Sony Z5 compact 5823 darknet

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Noooo tak muj debil je už fakt z hoodně starý školy... Sony Xperia M.... ale fachá bez chybičky.... no je čas na změnu abych nebyl úplně retro socka :-)
https://www.mobilmania.cz/sony-xperia-m ... z5-compact
No je težší, aleeee zase neni taková socka :-) kdysi stál asi 17000,- no to sem radši investoval do auta... Momentálně je 3 prdele Sony z nadvýroby k mání a tahle vlajková loď má komický ceny, i když nezestárla.... ta loď... vůůůůůbec ne.
https://www.ebay.com/itm/desbloqueado-M ... 2769650866
ideální čas.... 2700,- china a nebooooo pašeráci.... do druhýho dne....
http://www.smartonix.cz/ProduktDetail/4 ... 5823/cs-CZ
nooooo 1000,- navíc nevadí... Sony nikdy nebylo vadný, bez chyby.... až na subwooofery... jop, to je cena do pranice :-) malinkej krásnej foun... kdysi vlajková loď a i teď pořád super foun...
beru ho... :biggrin: oproti kdysi prodávaným official má navíc lepší 4G LTE
https://www.phonemore.com/compare/phone ... 03/2800162
A vlastně protože Sony M nemá 4g tak ho kupuju, no je to staříček :-) ale fachá perfektně, protože sem se o něj perfektně staral.
A líbí se mi usb B... micro... supr... nechci C... :biggrin:
3800,- jo to beru šéfe... :-) :biggrin: :biggrin: za tu cenu je to KURFA hustá mašinka.... nemam rád změny... ale tohle je v pořádku :-)

Brácha má sony XZ1 compact nelíbí se mi že je tak ostrej, ostrý hrany... píchá to :-) ale jsou si podobný jinak 90% totožný, XZ1 comp budou za hubičku asi příští rock... :-) přebytky... krize z nadvýroby... china

Člověk to musí využít... tu krizi :biggrin:

Já sem si zažil krizi, já jel vždy a všude do dnes na 3G... nebo GSM :-) ze srandy... tak jo 4G si dám :-) :biggrin: Na 3G síti byl totiž takovej krásnej klid... všichni všude kolem využívali 4g... jen já měl volnou 3G :-) A teď budou pomalu všichni chtít 5G ale já zůstanu zase na 4g :-) strategicky :biggrin: nemam rád ten "přetlak" :-)
Ale samozřejmě jedu na 5GHz wifi na rozdíl od ostatních... který to nechápou... a čekaj až je někdo informuje :-) taková 5G wifi :biggrin: dřív sem si myslel že to je pro nový výrobky do budoucna... ale fachá to i na starých... fain.
Rozdíl je jen jeden... a to ten, že máš pak v mobilu nebo někde prostě jen 2 sítě až 4... oproti 20 atd... protože ty ostatní si to neuměj zapnout :-) :biggrin: je to příjemný... očividně tě ostatní sítě neserou na obrazovce... neuměj 5GHz. :biggrin:
Takže jsi najednou pavouk co ovládá jen 5GHz síťe a 2.4 jsou mu u prdele... takže tak... je tam moc sraček...
5G wifi používá minimum lidí.... protože o tom nevědi... no rozdíl je prostě v tom, že místo abys koukal kolik podělanejch wifi je všude kolem na 2.4GHz a že jich je mraky.... tak tady na 5GHz máš jen svojí a max nějakýho magora :-) 2.4G= zácpa.... 5G = dobrej průjezd :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Z5 comp je supr, mam z něj radost, vlastně větší když je za 3800,- než kdyby byl za 17000 :biggrin: je výtečnej, android 7.1.1 už sem se zabydlel, ten sony M už byl fakt staroušek- veterán, pude do garáže/šuplíku :-) ale fachal výborně. Proto vim že záruku na Sony Z5 compact nepotřebuju :-) pěknej kus papíru mimochodem...
nejdřív telefonát na ověření, pak dealer přijel zdarma ten den... dooobrý den... dělal, jakože je jen kurýr a o ničem nic neví :-) Dobrá hra :-) Hrál to dobře... otevřel sem pytlík, jo je to černá Z5 zabalená krabička ve folii... tak supr...
líbí se mi, že má kolem displaye rámeček, takže se neodře, to samý spodek... supr. Nebodá do ruky jako XZ1 compact bráchy, je zakulacenej... supr, a micro usb B paráda kabelý mraky. Sluchátka na pikaču... Yamahy RH5-ma to je jiná kombinace s Fiio.... konečně sound out 96000 až 192000Hz místo kdysi max 48000... výbornej zvuk, výbornej display, je celej výýýýbornej, zlatíčkoooo levňoučký :-) :biggrin:
Už sem myslel že ivysílání ČT zrušili.... tak jo na Androidech 4.3, 4.42 atd jo.... kreteni, ale 7.1.1 jede perfektně.... to samý ct24 seznam tv atd.... chvíli to trvá než se člověk zabydlí.... a než povypíná všechny sledovací sračky. Některý programy jsou ultra drzý, vlezlý.
Tahle mašinka ale vydrží ještě fest dlouho... byla skvělá za 17000 a je božská za 3800 ,- :biggrin:

Ještě má jednu vtipnou hlášku ten mobil po zapnutí... "jestli si uvědomuješ a bereš na vědomí že se jedná o "prototyp" :-) Wooow to sem čuměl Aaaano potvrzuji :-) já mam rád prototypy.... :biggrin:
zvláště ty co maj lepší 4g lte než neprototypy... kdysi :biggrin: a místo 5.1 androida maj 7.1.1 to je good :-) prototyp :biggrin: Z5 compact dozrál jako víno :-)
Prototyp jak bude vypadat v budoucnu sony Z5X compact nebo Z5G compact s 5G.... někdy... :biggrin: a až lidi přestane konečně bavit pádlovat.... jsou zbytečně velký ty pádla... :biggrin:
Uff chvíli sem si řikal jako co se děje Sony nemá malej foun???? Má ale jen blackmarket :biggrin: oficiálně to nemáš chtít, ani nemůžeš... resp. můžeš ale je to ten samej strojek za 5800,- a 2000,- za záruku? když je to ten samej SONY ze stejný továrny :-) to je blbost :biggrin:
https://www.allmobile.cz/sony/xperia-z5 ... -sonxz5cbl
by mě zajímalo jestli tenhle má taky hlášku že je to prototyp :-)

No jedno mínus dám... takový malý... když sem chtěl přečíst kolik dává nabíječka... nedalo se to přečíst, je to nano písmo, zkusil sem foťák sony z5 comp nene to nedává.... ani omylem, nepřečte to... kdežto foťák Sony starší má super macro... a dal to krásně... to debílek mobílek neumí, ale je to tak jak sem řikal kdysi dávno, neuměj fotit jako foťáky... ani náhodou... tak mínus :biggrin:

ale jinak samý +sy +++++ konečně sa daj i ovládat emaily.... a vlastně všechno---- nepotřeboval sem to, aleeeee už jo :-) Nemam na co bych si postěžoval... :biggrin: :biggrin: jop dokonalost... supr ty vole :-) Taky sem si jí zasloužil... jak sem se staral o SONY M bez antiviru.... čistej jak kojenec :-) aleeee jak tak vidim tak sem trpěl... Z5 compact je prostě jiný kafe... to už neni retro :-) to je prototyp... :biggrin: "chcete se podíet na bla bla bla sony...?" "NE" Můžeme použít vaše data na.... " NE"--- děkujeme :-) ale stejně je budete používat z jiných zdrojů.... že? :-) Služby google play jsou nejzajímavější zdroj... :biggrin: Těm chybí už jen povolení lézt v noci do prdele... když ví že spíš... jojo otázka je co si nechá líbit vyblokovat a co ne. You little bastard... disable. Aleee já bych chtěl opravdu přístup ke všemu.... chápete to? :-) no chápu takže NE... nemam co skrejvat, až na porna... ale nechci aby měl gooogle přístup k čemu se mu chce. tečka.
Je to jako by měl klíče od bytu, otevřel.... tady gooogle... jste doma?.... jo ty vole.... tak já přijdu jindy.... :-) Coooožeeeee.... :biggrin: No to si děláš asi prdel ne???? Kde si vzal klíče od bytu? No našel sem je.... tos posral... google :biggrin:
Když mi všechno zablokuješ, zablokuješ i sám sebe... to chápu... takže otázka je co ti zablokuju... parchante... :biggrin: kdysi to nešlo... teď už jo... jak mi vysvětlíš to že jeden den má tvuj program 220Mb a druhej den 550Mb.... si děláš asi prdel? K čemu těch 300Mb navíc jako drze používáš???? A neřikej proto abys mě neblokoval... :biggrin: resp abych tě blokoval. No je to komický kdo koho vlastně teda blokuje... bude blokovat?
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Jo tak tejden to chce než se člověk zabydlí... Je to supr bejvák Z5 compact, lepší display, o dost, lepší sound o dost... umí trasformovat 44000Hz/ 48000 na 96000 resp 192000Hz... 96000 mi stačí, je to rozdíl... u stream radií přes AIMP... ten zvuk je prostě božskej, je stejnej jako když to jde přes komp, SB Audigy a Onkyo 96000Hz digital PCM, nepoznal bych rozdíl ani omylem...
Totožný... u mobilu to navíc vychytá ještě Fiio BTR1 Aptx a ten zvuk nemá nemá chybu.... dokonalost perfekce lahoda... :biggrin:
Zvuk je prostě famozní... kdysi to bylo výborný, ale tohle je famozní.... na Yamahách RH5-Ma víc už se nedá :-) nijak z ničeho vytřískat.... :biggrin:
Ivysilání fachá, na rozdíl od starších androidů, kde to zgeblo...
Je to hustej strojek... jen sem nepochopil proč žere tolik ramky... a tak sem to zkoumal.... služby google play... žerou jako svině... maj totiž všechno povolený????_____ ale já jim to nepovolil...????
Maj přístup ke všemu... snad i k k tomu jak si se vysral.... kde v kolik a nejradši by rozebrali i to hovno....
Takže gooogle má admin práva vlastně na všechny mý data???? To si děláš prdel???? No ne už nemá.... bloknutý je všechno až na úložiště.... prdel si ze mě dělat nebude gooogle, a už vůbec mi nebude ovládat muj telefon jako admin!!! admin sem jen já kamaráde :-)
Otázka je k čemu jsou mu ty data, když stejně je aktivní Ad blocker... :-) No prostě rád ví o všech všechno... drzoun... :biggrin: Hlavně žere víc víc a víc.... a snaží se vlastně sežrat cpu a paměť co to jen jde.... proč? no abys konzumoval novej foun.... aleeeee tohle je novej foun a nechci konzumovat jinej dlooooouho ne.... takže když ty práva člověk odebere.... tak se gooogle uklidní, ramka klesne.... tak hlavně že jsme se pochopili :-) Služby google play nejsou admin, a nemaj právo na nic. Rozhodně sem jim nedával souhlas s tim aby měli všechno otevřený.... nikdy. Takže sem to zavřel. Ale je to drzej program... 90% lidi to nechá bejt... nejsem tak blbej...
