), tu si zkusím zapamatovat.
), tu si zkusím zapamatovat.Chvilka k odreagování
Re: Chvilka k odreagování
...ta je pěkná  ), tu si zkusím zapamatovat.

), tu si zkusím zapamatovat.EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.

Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Tak jistě, nic není dokonalý, ale kdo mi vysvětlí tohle:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... rka-617228
Tady v Mostě je to úplně stejný a věřím že to takový bude i v jiných městech.
Jak je to vůbec možný!?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... rka-617228
Tady v Mostě je to úplně stejný a věřím že to takový bude i v jiných městech.
Jak je to vůbec možný!?

Carina E T19 2,0 liftback 1997

Joo to byla parádní akce! "U Holanďana", taky rád vzpomínám...a nezapomeň, že Carina E se na některých trzích jmenuje Corona, tak věřím, že nám ta naše dlouhodobá promořenost virem pomůže přečkat to vše ve zdravíGammaRay píše:Přesně tak, biscuite, to je historické foto z dob (taky) čínského sarsu...
Gramo: jo jo, byl to ten kemp v údolí pod kopcem s názvem "Na kopci"...
https://gramophon.rajce.idnes.cz/2015-0 ... G_4784.jpg
Tehdy tam byla i dnes už asi "polonebožka" Stanovo Carina:
 A kdoví, třeba se nám někdy zadaří něco podobnýho zopakovat ...
 A kdoví, třeba se nám někdy zadaří něco podobnýho zopakovat ...nakonec Japonec !
Toyota Corona 1500, (RT40), r.v. 1970 (Mototechna)
Toyota Corona Mark II 2300 Coupé - Hardtop, řadový šestiválec, Automat (MX22) r.v. 1972
Toyota Corolla 1300 Sedan (E90) r.v. 1990 (Tuzex)

Toyota Corona Mark II 2300 Coupé - Hardtop, řadový šestiválec, Automat (MX22) r.v. 1972
Pravda, tak já mám vlastně ten vir už taky   

Přesně tak, byla to parádní akce roku 2015, v rámci pětiletky by byl nejvhodnější rok na zopakování letos, ale vzhledem k současné situaci je to nereálné.
A jde o to, zda minulí organizátoři by se do toho chtěli někdy pustit znova, já bych byl klidně i pro mnohem větší "poplatek" pro ně!

Přesně tak, byla to parádní akce roku 2015, v rámci pětiletky by byl nejvhodnější rok na zopakování letos, ale vzhledem k současné situaci je to nereálné.
A jde o to, zda minulí organizátoři by se do toho chtěli někdy pustit znova, já bych byl klidně i pro mnohem větší "poplatek" pro ně!

Naposledy upravil(a) GammaRay dne pát 20.03.2020, 10:12, celkem upraveno 1 x.

- 29Carlos
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na kopci??? Tvl... to už je fakt pět let????
Biscuit: Já se obávám, že Zátoka letos neklapne... Myslím, že budeme rádi, jestli se svezeme někde na podzim...

Biscuit: Já se obávám, že Zátoka letos neklapne... Myslím, že budeme rádi, jestli se svezeme někde na podzim...

Biscuit: jinak ty drobné akce jsou taky dobré (velmi se mi líbily novoroční Teplice), ale "Na kopci" bylo takové "větší" a povšimni si, že když jsem to tu zmínil, tak se i náš Tygr probudil   a dokonce i Přemek napsal!
 a dokonce i Přemek napsal!  

Tak třeba se ještě někdy poštěstí
(2021? )
  )

(2021?
 )
  )Carina E T19 2,0 liftback 1997

Noo, dík Pavle, ale tygr už dávno neeGammaRay píše:Biscuit: jinak ty drobné akce jsou taky dobré (velmi se mi líbily novoroční Teplice), ale "Na kopci" bylo takové "větší" a povšimni si, že když jsem to tu zmínil, tak se i náš Tygr probudila dokonce i Přemek napsal!

(2021?)
 Spíš lehce omšelej medvěd
 Spíš lehce omšelej medvěd  Fakt je ten, že sem už moc nestíhám chodit, přesunul jsem se na Facebook, hlavně kvůli komunikaci o dílech a zkušenostech na tu moji Coronu MK2 Coupe, to jsou lidi z různejch konců světa... btw a co Ty a FB?? Byla to  trochu náhoda anebo telepatie, že jsem našel ty Tvoje super fotky ze srazu u Holanďana...
 Fakt je ten, že sem už moc nestíhám chodit, přesunul jsem se na Facebook, hlavně kvůli komunikaci o dílech a zkušenostech na tu moji Coronu MK2 Coupe, to jsou lidi z různejch konců světa... btw a co Ty a FB?? Byla to  trochu náhoda anebo telepatie, že jsem našel ty Tvoje super fotky ze srazu u Holanďana...Servus virus a buďte všichni zdraví !!
nakonec Japonec !

Biscuite, když už to ten Přemda tak skvěle pochopil, tak proč mu tu radost kazíš nějakou nudnou realitou!?  

To je hodně silný kus - on by to unesl bez jakékoliv citové újmy 

No vidíš Honzo, to mám z toho, že sem občas vlítnu jen na skok a ty příspěvky tak zběžně zkouknu...a pak z toho tvořím dezinformace  

viz nedávno korunavirus/koronavirus a teď Tygr a medvěd. Určitě časem zase něco zásadního vymyslím

viz nedávno korunavirus/koronavirus a teď Tygr a medvěd. Určitě časem zase něco zásadního vymyslím

nakonec Japonec !

- Tygr
- Věčnej rejpal
Tygr je prej v poho 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)

- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Zdar pánové, taky to tady občas čtu a taky jsem zjistil, že už je to od toho srazu s holandským šnyclem celkem dlouhá doba. Dokonce jsem si jednu chvilku pohrával s myšlenkou něco spáchat tady u nás pro menší skupunku lidí. Ale želbohu naše jachtařská loděnice u Tovačova má poslední dva roky tak neskutečnou příjezdovou cestu, že by tam mohli bez velkých problémů dojet maximálně tak lidi s ravkama, lanďákama nebo teroristi s hiluxama. A na mým pozemku, kde mám trať na kolo hned u přerova, tak tam by to bylo zas jen ve stanech s opíkáním buřtů  Každopádně nikdo nevíme, jak se bude vyvíjet epidemie, tak třeba příští rok. A nebo co takhle nějakej minisraz u příležitosti nějakýho trackdaye?
  Každopádně nikdo nevíme, jak se bude vyvíjet epidemie, tak třeba příští rok. A nebo co takhle nějakej minisraz u příležitosti nějakýho trackdaye?

Každopádně nikdo nevíme, jak se bude vyvíjet epidemie, tak třeba příští rok. A nebo co takhle nějakej minisraz u příležitosti nějakýho trackdaye?
  Každopádně nikdo nevíme, jak se bude vyvíjet epidemie, tak třeba příští rok. A nebo co takhle nějakej minisraz u příležitosti nějakýho trackdaye?Celica 5G gti  11/89  2.0  115kw  3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)

Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
- Tygr
- Věčnej rejpal
A to my jsme pro !  

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)