Rav4 2019 tažné zařízení
-
- Navigátor
Re: Rav4 2019 tažné zařízení
No ... budu se snazit. Nakonec nejvetsi komplikace je s tim, ze do prace i z prace jezdim ted za tmy a to je houby videt. Takze ja zkusim neco nejak poridit, az budu stat na rovine, ve volnem prostoru a bude svetlo .
Prosím, šlo by foto tažného zařízení pořídit ve stoje bez zoomu ze dvou metrů?rpospec píše:Objednáváno a dodáno při koupi vozidla...
Děkuji Ziki.
Tak tady to máš...
- Přílohy
-
- DSC_3533 l.jpg (157.91 KiB) Zobrazeno 3372 x
-
- DSC_3532 l.jpg (165.82 KiB) Zobrazeno 3372 x
Super, děkuji moc. Ten výřez není vidět i ta kula je v pohodě, předpokládám montováno v origo servise, poradíš ve kterém? V Jihlavě jim v noci běhají výrostci po střechách aut a v Brně nejsem spokojený s prací. Zůstalo funkční otevírání nohou?
Já to objednával rovnou s autem, takže nevím kde to montovali. To ovládání nohou je takové pomalé, někdy trvá než se trefím. Ale v podstatě se o to většinou ani nesnažím, protože mám volné ruce. Buď zmáčknu v autě než vystoupím nebo na zámku zadních dveří.
No a auto jsi kupoval kde ?rpospec píše:Já to objednával rovnou s autem, takže nevím kde to montovali. To ovládání nohou je takové pomalé, někdy trvá než se trefím. Ale v podstatě se o to většinou ani nesnažím, protože mám volné ruce. Buď zmáčknu v autě než vystoupím nebo na zámku zadních dveří.
Šlo mi o to jestli tam ten systém zůstane, v Brně mi prodejce řekl, že se při instalaci tažného musí demontovat?
Já kupoval v Louwman Ústí nad Labem, montáž tamtéž a je to stejně provedené jako to má rpospecziki píše:No a auto jsi kupoval kde ?rpospec píše:Já to objednával rovnou s autem, takže nevím kde to montovali. To ovládání nohou je takové pomalé, někdy trvá než se trefím. Ale v podstatě se o to většinou ani nesnažím, protože mám volné ruce. Buď zmáčknu v autě než vystoupím nebo na zámku zadních dveří.
Šlo mi o to jestli tam ten systém zůstane, v Brně mi prodejce řekl, že se při instalaci tažného musí demontovat?
Otvírání nohou funguje bez problémů, jen je třeba si zvyknout, kde je senzor umístěn, je totiž posunut doleva od středu.
Prodejce v Brně se asi řídil informacemi z Japonska. Nicméně české hlavy si s tím poradily.
Jen podotýkám, že je to montováno v ofiko Toyota servisu vč. té úpravy senzoru pro otvírání nohou.
Taktéž Lowmann Ústí nad Labem a otevírání kufru tak jak píše Mirek_62 výše...ziki píše:No a auto jsi kupoval kde ?rpospec píše:Já to objednával rovnou s autem, takže nevím kde to montovali. To ovládání nohou je takové pomalé, někdy trvá než se trefím. Ale v podstatě se o to většinou ani nesnažím, protože mám volné ruce. Buď zmáčknu v autě než vystoupím nebo na zámku zadních dveří.
To je na pevno?rpospec píše:Tak tady to máš...
Ano, a myslím, že to z předchozí diskuse jasně vyplývá...
-
- Navigátor
Takze dukaz misto slibu ... sorry, trochu to trvalo, ale snad to vyjasni okolnosti o "zmrsenosti", viditelnosti a hyzdeni zade u vertikalniho odnimatelneho ...
-
- Navigátor
Takze jestli je ze zadu vubec neco videt, tak je to .... orezlej tlumic vyfuku .
Dík za foto, vypadá to super.Ter Leeloo II píše:Takze jestli je ze zadu vubec neco videt, tak je to .... orezlej tlumic vyfuku .
Jen pro upřesnění to tvoje tažné zařízeni je originál tažné zařízení odnimatelné vertikálně ?
Otevírání nohou je odinstalované ?
Ter Leeloo II- obrázek hezký,ale nevidím tam kde se zapojuje kabel.Děkuji za odpověď a ukázku.
-
- Navigátor
Ano, originalni odnimatelne vertikalni (s 13 polovou elektroinstalaci) montovano pri dodani vozidla primo u Emil Frey v Praze na Cernem Moste. Chtel jsem se podivat presne na kod, ale ono to s kodem neni vubec ani na smlouve ani fakture. Nicmene dle tehdejsiho ceniku prislusenstvi se jedna o:
PW960-42002
PW5D0-42560 (13 pol.)
Na zaklade informaci zde z fora jsem je instruoval o neodinstalovani senzoru na otvirani nohou a je tedy posunuty doleva. Nicmene ja to vubec nepouzivam, zkousel jsem to v prodejne pri prebirani, pak snad jeste jednou doma. Ale jinak jsem si nenacvicil, jak spravne na to, takze se o to na verejnosti radsi ani nepokousim .
PW960-42002
PW5D0-42560 (13 pol.)
Na zaklade informaci zde z fora jsem je instruoval o neodinstalovani senzoru na otvirani nohou a je tedy posunuty doleva. Nicmene ja to vubec nepouzivam, zkousel jsem to v prodejne pri prebirani, pak snad jeste jednou doma. Ale jinak jsem si nenacvicil, jak spravne na to, takze se o to na verejnosti radsi ani nepokousim .