Já sem totiž vždycky noooo už tak 5-7 let to sleduju, sledoval sem na mobilu co ty služby google dělaj... U starších smartfounů mi to přišlo podezřelý.... aleeee program se choval nenápadně, nekrad memory, ramku a cpu.... jenže u 7.1.1 to je jiný, tenhle android google asi nějak moc zajímá.... a furt se snaží dolovat data... hajzlík :-) A to i dost nápadně, využití baterie, ramky... atd... paměti... pořád stoupá :-) jako by se zabydlel a chce žrát víc a víc... Hovno To hovno :biggrin: Ten foun sem si nekupoval na to aby mě testoval google svým programem... takže uvidim jestlipo nastaveních kdy nemá právo na nic... se uklidní nebo bude pokračovat... pak ho odstřihnu úplně. Stejně jako sem odstřihnul gooogle aplikaci a chroma.... tam nejdou blokovat reklamy :-) Požírat mi mobil, a srát mě s reklamama.... na to vás užije coooo :-) Ani hovno.... stejně jsou vám všechny moje data totálně k hovnu. :biggrin:
Gooogle: "ale takhle nemůže ta moderní ekonomika fungovat když to všechno zablokuješ?" Na tu seru.... tohle je moje ekonomika, ne vaše.... a neserte se mi do mobilu... mimochodem když už něco chci, tak o to požádám.... slušně... ne že si to nechám zapnutý, za to bych Googlu dal pěknou pokutu....
Aktivní funkce u služby google play /nikdo jim nedal svolení: povoleno: Foťák, kalendář, kontakty, mikrofon???, sms, telefon, tělesné senzory??, úložiště
Re*set na úložiště.... ale stejně co je kurfa goooglu do mýho úložiště :-) já sem křeček :-) ukládám si různě všudemožně :-) tim slovíčkem úložiště myslí jako interní memory, nebo i externí? že bych některou z nich zablokoval... :biggrin: :biggrin:
No některý programy maj logiku... že fakt potřebujou přístupy... což hodně lidí nechápe... takže podezřívaj všechny programy... aleeee já nemam rád služby google play... speciálně--- :biggrin:
snžej se tě sledovat jak to jen jde a mrdnout ti pak někde reklamu kterou sežereš... :-) Nesežeru.... vyřaďte mě z toho programu díky :-) Nebo se vyřadim sám.... :biggrin:
Je to příjemný se vyřadit ze všech reklam... je to takovej klid.... žádný blikací bannery nikde jako v kasinu... supr... asi tak jako když běžej reklamy v tv, přepnout na ct24 ... kecky kecky... back :-) neee furt reklamy... back... problém je že už jsme reklamama naprogramovaný tak, že je mažeme... nebo přepneme. No tak 50% z nás... lidi si nechaj líbit hoooodně velkou masáž...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Je skvělej.... člověk musí prostudovat 7.1.1 co a jak kde... všechno skrytý... no nerad měnim co fachá perfektně, to ten staroušek M fachal... je to ale ve všem lepší, noooo možná dioda osvětlující je nějaká trochu lenivější :-) Sony M svítil víc... mam dojem.... když sem šel kdysi v noci na houby, dal se použít.... Sony Z5c svítí míň :-) ale fakt jo :-) to je tak jediná výtka... jinak je boží...
no na houby do lesa je lepší Sony M :-) Divný je že je ten chip u Z5 compact vidět... u sony M byl skrytej, ale šajnil líp... noooo
ale jinak je to jiný kafe... jistě jsou xkrát lepší founy.... aleeee tenhle je akorát... malej, výkonnej, pěknej, praktickej, pohodlnej, příjemnej.... za 3.800 je příjemnější než kdysi za 17.000,- :-) to rozhodně... :biggrin:
Člověk musí jen čekovat programy... a držet RAM.... no má jen 2GB ram... takže se daj zase ale dobře testovat programy...
u sony M byl problém spíš že měl jen 2GB paměti, ne 32 Gb :-) a jen 1 GB ram.... jako v pohodě :-)
Respektive u Sony Z5c se 7.1.1 musí člověk zkoumat a mě to baví... např. browsery... volno máš cca 600-700Mb Ram... Firefox žere jako prase.... RAM... je to žrout... pryč, Opera nežere, ale neumí blokovat všechny reklamy.... špatný.... VIA browser je takovej komickej.... ten je ultra hubenej :-) Nezabírá nic a nic nežere.... aleee neumí videa....

Tak je tu Kiwi browser, ten je vychcanej až za ušima :-) Ten bastard jede jako chrome, aleeeee dostane se i do chrome extensions- pro PC only :-), kde si vybereš např. Ublock origin, ta se nainstaluje, a máš dual AD block... :-) Neprojde jediná reklama... ani ve videích, na you tube, nikde. Ramku nežere.... Kiwi je hustej ptáček antireklamáček :-)
Šéfe máme tu problém.... ani jedinou reklamu micronovi neposíláme... a kurfa :-) Ten hajzl nás převez... :-) Kiwi no do prdele... co to je??? :biggrin: Takovej ptáček klováček :-) Má ten system rád, ale ještě si rád zaklove :-) :-) do detailů... pro tu perfekci... :biggrin:
Prdel je že Chrome na tabletech/ mobilech ti nepovolí přístup, instalaci Ublock origin, který jsou jen na pc.... Kiwi se zdá googlu jako pc :-) Výýýýbornej hack... 10/10 KIWI
Koukejte mi poslat nějký reklamy... nudim se :-) :biggrin: mam 100chutí konzumovat.... :-) :-) a nikde nic k zakousnutí :-) Fakt pohoda jazz ostrov klidu a odpočinku... prdět je povoleno,,, :-) tady u mě nejsou žádný kurfa black frajdej.... ani hovnoooo :-) Tak jen čekám jestli nějaká reklama bude tak drzá a zptá se... Mohla bych??? k Vám... Hooovno pičo jedna.... :biggrin: Pak by to bylo jako s těma kůzlátkama... 1 by nakoukla... a celý stádo by ti tam vniklo.... :biggrin: To hovno... :biggrin:
Chci bejt reklamně totálně OFFLINE... :biggrin: tak proč? no protože je to příjemný... je to exklusivní se ke mně dostat :-) proč? nevim.., nezajímá mě to.... :biggrin: Nezajímá mě to, že někoho zajímám... to mě nezajímá..... podstatný je to aby mě nikdo nesral.... to je to podstatný... nerad se totiž s čimkoliv seru. S nikym se srát nebudu... Ideální je a bude nezkoušet mě srát.... to postačí... Pomůžu... ale jen někde a nějak... jak uznám za vhodný...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Jak tak koukám tak Z5 compact už taky neni skladem.... no nedivim se :-) :-) je výtečnej ! supr. sold out.... dostupnost neznámá :-) logický to je... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Jop jako mam z něj radost... jako by to byl nejnovější foun :-) Podstatný je ale to jak je malinkej... pak praktickej, atd... no je to zlatíčko :-) Klidně se mu můžete všichni smát, za to jak je malej, jak je levnej, a jak je super totálně dokonalej :-) Dá si tě jako malinu :-) Sony Z5 compact.... :biggrin: jakoby pak přišla krize s compact :-) XZ1 compact pomoh... aleeee co teď :-) No teď nikdo nic nepotřebuje.... je to jako u aut... žádný auta nejsou potřeba.... taaakže :-) :-) jakože krize ???? :-) Nikdo nic nechce konzumovat... what a fuck! :-) Hele no tak máš super Subaru XV, pak Sony Z5compact.... co bys měl jako konzumovat :-) vždycky skonzumuješ horší než máš.... :biggrin: No a proto nekonzumuju--- Nooo a proto je ta krize ty vole... ahaaaaa takže je proto, že si lidi blbě vybrali.... defakto..... nooooo defakto jo. :biggrin: Subaru řešit nemusíš... no jistě... mobil Sony Z5 compact taky ne... no ne..... protože tohle neni normální tohle řešit :-) nebo je?
Neni, cokoliv se dá řešit s kymkoliv, když mě nebude srát.... :biggrin: nemam rád když se lidi serou vzájemně mezi sebou :-) pak mě začnou srát... tam kam nemaj.---- přístup... locked :biggrin:

Tak znova... čekám na žetony... :biggrin: všichni tu hrajete nějakou hru... já taky :-) takže o co jde ve hře? Kdo potřebuje hrát? A o co...
nedáš to... nevíš s kym hraješ :-) A buď rád... storno :-) total storno.
Jop ale hezky sem si hrrál sám se sebou :-) :biggrin: :biggrin:
No tak prdel to je :-) :biggrin:
Ale tak proč to ničit.... je to crazy.... samo o sobě :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Je skladem... kupovat ihned :-) Z5 Compact je tu kupovaaaaaat :-) to se musí vykoupit :-)
http://www.smartonix.cz/ProduktDetail/4 ... 5823/cs-CZ
No já si z toho dělám prdel.. ale jo vyplatí se to :-) :biggrin:
neexistuje vadnej kus Z5 compact... tak tak....SONY.... thnx n respect!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

No stejně mi vydržel Sony M neskutečně, teď jak sem už zvyklej na Z5 compact, tak se i trochu stydim co sem to měl :-) :-) Je to drsnej rozdíl... Ale jop Sony M ukázal že je nesmrtelnej... upad mi hodněkrát... vždycky přežil... fachal bez chyby, baterka se dala měnit, nebylo potřeba... nic. Z5 compact už mi taky vyklouznul... spad jen na parkety, ani ň... ale klouže víc :-) Se o něj starám, že je jako v bavlnce :-) Stejně si o něm musej prckové myslet že je to starouš...
Sem si tak uvědomil jak sem žral počítače za mlada.... pentium 75 boss.... pak pentium 233MMX, boss2, pak Celeron 400 at 800MHz 3DFX voodoo2, Nvidia..... nooooo byl to fofr... ty mobily nestárnou tak rychle jako kdysi pc, nene... :-)
Rozdíl je v tom, že kdysi u PC to člověk využil do mrtě... výkon do max.... u mobilu nevyužiješ ani 1/2 výkonu... Z5 compactu... ale je to o komfortu, lepší obraz, lepší zvuk, rychlost, komfort....

Dál? no asi znova vyklápěčky.... To bude fain... a vrátil bych to kromě mobilů i do aut... když už :-)Razr Jo neni nad vyklápěcí světla a mobily...
Jen bych poradil SONY... chce to kompaktní mobil- vyklápěcí :-) ne velkej.... :bigups: prostě "compact PoP UP", velkých vyklápěcích bude moc... kompaktní vyklápěčka by byla zajímavá.... :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Jak udělat z 10tky ležáka :-) HDR a non HDR...
Jako 5 let si řikám že mam málo místa na píva, tak jo vyhodil sem ty blbý přihrádky na zeleninu.... místo nich je mraky místa na ležáky :-) By mě zajímalo kolik se jich tam vejde? To asi ale nikdy nezjistim.... čim víc by se jich tam vešlo, tim by mizely rychlejc... blbý, dalo by se to změřit, ale na to sem zase línej :-) Ale tipoval bych že 20x ležáčků by se tam vešlo noooo 15-20 :-)
Jo jako by píva neměly právo bejt jinde než ve dvířkách, prdlajs :-) Prostor zeleniny je zkonfiskován pro píva... no že mě to nenapadlo dřív :-)
HDR
Obrázek
Non HDR
Obrázek
No nevidim rozdíl... k čemu je HDR? Asi k ničemu :-)
Stejně je to divný, vždycky sem si myslel že by měly flašky s pivem stát... to je blbost, ležení maj rády :-) Je to prostorově praktičtější... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Tak sem dostal info od bráchy, že prej u piv v lednici to nefunguje :-) Že HDR prej fachá jen v kombinaci nebe-předmět-stíny... tak příště :-) Já to zkoušel v garáži nejdřív, a taky prdlajs rozdíl. No to sem zvědavej... :-) No bez i s HDR to nefotí tak dobře jako muj foťák Sony... ani omylem, ale jako oproti starším 4.3 4.4.2 atd founům/ tabletům to je lepší to jo :-) to o dost.

Jako ale fakt klouže... Z5 compact, Mko neklouzalo... mělo vychytanej zadní pogumovanej kryt... to byla dobrá! vychytávka... kloužou totiž všechny founy... dal by se stříknout tekutou gumou... aleeee zatim ne, udělám to až mi fakt upadne-vyklouzne a naseru se :-) Sony M se krásně přilepil... nebyl to "klouzek"... To byla výhoda vyklápěcích founů, nikdy nevyklouzly... :bigups: takže se můžem těšit znova.... :biggrin:

Sony cmd-Z1 měl ho fogi kdysi, masírka jako svině :-) pštrosík :-) ne nechtějte vědět kolik stál :-).... byl na firmu :-) byl revoluční, člověk měl pštrosíka a netahal ty těžký krabice s mega bateriema :-)..... vytáhnout anténku a pokus o hovor :-) vyklopit mikrák.... Halooooo :-)
Obrázek
cmd Z5, nádhernej design....
Obrázek Obrázek
krásnej kousek, ten sem miloval.... tohle byla frajeřina.... radost z toho telefonovat... zaklapnout... supr mašinka. Famozní design. jen škoda že nebyl z hliníku, jen stříbrnej plast... :-) Ale byl to požitek z telefonování.... perfekt strojek. Fantastickej design... člověk si připadal jako boss... když ho měl.... byl mafiánskej :-) Člověk měl fakt požitek z telefonování... to už jakoby nejde :-) Ten telefon cmd Z5 ti prostě zvýšil sebevědomí... před hovorem i během něj... šéf :-) Nechápu to ale bylo to tak... asi i jak ho měl člověk na tváři tak to nějak působilo, nebo co :-) :-) No prostě CMD Z5 je nej co byl požitek z telefonování... jojo.... agent cmd Z5 :-) No dá se říct že od tý doby mě už telefonování nebavilo... tohle bylo úžasný.

Pak už byl poslední pokus CMD Z7
Obrázek
Nebyl ale tak sexy jako Z5 a navíc měl mega chyb.... prostě Hw-Sw napikaču.... K.O.

Takže logický je používat pro Sony Z5... Z5 compact atd... víme proč :-) Z1 taky proč ne... ale ne Z7 :-) Z7 byla tragedie.... Takže prostě Z1/Z5 názvy XZ1 compact/ Z1/ Z5/XZ5/Z5compact atd...
No a proč to píšu... protože to byly dost dobrý mašinky a i teď Sony umí, otázka je jak bude vypadat vyklápěč.... :wink: Jmenovat se ale bude Z1 nebo Z5.... a něco :-)

Pak sem měl a mam schovanýho samsung X600 Ten se ofiko neprodával.... ale měl jednu vychytávku, 360° foťáček.... rotační... buďto byl zaklaplej, nebo si si moh rotovat 360 fotit zepředu, zezadu... jakkoliv :-) byl vyklápěcí jako světla na celice proto mě dostal :-) Nic podobnýho nikdo neudělal... A mam ho pořád... schovanej.... baterka drží a fachá :-) Mělo ho jen pár lidí... ale používal sem ho celkem dlouho...
Obrázek

Pak mě dostal Samsung D500E
Obrázek
Ten byl hustej... telefonovalo se totiž podobně příjemně jako se Sony CMD Z5---- vysouvací mechanismus.... ten sem měl nejdýl.... ale pak spadnul na beton a k.o. Ale taky zajímavá koncepce.... vysouvací místo vyklápěcí... "to má taky něco do sebe" pro nový smrad founy.... jako inspirace... D500E byl muj miláček.... :biggrin:

Pak přišly smradfouny... tak sem měl nějakej noname od operátora.... zdarma... zvyk sem si... pak Sony Xperia M....ten držel... a až teď Sony Xperia Z5 compact... no už nejedu ty nej :-) :-) Ale baví mě to pořád... No další bude prostě vyklápěcí, nebooo vysouvací.... to je snad jasný :-)

+ ještě mě napad jeden foun co mě bavil... design supr, aleee hlavně ten povrch co měl... byl pogumovanej a působil fakt odolně.... ne ten by nevyklouznul.... to byl povrch!!!!
Siemens ME45, ten byl i po 1/2 *1 roce roce používání klidně jako novej.... supr matroš povrchovej. A skvělej design k tomu... tohle sem měl taky rád... Siemensy sem moc nemusel, aleee tenhle byl vyjímečnej... jo byl a je....
Obrázek

Tohle je velká inspirace jak dělat nekluzký smart founy... matroš je.... byl... otázka je proč se neaplikuje :-) No neaplikuje se proto, aby se prodávaly další a další... Aleeee to je špatně :-) Výrobci jsou jen rádi že to klouže... :-) jen ať to klouže... :-) Aleeee přijde jeden co mu to nebude klouzat.... nasere všechny... a pak nebodou klouzat žádný :-) kdo ale bude ten drsoň drzoň :-) Sony to zkusili u Xperia M.... jo fachalo to :-) řikám :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Sony Z5 compact 5823 darknet

Příspěvek od micron »

Prdel je že jak sem to sem psal že kloužou... tak mi druhej den psal brácha že mu vyklouz tablet... a nasračky... měl náhradní z ebay chiny... jenže ten měl jinej modem LTE atd... tak to musel zproházet a fachá to :-) ..... aleeeee klouže to :-) fest... podobně jako auta bez AWD...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“