co? No zato nás sežerou! Takže ne, řekli jsme si s Luskounama že takhle to dál nende toto.... a bude po našem... taaak.... :biggrin:
Lidi si myslej že sem kurfa nějaký ovoše.... nebo coooo??? když visim na stromě??? no nejsem kurfaaaaaa :biggrin: takže teď se nás bojte.... bububu :-)
Kdybych moh mluvit za všechny netopýry tak řikám: "Nechte nás viset, nechte nás viset, pověste je vejš :-) :-) :-) Taak Humanoidi :biggrin:
Obrázek

Suprrr.... mam i avatara... výýýborně.... :biggrin: Rum sice nepiju... já piju defacto jen pifo.... aleeee tohle logo je nej logo jaký je.... je vynikající.... Micro-BAT.... asi před 20 lety sem si řikal že se bude hodit... a hodí se... :biggrin:
http://185.72.246.9:8000
Naposledy upravil(a) Microchiroptera dne ned 12.04.2020, 04:39, celkem upraveno 3 x.
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Hele a proč jste se dohodli zrovna s luskounama???? to mi řekni... to je to co nechápeme.... jo tooooo :-)
Tak to je jasný ne? Luskouni jsou ty nejhodnější živočichové... a když maj strach, tak se strašlivě bojej... bo tak oni nelítaj a nejsou vysoko nad lidma.... lidi je prostě v Asii maj rádi ale jen k jídlu :-)
No tak jsme se na to už nemohli dívat..... hej jako počkej netopýre... já sem taky viděl jeden dokument o luskounech, a jooo bylo to nechutný.... to zvíře se bálo... schoulilo se do klubíčka a oni ho zmrazili.... za živa.... WTF!!!! Joooo ty vole toho sem já netopýr viděl... no a právě.... je to hnus.... takže jsme se rozhodli že to tak nenecháme.... a snad se z toho ty šelmy lidi pak uklidněj.... No prostě problém je že luskoun je tak hodnej že si myslí když je na grilu.... že mu lidi chtěli dopřát teplo :-) :-) No my netopýři jsme se na to už nemohli dívat.... na to utrpení... takžej sme se spojili s luskounama... předali jsme jim náš lektvar.... a pustili jsme to do lidí.... pěkněěěěě :-) :-) :-) Ani jsme nečekali že to bude mít takový grády ty voleeee :-) :-) Drsný jako.... aleee tak už nás snad nechaj a ty chudáky hodný luskouny bejt... kurfa.... :bigups:
Joooo trochu se to vymklo kontrole..... aleee ta amerika to je pecka coooo :-) :-) To je mazec :-) :-) Hele mně jako netopýrovi je to u prdele... ale je to zkouška na lidi.... jestlipak to zkusej znova pojídat nás a luskouny.... zkuste to :-) :biggrin: Zatim to totiž nikdo nezakázal.... a lidi jsou prostě blbý.... když jim to nikdo nezakáže, budou to dělat znova a znova..... :mrgreen: a znova a znova a znova.... a virus tu bude znova a znova a znova.... a tak pořád dokola.... :biggrin: super hra hoho... když visíš hlavou dolu bude se ti to zdát ještě vtipnější... :-) :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Takže co z toho plyne.... to že se zatim nestalo nic... a netopýry a luskouny požíraj v asii pořád...
co z toho plyne dál? ..... no to že ty zvířata musej bejt chráněný... jakmile je to zvíře někde kdekoli u lidí... pokuta jako prase.... likvidační pokuta co postihne celou vesnici, městečko.... nikdo si to nesmí dovolit. a pak do vězení.... jako jsme my... karantena.... na 3 měsíce min... jen voda a rejže... jinak se to neodnaučej.... :wink: a bude tu virus zas a zas...
Netopýr: " má pravdu ten chlapec" :-) :biggrin: on neni blbej, on si jen na blbce rád hraje.... :-) no joooo :-) tak na co si mam hrát.... :biggrin:
čeče netopýre mně tak v hlavě shrotuje tak mooooc info teď zrovna v týhle době, až mi z toho píská piští v uších... má to frekvence jako má počítač.... nebo 3D tiskárna.... lehneš si do postele a slyšíš to v hlavě---- kámo netopýre... co to je????? :roll: podle mě to znamená že došlo pivo.... a člověku jede mozek na plno... chce ho to zklidnit.... :bigups:
Asi je to muj koníček že všechno řešim... ale asi to chce všechno řešit míň.... nevim....
Ale chci bejt microbat-man :-) podle mě se ochočit daj.... jen je to musíš naučit... :biggrin: Musej si na tebe zvyknout a nebát se.... budou vědět že dostanou laskominu.... :biggrin:
No faktem je že sem to ještě neviděl... že by netopýři zdomácněli.... aleeee je to podle mě možný....
Na šumavě tam máme .... vypadaj drsně v noci jak tam lítaj.... a pak si povídaj... bzukaj... chce to jim udělat hnízdo kam se dostane i člověk a trochu je krmit.... pak se nebudou bát... :biggrin:
a pak zkusit hnízdo 2- v Prokopáku.... v Praze--- to by bylo fain mít ho na mikině.... na verandě... YES---- :biggrin: no sice maj trochu mega rychlý trávení... ale tak to já celkem taky :-)
Nooo podle mě se daj ochočit... prostě když budou mít náladu, přistanou na tobě... a to by bylo skvělý :-) :biggrin: Máš pro mě něco? neboooo ne... a budeš mě ošahávat úchyle :-) :-) :biggrin:
Ne ale docílit toho aby na tobě přistál... na rameni a tak to joooo :-) a krmit ho na rameni ojjjj... :-) :biggrin:
Zase ale když by to člověk naučil 1 generaci... ostatní to budou dělat taky :-) budeš mobilní přistávací krmivá plocha... :-)
http://185.72.246.9:8000
tyhle frekvence ti pomůžou najít netopýra...

