Zdravím,koupil jsem Avensis 2015 facelift 2.0 d4d 105kw.
Najeto 180tis.
Při řazení rychlostí je vše v pohodě,ale při vyřazení na neutrál mi začne vibrovat řadící páka, že je to opravdu slyšet. Nepřestane, ani při zmáčknutí spojky.
Přestane pouze zakvedlanim zleva do prava. Poraďte prosím čím to může být. Děkuji
Vibrace řadící páky
Re: Vibrace řadící páky
Tak to vim naprosto presne soudruhu........
Mel jsem ten samy problem a v toyote to uz znaji... Je to na vyměnu odvzdušnovací zátky a tlumíče řadící páky... nebo tak neco, proste se to musi vymenit.. Nevim kolik to teda stoji, ja to mel v ramci zaruky.Trva to hodinku ci dve. Kdyz si zajdes nekde do servisu tak by to meli vedet - znat... Jinak bych snad mohl doma najit papiry se zakazkou jake dily atd...

Mel jsem ten samy problem a v toyote to uz znaji... Je to na vyměnu odvzdušnovací zátky a tlumíče řadící páky... nebo tak neco, proste se to musi vymenit.. Nevim kolik to teda stoji, ja to mel v ramci zaruky.Trva to hodinku ci dve. Kdyz si zajdes nekde do servisu tak by to meli vedet - znat... Jinak bych snad mohl doma najit papiry se zakazkou jake dily atd...
Naposledy upravil(a) bobanakis dne stř 29.05.2019, 17:47, celkem upraveno 1 x.
toyota avensis wgn 2,0 d4d ,2017
ex Toyota Avensis T27 1.8
-
- Člen Týmu
Tak kdyby jste byl tak ochotný,tak bych rád věděl co to dělá. A hlavně co to může stát. Díky mocbobanakis píše:Tak to vim naprosto presne soudruhu........![]()
Mel jsem ten samy problem a v toyote to uz znaji... Je to nejake "protizavazi" nebo tak neco, proste se to musi vymenit.. Nevim kolik to teda stoji, ja to mel v ramci zaruky.Trva to hodinku ci dve. Kdyz si zajdes nekde do servisu tak by to meli vedet - znat... Jinak bych snad mohl doma najit papiry se zakazkou jake dily atd...
-
- Člen Týmu