Ale do Toyoty bys měl mít asi takovoudle, s kontaktama nahoře:

Wow
 Wow   

Zhubla...
 Zhubla... Ten se ani nepohne... Start okamžitej... ani nebyl slyšet starter. Tak uvidim jak je na tom s kvalitou, ještě jí pro jistotu dobiju na Full...
 Ten se ani nepohne... Start okamžitej... ani nebyl slyšet starter. Tak uvidim jak je na tom s kvalitou, ještě jí pro jistotu dobiju na Full... všechno sem měřil...
 všechno sem měřil... 

to je neuvěřitelný jak to pálí... pak spadla na sedačku až sem se lek aby mi nepropálila tu krásnou mikroplyš... sem jí vyhodil ze dveří, a stejně mě ještě spálila na prstech... to je peklo ta 10w.
 to je neuvěřitelný jak to pálí... pak spadla na sedačku až sem se lek aby mi nepropálila tu krásnou mikroplyš... sem jí vyhodil ze dveří, a stejně mě ještě spálila na prstech... to je peklo ta 10w. Nemá to chybu... LED vlákno hustý jako... žádnej chip n dale.
 Nemá to chybu... LED vlákno hustý jako... žádnej chip n dale. Takže trochu otočit- nažlutit optimálně... supr LED sufitka. Wow... geniální.
 Takže trochu otočit- nažlutit optimálně... supr LED sufitka. Wow... geniální. 

...  takže stejně preferuju spíš ty neexplozivní... bezúdržbový... od tý doby co sem tohle viděl...
...  takže stejně preferuju spíš ty neexplozivní... bezúdržbový... od tý doby co sem tohle viděl...  ps: to auto bylo jinak jako nový... psycho. Motor vypadal jako když ho pobleje vetřelec
 ps: to auto bylo jinak jako nový... psycho. Motor vypadal jako když ho pobleje vetřelec  kde se vzal tu se vzal mega skrat...
 kde se vzal tu se vzal mega skrat... díky izolaci... ta je fuč... nemam rád izolace kapot... i ze subaru sem jí sundal jako 1 z prvních modifikací
 díky izolaci... ta je fuč... nemam rád izolace kapot... i ze subaru sem jí sundal jako 1 z prvních modifikací  ... sound is better...
... sound is better...  Proč tlumit krásnej zvuk Toyoty/Yamahy 3SGE nebo Boxera??? To by byla velká škoda.... Jako ale chápu, když je pod kapotou nuda... nebo diesel bordel/rámus--- lepší to utěsnit
  Proč tlumit krásnej zvuk Toyoty/Yamahy 3SGE nebo Boxera??? To by byla velká škoda.... Jako ale chápu, když je pod kapotou nuda... nebo diesel bordel/rámus--- lepší to utěsnit  

tak sem s tim otáčel.... a jooooo člověk si může změnit intenzitu světla... fascinující.... každej sklon je jiná intenzita do předu/ do zadu... každý pootočení... jop málem sem to nechal jen tak, jak sem to tam prcnul... to by byla chyba, to udělá většina humanoidů
 tak sem s tim otáčel.... a jooooo člověk si může změnit intenzitu světla... fascinující.... každej sklon je jiná intenzita do předu/ do zadu... každý pootočení... jop málem sem to nechal jen tak, jak sem to tam prcnul... to by byla chyba, to udělá většina humanoidů  ---- člověk si jí ale může pěkně poštelovat.... WOW WOW!!!!  potvůrka... ještě že mě ta původní sufitka stupidka popálila
---- člověk si jí ale může pěkně poštelovat.... WOW WOW!!!!  potvůrka... ještě že mě ta původní sufitka stupidka popálila  z jedný strany je světlo bílý a z druhý žlutý.... dá se pootočením nakonfigurovat ideálně... hustý! Umí bejt ultra silný a nebo ultra fain a cokoliv mezi tim...
 z jedný strany je světlo bílý a z druhý žlutý.... dá se pootočením nakonfigurovat ideálně... hustý! Umí bejt ultra silný a nebo ultra fain a cokoliv mezi tim...   To tam nepsali.... to je vychytávka...
 To tam nepsali.... to je vychytávka...
 mam nápad... ta sufitka bude jakoby rotovat... a člověk si jí bude moct prstem stopnout... když bude kurva sexy
 mam nápad... ta sufitka bude jakoby rotovat... a člověk si jí bude moct prstem stopnout... když bude kurva sexy  nebo jí nechat rotovat? Nooooo hej nevim
 nebo jí nechat rotovat? Nooooo hej nevim  njn... a konečně bude klid že ty joudové viděj prdlajs... noooo vždyť sem to řikal... kurfa
  njn... a konečně bude klid že ty joudové viděj prdlajs... noooo vždyť sem to řikal... kurfa   Rotation is key to revolution!
 Rotation is key to revolution!

