Něco o něčem i ničem... 706+

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Rychlost stěračů, a <-> pikačoviny co nikoho nezajímaj

Příspěvek od micron »

No od příštího tejdne už nebudou takový noční příspěvky... jedna firma má o mě konečně zájem a já o ní... tak uvidíme :-)
co se z toho vyvrbí.... každopádně sem chtěl napsat, že sem rád že sem ten původní volant nevyměnil, a nemá to chybu, totiž ty nový volanty atd... neni to jako kdysi... tyhle starý volanty celicy maj takovou tu lepivou kůži, řadička Victor taky... a jak to lepí, trochu je to super :-) člověk je přilepenej k volantu a řadičce... a je to bomba... ty nový kůže nebo co to je kloužou... ty původní se krásně přilepěj... a to je panečku kontakt :-) dřív bylo okej se přilepit... teď ne... špatně :-) Jen když se to krásně lepí tak je ten kontakt a reakce dokonalý... :biggrin:
Vrátil bych do aut lepivou kůži z 90 let.... volant, řadička... proč? protože to nemá chybu... pak. řekněme dokonalej kontakt.... a dokonalá technika.
U subaru je taky koženej volant a řadička, aleeeee nejsou lepivý... to je prostě parodie na kůži i když to používaj všichni... ne nelepí to... a to je chyba...mělo by to prostě lepit... :biggrin: :biggrin: :biggrin: bez prdele... opravdu vážně.

lidi dřív hemzovali na velikosti volantů... na to já seru.... líbí se mi original na celice a líbí se mi že je širší a úzkej, kdežto nový jsou naopak malý a tlustý.... jenže ty klouzaj... tam ten neklouzá... krásně se lepí :-) takže tak :-) a ten dotyk dělá z jízdy dost.... :biggrin: mega dost... člověk je přilepenej k řadičce a k volantu vlastně.... a je to dokonalý. Prostě se dobře řídí když je člověk trochu přilepenej... jo je to tak...
Je to o kontaktu s volantem... a hraním si... jinak se hraje s volantem co nelepí.... je to jiná hra... jízda... neni tak prostě perfektní... neni to tak dobrý jako kdysi... špatný to neni, ale ne neni to tak dobrý jako kdysi neni... ani omylem.... volant a případně řadička když je k dispozici--- chci jí mít k dispozici tak se to musí přilepit... ke mně.... :biggrin: I like it! :biggrin: To jsou takový ty kouzla starých aut co ty nový nemaj.... nevim proč? Ty vole že oni se nechtěj přilepit? :::: no to snad ne...? :-) Jasný většina se nechce přilepit... protože prostě jsou to jen joudové co jedou autem. Aleeee je tu i skupina lidí co se rádi přilepěj :-) :biggrin: protože se chtěj víc bavit....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Ale ne nebudu rezignovat :-) :biggrin: Ani hovno...
Nwbudu zmiňovat firmu... kdyžtak pozdějc... ale je to velká firma co mě vždycky zajímala, protože sem jí využíval... a jo byl sem spokojenej... takže teď po tejdnu joooo něco dost se asi změní, doufám, já byl novej, neznámej, viděl sem určitej hard-core kterej byl popsanej na http://www.vimvic.cz a nevěřil sem tomu než sem to viděl na vlastní oči... nikdy vživotě nikdy sem nic podobnýho neviděl, nebo se ke mně nepřiblížil takovej magor co je tam popsanej.... ale jo... po 2 dnech v práci sem věděl že bude problém.... on je problém :-) Nechal sem si líbit hodně drsný attacky na mě a viděl sem attacky na ostatní zaměstnance... mě pak nechal bejt, pochopil že se mnou nehne... ale buzerovat umí/uměl každopádně do úterka končí... a fakt sem rád že firma usoudila po 2 dnech že makám jako po 3 měsících, a to hovado vedoucího vyřadí, protože ničí celou firmu, velkou firmu... oleeeee :biggrin: Musí to udělat... moc dobře vědi že mam co nabídnout, moc dobře vědi.... jen je těžký se poznat.... ale sem rád že se něco změní... změnil bych toho víc, mnohem víc.... no uvidíme, buďto si mě firma bude vážit, a nebo ne že... Hlavní problém se prostě musí odstranit.... PO/ÚT.... pak bych rád klid a micro respect a pozdějc bych poupravil jiný záležitosti... stagnující. Firma může fachat dost dobře to jo, ale vždycky se dá něco a hodně vylepšit... nerad řikám měnit, řikám vylepšit.... :twisted:
Uvidíme.... mam nápadů 3 prdele... VS stagnace.... Zároveň se mi líbí že mam vlastně neomezenej prostor komunikace, ale je těžký improvizovat 8h denně ale supr, dneska sem se nasral, a po pár pivkách sem si udělal svuj skript.... komunikační... a uvidíme sem si jistej že je lepší než original kterej bych prostě nerespektoval... nemam rád pravidla, dálniční známku musíš mít dole..... hovnoooo dal sem jí nahoru na autě.... nemam to rád diktáty... :-) byl sem a budu rebel :-) Zkus mi dát pokutu, když známku mam... nahoře :-) kámo :-) těšim se na argumenty :-)¨Muj argument je že mě to v pravo dole obtěžuje výhled z vozu :-) A jo je to provokace nalepit to nahoru je aaaano :-) protože provokace je nutit to nalepit přesně někam.... :-) No tahle komedie příští rok už snad nebude :-)
Máti: Máš už dálniční známku lepí se to dole ješššš já se splet a je to nahoře :-) Ty musíš furt prudit že jo :-) Jooooo Hele nahoře mam clonu, takže mi nálepka nebrání ve výhledu :-) Blbe :-) Proč furt musíš prudit? :-) No ne to prudí mě :-) sem se splet ale nevim o tom každopádně to tam lepil někdo třeba z firmy :-) Ty si Hňup :-) Hele co jako je zplaceno je.... a buzerovat nelze. tečka rebel :-) Proč to dělám? Protože mi nikdo nebude kurfa diktovat nic a rozhodně ani to kam si mam přilepit kus lepícího plastu, když je zaplacenej.... to prostě ne... moje věc maximálně mě může seržant poučit... a já poučim jeho :-) případně se poučíme navzájem :-)
No a až budu mít chuť vytáhnu celicu na šumavu... bez známky... a chci 230 + ty si prostě magor... jo :-) :-) Celica to má gratis... :biggrin: Ale nesmí bejt viděná.... :biggrin: blbe :-) Kdy začneš uvažovat jako hodnej syn? No to musí přijít v ten pravej čas :-) Jenže pravej čas neni. jen falešnej. Definovat čas nelze... protože někdy je rychlejší a někdy pomalejší, v závisloti na mozcích vnímajících :-) Tohle je složitej problém, jsou přesný slunečný hodiny nebo ne.... a proč vteřina/sekunda je krátká tak jak je..... aby se lidi synchronizovali? what a....
dem si klid.... :biggrin: servus :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