Jo a neni pravda že netopýra nejde slyšet, jde to.... jen člověk musí mít fakt dobrej sluch kterej se dá vylepšovat např. ambientní hudbou.... jde je slyšet.... :biggrin: je to pískot, a vrzot.... úžasný frekvence.... když letěj vysílaj jinou frekvenci než když jsou vzhůru nohama :-)
http://streams.echoesofbluemars.org:8000/bluemars
No faktem je že málokdo tuhle hudbu má rád.... takže netopýry slyšet pak ale nemůžeš.... :-) to se nediv... je to psychicky náročná muzika... někdo jí opovrhuje... můžeš... :-) ale jinak netopýry neuslyšíš... když nechápeš tuhle muziku... sorry... :biggrin: v tom je ten vtip... většina lidí slyší prdlajs.... :biggrin: problém je v tom, že většina lidí neni psychicky shopná se uklidnit až tak moc do těhle frekvencí... takže nemůžeš netopýra slyšet... tak tak...
pokavaď ale člověk podobnou muziku... poslouchá denně.... 1-2 hodiny... tak pak netopýry uslyší.... :biggrin: a přísahám že je to tak.... :biggrin:
Když sem byl na Šumavě... poslouchal sem.... nejdřív sem je slyšel, pak viděl netopýry... ojojo..... byly to skvělý zvuky.... v naprostým tichu... 3D surround Atmo dolby digital :-)
No nemá smysl to vyprávět... když to nikdo neslyší... resp. to nechce slyšet....
Ne tak netopýři mě vždycky fascinovali... a asi se jim budu dál věnovat.... :biggrin: auta už mě přestaly bavit... jj
Mam celicu 1989 2.0GTi blue 5MT perfect, pak Subaru XV 2.0 6MT benzin 2014 perfekt a už mě to prostě nebaví.... :-) :biggrin: ne nebaví mě to... :angry: :biggrin: resp. jo moje auta mě bavěj... ale nechci jiný... proč???? proč bych kurfa měl chtít nějaký nový auto????? !!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No seru na auta... já sem spokojenej.... :-)

Průser je to že... fakt nikdo nezakázal jíst netopýry a luskouny v asii.... a to je ta morda.... tohle je co za to může a furt to funguje dál !!!!! NO TY PIČO.... FAKT JO :-) No NEKEKE?????!!!!!!
Dělaj a budou to dělat dál... :biggrin: nebo NE????!!!!!! :oha:
tady mam netopýra na interview:----- joooo pokračujte pokračujte.... to bude doooobrýýýý :-) :biggrin:
Hele ale ty si ale pěknej hajzl netopýre.... nooooo jááá viiiiim :-) a dáááállll :-) :biggrin:
Kurfa zmizlo nám totálně spojení.... no to je na hovno tohle... na to se můžu vysrat na tohle.... zasraný sračky.... " aaaaaha já sem online...." vážení diváci omlouváme se za přerušení vysílání".... Ty kokote proč to nevysílá ty hovado do prdele.... :-) ty hovado....
Za co vás vy hovada platim no za to aby to tu fungovalo vy šmejdi... tak a makat.. kurfa jooooo coooozase