místo 10w foceno v totální tmě bez blesku. Sufitka je narotovaná na nejbílejší šajn, 6000 kelvinů až je to nezvyklý
 místo 10w foceno v totální tmě bez blesku. Sufitka je narotovaná na nejbílejší šajn, 6000 kelvinů až je to nezvyklý  skoro do fialova...
 skoro do fialova... 
   budiž konečně světlo...
  budiž konečně světlo...   dokonalá sufitka.
 dokonalá sufitka. 

, Katana- dekorační, ale funkční- pro případ že by člověk narazil na agresivního magora, tohle nebude čekat
, Katana- dekorační, ale funkční- pro případ že by člověk narazil na agresivního magora, tohle nebude čekat  ještě větší magor
 ještě větší magor  .... záchranná nafukovací reflexní vesta pro děti- unese v moři i mě
.... záchranná nafukovací reflexní vesta pro děti- unese v moři i mě 

Už mam na něj spadýno delší dobu... zlobidlo.
 Už mam na něj spadýno delší dobu... zlobidlo.  Narušuje mi akustiku v interieru resp v kufru... 1 sem měnil, kdysi dááááávno, a 1 o dost míň dávno... to bude ono. Jinak výtečný.
 Narušuje mi akustiku v interieru resp v kufru... 1 sem měnil, kdysi dááááávno, a 1 o dost míň dávno... to bude ono. Jinak výtečný.

vypadá jako original
 vypadá jako original  se domluvili se SIMOTOU... to je jasný
 se domluvili se SIMOTOU... to je jasný 

1989 hoooly shit
 1989 hoooly shit  
   30 let... WTF
 30 let... WTF  

original. Stejně jako chladič... původní ne a ne to vzdát... a chladit 3SGE neni sranda... dává to... původní
 original. Stejně jako chladič... původní ne a ne to vzdát... a chladit 3SGE neni sranda... dává to... původní  wow
 wow když sem otevřel kapotu... tak nechápal tam kde končí motor a začíná v předu deformační zóna... je to dlouhý k nárazníku
 když sem otevřel kapotu... tak nechápal tam kde končí motor a začíná v předu deformační zóna... je to dlouhý k nárazníku  Mega... prostor jako prase...
 Mega... prostor jako prase...   řkám jo, tohle je prostor na bourání... aby byl motor cajk a nohy cajk a tak... chápeš
  řkám jo, tohle je prostor na bourání... aby byl motor cajk a nohy cajk a tak... chápeš  ten náraz by se měl zastavit před motorem... proto je tam tolik prostoru... nechápal... jo je to dokonalý... prostě dlouhá deformační zóna je od čenichu celicy k motoru... fest dlouhá... ta má pohltit náraz, a když je větší musí to vzít i motor... ale posádka by měla bejt furt v klidu... i bez airbagů
 ten náraz by se měl zastavit před motorem... proto je tam tolik prostoru... nechápal... jo je to dokonalý... prostě dlouhá deformační zóna je od čenichu celicy k motoru... fest dlouhá... ta má pohltit náraz, a když je větší musí to vzít i motor... ale posádka by měla bejt furt v klidu... i bez airbagů  a o tom to bylo a je... bylo to deformačně krutě vychytaný...
 a o tom to bylo a je... bylo to deformačně krutě vychytaný... nebo-li na ochranu posádky a motoru... asi tak
 nebo-li na ochranu posádky a motoru... asi tak   jinak je to hlavně i důležitej design...
 jinak je to hlavně i důležitej design...  

