C M Burns píše:Tady aby se člověk bál napsat, že mu něco v autě vrže
Mi také nedávno začalo něco jemně ťukat v autě. Znělo to jako od spolujezdcového B sloupku, ale jak jsem četl, že ten zvuk může vydávat středová stropní lampička tak jsem ji zkusil během jízdy přidržet a bylo to ono! Až bude čas, tak to rozeberu a kouknu co by to mohlo být...?
Můj mechanik na Hondu říkal, že dneska jsou už všechna auta stejně špatná...
Já také preferuji raději japonské značky (jako asi většina zde), ale nevím proč by měla být jakákoli jiná zavedená značka největším zavrženihodným křápem... kdyby tomu tak bylo, tak si trh s takovou značkou určitě poradí po svém

Oblasť stropnej lampy rezonuje. Aj keď problém nie lampa, ale niečo medzi plechom strechy a tapacírom. Treba zložiť sklíčko, vybrať celú lampu a tam kde popod strechu smeruje el. kábel dať niečo ako molitán, resp niečo čo zabráni vibráciám tapacíra smerom k streche. Tlakom ruky na tapacír smerom k streche sa zvuk prejavuje, po vložení molitánu to prestane. A už to nerobí ani počas jazdy.
Nemusí sa to podariť na prvý krát, ale pri správnom vytlmení to určite prestane.
Rezonuje (ťuká) aj oblasť prístrojovky pri okne - toto mi ide na nervy najviac, niečo rezonuje v ľavom stĺpiku a vzadu nad hlavami zadných pasažierov.
Keď si človek pozrie zahraničné fóra, tak na rezonovanie Corolly sa sťažuje množstvo ľudí a väčšinou to v servisoch majú problém odstrániť.
Pri najpredávanejšom modeli auta by mohli byť takéto drobnosti vychytané...
S autom som veľmi spokojný, len takéto hrkotajúce veci dosť znepríjemňujú jazdu.