Auris TS Hybrid
Re: Auris TS Hybrid
tak dnes probehla prvni garancka v 15k km,
za vymenu pyloveho filtru a oleje 6200,-Kc Tsusho Pruhonice
jdu se vyblejt
za vymenu pyloveho filtru a oleje 6200,-Kc Tsusho Pruhonice
jdu se vyblejt
Auris Touring Sports Hybrid Trend + 2/2018
Proboha proč si nepočkal na jaro, kdy mají levnější ceny? :-O
//Corolla 1.6 Valvematic M/T - 2013//
Corolla 1.6 VVT-i Hatchback M/T - 2002
Corolla 1.4 Sedan M/T - 1996
protoze jsem strasne rad, kdyz nemusim poslouchat kidy, jak jsem ten pekac totalne znicil, kdyz jsem to nevymenil dle servisniho planu
volal jsem Lowmanovi, nebo jak se to pise a cena prvni prohlidky 4k s dani
ve Zdibech 4.5k
a v zajebanych Pruhonicich jsem dostal naloz o dva litry vetsi
priste se na cely Tsusho muzu vysrat
volal jsem Lowmanovi, nebo jak se to pise a cena prvni prohlidky 4k s dani
ve Zdibech 4.5k
a v zajebanych Pruhonicich jsem dostal naloz o dva litry vetsi
priste se na cely Tsusho muzu vysrat
Jses si jisty, ze tam nebylo nic dalsiho?
Jeste donedavna mely vsichni dealeri na strankach cenik servisnich prohlidek pro nejnovejsi modely, ale u tsusha to jiz nevidim. Ale napr. louwman to ma a dle nich by to melo byt kolem styrky...
https://www.toyota-louwman.cz/file/edee ... hybrid.pdf
edit: ja teda jezdil po vsech servisech v Praze a nemam pocit, ze by melo tsusho nejak vyssi ceny. To spis Domansky...
Jeste donedavna mely vsichni dealeri na strankach cenik servisnich prohlidek pro nejnovejsi modely, ale u tsusha to jiz nevidim. Ale napr. louwman to ma a dle nich by to melo byt kolem styrky...
edit: ja teda jezdil po vsech servisech v Praze a nemam pocit, ze by melo tsusho nejak vyssi ceny. To spis Domansky...
ex Toyota Avensis T27 1.8
Na rollke som mal prvú prehliadku za 146eur - cca 3800CZK.
Ale tá je only petrol.
Ale tá je only petrol.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Mně to také připadá, že ten zbytek cca 2200,- Kč se dal za vyčištění klimy, ale do předávacího protokolu nevidím.
//Corolla 1.6 Valvematic M/T - 2013//
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Na to by ta ale mali najskor upozornit a potom vykonat. No nabuduce tam uz nepachnes.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Očividně na to má. Jen se pak jde vybrečet sem, jaký je pako.
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016
A není to o tom že má hybrid kontrola baterek je litr min navíc?
corolla 2016 trend+manuál
tak ty jses dobrej material, pri koupi auta jsem se taky rovnou zeptal na servisni naklady a rekl mi, ze prvni je do 4k, ta vetsi asi 6kYetti píše:Očividně na to má. Jen se pak jde vybrečet sem, jaký je pako.
kolega ma ravku hsd a platil 4,5k, takze je asi jasny, proc se vztekam
cenu me rekl, kdyz uz auto bylo na heveru
klimu mi rozhodne necistili, na protokolu je pouze vymena oleje a filtruOreo píše:Mně to také připadá, že ten zbytek cca 2200,- Kč se dal za vyčištění klimy, ale do předávacího protokolu nevidím.
kontrola hybridniho systemu je 5 let zdarmamachacek píše:A není to o tom že má hybrid kontrola baterek je litr min navíc?
ano, jsem si jisty, asi vedi, proc to na strankach uz neni, bych tam ani nepachnul, nevim, proc za stejny ukon platit nekde o dva litry vicGrey píše:Jses si jisty, ze tam nebylo nic dalsiho?
toho lowmana muzu potvrdit, dnes jsem tam volal a cena 4k me byla potvrzena
takze to byla opravdu moje posledni navsteva Pruhonic
moje osobní zkušenost je stejná, Tshusho je z Pražských servisů nejdražší, nicméně mají alespoň pro mne nejlepší přístup a na kvalitu práce mimo garanční servis jsem zatím slyšel jen chválu. Bohužel za garančky chtějí hodně, filtr pokud to není ten obyč tak také není zrovna levný, očekávám, že cena byla cca 700 Kč. Já v jarní akci platím za obyč. tak 350 Kč, letos jsem jej z důvodu dostupnosti kupoval u Domanského ve Zdibech, obyčejná věc zabrala 30 min. čekání, nikdo tam ničemu nerozumněl, o jarní kampani tam nic nevěděli, řešili tam stále servis Peugeotů. Když jsem se ptal jak to tam mají se servisem Toyoty, tak mne zcela upřímně odpověděli, že se zaučují, že tam mají jednoho co ta auto zná a byl na školení a zaučuje všechny ostatní
.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
V Průhonicích jsem byl za poslední dva roky často....v podstatě každé 3-4 měsíce na garanční prohlídce. Vždy spokojenost - cenu jsem vždy věděl předem, olej jsem mohl mít svůj (hned aspoň 1000,- Kč ušetřeno), vzduchové a kabinové filtry jsem si měnil sám, svíčky jsem taky mohl mít své....takže na jejich cenovou politiku si stěžovat nemůžu.
Služby velmi dobré - když jsem něco potřeboval, snažili se pomoct.
Služby velmi dobré - když jsem něco potřeboval, snažili se pomoct.