Hej co řikal šéf? no abysmeho nesrali a vysílali... a ví že to nejde no asi joooo :-) asi... snad..... ty voleeee von to neví.... :-) Hele neni lepší tam pustit krb, nebo rybičkyyyy??? sem to viděl v tv... tak jako aby to nebylo seklý :-) tyyyy vole to mě napadlo taky... ty si hustej já vim :-) Hej ty vole a co letící meteorit---- to nikdo nemá... to je výýýborný :-) :biggrin: To nemaj ani v NASA ty vole.... berem to :bigups: Kurfa jakou sledovanost bude mít letící meteorit versus ryby a nějakej cumlák co cumlá něakou sochu na coolu.... pak tam lítaj letadla... ale hrozná kvalita vám řeknu... hrozná je o rozmazaný a hnusný.... chce to si počkat na HD.... prima.... jooooo ty vole dej tam ten meteorit ty pičo :-) :biggrin: jooooo tak že děkuju... meteorit.... by se měl oběvit..... to bude brutální šéfová.... no já vim ty pičusi :-) :biggrin: :biggrin: každej se bude chtít dívat na letící meteorit s ambient music..... :-) YES :biggrin: No teda šéfová vy jste.... kus.... poď sem ty jeden ňoumo :-) :-) šééééfová.... no co... teď jsi manažer... :-) aaaaleeeee šéééfováááá :-) no co si to kurfa zasloužíš celej život žiješ na hovno... tak jo :-) :biggrin:
Tak a jsi manažer... takže žereš MANA.... to jsou takový kostičky.... co tak lítaj.... ty neznáš mana? Ne.... no tak to je poznáš... Hele ale šéfová já sem to.... no furt sem to nezapnul ještě ten meteorit....:-) nooooo do prdele..... jak tooooo :-) No nestih sem to.... tady je to divný.... samý sexuální útoky a tak.... ježiiiiiž kurfa nechte ho pracovat debila!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: čůzy.... potřebujeme ho do prdele.... Rozhodně by ten píčus zvednul sledovanost na Barrandov TV.... ale my jsme konkurence... :-) Hlubočepy TV :biggrin: ty jeden šmejde... a nebudem vysílat ty tvoje idiotský reklamy na Hlubočepy TV.... na to zapomeň.--- prostě se hodíš do klidu a nebo nebude nic.... :biggrin: Barrandov tv krachuje---- nemá co nabídnout je to mrtvej kanál anál.....
oživil bych ho... aleee musely by zmizet ty stupidity.... jinak zgebne....

No tak co to přeladit... něco mi řikal ten borec na benzince... jen si pamatovat co to bylo... :-) bylo to zajímavý... safraaaa
No já všechno přehánim myšlení na všechno... a i nemyšlení-resp na nic myšlení.... umim :-) oboje je na hovno protože mozek se furt soustředí... i když myslí na všechno a i když nemyslí na nic... tak furt jede... musí se stopnout jinak... a to je moje tajemmství... :-) :biggrin:Někdy mi to fakt leze na nervy... proč furt mozek se snaží něco kurfa řešit... zvláště po pivech... :-)
Pak si druhej den člověk nepamatuje co všechno kde posral... kecama atd... a máš z toho depku... koho sem urazil, koho sem nasral.... kolik že mam účtů uživatelských, který jsou bloklý a kurfaaaa :-) :-) :-) proč lidem ubližuju.... jeeeš...... do piče.... klídek klídek..... jojo ne tak snad sem nikoho nezabil.... neeee... v pohodě, odpočívej microne.... v kliduuuu aaaaanoooo tááák jo :-) :-)
Hele si sem nemocnej.... neeee ty si právě že jedinej z mála zdravej.... jo ty vole.... a teď jsou konečně teda všichni nemocný.... a Praha a celej svět je bez turistů---- ale jakoby nesmim tam jít.... se podivat... no jakoby neeee.... ale je to tak celej svět je teď bez turistů, jen je problém že si to můžeš vychutnat jen u nás... jinak si zavřenej.... jejjjjjj aleeeee i tak je to fain.... sice já a všichni vyděláváme na turistech že..... aleee prázdná Praha to byl muj sen.... ale věděl sem že neni možnej..... tak sem se splet... :-) :-) Díky Coronaviru si každej domorodec může vychutnat krásy svýho města.... IT, GB, AU, DE...ES... kdeoliv.... a tohl nebude znova možný.... kdy se z města stane vesnička.... náááááádheraaaaaa------
No vy si myslíte že nenávidim lidi.... ne mam rád lidi.... ale když člověk dělal na recepci 5 let měl lidí až po krk.... a když šel do práce a vracel se z práce---- tak snil o tom jak nikde nejsou lidi..... co by se stalo..... tisíckrát sem o tom přemejšlel.... jak by to bylo hustý.... je to ale bojíš se ven.... já sem se vždycky jakoby nevim proč bál lidí... a teď se bojim ještě víc...