No něco chystám, ale až co se něco pochystá :-) Mam rád určitou jistotu... a pak to praskne... :-) http://www.vimvic.cz aka https://www.vimvic.cz/firmy/recenze dám si záležet :-) rád se podělim o praxi :-) Chtělo to zničit mě???!!!! to ani omylem.... neví nikdo kdo sem.... naopak já pomalu zničim je :-) Bylo to drsný a drsný to bude.... nikdy sem neznal nikoho kdo by byl tak zlej... odpornej přímo vulgární, slyšel a viděl sem jak nadřízenej křičí na ženskou a řiká ! " ty krávo jedna blbá krávo co to děláš???" přitom když nefachaly telefony tak si žena udělala 3 kroky.... "tady si sedneš ty krávo a ani se nehneš!!!" Tohle přísahám sem slyšel.... viděl.... ojjjjjjjjj hooooly shit!!!!! Bylo mi jí líto ale pořád sem chtěl vědět jak ta firma funguje.... Ale jo nechalo to na mě následky.... pak sem viděl toho a slyšel mnohem víc... podobný jednání a i se mnou.... nechápal sem jak je to možný.... ponižování lidí.... jako někde v koncentráku :-) ne to neni vhodnej ten smajlík.... sorry.... Jedná se o firmu Epojisteni.cz u který sem si kdysi dělal obě auta... ale už nikdy... po tom co sem viděl uvnitř jak tahle firma NEFUNGUJE sorry.... vládne tam system v jak v koncentráku... dozorce........ co chce splnit plán na 120% jako za komančů :-) rozdíl je v tom že ten nejde splnit.... to komanči věděli.... tyhle idioti se o to ale furt snažej :-) :-) :biggrin: Ne aby zjistili že ten plán nechceš snad plnit :-)

Z interních zdrojů sem se dozvěděl, že firmu kdysi před 1/2 rokem koupili němci... a ty vědi hovno... lautr nic... Was? Was ist den los? Losos? :-)
Nichts.... keine ahnung was ist den los :-) u lososů---- keine ahnung zatim alles Gute... jaja :biggrin: Kein problem.... :biggrin: ABER----- ABER Hier ist Groooose problem... ja? Na ja.... :biggrin:
System funkcioniert nicht! šajze.... šajze... was ist den los? Já řikám los-osy... problem :-) :biggrin:

Takže jedná se o firmu Epojisteni.cz.... každej jí zná, já sám sem si tam kdysi pojišťoval obě auta... momentáně ale u nich nejsou.... byl sem spokojenej, kdysi, a fain, tak sem si řek proš nezkusit práci u nich, jak to tak fachá v takový "luxusní" budově v Karlíně.... joj okej, brácha mi posílal něco z vimvic.cz a řikal tak to nedáš kámo.... řikám, to dám, to lidi jen kecaj... kecaj všichni... uvidíme....

Ok pohovor okej, výběr 2 varianty.... validace a nebo makléř.... řikám strategicky, nejdřív to jednodušší a pak bych přešel, i když vim, vim :-) že bych nepřešel.... okej.... různý lidi kolem a kolem, spousta keců, pokusy o manipulaci.... já jedinej byl na validace/ validace znamená že otravuješ starý kontakty a mile je přesvědčíš aby měli zájem o brutální telemarketing :-) :-) To mě už nezajmá, na to nemam žaludek... já sem prostě byl ten hodnej co lidi chytí na udičku.... :-) To by šlo. 200 lidí denně a po pár dnech se mi podařilo díky mý strategiii předat víc než tam měla jedna bába co tam dělá asi 3 roky :-) ta chudák z toho byla na prášky.... já sem totiž používal jen svojí strategiii, ne tu vnucenou... stupidní :-) To mi bylo dovoleno, respektive to bylo respektováno..... moje vlastní strategie.... já nerad něco papouškuju.... to fakt ne :-)
Jako šlo to fain, ale jako uvědomoval sem si tu věc, že ten magor, psychopat co se jmenuje Patrik Štarkl.... je psychopat.... a každý ráno co přijdeš do práce, tak musíš toho psychopata poslouchat cca 30minut, jak někomu nadává sprostě a nebo ponižuje lidi.... tohle! Tohle je extrém co sem nikdy neviděl a nikdy neuvidim, ale pozoooor firma si ho tam nechává.... z nějakýho důvodu.... asi se zdá firmě Epojisteni.cz okej ponižovat vlastní zaměstnance!!!! Přísahám že to tak je!!!! Na svojí smrt!!!!
Lidi dávaj výpovědi 1 za druhým.... aleeeee Němci zatim asi nic nevědi?????!!!! :_) Nic se neděje.... lautr nic.... KEINE AHNUNG!!!! WAS IST DEN LOS??????
Epojisteni.cz má určitý renomé..... venku, ale když to vidíš zevnitř, chce se ti blejt.... sorry... měl sem tam 2 auta... už nikdy...

