Toyota Proace Verso Family L2 2.0D-4D r.v. 2019

Odpovědět
Fujison
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: sob 13.04.2019, 15:41

Toyota Proace Verso Family L2 2.0D-4D r.v. 2019

Příspěvek od Fujison »

Zdravím, chci se zeptat, zdali tu nekdo ma zkusenost s timto vozem? Na zaklade solidnich recenzi vsude mozne, jsem si tento vuz poridil fungl novy, ale asi jiz po mesici uzivani bych ho nejradsi vratil. Nezda se mi nijak kvalitne zpracovany, z auta se ozyvaji ruzne pazvuky a rezonance a nejvice me teda dostava, ze pri kazdym prudsim zabrzdeni je dost zretelne slyset splouchani. Volal jsem do Toyoty, zdali je to normalni a jestli se mi to jen nezda a pry o tom vi. V miste pod sedadlem ridice (zvenci na podvozku) je nadrzka na Ad Blue a je to slyset. Jako me to uplne normalni neprijde, nehlede na to ze si myslim, ze to neni jen nadrz na Ad Blue, ale celkove je slyset i splouchani z palivove nadrze. Clovek si pripada jak kdyz jede ve vane plny vody. Prosim ma nekdo tohle auto a podelil by se o zkusenosti? Samozrejme vim, ze si mohu jet postezovat do Toyoty, coz asi brzy udelam, ale rad bych predem vedel zdali uz nekdo neco podobneho resila a jestli nemam jen smulu na spatny kus.
Diky
manasek
Věčnej rejpal
Příspěvky: 502
Registrován: čtv 02.10.2008, 21:08

Re: Toyota Proace Verso Family L2 2.0D-4D r.v. 2019

Příspěvek od manasek »

asi to nebude toyota ,ale francouz,ze??citronek,pažout... :D :D je hezke,ale zpracovani nevychytane.. :D
PEDROS150
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: pát 12.07.2019, 19:42

Re: Toyota Proace Verso Family L2 2.0D-4D r.v. 2019

Příspěvek od PEDROS150 »

Fujison píše:Zdravím, chci se zeptat, zdali tu nekdo ma zkusenost s timto vozem? Na zaklade solidnich recenzi vsude mozne, jsem si tento vuz poridil fungl novy, ale asi jiz po mesici uzivani bych ho nejradsi vratil. Nezda se mi nijak kvalitne zpracovany, z auta se ozyvaji ruzne pazvuky a rezonance a nejvice me teda dostava, ze pri kazdym prudsim zabrzdeni je dost zretelne slyset splouchani. Volal jsem do Toyoty, zdali je to normalni a jestli se mi to jen nezda a pry o tom vi. V miste pod sedadlem ridice (zvenci na podvozku) je nadrzka na Ad Blue a je to slyset. Jako me to uplne normalni neprijde, nehlede na to ze si myslim, ze to neni jen nadrz na Ad Blue, ale celkove je slyset i splouchani z palivove nadrze. Clovek si pripada jak kdyz jede ve vane plny vody. Prosim ma nekdo tohle auto a podelil by se o zkusenosti? Samozrejme vim, ze si mohu jet postezovat do Toyoty, coz asi brzy udelam, ale rad bych predem vedel zdali uz nekdo neco podobneho resila a jestli nemam jen smulu na spatny kus.
Diky
Ahoj, mám tu samou, ale z roku 2017 a teda u mě to není tak intenzivní to šplouchání, řekl bych že jen ve výjimečných situacích.
Mně zase naopak vadí, že si čas od času vypne motor zničehonic většinou když přijedu ke křižovatce nebo při popojíždění a přitom MÁM VYPNUTÝ STAR-STOP už jsem někde v diskuzi četl, že to má někdo taky a prý to řešil v Toyotě a řekli mu, že to prostě občas dělá... Na to bych jim nejradši řekl, jestli si z nás dělají prdel...

Jinak mohl bych poprosit dát tohle auto jako samostatný model vozu do základní nabídky modelů na foru? Jsem tu nováček a nechci do toho rýpat sám. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „C-HR“