Taky nemam někdy náladu na nic... na nikoho a na nic... i když sem na to zvyklej.... já mam samotu rád... ale tak se ptám bráchy kde byl... no v Hornbachu... potřebovali jsme něco.... "rikám si děláš prdel? Ne... ale ne že to řekneš rodičům---- ty vole :-) neeee.... co ste tam kurfa dělali??? To jste se potřebovali popromenádovat v Hornbachu s Nano rouškama??? Potřebujete ty lidi... ťuťu ňuňu cejtit ty lidi... je to pro vás pornooooo :-) :-) :biggrin: úchylný psychopati.... :-)
Ne něco jsme si koupili.... no tak to gratuluju ty vole---- :-) :) Plný parkoviště a pak jsme hnd vypadli.... a zmzlinku jste si nedali???? neee :-)¨:-) kokoti
jak vás to napadlo? no potřebovali jsme připínáčky... kokoti---- :biggrin:
Ne jako prdel je že bráchy holka je furt doma... aleeee do hornbahu jela... když čeká mládě... WTF! Ne já sem nikdy nepochopil proč jezdit do center lidí---- no nemam rád lidi... aleee tohle je drsný....
Nikdy se mi nestalo že by mi lidi chyběli.... i po 3 letech.... no problem.... 3 tejdny infeckce a lidi jdou a jdou :-) :-) :biggrin: potřebujou kontakt i s rouškama--- psychoooooo k čemu ty lidi potřebuješ? aby viděli tebe ty je? i když máte roušky??? :-) jste normální :-) :-) no nejste... :biggrin:
kdybyste se radši věnovali netopýrům... to by bylo fain...

Jooo a co mi to chtěl říct ten borec na tý benzince.... kurfaaaa..... :biggrin: ne bylo to zajímavý.... proto si to pamatuju a nepamatuju... sere mě když si něco nepamatuju... :-)
k sakru to mě ale sere... bylo to zajímavý jinak bych to neřešil---- :-)
safra myslim že sem se zeptal a co jinak? okej? jooooo okj :-) Ne ty vole já sem na holky.... ale tak mrtvá benzinka... bylo mi ho líto.... :-)
všude zombie.... a jen já.... :biggrin:
Mno... tak asi řikal děkuji že jste tu byl :-) sbohem :-)
Se tam stavim znova máš tu chlapče nějaký jiný problémy... pověz :-) :-) :biggrin:
Zasranej život chlapče.... :-) :-) teď si připadám jako DORT TORTON :-) ou yeah :-)

Vyserme se na to.... tohle všechno za celou Emeriku vyřeší Duck Donald Trump.... co si šourku nevezme na xicht :biggrin:
a kdyby si vzal něco lepšího tak ho ukamenujou.... šourka je okej.... :biggrin: :biggrin: všichi musíte mít šourku... :-) do píče.... :biggrin: :biggrin:
Ne kurfa musíte mít všichni šourky... vy šmejdi.... :angry: :biggrin:
Ne prostě bude mít celej new york šourky.... vy čuráci :-) :biggrin: Nebudete nosit šourky.... zatkne vás MP.... za nenošení šourek kurfa :-) čuráci :-)

No já vim že tam je to drsný... tak proto řikám kurfa bacha na šourky :-)
Aleeee no joo je to tam drsný.... a co... sranda je důležitá takže tak.... takže pozor na šourky.... :biggrin:
Kampaň roušková mě přestala bavit.... takže odteď je "šourková"..... a naserte si.... šourek je velmi kurfa důležitej.... dementi :-)
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

:biggrin: :biggrin: :oha: :inlove:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

No prostě určitý roušky vzrušující jsou ať chceme nebo nechceme... jsou to ts zelený nebo ty do modra.... jsou prostě erotický... a vzrušujou ihned... :biggrin:
s tim prostě souhlasim s panem filosofem... je to zajímavý... a je to sexy... ale je to sexy jen proto že jsme to neznali...
chlap si řekne aaaa safra tak do pusinky to nepude.... ojjjjjj UP UP .... tak jinam.,... :biggrin: aleeee už tohle ho vzruší tak jako nikdy... když to tam jakoby nejde.... :-)
No a tohle mě pan filosof na mysli.... podle mě----
jsou prostě roušky, respirátory prostě perverzní..... jsou.... přiznejme si to... jsou... jsou perverzní... :biggrin: :blush:
chce to neperverzní roušky a respirátory.... úchylové :-) :biggrin:

Ne je mi lío toho profesora... bych mu moh dělat zástupce.... řikám tato nahota neni zcela vhodná.... :-) trochu sem to upravil nic tu neni vidět---- ???:::???
Kde jeeeee :-) no nikde... třeba by to někoho vzrušilo....
otázka je jestli tohle bude někoho zajímat.... tak spíš ne... budem si hrát na to že tu nejsme...
já sem taky nedostal ani halíř za to co tu dělám.... v mým případě je to jedno.... já sem defakto miliardář, takže mě to nesere.... prostě nijak se ke mně nikdo nedostane.... takže tak... tohle neni muj problém... a seru na to... tohle je váš problém.... ale nikdy sem nebyl rozmazlovanej... mam jen celicu a subaru.... zatim ne porsche.... ferrari atd.... i když bych si moh koupit celý dealerství subaru nebo porsche ne nechci to... :biggrin: protože proto čeče...
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Podstatný je začít ihned od konce veselice.... prostě od strředy,,,, otevvřít 80% ekonomiky..... ihned.... a díky tomu budeme mít mega náskok.... oproti jiným státům v EU, to samý Slovensko..... a šup---- Polsko taky ........ a jedeeeem...... už to nejde zdržovat, musíme mít výhodu pro jiným státům..... musíme....
jakmile bysme přišli o výhody.... pak coronavirus neměl smysl!!!!!!! je to hnussný to tak napsat, ale je to tak.... máme výhody.... tak se musej kurva využít.... a fuck you EU.....
Musí se to pořádně rozject.... německo bude čekat.... belgie Holandsko.... ale na to sereme!!!!!!!! jen by nás blokovali... nasrat....
hranice bych nchal stoplý.... aleeee my pojedem i když EU bude zuřit :-) nasrat!!!!! EU

a tak to bude fain...... fofrem zpátky.... :bigups: :biggrin: jen abysme neměli nadvýrobu.... :biggrin:

Je tu ale jeden problém.... nikdo z EU si tohle právě nepřeje.... :biggrin: protože EU byla nastavená tak že Nemecko je nej... defakto.... a česká koruna je jen.... nooo takže tak.... dělaj si z nás prdel....
kaaždopádně ty jejich čísla nakažených neodpovídaj real.... kecaj.... lžou.... lžou.... němci vždycky lhali.... a lžou stejně jako číňani..... to je jejich strategie... lhát.... :bigups:
Neni možný aby frantíci vedle italové vedle chcípali... a jen jeeeee německo má tak boží zdravotnictví že tam nikdo nezgebne---- kecy KECY KECY..... s podvod.... kdyby němci viděli reálný čísla.... tak tam už Merkel neni....

Lžou Němci lžou.... data FAKE...
a slováci taky.... ty sou "totálně mimo" vůbc nemaj ani páru kolik tam maj lidí infikovaných... ale ani páru :-) you know shit!!!!!
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

podstatný je nechovat se jako moucha.... dostanou tě : ´-) microchiroptera ho sezobne jako malinu,,,, celkově ta infeckce může bejt i z much... defakto...
jenže mouchy tu nejsou v EU asi 2 roky.... taakže jak.....
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

ksakru ta sledovanost stoupáááá..... fest kámo.... co s tim????? no budeme dělat jako že nic :-) Thank you 4 watching!!!! Thank YOU!!!! :onfire:

SEe you soon maybe :biggrin: Br- Microchiroptera... accoustic corp. thank YOU!!! 4 listening and 4 reading.... thank YOU !!!!4 fun
and thank you 4 time... time is us.... :biggrin: what time is now? 111 oín morning what a fuck... but why not relaxing...
i love this style of music.... this station is "something" psycho
http://streams.echoesofbluemars.org:8000/bluemars
The difference is that we do not know what time is.... right now.... YES.... :inlove: who cares..... fuckin time...
This is the difference....
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

kurfa ale nhraju ho sem... to je božan... v dmižonu.... 2020
ta ka teď mě právě nasral.... kde ho mam toho šmejda.... to si děláš prdel 10 minut sem ho hledal a nic... to si posral kémo demižone...
bude tu kurfa já si ho najdu :-)
Obrázek

No neni skvělej je skvělej..... je boží :-) Mr.green demižón
nezajímá ho zasraná civilizace prostě jede do práce.... :-)
10/10 pohodář...
ne netuší kolik lidí rozesmál.... chci taky.... :biggrin:
Naposledy upravil(a) Microchiroptera dne pát 17.04.2020, 01:25, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Tak sem se včera stal statistikem.... je to pavěda... a je to jen statistika... aleee sem s ní :-)
https://countrymeters.info/en/Czech_Republic
tady je vidět kolik čechů umře, narodí se atd.... migranti... atd.... prostě živě.... podstatný je že v průměru zemře 293,- lidí denně..... bez Covid.
pro jiný státy stačí jen změnit Czech_Republic na Spain, Italy atd.....
Dočteme se že lidi umíraj nejvíc na Infakt- srdce, pak na Mrtvici- mozek, a do třetice na infekci dolních cest dýchacých..... kam spadá i coronavir, i když z nějakýho důvodu nespadá :-) :-) ten má z nějakýho divnýho důvodu svou vlastní statistiku.... ????

Tady je "speciální" statistika pro Covid19
https://www.worldometers.info/coronavirus/
https://www.worldometers.info/coronavir ... -republic/
Tak tady se dočteme že úmrtí máme cca 3- max 20 za den :-) :-)

A díky tomu stojí ekonomika??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stejně jde srovnat Německo, Itálie, Španělsko, i USA.... zjistíš že úmrtí na Covid19 je pakatel prostě totální pakatel....
Jedinej rozdíl je v tom, že lidi v USA umírali vždycky doma..... nemaj pojištění..... ale teď je převážej do nemocnic :-) Což má nevýhodu pro nemocnice, ale výhodu pro pohřební služby---- stačí parkovat poblíž nemocnic :-) a to platí pro všechny státy... ušetřej na dopravě :-)