Firma totiž fachá na rasismu... ponižování, ovládání lidí, je o nesvobodě... je to koncentrák... kde ti běží čas.... v normální firmě si můžeš dojít pro kafe, nebo na wc, tady ne! tady se ti ten čas odpočítává a defakto přičítá.... 8hodin+ kafe wc... jak trapný!!!!!!!! Vzhledem k tomu jak ty lidi makaj!!!! Hnusný hnusný!!!!! řek bych až fašistický vedení jo sorry... prostě jo.... fašistický! Drsný je že jsou lidi co si to nechaj líbit.... a nechaj se ponižovat a pak jsou lidi co to prostě zničej!!!! Protože si to můžou dovolit... A zničim to rád... šmejdi... většina těch lidí dělala pro Zepter, nebo podomní prodeje elektriky apod sraček... otravovali lidi... a tady se zabydleli.... na Epojisteni.cz... jsou to šmejdi.... Měl sem prostě jinou představu o fachání týhle firmy... fakt jinou pod timhle jménem.... :angry:
Zároveň sem byl ale kdysi spokojen.... tak fain.... ale už to co sem viděl na školení, a netýkalo se mě to, tak ne nenene :-) To by i Horst Fuchs řek že ne... takže až tak.... :biggrin:

Celej system firmy je založenej na brutální manipulaci.... já sem ale vyjímka, mě by nikdo nezmanipuloval nijak k ničemu... proč? nevim možná že sem studoval na vejšce marketing :-) a vim hodně :-)
Prostě ne, když řeknu ne. je to ne. Problém je že některý idioti v tý firmě neberou NE jako odpověď.... jednoznačnou a jasnou... faktem je že odpovědi se daj měnit podle nálady člověka, aleeeee....
:biggrin: když ti ten člověk řekne že NE znamenáto že NE kurfa! si idiot????? Tyhle šmejdi jsou takový chudáci že tě dokážou pak zmanipulovat k tomu co si neudělal.... :angry: :angry:

PS: měl sem takovej dotaz... na pohovorech, nebo jak se tomu řiká.... na jednání.... řekněme... Něco co něco znamená... :biggrin: myslíte si že to mělo něco znamenat.... :biggrin: Zeptám se jinak : myslíte si že něco znamenáte? kdyžtak si to poznamenejte.... :angry:
Ale kámo věř tomu že kdybys cokoliv zkusil... mý pávníci tě rozmrdaj do sraček... to si uvědom... nevíš s kym si hraješ... ale zkus to :-)
No prostě zmizí :-) tak to je a bude.... dobrý právníci atd je základ.... že :biggrin: Už teď má kurfa problém... a bude rád když bude hodnej.... Hele já mam rád klid... takže tak...
Kurfa furt se tu něco řeší.... mě to nezajímá.... tosi to kurfa nemůžete vyřešit beze mě? ..... :roll: Já se chci dívat na televizi!!!! Tak šup..... kurfa
No to si děláte soudruzi prdel???? Nic nic.... nic prostě :biggrin: :biggrin: Trest vás nemine, budete hrabat do aleluja.... kurfa :biggrin: a já zatim odjedu a pak přijedu někdy.... v čas.... :biggrin: :biggrin:
Mít čas je někdy problém... čas je problém.... mít čas je to podstatný... na cokoliv--- Máte čas? :twisted: No tak dobře a na co tedy máte čas...? :-)

noooo jistěže... postaráme se o něj... perfektně...
kurfa já mam pocit že se to nějak spletlo.... kurfa... :-) aaaaaano aaaaaano jistěěěěě

teď sem v prdeli kámo... jako tohle bude pruser dej mi data vole...
dělej vole!!!!!!! Někdo tu má pohřeb já nevim kdo ale někdo známej asi ::-) já teda ne, já to neobjednal, ale chlebíčky si ochutnám.... :biggrin:
No tak se ten pohřeb musí vzrušit na indy... v pohodě... :biggrin: Indové prej s tim nechtěj mít nic společnýho... tak ok tak to dáme na korejce :-)
A severní nebo jižní? hele.... to nechám na tobě.... tak dík :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

blokovat a ničičit co a proč.... nemá to smysl..... protože to nemá smys.... :biggrin:
Takže konečně má něco smysl.... okej"""""""""""""""""""""""""""""""
Já si myslim okej.... """"OKEJ"""" prostě okej---- :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Známá firma... známe je.... tam a zpátky.... superstars... okej... :biggrin: Nechte je bejt..... nebo ne? :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Někdo se dorozumí ložitějc....ale když chce pohodu může mít pohodu.... klídek... :biggrin:
Kam chceš...proč tam.... chtěl tam ale problem... on už nechce... ale okej nevim proč ale muj klient... cose tam stalo? Neboj sa... povídej všetko...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Ještě si nechám trochu času... na recenzi. Ale jako to co sem viděl, slyšel, by mi asi nikdo nevěřil.... já nemam ale potřebu lhát, tu má firma :-)
Vlastně mě trochu i mrzí že sem nic nedělal, když ten parchant Patrik zprcal tu holku.... "doslova: Ty krávo jedna co to děláš? Jakto že si vstala? :-( Co si to dovoluješ? Tady budeš sedět a ani se nehneš--- ale já sem nic neudělala... telefony nefungujou... to je jedno tady si sedneš a anise nehneš ty krávo blbá! :-( doslova přísahám... ojjjj sem si řikal tak tohle je hardcore... zmrdek.... takže takhle to tu funguje, asi, no já sem tu novej.... ale kurfa čumim.... :-( tohle sem nikdy nikde ještě nezažil... slečna další den nepřišla do práce, ani se nedivim... a buzerace pokračovala tedy k ostatním... Všichni makali o 106 a za tim bych si stál, nicméně idiot kokot Patrik Štarkl byl stejně nespokojenej... problém je že je to bejvalá smažka, feťák co pohrdá lidma a bude vždycky nespokojenej... do tý doby než ho někdo popadne a prohodí tim oknem ve 4 patře a padne na silnici... No já se rozhod že mi to za ty komplikace nestojí ho zabít.... takže sem radši odešel, i když sem rád že firma byla spokojená, aby ne.... udělal sem si vlastní call script, kterej byl lepší než ten jejich tragikomickej.... ale nebudu dělat tam kde je takovej psychopat.... ani omylem.... :-) Hlupáček.... :biggrin: chudáček.... Ale fascinuje mě to, že si ho firma drží, hlupáčka chudáčka zfetovanýho... Neuvěřitelný.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Tohle je týpek, kterýho kdyby stál v metru u tebe, budeš si držet peněženku, a šahat si po kapsách.... jak je tragickej :-) budeš se držet od něj dál....smažka. Potkal sem za život hodně lidí, hooodně... ale tohodle smažku psychopata bych nechtěl potkávat každej den v práci :-) :-) To fakt ne :-) :biggrin: Ani v Bohnicích by ho nechtěli... :biggrin: Je to takovej zakrslej malej opičák terorista.... fest nemocnej... :-) psychiatrie je podle mě málo... to už je na kazajky... atd... No jediný pozitivum ve firmě byla klimatizace.... :biggrin: tim to ale hasne... to je celkem málo... Jako zkoušel ponižovat i mě.... to se mu moc nepovedlo, protože sem z něj udělal ještě většího idiota než byl... :-) ale jako fakt tragéd... :biggrin: ubožák...
Okej rád bych ved team, kterej by fachal fain, v pohodě... ale tak za 30T čistýho... jinak nezájem... a sem si jistej že by to fachalo.... velmi dobře... :biggrin: jinak nezájem... perfektní komunikace mezi lidma, perfektní spolupráce... ne? no tak ne :-) Bude tu spousta práce.... aby to bylo perfektní.... mam rád perfekci... dokonalost. Otázka je jestli má smysl jí aplikovat v týhle firmě Epojisteni.cz asi ne... muselo by se toho změnit o dost víc... fachat tak jak to fachá to může.... ale ne dlouho... :-) ne nebude to fachat.... STOP
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: "Fine" Fotky s Club Celi-cam-a

Příspěvek od micron »

No prostě nemá smysl se pokoušet krást japonce... protože jsou celkem brutálně všechny označený... nebo od-značený.... někdo to stejně zkusí :-) ale nevyplatí se ti to kámo :-) škodky a VW atd jsou lepší :-) s japoncema bych si fakt nehrál... smažko.... pravděpodobnost že to odsereš je kurfa velká :-) a bude to fofr.... japan nebrat kámo :-) Ale já to udělal.... :biggrin: Ty idiote, teď o mě vědi.... díky.... hele zmiz a já to nějak ukecám hovado... dobrýýý den jak se máte? No hele kámo ty tu máš problém.... "NE" jakej jako... Ty víš co máš za problém... tak co si o tom popovídat... :biggrin: No tak jasně a co jako... rozumný lidi se rozumně domluvěj že... jde o to si porozumět že... řeknu to asi takhle nechci mít problémy a vy asi taky ne... takže tak nějak... nebudem si dělat přeci problémy... že nebo chcete dělat problémy? Já ne...
Můžou bejt 2 varianty.... po kom jít.... jedna je oficiální a jedna mimo....tak.... prostě nemam a team nemá zájem zlikvidovat Patrika jako první... ale je a bude na mušce... konichiwa :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: "Fine" Fotky s Club Celi-cam-a

Příspěvek od micron »

micron píše:No prostě nemá smysl se pokoušet krást japonce... protože jsou celkem brutálně všechny označený... nebo od-značený.... někdo to stejně zkusí :-) ale nevyplatí se ti to kámo :-) škodky a VW atd jsou lepší :-) s japoncema bych si fakt nehrál... smažko.... pravděpodobnost že to odsereš je kurfa velká :-) a bude to fofr.... japan nebrat kámo :-) Ale já to udělal.... :biggrin: Ty idiote, teď o mě vědi.... díky.... hele zmiz a já to nějak ukecám hovado... dobrýýý den jak se máte? No hele kámo ty tu máš problém.... "NE" jakej jako... Ty víš co máš za problém... tak co si o tom popovídat... :biggrin: No tak jasně a co jako... rozumný lidi se rozumně domluvěj že... jde o to si porozumět že... řeknu to asi takhle nechci mít problémy a vy asi taky ne... takže tak nějak... nebudem si dělat přeci problémy... že nebo chcete dělat problémy? Já ne...
Můžou bejt 2 varianty.... po kom jít.... jedna je oficiální a jedna mimo....tak.... prostě nemam a team nemá zájem zlikvidovat Patrika jako první... ale je a bude na mušce... konichiwa :biggrin:
Ale jo klidně ho zastřelte.... ihned.... sorry tohle neni ani člověk, je to zmrd... prostě zabít... to je rozkaz... ---- ::::>>>> Bez diskuze.... poprava. tečka. Uff A SVĚT JE HNED LEPŠÍ!!!"
VÝBORNĚ, JDEME NA PIVO... :biggrin: :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: "Fine" Fotky s Club Celi-cam-a

