Prius - parkování v Praze zdarma
Re: Prius - parkování v Praze zdarma
Přátelé, kdo vedete boj proti magistrátu, můžete se mnou počítat. Myslím, že se nás tady najde víc
Ja boj nevedu, od zacatku bylo jasny, ze je to kravin a nebude to mit dlouhy trvani, s tim jsem taky do toho sel.
RAV4 HSD FWD
Nejde si nechat všechno líbit. Sám to moc nevyužiju, ale znám lidi, pro které to je (byl) velký přínos.
Prostě nejde něco vymyslet a hned po roce to jen tak zrušit. Není pravda, že je Praha plná hybridů. Praha je plná obřích nesmyslů SUV. Celé to svědčí to o nekompetentnosti radních. Ale to je věc pražských, koho si tam volí. Tentokrát je to fakt peklo
Prostě nejde něco vymyslet a hned po roce to jen tak zrušit. Není pravda, že je Praha plná hybridů. Praha je plná obřích nesmyslů SUV. Celé to svědčí to o nekompetentnosti radních. Ale to je věc pražských, koho si tam volí. Tentokrát je to fakt peklo
Pro mě to bylo celkem přínosné,ač jsem toho jen cca 2x do měsíce využíval. Stejně bych zřejmě již letos o to přišel,neboť ta minulá "garnitura" na Magistrátu vymyslela přeci max u aut do 10 let jeho stáří.Takže pro mě smůla. Již tenkrát při začátku jsem říkal,že to pravděpodobně nebude mít dlouhé trvání když to vlastně povolovali u aut z celé republiky a tím pádem kam se vtěsnají všechna ta auta když již předtím byly téměř všechna místa obsazena s bydlištěm nebo místem provozovny v Praze. Hold kdo chce dál parkovat v Praze musí přejít na elektro nebo plug-in s max 50g/km.Jinak krom této výhody zatím žádné jiné jako třeba v Holandsku.
No pozor ti co meli zarizene to puvodni vyhodne parkovani pro hybridy muzou parkovat I nadale, pokud jsou mimoprazsky tak pouze 1 rok a konkretni mestska cast, pokud jsou vlastnici bytu nebo podnikatele v ramci prahy tak muzou az dalsi 3 roky parkovat na konkretni MC kterou si vyberou takze to mi nepripada uplne spatne... ale ta puvodni vyhoda CELA PRAHA tam padla a je potreba opravdu <50g/co2 nebo elektro.p1947 píše:Pro mě to bylo celkem přínosné,ač jsem toho jen cca 2x do měsíce využíval. Stejně bych zřejmě již letos o to přišel,neboť ta minulá "garnitura" na Magistrátu vymyslela přeci max u aut do 10 let jeho stáří.Takže pro mě smůla. Již tenkrát při začátku jsem říkal,že to pravděpodobně nebude mít dlouhé trvání když to vlastně povolovali u aut z celé republiky a tím pádem kam se vtěsnají všechna ta auta když již předtím byly téměř všechna místa obsazena s bydlištěm nebo místem provozovny v Praze. Hold kdo chce dál parkovat v Praze musí přejít na elektro nebo plug-in s max 50g/km.Jinak krom této výhody zatím žádné jiné jako třeba v Holandsku.
Uz nekdo mimoprazskej podstoupil prodlouzeni parkovani? Musi se zase za Srsnem nebo to jde nejak online? Diky
RAV4 HSD FWD
Jako mimoprazsky majitel hybridniho vozidla si dojdete na tu mestskou cast kde chcete dalsi rok parkovat a oni vam to povoleni znovu vystavi za 100kc. Ty vydejny parkovacich opravnenich najdete normalne na webu parkujvklidu.cz. Mel jsem sebou jen malej technical a obcanku a stacilo to - nasli si me v systemu.
Ja s sebou nemel nic a nestacilo to . I kdyz v systemu si me taky nasli podle RZ, jmena, bydliste a ja nevim ceho jeste.
RAV4 HSD FWD
Co by vidlák, do Praha jezdící občas a hlavně pokaždé jinam, na to asi dlabu
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Taky jsem vidlak, ale v Praze jsme kazdy tyden minimalne jednou, tak si prodlouzim Prahu 1.
RAV4 HSD FWD
Tak jsem si říkal, máš recht, na P1 to asi má smysl, no a koukám, mám to do dneška Tak se to asi vyřešilo samo......
Jj, máš pravdu, dnes mi to paní potvrdila. Že se to bude dělat vlastně znovu, ale že to jde. Tak se tam někde potkáme
Nezkousel nekdo registraci na vice mestskych casti? Nedivil bych se, kdyby ty systemy nebyly propojeny
RAV4 HSD FWD
Systémy určitě propojeny budou, respektive to bude jen jeden systém. Jak by pak mohly být do teď registrace pro všechny městské části.kadel píše:Nezkousel nekdo registraci na vice mestskych casti? Nedivil bych se, kdyby ty systemy nebyly propojeny