Rozdíl je v tom, že před Coronavirem.... bys měl jako mrtvola razítko " infekce dolních dých. cest..." a hotovo...... teď dostaneš razítko covid19....i když je to to samý :-)
Takže tak.... asi :cry: :roll:
karantena zdá se mi býti totálně absurdní.... joj
http://149.56.14.57:8050/stream

Lidi jsou mediálně zmasakrovaný.... a jsou už retardovaný.... příklad.... sem si zavolal výtah z 1 do 0 ale přitáh si mě jouda z 5 patra... já respirátor, on rouška.... řikám vy ste si mě přivolal, to nechápu... :-) ale nechtělo se mu nastoupit :-) :-) pak teda že jako že jo :-) nechal si dovézt jídlo.... pak si tak řikám, ty vole on si myslel že mam coronu.... ale co když ho měl on..... ten hajzllll :-) :-) do prdele srát na to :-) :-) :-) :biggrin: už se těšim na tu potápěčskou masku.... je to nuda.... :biggrin: to by si rozhodně nenastoupil.... nene, to by dostal strach :-) :-)
V tý vypadáš že si totálně infected :-) přitom opak je pravdou :-) no každýho to zapůsobí jinak.... že :-) lidi na to zatim nejsou zvyklý :-)
Já sem chtěl bejt kosmonautem... tak můžu bejt konečně i na Zemi :-) paráááda
Za rok____ hej on má pořád tu masku... hejjj kámo sundej jí, my všichni už coronu máme a podivej se jak jsme v pohodě---- sundej jí :-) bude ti lépe--- ne vy sick šmejdi :-) :-) :biggrin:
chci bejt poslední nezavirovanej humanoid :-) :biggrin: pak seznamka: vyberte si zavirovaní muži,vs nezavirovaní.... oh YES :_) :biggrin: top quality sperma.... :biggrin: pay my balls :-) :biggrin:
vše virtuálně.... bez kontaktně :-) :biggrin:
Dotaz: Jsi opravdu ten co přežil tu infekci???" odpověď : Jistě kotě.... mý spermíci neznaj coronavirus...." "Tim si buď jistá" :-) Tak ty chci.... ok bejby :-) :biggrin: :biggrin:
platí se předem, bez kontaktně a pak přijede auto s mrazícím boxem... a máš je :-) "Společně To dáme, za lepší časy" :biggrin: jakej pičus vymejšlí ty slogany zasraný co mě obtěžujou.... asi nějakej zasranej komanč :-)
Obrázek
Naposledy upravil(a) Microchiroptera dne pát 17.04.2020, 02:52, celkem upraveno 2 x.
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

Někdy si řikám, tak sem "influencer" nebo neeee???? nevim, kurfa nevim... rozhodně za to nic nemam.... podobně si řikám kdo je to "spekulant" jsou nemovitostní, automobilový a další.... nikdy sem žádnýho neviděl... divná profese... :-) čau co děláš? no já sem spekulant... jooo zdravim já sem influencer... :-) :mrgreen: :biggrin: :biggrin: ahaaaa :-) :biggrin: No rozdíl je v tom že spekulant potřebuje prachy, influencer ne.... :biggrin: Spekulant: jakto že influencer nepotřebuje love?" " No to neřeš já sám to nechápu :-) :biggrin: Jednoho dne v životě pochopíš že nejde všechno chápat... :biggrin:

Podstadtný je pochopit že tahle ekonomická blokace je prostě zbytečná.... před tejdnem bych si myslel že neni... ale je.... a uvolnil bych totálně všechno.... tak-....
statisticky je to výhodnější otevřít všechno.... kromě--- roušky v mhd, hospodách.... se napiješ a dáš si jí :-) prostě bych to uvolnil fest....
Jen turisti by museli mít paper že coronu nemaj než sem přiletěj.... a ne z testování z nosu, ale z pusy.... z nosu neeee..... to je drsný viz
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... 2801240013
4:44 čas AUUUUUUUUUUUUU už dobrýýýý už neeeeeee :twisted:
No výhodu by ty turisti měli, otestovaný.... budou mít unikátní možnost zažít Prahu bez turistů----- a to je krutě zajímavý... Ukrutně.... :bomb: Všude po světě, je to pak fenomenální rekreace... :bigups: vesnický život v Praze.... bez turistů----- fenomenální..... otázka je jakou budou mít cenu.... je to luxus.... je to luxus.... bez lidí---- :biggrin: každej ti poleze do prdele... jako turistovi... jej.... :biggrin: Jak dlouho to může trvat bez turistů.... i když jakoby můžou.... noooo 30dní až 2 měsíce než se to zaplní jako kdysi.... to si jen tipuju.... někdo nastaví ultra vysoký ceny,- chytrý--- někdo ultra nízký.... chudáci---- zajímavý to bude....
Podstatný je ale to, že každej turista musí bejt na letišti otestovanej a to zdarma.... na co si platíme zdrav. pojištění.... prostě zdarma... tak. jo prostě tak.... ne my je tu testovat nebudeme.... už musej bejt otestovaný....
No a i kdyby někdo prošel tak co.... no nic.... prostě nic... nezájem.... ekonomika musí šlapat.... lidi umírali stejně před i po coroně.... je to píčovina....
Jo je to píčovina..... celej coronavirus... ale nikdo si to nepřizná.... že to tak je.... to až časem.... :biggrin:
Celej ten chaoz a stopky ekonomik nemaj prostě smysl... už ne.... dřív sem věřil že to smysl má... ne od včerejška ne.... absolutně ne