Příspěvek od micron »

ne patrika štarkla se zbavíme jinak.... :biggrin: :biggrin: On se totiž zničí sám.... protože nebude mít nikoho kdo by pro něj dělal.... a tak se zničí.... sám.... A jakmile si to uvědomí že ničí sám sebe.... tak možná pochopí že ničí i celou firmu... což si měl uvědomit dááávno.... ale ne proože je to idiot :-) Tak a teď je otázka jestli firma Epojisteni.cz něco udělá........ a nebo ne :-) :-) :-)
Jesli že ne ne.... tak bude recenze na vimvic.cz epojisteni... brutální... bude brutální.... vyjebu s nima!!!! Viděl sem vyjbávání s lidma... zaměstnancema..... vyjebu s Váma.... !!!!!!!!!!!!!!!!! Prostě vám to zničim... jen tak pro prdel.... šmejdi... rozmrdám ten váš business do mrdek.... :biggrin: :biggrin: prostě to zlikviduju.... :biggrin: :biggrin:

840 888 444
Zavolejte nám

ne nevolejte tam ne nevolejte tam...... aNI OMYLEM .... NEVOLEJTE TAM..... JE TO PODVOD....
jE TO e POJISTENI.CZ PODVOD.... :biggrin: :biggrin: :bomb: :twisted: eVERY BODY CAN HATE ME, BUT NO ONE CAN STOP ME... :biggrin: :blush: tELL TRUTH.... THAT´S IT... AND YES fuck yuou too!!!! :-) THERE ARE MANY GAMES TO PLAY BUT THIS GAME IS AWe :biggrin: :biggrin: SOME....
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