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
Tak ses nechal možná podvést, sdělils nám to, díky. 20 let jezdím do různých servisů a cenu vždy vím předem. V případě nejasností si jí nechám vysvětlit, či přímo něco odmítnu. Promiň, ale chybu vidím na tvé straně. Servis asi jen zkusil, co sneseš.dalascz píše:tak ty jses dobrej material, pri koupi auta jsem se taky rovnou zeptal na servisni naklady a rekl mi, ze prvni je do 4k, ta vetsi asi 6kYetti píše:Očividně na to má. Jen se pak jde vybrečet sem, jaký je pako.
kolega ma ravku hsd a platil 4,5k, takze je asi jasny, proc se vztekam
cenu me rekl, kdyz uz auto bylo na heveru
Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016
Kdyby na vebu byla informace, ze prvni garancka stoji 6k, tak je vezmu a jedu ji udelat
Kdyz jsou tam 4k a chteji po me 6k, tak se kua ptam za co, jestli tam mam olej do raketoplanu nebo mi ho menil mechanik ze staje F1, ktery ma mimo sezonu volno
Kdyz jsou tam 4k a chteji po me 6k, tak se kua ptam za co, jestli tam mam olej do raketoplanu nebo mi ho menil mechanik ze staje F1, ktery ma mimo sezonu volno
dalascz : Nechci se přít, ale trochu si myslím, že to nafukuješ. Servis a věci kolem vozů Toyota řeším docela často, ve firmě jich mám několik a blízcí kamarádi je mají také. Mám tak celkem bohaté zkušenosti nejen s Tsushem. Nemyslím, si že na webu měli letos cenu za 15 tis servis u Aurise 4 tis Kč. Tedy nemohu souhlasit s tím co píšeš, že inzerují 4 tis a pak účtují 6 tis, dle mne to není pravda. Opravdu co vím, tak u nich není za 15 tis servis cena 4 tis, ale něco pod 5 tis, v Praze mají opravdu nejvíce, ale nijak to netají. Tobě tam vyměnili navíc kabinový filtr, pokud tam dali uhlíkový, tak s prací jsi skoro na 6 tis a to odpovídá tomu co si myslím.
Každopádně vše není jen o ceně za práci, navíc přístup a kvalita práce je tam opravdu dobrá, na kvalitu práce tam nemám zatím žádné negativní recenze. Dovolím si malý postřeh : Naposledy jsem kupoval 2x auris a 1x C-HR, z toho 1 auris hsd co mám doma, mám koupený od Doláka, jelikož k nim jezdím již 14 let a mám tam slevu na servis a celkově mne tam vždy vyjdou vstříct. Druhý auris hsd byl kupován pro kolegu ve stejnou dobu, ale u Tshusha, jelikož to bylo pro něj dostupnější místo. Cenu za nové auto a to za zcela identické auto jsem dostal u Tsusha o 7 tis lepší než co mne dal Dolák a to jsem u Doláka musel přitlačit. Tímto chci říci, že je potřeba u nového vozu vždy zohlednit prodejní cenu vozu, cenu servisu a celkový přístup a servis prodejce. Já vždy dostanu od Tsusha nejlepší cenu za auto široko daleko, ale také na prohlídkách tam nechám nejvíce, ve výsledku to vyjde na stejno a rozhodně nebudu chtít aby např. kolega po koupi jezdil s autem jinam např. k Dolákovi protože tam ušetříme, tento "český" přístup opravdu nemám rád. Tedy pokud jsi si koupil nové auto u nich právě z důvodu dobré ceny, přístupu apod. tak bych cca 1 tis navíc oproti Freyovi a Louwmanovi tak neřešil a podíval se na to i z jiného úhlu. Já např. toto očekáváme od svých zakazníků, bohužel ne vždy se tak děje. Vše je často v duchu "dejde mne nejlepší cenu, nejlepší poradenství a zároveň nejlevnější následené služby" nebo půjdu poté jinam.
Každopádně vše není jen o ceně za práci, navíc přístup a kvalita práce je tam opravdu dobrá, na kvalitu práce tam nemám zatím žádné negativní recenze. Dovolím si malý postřeh : Naposledy jsem kupoval 2x auris a 1x C-HR, z toho 1 auris hsd co mám doma, mám koupený od Doláka, jelikož k nim jezdím již 14 let a mám tam slevu na servis a celkově mne tam vždy vyjdou vstříct. Druhý auris hsd byl kupován pro kolegu ve stejnou dobu, ale u Tshusha, jelikož to bylo pro něj dostupnější místo. Cenu za nové auto a to za zcela identické auto jsem dostal u Tsusha o 7 tis lepší než co mne dal Dolák a to jsem u Doláka musel přitlačit. Tímto chci říci, že je potřeba u nového vozu vždy zohlednit prodejní cenu vozu, cenu servisu a celkový přístup a servis prodejce. Já vždy dostanu od Tsusha nejlepší cenu za auto široko daleko, ale také na prohlídkách tam nechám nejvíce, ve výsledku to vyjde na stejno a rozhodně nebudu chtít aby např. kolega po koupi jezdil s autem jinam např. k Dolákovi protože tam ušetříme, tento "český" přístup opravdu nemám rád. Tedy pokud jsi si koupil nové auto u nich právě z důvodu dobré ceny, přístupu apod. tak bych cca 1 tis navíc oproti Freyovi a Louwmanovi tak neřešil a podíval se na to i z jiného úhlu. Já např. toto očekáváme od svých zakazníků, bohužel ne vždy se tak děje. Vše je často v duchu "dejde mne nejlepší cenu, nejlepší poradenství a zároveň nejlevnější následené služby" nebo půjdu poté jinam.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection