k benzínům, pokud se to veme podle stojanů tak všude bude napsáno N98, jelikož naše norma ČSN nezná N100. Pokud máš na mysli, že někde má např verva100 jen 98 okratů, jinde 100 oktanů, tak to nevím a myslím si, že by to tak nemělo být, testy jasně ukazují že realita je od cca 99,5 - 101 oktanů. K prodejům čti pozorně

já jsem uváděl prodeje pouze za květen, tedy pouze za jeden měsíc a ne od ledna do května. Nemá smysl u nové Corolly se zaměřovat na více měsíců než květen, duben je ještě zkreslený registracemi prodejců, březen budou více-méně jen prodejci. Samozřejmě přesné a nejlépe vypovídajcí data budou později až se do toho nebudou motat výběhové Corolly. Auris se také stále ještě s 1,6 prodává a určitě se nová Corolla v hybrid prodává více než tomu bylo u aurise. Dal jsem si tu práci a přesněji srovnal prodeje 05/2018 a 05/2019 auris + corolla. Loni to bylo dohromady autis ( 132 ) + corolla ( 121 ) tj. 253 vozů z toho podle průměru aurise cca 40 - 50 bylo v hybridní verzi. Letos je to dohromady 298 vozů a z toho minimálně 126 vozů v hybridní verzi. Tedy nárůst hybridu reálně více něž 100 %.
Podle článku viz. odkaz jsou hybridy aktuálně nyní nejrychleji rostoucí pohon,
https://www.auto.cz/hybridy-jedou-jejic ... bil-129588
Papi : k ceně, pokud bude Toyta zlevňovat tak to bude spíše z důvodu snahy o větší kus z pomyslného koláče, celkově jsou v ČR více-méně v mírném růstu, v případě hybridů pak ve větším růstu na rozdíl o jiných značek a modelů, kde je poměrně velký propad.