ale co mě má co zajímat nějkej system.... špatnej system.... komickej system... absurdní system.... tohle mě nezajímá.... nebo by mě to zajímat mělo?......
)
nezajímá mě to.... jde to úplně mimo mě.... a to co jde vně/skrz mě.... to se nikdo nikdy nedozví.... to je tajný :-) takže tak... já rád povídám ale v určitý situaci nejde povídat :-)
V určitý fázi povídání jsou na řadě právníci.... :roll: Njno... vědi víc :-) musím to nějak sesinchronizovat... já nesmim mluvit moc... :-) a tak akorát :-) Všechno se hlídá.... :biggrin: každá chyba... :biggrin: Já nerad chyby... ale jo lidi jsou problém...
Prostě sem hlídanej... :biggrin: i když sem hodnej :-) Ale chápu to :-) jo člověka to trochu sere, to jo... ale zároveň je to zajímavý... i když vim že to má bejt nenápadný tak o tom vim :-) Je to divný.... :biggrin: je to ujetý... Ale je ten magor je.... jenže muj byt je strategickej.... skrytej... spousta východů a vchodů--- různých..... mam vlastně 5 možností jak odejít :-) aleeee proč to použít... Na jednu stranu se mi nelíbí že-mě někdo hlídá, na druhou stranu sem rád... :-)no co s nim.... :biggrin: Poplach ty vole Celica vyjela :-) Okej šéfe jela si jen pro pivo.... :biggrin: To je tak krásná kára šéfe.... :biggrin: Jo to už víme že tahle kára jezdí pro pívo.... :biggrin: Ale je to divný... kdo by jezdil s celicou pro pivo? To se mi nějak nezdá :-) :-) Ale šéfe to je v pohodě, to je furt ten jouda... fakt v pohodě.... noooo uvidíme :-)
šéfe vy po něm pudete? jo..... dostanu ho... :biggrin: ale no nic... šéfe on s náma spolupracuje... nechte ho.... a jak jako.... no prostě
je u nás jako "cajk!" jo tááák tak okej.... :-) to sem nevěděl, okej... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Bylo no něco mě to stálo přesvědčit rodiče... fogi ten nevěří, máti věří... opravdu hardcore... řikat někomu "ty blbá tlustá krávo... sem si sedni... a ani se nehni!!!!" Ale telefony nefungujou, jen sem se protáhla... " To mě nezajímá ty krávo, jedna blbá".... tady si sedněš a ani se nehneš :-) :biggrin: Woooow Holy shit!!!! neuvěřitelný... vidělo to a slyšelo to tak 10 lidí... ale jsou takový sračky že to neřeknou, zaleknou se... a nechaj si to podobný jednání líbit dál :-) :-) What a fuck! Někdy si připadám jako ELIMINATOR.... těžko se mnou vyjebeš.... kámo :-) Protože nevíš.... nemyslim si že jsem "někdo" ale jo vlastně sem někdo--- kdo si dovolit může všechno, jen nemam rád tohle chování... kámo :biggrin: To fakt ne.... Ponižovat, psychicky ničit vlastní zaměstnance... ponižovat je!!!! Obtěžovat je, buzerovat je.... nenenenene :-) :biggrin: takhle ne! pomalu se to pochopí a celý to spadne.... celej ten system.... už to padá... a padat bude... čekám jen na to až mi někdo řekne: Promiňte... promiňte.... prosim vás... nechcete u nás dělat znova? ? ? No nevim.... nevim, mam spoustu jiných změn co tu musej bejt.... jinak nemam zájem.... :twisted:
To co sem viděl je to že Epojisteni.cz nefachá... a nemůže fachat... musí se na to jinak, čistit.... vedení. ---vyčistit--- takže tak.
Vážit si zaměstnanců je nejdůležitější to nejdůležitejší co firma má dát.... tady je to opak... je to asi tim že je firma zblblá---- před 1/2 rokem jí koupila jiná firma a jaksi nechápe co se děje... :biggrin: Was ist den LOS? :biggrin: Losos--- :biggrin: You are in deep shit!!!!! believe-me. :biggrin:
Moh bych firmě pomoct.... fest dobře, ale proč to dělat? když o tebe jakoby nemá zájem :-) Těžko říct co si o tom myslet... je to absurdní.... :biggrin: :biggrin: Kdysi měla firma Epojisteni.cz renome... obrovský.... fain... ale už nemá, a mít nebude, když to pojede tak jak to dojíždí.... nebude... :biggrin: K.O. zničí se sama---- :bigups: :biggrin: "autodestruction" Ale prdel je že ty nový majitelé němci vědi kulový.... a to je ten hard core! Otázka tedy je jestli vůbec stihnou reagovat... :biggrin: Zatim si myslej že se nic neděje.... :biggrin: :biggrin: Šéfe máme tu problém--- celej team se rozpad... no to si děláš snad prdel? Jo dali výpověď všichni... :-) Jak to? No prostě je to tak, nějaký hovado Patrik Štarkl.... nebo co kurfa--- celý se to zesralo.... No to si děláš snad prdel!!! Kurfa .... no doprdele....Kurfa no do prdele, tak to jsme taky v píče! kurfa.... jen tak to může fachat... já to myslel dobře---- alt controll delete.... sorry... :biggrin:
další komická věc je, že lidi na telefonu z 90% vlastně ani nemaj, neměli auto... ale řešej auta :-) what a.... fuck! protože tyhle lidi na telefonu jsou rádi že maj na večeři a na nájem.... až tak... ano_ šílený? jo vlastně jo... někdy nemaj ani na pivo---- až tak je to drsný.... :evil:
Kdyby mi tohle někdo řikal, vysmál bych se mu, nevěřil bych mu... ale jako sorry já nemam potřebu lhát... a přísahám že je to tak... a mrzí mě to.... Nevim proč je to tak blbě tohle všechno...
Ale co s tim.... je to komedie... zvedneš telefon a tam "expert" to je takový nový slovíčko " "Expert" na experta totiž vždycky můžeš hodit všechny sračky.... :biggrin:
Každej se vymluví na experta.... :-) Za to může expert :-) :-) :-) woooooow Problém je že nikdo nestanovil kdo je a neni expert :-) Expert neexistuje :-) :-) Ale to slovo zní dobře... tak se používá... necháme to na experty :-) :biggrin: :biggrin: ANO :biggrin: Kolik expertů má babiš? :biggrin: :biggrin: :biggrin: sem odbočil--- ale je to tak :-) No já expert sem, ale s babišem nemam nic... nelíbí se mi :-) nemá kozy atak.... :biggrin: sám sebe mam mnohem radši :-) :biggrin: :biggrin: člověk by se měl prej mít rád--- :-) No tak akorát se mam rád :-)
Takže jen fotka real.... I CAN CHANGE.... IF YOU WANT :biggrin: těžko se hledá... ale najde se...
Obrázek
Mně se strašně líbí... tahle polka :-) to je dokonalej marketing... :-) POLKA dokonalý!!!! lepší než Milka :-) Mě jako zaujalo třeba že sem si koupil kus masa... joooo poraženo v dánsku, blabla zažízeno v dánsku ale prodejce polsko????? What a fuck???? To mi přišlo trochu nelogický... tak dánský maso poražený tam, připravený tam ale jelo do polska aby ho zabalili a poslali k nám... :-) To se ale to masíčko celkem najezdilo.... :biggrin: :biggrin: Proč ale? Shit! Tohle mi nepřijde normální.... je to šílený....
Nechci takový zcestovalý maso... chci domácí :-) :biggrin: A nejlépe ne zcestovalý krávy z Agrofertu.... :biggrin: privátek :biggrin: No ne že bych byl rozmazlenej, to ne ale dokážu ocenit kvalitu... :biggrin: kráva neni stejná jako jiná kráva... a blbec neni stejnej jako druhej blbeček... jo komedie to je... jak pro koho... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Ale jo proč si nepovědět jak se tam člověk vlastně omylem ocitnul.... a detaily... ty pak použiju jinde...
Tak jednoho dne sem viděl inzeráty epojištění... tak sem je vybombil... ihned druhej den mi volal človíček z HR že jako se mam stavit :-) Ta rychlá reakce mě uchvátila... měl sem ještě jinou nabídku, ale nevim epojištění mě zajímalo delší dobu... cca 2 roky ale nikdy mě nevybrali, prostě klasika vybrali jsme vhodnějšího kandidáta a jděte do prdele :-)....
Tak jo... luxusní budova... někdo by o tom možná i snil, no prostě jakoby to má úroveň z venčí :-)
Problém je ale dostat se nahoru... člověk když tam nedělá tak ho musí pustit pomalá líná recepční a teda ti otevře ten výtah... okej, takže klient se tam prostě nedostane... no ne... nahoře ještě druhá kontrola, kde ti otevřou jen když zrovna nejsou recepční na facebooku.... absurdní, když sem dělal recepčního v hotelu, tohle bych si nedovolil... okej...
propouštěn... málokdy řeknou "dobrý den"... asi jim za to nestojíš... okej :-) tak sem řikal dobré ráno jako první a sám... sem si odpověděl :-) :biggrin:
Pak následovalo školení... celkem drsnej vejplach mozků--- zjistil sem že sem jedinej na oddělení validace, ale všichni jsou jakoby vedlejší oddělení makléři :-) Ejjjj.... No 2 dny školení o ničem, ale dozvěděl sem se že ten magor co náš školil tak jel na motorce Yamaha prej 220km/h a pak spadnul se ženou na jižní spojce---- jak zajímavá událost, tohle řikat lidem???? Některým se to líbilo... :-) ouuuu Tak jako jo psát o někam na fcebok okej, ale řikat to v práci jako že je dobrej, i když je to idiot??? No tak jo... :-) Pak z něj vylezlo že dělal asi 5 let předtim ve věznici Pankrác, atd... ješšš.... prdel byla že některý lidi mu fakt fandili... :-) Neuvěřitelný... Nechal sem ho bejt, nijak sem se nevyjadřoval, jen sem tušil že to bude hustý :-)
Lidi různý, Bagrista z ústí nad labem, holka co má 2 bojový psy, ale vypadá jak tintítko, jednou jí zakousnou... nenormální, a další různý lidi.... Některý mu na tu jeho hru skočili, rovnou... byl to manipulant, ale věděl že mě nezmanipuluje.... Po 2 dnech školení odpadla 1/2 lidí... já sem měl jinou nabídku než ostatní... validace je něco jinýho.... tyhle šli za prachama :-) Ty ale nejsou reálný.... navíc se dostanou do dalšího kolotoče---- z kterýho neni úniku. To já ne :-)
Po 2 dnech si zkusili co to je validační oddělení, a tam se i setkali s tim idiotem Patrikem, kterej některý zprcal tak, že sem nechápal :-) Psycho attack... takže vlastně zůstali radši u toho druhýho šéfa, jenže v pátek jim přišel dodatek smlouvy... kdy když odejdou během školení, budou mít pokutu 7000,- oleeeee.... to já neměl :-) To by si ani nikdo nezkusil :-) Ale komedie to je...
Takže já sem šel na ostro po 2 dnech... a ostatní podepsali tuhle smlouvu :-) Kde jim ten magor co jezdí 220 na motorce a zmrzačil ženu, tak je poučuje.... pod pokutou 7000,- :-) Kde to jsme??? V komediii.....
Ale jo Pozitivní na tom člověku něco bylo.... třeba umí pochválit.... a to je důležitý, já se nejdřív bál, nevíš... ale jo 1 2 3 4 5 6 hovorů a šlo to dokonale, ale dělal sem si to podle sebe.... týpek řikal, hele, že ty si už něco někdy prodával takhle, jakoooo???? Ale joooo.... mobily kdysi dávno, no tak to je vidět, ty si hustej :-) Fakt? Jo tak dík.... N fakt si hustej, za 3 hodiny jedeš jako někdo po 3 měsících... wow tak děkuju.... tak jo ho taky pochválim, lidi neuměj chválit.... faktem je že tak za ten tejden sem měl max 1% lidí co odmítli se mnou mluvit a nebo bouchli founem, sprostá jen sms... prej sem měl jít do řiti :-) :-) To je dost hustý skóre.... i když sem měl pár naštvaných lidí, byli fain.... umim komunikovat, je to jedno jestli osobně nebo po founu... oboje je složitý.
Podstatný ale je příjemný pracovní prostředí, příjemnej vedoucí případně a prostě dobrá atmosféra co nejmíň stresující, protože tahle práce stresující je sama o sobě fest.
Rovnou sem řek že ty skripty jak se má vést hovor používat prostě nebudu, ani omylem, protože jsou prostě nefunkční, zastaralý... a pojedu si sólo...
Sólo se dalo 4 dny.... ale pak sem zjistil že to vysiluje... celkem :-) Tak sem si večer sednul a u 5 piv sem si udělal 3 zásadní věty muj skript, kterej sem pak aplikoval, a výsledek byl výbornej, měl sem lepší výsledek než starší pani, co tam dělala 3 roky... :-) Každej hovor do 2- 3 minut max--- nic jinýho nemá smysl. spíš do 2 minut. Tady šlo jen o to lidi nalákat... aby chtěli změnu... nic víc, někoho nemá smysl lámat přes koleno, i když firma by to chtěla :-) Ne to dělat nebudu... šlo o to bejt příjemnej, milej, zeptat se a rozloučit se... zní to jednoduše... ale je to složitější, každej člověk se musí řešit jinou intonací, jiným stylem... a musí se přemejšlet... pak třeba člověk najde náhodou flotilu firemních aut... atd.... taky se mi povedlo...
Zásadní ale je aby byl vedoucí pohodář, moh by i nosit vodu, kafe že... a další např. 1/2 hodina na oběd je málo 1 hodina okej... pak lidi pojedou líp, než po 1/2 hodině... ale tak to by firmu nesměli vést idioti... zbytečnej time attack... a další nesmysly...
Pak je otázka jak fachá to druhý oddělení, kam mile pošleš ty klienty... protože tam dostanou podle mě tvrdej opravdu tvrdej telemarketing :-) To už mě nezajímalo... To bych dělat nechtěl... chytit lidi na udičku je lepší :-).... než je drtit. Ale asi je to drcení... z 90% No dřív to fachalo jinak, to tam člověk zavolal že platí tolik a chce něco lepšího... jenže teď to fachá paradoxně spíš tak že ti nabídnou asi ještě dražší povinný... vlmi výhodný :-) exklusivní :-) No v tom se vrtat nebudu, :-) Ale jo to druhý oddělení je masakrozní :-) šéf je relativně okej, ale masakr to je, kdežto validace je okej, ale šéf je psychopat :-) :-) tak si vyber... :biggrin: Já si vybral únik... mohla by tam téct krev... už sem měl nervy fakt na mále, člověku se třese tělo, ruce a natáhnul bych mu jí... to se mi nestává :-) až tak.... ale nehodlám mu platit doživotní následky... minimálně by ohluchnul po tý ráně, a další by šla do frňáku, takže tak, myslim že by se nepostavil.... ale nestojí to za to... ale jo zasloužil by si i zkopat na zemi do kulatý krychle.... a to sem člověk co nemá rád násillí... Patrik je vyjímka.... jednou ho někdo zkope ale někde kde nebudou kamery... vlastně bych ho i zastřelil bez přemejšlení.... ani na vteřinu bych neváhal... neoznačená zbraň, nebo kuš... ani náznak lítosti... nic.
Co s tělem? No tak třeba by se dalo použít do základu nějakýho baráku... případně jo ty prasata by si s nim poradily... to je fofr. Zdar, hele dneska do vepřína nechoď, maj co jíst... jo jasný.... :biggrin: Případně větší mixer.... a do WC. Nebo úplně jednoduše, tečka a posadit ho do auta na přejezdu, to se stává... "jel jako blázen, já sem to viděl, a chcíplo mu to zrovna na tom přejezdu, blázen... :biggrin: tohle je asi nejlepší, člověk se nemusí zaobírat bordelem a sračkama kolem...
A nebo drsnější... no to už je mafioso... znát šikovnýho hrobníka a pohřební službu inkognito... prostě pude do hromadnýho hrobu... z let 1940 atp... někde.... tady máte kapesný... :biggrin: a byl by fuč na vždy...
Nebo si jít zaplavat, jak jsou ty vedra, a potápěč by ho potopil... i to se stává, to je pěkná alternativa, byl by vlastně i svědek a zachránce relativní :-) vydrž, neškubej se...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

