Nemocná čelda :F

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

hm, tak to muzes rict i ochodniku, taky je to verejnej chodnik, kterej je postavenej z nasich/vasich moneys, a patri kazdymu :P , krome mojí čeliky :mad:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

to jo :-)

Příspěvek od micron »

nevim jestli je teda veřejná tráva ta, která je např. u paneláku ( myslim že ten pozemek tedy ta tráva plná shitů patří družstvu jzd co vlastní panelák... aspoň na 1nom jednání sem slyšel... že je to jejich- takže to taky občas posekaj... takže to nebude veřejná tráva, ale soukromá... a já jako člen družstva mam právo si tam postavit nohy, zadek, kolo, skutr, nebo auto když je plný parkoviště i chodník... je to sranda tema sranda, až sem dostal chuť na trávu :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

vtom pripade ta trava je moje, páč mi nejsme druzstvo ale soukromi vlastnici a mame kazdej kus pozdemku dole (je to v uvozovkach), vim ze kazdej byt kuli tomu musel vysolit 40 000,- :?
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

tak po výmene kol ( hodil jsem tam na stani kola z feldy), jsem se mrknul na pravy ktery vakzovalo znamky ohnutyho ramene/cepu/tlumice . A clovek co stal venku a koukal se na to jak se toci rikal ze je to OK. Tzn jen kolo v riti (to uz stejne bylo na pikacu). Tak aspon naka dobra zprava, ale stejne bych to ratsi enchal zkontrolovat nekym kdo tomu fakt rozumí.

Ale po chvylku bezeni motoru to nevydavalo moc libezny zvuky. Kdyz opominu to ze tam klepou vstriky(doufam ze to jsou vstriky). Tak z toho malinko kamala z vejfuku voda(obavam se zkrouceny hlavy,praskly). Navic tim narazem si vejfuk udelal hezky diry a u vlnovce to bubla, a lehce to na neutral meni otacky +- 100. Mno Mno :?
Odpovědět

Zpět na „Celica“