tady jsou hooodně dlouhý články.... jo tak je to prudivej server, no tak já taky prudim :-) ne dá se to číst... v pohodě :-) neee nečtu je furt, ani tam nepíšu.... jen sem na ně narazil v diskuzích náhodou... jo dá se to kupodivu číst....
http://dfens-cz.com/pravda-o-ncov-19/
http://dfens-cz.com/coronashopping-co-m ... stou-domu/
"Společně to dáme, musíme si věřit".... Fuckin funny mess.... ba ne já sem se rozhod že to dám ne společně ale sám... a seru na vás :-) :-) :biggrin: I když Vás mam rád, tak jste mi vlastně totálně u prdele... tak asi.... :biggrin: Asi tak jako sem já vám.... takže si nemáme co vyčítat :-) :biggrin: Ale jo tahle hra mě baví....

Ne jako serou mě ty propagandistický hesla: "Spolu to dáme"... Ty chráníš mě já seru na tebe.... atp sračky.... česko šije roušky, peče celé česko.... děte s tim prosim pěkně už do píče!!!! Díky sračky zasraný hesla kecy do televize zasraný.... kurfa fakt už mě serou.... jestli tyhle hesla někoho zajímaj, tak je pak jasný kolik lidí bude v krizi.... snad tomu nikdo nevěří proboha???!!!! Těm hluchým heslům, hláškám.... jestli jo no tak to fakt sorry... :biggrin: nebo si je uložte a nechte si je na indy... na milion ztracených chvilek :-) :biggrin: pičoviny zasraný kurfa....
ne teď sem nasranej.... chce to klid..... ne ale už mě ty kecy serou.... jsou všude.... a podobá se to silně komunistický propagandě ty texty.... sere mě to!!! "Spolu to zvládneme"..... atd.... jděte s tim do píče!!!!!
Celej Coronavir je píčovina.... jde o to kdo na to přijde dřív---- viz předchozí přspěvek.... noooooo anooooo tady modřííííí se hlásí,.... noooo no vy už víte.... to je jasný.... a co ostatní....????? váhaj, tak necháme modrý, ty už vědi..... nooooo????? :biggrin:
Pavlíku povídejte.... tak já si teda myslim, že jako coronavir je, aleeee neni vůbec nebezpečnej.... jako jooo je hnusnej aleee neni nebezpečnej na to abych zastavil ekonomiku celýho státu.... tak asi.... správně Pavle a co vy ostatní ????? Iva: Jáááá nevim já se bojim.... Ignác: nevim budou otevřený rybářský potřeby? Zdena: noooo já sem ten virus neviděla, ale nebojim se ho. díky Zdeno :-) Pavel vyhrál.... :biggrin:
Uživatelský avatar
Microchiroptera
Řidič
Příspěvky: 283
Registrován: pát 10.04.2020, 02:08
Bydliště: v kosmiku

Re: ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Příspěvek od Microchiroptera »

A jak se chovám já? Microchiroptera..... nooooo tak mam svuj respiratorek, nebo nano roušku... já vim je to blbý to mít když to lidi nemaj.... aleee já si myslim že je všem už dávno u prdele co máš nebo nemáš.... chodim nakupovat blbiny.... pivo atd skoro každej den.... rukavice si neberu, když si beru rohlíky tak po 1 a beru je--- netestuju je..... vezmu si třeba 5 rohlíků.... nikdy ani před coronavirem sem nešahal na cizí rohlíky :-) jestli to někdo dělá tak to je blbý.... ale stejně na to seru :-) rohlíky jdou do mrazničky stejně a žeru je tak po 14 dnech.... stačí do mikrovlnky na 15sec a jsou čerstvý :-) takže tak
jo šahám na košík, šahám na svý piva.... kolik lidí na ty flašky šahalo :-) hele vy mě chcete dostat do nějaký schýzy nebo co :-) No prostě na to seru.... ono to je většinou tak, že ty co to přeháněj s desinfekcí se nakazej jako první.... :biggrin: člověk se nesmí chovat jako by se lidí štítil.... tak taky byl třeba předemnou bezdomovec, kupoval si pivka, já taky..... ale jakoooo měl černý ruce.... naprosto.... tak sem si řikal tyyy vole corona u něj nemá šanci.... :-) virus by se nedostal ani k pokožce drsnýýýý :-) Ne prostě bych to tak nežral... jako že se dotknu uší, tváře a mam corona virus.... tohle je podle mě totální blbost.... :biggrin: Fake news nebo sem viděl zprávu že se virus uvolňuje z vlasů..... hejjjj kolikrát si ženská hrábne denně do vlasů---- a pak na všechno šmatá :-) :-) nooooo
ona sice vydesinfikuje byt, ale omylem 1/2 bytu stejně zamoří :-) :biggrin:
Ne prostě nezbavíš se koronáčka---- :biggrin:
A abych pravdu řek přestává mě to blbnutí s coronavirem bavit.... :twisted: aleee chápu že pro CT24 jsou to "žně" bohužel bez reklam---- njn :biggrin:
CNN Prima news naopak čekaj až to přejde.... :-) :-) :biggrin: protože by se nechytali.... ty potřebujou zprávy jako že tady na silnici mezi pičovicema a kokotínem upadnul kámen z mostu....atd.... :biggrin:
Ne ty vole mam to--- krize skončí až začne vysílat Prima CNN---- :-) :-) :-) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: do tý doby si tu budeme hrát na strašlivej virus..... :biggrin:

teď sem se ale lek jakoooo nevim co bych dělal.... nemoh sem najít otvíták na pívo.... v autě mam 3 jsou zaseknutý místo pásů aby auto netutalo.... a 1 náhradní.... aleee v kuchyni nebyl.... safraaaa..... že on bude u pc.... noooo jo... :-) fain :-)
Jooo v autě mam 3 otvíráky na pivo ale doma jen 1.... to je divný :-) :biggrin:
http://149.56.14.57:8050/stream ale hrajou božsky... to jo...

Kdyby někdo blbě slyšel tak brácha našel vtipnej link... Medojed :-)
No já si medík vyndavám malíčkama a kapesníkama.... aleeee jakoooo někdy i ochutnám kvalitu... "hořké, tvrdší med" :-) :-) tohle je ale dolování medu :-) Medcoin.... :-)
https://deilio.com/products/3in1-earsco ... daT3Z7n7bg
Ty vole vždycky sem chtěl mít svuj med ve smradfounu.... svojí úrodu :-) :-) :biggrin: :biggrin: drsný a vtipný zároveň.... hustý :-)
No hahhaha aleee jen počkejte časem vědci zjistěj, že v tom ušním medu jsou mega důležitý látky... a nakonec budeš prodávat svuj medík :-) :-) :biggrin: jo možná i automobilky by to chtěly jako mazivo... :biggrin: :biggrin: oleeee kam se hrabe WD40---- ušní maz.... a nic nevrže.... :bigups:
Já mam nejvíc maziva v uších po ránu.... je tam toho mraky.... člověk by si tak odsál.... :-) :-) a dle kvality pak prodal.... :biggrin: Nebo nic... jen ochutnám po ránu z prava a z leva.... výýýborný :-) :-) hořko kyselá chuť výtečná :-) :-) podobá se to omáčce k chicken Mc nuggets... mc donalds.... medovo hořičná omáčka.... to je ono... :biggrin: no moje je drsnější, chápavá ta vůně a hlavně chuť, do mc donalds je zředěná :biggrin: to je jasný....
Obrázek
Medojed.... :biggrin:
Ne tak teď mě napadlo jestli by se dali chovat luskouni.... jen tak... nevim co žerou... ale jsou prostě krásný... takový miniaturní dinosauři... který když se bojej tak se schoulej... tenhle tvor mě zajímá.... líbí se mi ta jeho přecitlivělost.... :biggrin: divnej tvor... líbí se mi....
Nebo jinak viděl někdo někdy luskouna plavat???? bych je to naučil :-) jokoooo viděls plavacího Luskouna? ne.... podle mě jde je to naučit.... :biggrin: i když vypadaj s těma malýma hlavičkama že jsou stupid... nene.... jsou ultra citlivý a plavat dokážou... :biggrin:
No jde o to že to bude u fogiho velkej bazén... uzavřenej/otevřenej jako zoo... no a kdo tam bude... tak pár lidí.... ale něco chybí zvíře co je schopný žít venku, bavil by ho bazén a může i přijít mezi lidi když by měl chuť... no taková mini zoo no ale tře by se to fogimu líbilo.... luskoun co umí plavat a luskounka.... :biggrin: Já sem viděl jeden dokument jak je v asii jedi... to bylo tak hnusný... když sem to viděl... oni se schouleli do klubíčka a mysleli si že jim nikdo neublíží.... lidi jo... hnus.... fakt hnus....to zvíře se třáslo strachy.... hnus.... a pak ho prostě zabili... takže prostě proto mě luskouni zajímaj... neuměj se bránit proti lidem.... jen proti zvířatům.... proti lidem ne... od nich očekávaj pomoc---
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“