Dneska sem si dal s celi krásnej okruh 2x lihovar, hlubočepy a barrandov... pěkně sem jí vytáčel, jela dokonale... na benzince na Barrandově sem potkal zmatený Belgičany... parknu celi, du pro doutníčky... a do you speak english? Jes :-) Tak z nich vypadlo že původně chtěli do Tróji, ale ocitli se na Barrandově :-) řikám nemáte navigaci, gps? Ne nemáme, a nemáte v mobilu? Ne nemáme smart phouny :-) Ouuuuu You must be joking :-) A potřebovali na mapě ukázat kde jsou, nevěděli vůbec kde jsou ale ani omylem :-)
Nooo to bude složitý, musíte se otočit a tunelem, ale to asi nedáte bez navigace, tunel je složitější.... no tak kolem řeky přes most a to bude asi lepší... no už sem si netrénoval angličtinu dost dlouho... připadal sem si jak zaměstnanec infocentra :-) :-) A Vy tu nemáte Eura? Ne vytáh sem peněženku, my tu máme takový krásný český koruny! :-) sem vytáh litr, a jak je zvyklej na eura, hned si myslel že sem bohatýr :-) 000 Crowns, koruny, sem ukazoval rukama nad hlavu jako že mam korunu :-) joooooo :-) Ale pak ještě a kolik stojí ta mapa? My máme jen Eura... 145kč... noooo 1 euro je 25 proximetly... jo můžete platit v eurech.... aaa to jsme nevěděli....
Ty bláho ale totálně zmatený Belgičani co spadli snad z kosmu :-) :-) Srandovní. Bez navigace a bez mapy- tu si potřebovali koupit, ale báli se že Eura neberem :-) Hustej párek.

No pak sem dojel domu, během jízdy sem si všimnul že kontrolka teploty chadící kapaliny je miniaturně nad... okej, ale jak sem dojel do garáže tak koukám, teplota stoupá... oleeee co to je....
otevřu haubnu, a vidim postříkanou baterii z expanzky chladivem... a tááák :-) Nějakej problémos :-)
Nechal sem to odstát, check kapaliny ve chalidiči- noooo zmizela trošku, dolil sem 1/2 litru a okej. Expanz byla plná jak to cákalo... ale zmizela, takže si jí to odsálo zpátky.
No je tam to chaldivo už mega dlouho... tojooooo Ještě sem checknul olejový víčko- jestli neprdlo těsnění pod hlavou, ne je čistý. Takže prostě stačilo podle mě dolejt chladivo a prskat už nebude :-)
ještě doleju do Expanz...
Jo ten chaldič je možná i původní, já ho teda nikdy neměnil... zasloužil by si, ale je furt v cajku, 1x se proplachoval... možná by to chtělo znova :-) No uvidíme, nějaká ta rez tam prostě proudí, to jo moc dobře sem jí viděl. No tak minulej průplach byl cca před 7 lety? ani nevim...
No dostala záhul... tak si zaprskala :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o něčem i ničem... 706+

Příspěvek od micron »

noo tak sem zvědavej jestli vyjde tenhle job--- je zajímavej... ultra zajímavý prostředí, atmosféra... lidi, šéf fain... už pár let sem měl jeden nápad.... a tady jde aplikovat... náhodou fakt žejo :-) Vem si terasu s barem, grilem, vstup zdarma a výhled na Vyšehrad jakej si neviděl! :-) A do toho si můžeš díky mně pustit svojí muziku... neni potřeba DJ... hosté jsou DJ´s --- a nebo pojedou net radia... DJ neni třeba :-) Sorry.... ale to co předváděli Dj´s ,minule byla tragedie... to musí mít pohodu, klídek, rytmus pohodu.... pak to bude cajk... :biggrin: Atmo-sphere.... lounge, ale to byl jen jeden z mnoha nápadů... ten prostor nemá chybu! :biggrin: Ne nehci tam bejt DJ, Dj totiž nebude... :-) Dj´s jsou hosté... a já budu na tom plavidlu co se neplaví jen admirál kolíbal aka recepční :-), šéf bude kapitán :-)
Je tam spousta věcí co vylepšit... ale i tak jak to je je to v pohodě... je to tam o pohodě... relaxační oáza... tak ta loď působí... ale musí člověka dostat ještě víc... zaujala mě... a myslim že zaujme pozornost... vychytávky jsou fain když jsou, ale je to o lidech, jsou fain? Noooooo jo kurfa :-) Tak to je supr začátek... M am rdost že někdo konečně moje nápady poslouchá a pochopil že jdou využít... no ale ne že by mě hned chtěli využít jen.... to ne :-) Tady vim že ne.... nabídnu určitý know-how... ale zbytek /know how si spíš nechám.... to by plat musel bejt jinde... Tady je ale dobrý že když to řekneš na rovinu... a pochopil to séf... tak ten plat změní... :-) Takovej experimentální prostor na lovení peněz.... podstatný je jak je přerozdělit--- :biggrin: Něco dám, a něco očekávám... dám víc, očekávám víc... nedostanu? No tak Nic.... xiao proč se snažit... :biggrin: . Aleee zase bych moh bejt velmi brzy asistent ředite... ne péro by mi nechtěl hulit :-) :-) I když je výtečný :-) :-) to si nechám na asistentku :-) nebo home porno :biggrin: to je levnější :-)
No sranda musí bejt... uvidíme...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“