Celda na prodej
-
- Člen Týmu
Celda na prodej
Neznáte někdo Celdu,která je na prodej u Klokočky v Praze?Je to černá čtyřkolka r.v. 90,je za sto.Docela bych do ní šel,ale nic o ní nevím.Do své Celdy už jsem narval tolik,že bych všechno nechtěl absolvovat znova....
-
- Člen Týmu
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, taky jsem na ni koukal. Moje rada: nekupuj ji. Je to shit. Nejenom ze se 5g. s turben nepovedla(vlastnosti), ale za ty prachy. Kamos projizdel toyotu a pak zatim hned fiata cupe a rikal ze to je proste neco jinyho, ze ta čelda vubec "nejede":? . Miluju Toyotu ale jediny do ceho bych nesel tak to do káji za 100k. Si kup ratsi zato Fiata cupe 5V 20V s 220konma, ma jeste starej turbo efekt takze je to raketa.

srovnavat ff coupe a awd gt four je trosku neco jinyho a rada uplne na hlavu...jestli rikal ze nejede tak mozna nevi jak s ni ma jezdit...bez urazky...kouzla se nachazej tam kde fiat koncifolik píše:Ahoj, taky jsem na ni koukal. Moje rada: nekupuj ji. Je to shit. Nejenom ze se 5g. s turben nepovedla(vlastnosti), ale za ty prachy. Kamos projizdel toyotu a pak zatim hned fiata cupe a rikal ze to je proste neco jinyho, ze ta čelda vubec "nejede":? . Miluju Toyotu ale jediny do ceho bych nesel tak to do káji za 100k. Si kup ratsi zato Fiata cupe 5V 20V s 220konma, ma jeste starej turbo efekt takze je to raketa.
![]()
![]()

-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
2 greddy: jo 4kolo je jediny vyhoda. Ne ja to srovnavam u 100tisic. Za 100k kupovat turbo celdu starou 17let s xxx nalitano
. Cupe sezenes vonavku 80-110k z roku 97/98. Ale dost nebudu tu propagovat fiata, jen mi prislo skoda tech penez sarcasm: . Mas pravdu ze s kájou se jezdi jinak, ale to samí kde kája končí coupé zacina, anaopak
:

coupe je proti celice sra*ka.jel sem v obojim a presne jak sem rek tam kde coupecku dochazi dech tam celica dech nabira..na to ze ma GT4 nedotacivej charakter tak v zatackach proklouzava krasne..super trakce a nic podobnyho co se delo ve fiatu...nehlede na spolehlivost obou aut...
srovnavas nesrovnatelny...coupe je mozna dobry na rovinky..to je tak vsechno..potencial motoru neni buhvi jakej navic po naladeni na vic jak 300hp to auto bude neriditelny coz se o celice neda rict..nevim teda kolik toho vis o celicach kdyz rikas ze 5gen GT4 je shit
navic turbina za 100tis pokud je pojizdna a bez problemu je super cenovka.cena je nizka jenom proto ze to prakticky nema papiry...motor vcetne turba nemusi ale taky muze byt naprosto v proadku takze za ty penize je jedina alternativa a to 200sx v super stavu..to uz je na preferencich.urcite bych nekomu nedoporucoval takovej kram jako je Fiat Coupe..a nerikam to proto ze mam Toyotu ale protoze jsem ho sam jednu dobu chtel...
srovnavas nesrovnatelny...coupe je mozna dobry na rovinky..to je tak vsechno..potencial motoru neni buhvi jakej navic po naladeni na vic jak 300hp to auto bude neriditelny coz se o celice neda rict..nevim teda kolik toho vis o celicach kdyz rikas ze 5gen GT4 je shit

-
- Člen Týmu
no 5gen GT4 pod 100 tis je "levna" normalne se prodava nad tech 130 zhruba...mit to dobry papiry bude za onech 130-150...Idaho píše:100tis za 17let staré auto, s temi problémy co tam píšou a levná? promin ale to mi fakt nepřipadáPavo.B. píše:A taky pri pojisteni a stk atd.. muze to zbusobit hodne velky problemy. Proto je taky asi tak levna, nikdo si netroufne koupit si auto se spatnyma papirama.
rozdil tam urcite je jen to chce trosku poladit.potencial tam je slusnej..Libor Čapek píše:No, já tomu taky nevěřím,radši dovezu.Jen nevím,jestli mě rozdíl mezi "normální"5.geneací a čtyřkolem opravdu uspokojí,nebo jsem jen blázen.Určitě nic jinýho než Celdu a na GT Four teď prostě nemám....Barák,rodina..No jo,no...
jinak GT four 5. generace sezenes za cenu 6gen GTi

diky hochu tak dobre a dlouze jsem se uz dlouho nepobavilafolik píše:Ahoj, taky jsem na ni koukal. Moje rada: nekupuj ji. Je to shit. Nejenom ze se 5g. s turben nepovedla(vlastnosti), ale za ty prachy. Kamos projizdel toyotu a pak zatim hned fiata cupe a rikal ze to je proste neco jinyho, ze ta čelda vubec "nejede":? . Miluju Toyotu ale jediny do ceho bych nesel tak to do káji za 100k. Si kup ratsi zato Fiata cupe 5V 20V s 220konma, ma jeste starej turbo efekt takze je to raketa.
![]()
![]()

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..