recenze a dotaz

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Richi1
Člen Týmu
Příspěvky: 43
Registrován: sob 06.05.2017, 08:21

recenze a dotaz

Příspěvek od Richi1 »

Zdarec RAVtaci,po delsi dobe se ozyvam a chtel bych prispet svou troskou do mlyna a i se na neco zeptat.Mam RAVku dva a pul roku a dlouhodobou spotrebu 8litru.Celkem zklamani a to si myslim,ze ji vubec nehonim,mimo nejake predjizdeni a pod.jinak vubec nepouzivam Sport rezim.Vyuzivam rekuperaci a co to jde tak jezdim na elektriku.Takze celkem zklamani.OK na tak tezke auto to porad ujde ale ta deklarovana spotreba 4,9-5,1litru je hodne scestna.A ted dotaz.Uz mate nejake info mimo Autosalon v LA o Plug in Hybridni RAVce???
:wink:
martinw
Řidič
Příspěvky: 161
Registrován: čtv 10.08.2017, 10:19

Re: recenze a dotaz

Příspěvek od martinw »

Richi1 píše:Zdarec RAVtaci,po delsi dobe se ozyvam a chtel bych prispet svou troskou do mlyna a i se na neco zeptat.Mam RAVku dva a pul roku a dlouhodobou spotrebu 8litru.Celkem zklamani a to si myslim,ze ji vubec nehonim,mimo nejake predjizdeni a pod.jinak vubec nepouzivam Sport rezim.Vyuzivam rekuperaci a co to jde tak jezdim na elektriku.Takze celkem zklamani.OK na tak tezke auto to porad ujde ale ta deklarovana spotreba 4,9-5,1litru je hodne scestna.A ted dotaz.Uz mate nejake info mimo Autosalon v LA o Plug in Hybridni RAVce???
:wink:
Silne zavisi na tom kde se jezdi pro priklad ja mam 1/2 dalnice a 1/2 mesto, jezdim max do 140kmh na tech dalnicich a mam 7.6L (2018, AWD hybrid), vse pouze EKO rezim, pro predjizdeni cas od casu pouziju 'manualni razeni' kde to lepe tahne. Kdyz ty same trasy pojede mene zkuseny ridic nebo takovy kdo rekuperaci vubec neresi - tak verim ze klidne da prumer za 8.5L. Kdyz jezdim na dovolene na Sumave mezi obcemi kde jsou okresky a kopcovity teren tak tydenni prumer byl 5.5L (rekuperoval jsem kde se dalo opravdu poctive) ! Coz je nejnizsi spotreba vubec. Verim ze kdo nejezdi vubec po dalnicich v klidu da spotrebu pod sedm litru mozna i 6.5L. Ciste po meste (pokud je zahraty motor aspon po 5km trasy) se nebojim odhadovat spotrebu okolo 5.5L - ale ve meste zas nelze vzdy efektivne rekuperovat abyste tak uplne nebrzdili provoz. Tot ma zkusenost za 44tis km s rav4 hybrid behem 2 let.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“