Ako funguje dialkovy ovladac - piate dvere

nová modelová řada - nástupce Corolly
mirogarm
Člen Týmu

Ako funguje dialkovy ovladac - piate dvere

Příspěvek od mirogarm »

Dobry den, ako cerstvy majitel Aurisa 2.generacie sa chcem spytat majitelov tohto modelu ako ma fungovat stredne tlacitko na dialkovom ovladaci. Situacia: prichadzam k zamknutemu autu, chcem otvorit iba kufor, stlacim stredne tlacitko na odomknutie kufra, otvorim kufor, zatvorim kufor a teraz to co ma zaujima, ked zatvorim kufor, znovu sa vam zamkne? Alebo uz zostane odomknuty a treba zamknut znovu cele auto? Vopred velka vdaka za odpoved.
erwestquestworks
Řidič

Re: Ako funguje dialkovy ovladac - piate dvere

Příspěvek od erwestquestworks »

Zůstane odemknutý, musí se zamknout znovu celé auto.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
mirogarm
Člen Týmu

Příspěvek od mirogarm »

Hm dakujem za odpoved, nedava mi to logiku na ake situacie je potom vhodne take tlacitko, cakal by som ze ked potrebujem vybrat nieco z kufra zamknuteho auta, odomknem iba kufor vyberiem co potrebujem, zavriem kufor a ten sa opat zamkne bez nutnosti opatovneho pouzitia klucu, asi japonska logika, budem si musiet zvyknut :-)
slabostka
Věčnej rejpal

Příspěvek od slabostka »

mirogarm píše:Hm dakujem za odpoved, nedava mi to logiku na ake situacie je potom vhodne take tlacitko, cakal by som ze ked potrebujem vybrat nieco z kufra zamknuteho auta, odomknem iba kufor vyberiem co potrebujem, zavriem kufor a ten sa opat zamkne bez nutnosti opatovneho pouzitia klucu, asi japonska logika, budem si musiet zvyknut :-)
- pozri taká japonská logika môže mať výhodu - mne sa na inom aute stalo že som pri vykladaní veci do kufra položil aj kľúče z ruky, zavrel kufor a mal som vymaľované lebo sa "logicky" zamkol... čo by som vtedy dal za japonskú logiku....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
mirogarm
Člen Týmu

Příspěvek od mirogarm »

Tak to uznavam ako dobry argument, ma to svoje pre aj proti
mirogarm
Člen Týmu

Příspěvek od mirogarm »

A este sa spytam, ak sa najde dobra dusa co mi odpovie. Mam rocnik 2013, bi-xenony, bez automatickeho svietenia. Ked zapnem svetla na stretavacie, na pristrojovej doske sa nerozsvieti ziadna ikona (zelene svetlo). Pristrojovka sa len podsvieti. Je to tak v poriadku? Este dodam ze je tam ta jednoduchsia pristrojovka s velkym rychlomerom v strede.
MiBo
Věčnej rejpal

Příspěvek od MiBo »

mirogarm:
...(zelene svetlo)....Urcite by som najprv precitat manual...atd.
Precitaj si "SZ"
zzjosef
Navigátor

Příspěvek od zzjosef »

mirogarm píše:A este sa spytam, ak sa najde dobra dusa co mi odpovie. Mam rocnik 2013, bi-xenony, bez automatickeho svietenia. Ked zapnem svetla na stretavacie, na pristrojovej doske sa nerozsvieti ziadna ikona (zelene svetlo). Pristrojovka sa len podsvieti. Je to tak v poriadku? Este dodam ze je tam ta jednoduchsia pristrojovka s velkym rychlomerom v strede.
Jo, je to v pořádku.
Auris 1,6 M 2013
mirogarm
Člen Týmu

Příspěvek od mirogarm »

zzjosef píše:
mirogarm píše:A este sa spytam, ak sa najde dobra dusa co mi odpovie. Mam rocnik 2013, bi-xenony, bez automatickeho svietenia. Ked zapnem svetla na stretavacie, na pristrojovej doske sa nerozsvieti ziadna ikona (zelene svetlo). Pristrojovka sa len podsvieti. Je to tak v poriadku? Este dodam ze je tam ta jednoduchsia pristrojovka s velkym rychlomerom v strede.
Jo, je to v pořádku.

Tiez si myslim ze je to v poriadku, akurat manual k autu potom zavadza :-)
octavius
Řidič

Příspěvek od octavius »

slabostka píše:- pozri taká japonská logika môže mať výhodu - mne sa na inom aute stalo že som pri vykladaní veci do kufra položil aj kľúče z ruky, zavrel kufor a mal som vymaľované lebo sa "logicky" zamkol... čo by som vtedy dal za japonskú logiku....
...mam pocit, ze keyless kluce sa nedaju takto zavriet... ale podobne sa stalo svokrovcom na mondeu otvorili kufor polozili naklad aj s klucom a buch :)
Toyota Auris White Shark 1.6 Active Trend+ (2014)
zabsky
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabsky »

octavius píše: ...mam pocit, ze keyless kluce sa nedaju takto zavriet... ale podobne sa stalo svokrovcom na mondeu otvorili kufor polozili naklad aj s klucom a buch :)
Nedají. Už se mi podařilo nechat klíče v kufru. Auto začne vydávat zvukovou signalizaci a nezamkne se. To samé, pokud klíč zůstane na sedadle.
Toyota Auris Hybrid TS 1.8 Executive
Kia CEE'D SW CRDi 85KW
ex Škoda octavia TDI 66 KW
octavius
Řidič

Příspěvek od octavius »

Presne tak, ked necham kluce niekde polozeny v aute tak to vresti jak dive a musim ho najst :biggrin: inak sa nezamkne. Keyless je navykove a mam ho rad.
Toyota Auris White Shark 1.6 Active Trend+ (2014)
Pajaja369
Člen Týmu

Příspěvek od Pajaja369 »

Môžeš pri keyless zamknúť auto keď necháš kľúč v aute len druhým kľúčom a to tak, že zatlačíš tlačítko na zamknutie auta na diaľkovom ovládači
Toyota Auris ll 1.6 Valvematic Style 2013 Bronzová - Avant Garde
zabsky
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabsky »

Pajaja369 píše:Môžeš pri keyless zamknúť auto keď necháš kľúč v aute len druhým kľúčom a to tak, že zatlačíš tlačítko na zamknutie auta na diaľkovom ovládači
Pro mne užitečná informace. Při cestě na dovolenou vozíme náhradní klíč a nechce se mi ho někde hledat po taškách kvůli krátkému opuštění auta.
Toyota Auris Hybrid TS 1.8 Executive
Kia CEE'D SW CRDi 85KW
ex Škoda octavia TDI 66 KW
ewzenQ
Navigátor

Příspěvek od ewzenQ »

Pajaja369 píše:Môžeš pri keyless zamknúť auto keď necháš kľúč v aute len druhým kľúčom a to tak, že zatlačíš tlačítko na zamknutie auta na diaľkovom ovládači
otazka potom nastava co sa stane s autom, ked dokazes zosilit signal z kluca co je v aute a tym auto otvorit? rozpozna na 100% auto ze je kluc vnutri a neotvori sa?
Toyota Auris TS 2014 Trend+ 6M/T Blue
Toyota Yaris Gold 99 1.0, unstoppable
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Auris“