13 let a dál... No se klanim OSRAM... tohle kurfa ujde!
 13 let a dál... No se klanim OSRAM... tohle kurfa ujde!   
  famózní kvalita....
 famózní kvalita.... fakt je že ultra dlouho nikdy nesvítily, ale zato vypínání a zapínání + ty vibrace to si dávaj těch 13 let. No asi to neni úplně normální životnost H4 žárovek
 fakt je že ultra dlouho nikdy nesvítily, ale zato vypínání a zapínání + ty vibrace to si dávaj těch 13 let. No asi to neni úplně normální životnost H4 žárovek  mam pocit...
 mam pocit...  No je jasný že vždycky budu chtít OSRAM to je jasný
 No je jasný že vždycky budu chtít OSRAM to je jasný  
  cool blue pokudmožno... s těma sem opravdu spokojen
 cool blue pokudmožno... s těma sem opravdu spokojen  člověk si připlatí, ale ví přesně za co
 člověk si připlatí, ale ví přesně za co  ... V mlhovkách má celi taky Osram cool blue H3, nebylo o čem uvažovat, ani na vteřinu.
... V mlhovkách má celi taky Osram cool blue H3, nebylo o čem uvažovat, ani na vteřinu. Řikal: Hej počkej to máš nějaký vytuněný? Ten zvuk je brutální u laufů
 Řikal: Hej počkej to máš nějaký vytuněný? Ten zvuk je brutální u laufů  Vibrace jako prase
 Vibrace jako prase  Ne všechno standard, jen koncovky jsou asi 3x převařený kulomety
 Ne všechno standard, jen koncovky jsou asi 3x převařený kulomety  standard... "to je hukot jako prase" No jo je
 standard... "to je hukot jako prase" No jo je  Taky sem přemejšlel kdysi dát tam sport tlumič, ale to fakt neni potřeba
 Taky sem přemejšlel kdysi dát tam sport tlumič, ale to fakt neni potřeba  
  Strejda_ "No tak to fakt neni
 Strejda_ "No tak to fakt neni  
  " Brutální bass, a ta vůně
" Brutální bass, a ta vůně 

neni dulezity, aby tam byl nejakej drzak. je dulezity, aby byla baterka modra a taky aby tam byl modrej konus. je to takhle mocinky fajnovy a taky trochu smouli
 neni dulezity, aby tam byl nejakej drzak. je dulezity, aby byla baterka modra a taky aby tam byl modrej konus. je to takhle mocinky fajnovy a taky trochu smouli  a aby ten konus nahodou nemel prisun alespon spetky cerstvyho vzduchu, zabednime ho pojistkama. proste logice a fyzice vstric skrze modrou barvu.
 a aby ten konus nahodou nemel prisun alespon spetky cerstvyho vzduchu, zabednime ho pojistkama. proste logice a fyzice vstric skrze modrou barvu. co to zpusobuje, at si kazdej domysli sam
 co to zpusobuje, at si kazdej domysli sam  (fosfodiesteraza 6
 (fosfodiesteraza 6  )
 ) ne ta drží.... no možá kdyby šlo auto přes střechu... odpojí se automaticky
 ne ta drží.... no možá kdyby šlo auto přes střechu... odpojí se automaticky  Ten držák sem odstranil už v roce 2002 nějak mě sral
 Ten držák sem odstranil už v roce 2002 nějak mě sral  nebavilo mě to povolovat a srát se s tim když sem chtěl baterku nabít mimo a měla jiný rozměry- míval sem 80Ah... a timpádem se přemístily i pojistky mezi baterku a sosání Simota.
 nebavilo mě to povolovat a srát se s tim když sem chtěl baterku nabít mimo a měla jiný rozměry- míval sem 80Ah... a timpádem se přemístily i pojistky mezi baterku a sosání Simota. Může se hnout o 1cm ale to při brutální zatáčce, neva... gravitace fachá
 Může se hnout o 1cm ale to při brutální zatáčce, neva... gravitace fachá   taková modifikace...
 taková modifikace...  prostě se s baterkou líp manipuluje.
 prostě se s baterkou líp manipuluje.
 to neni... gravitace fain. no problemo since 2002
 to neni... gravitace fain. no problemo since 2002 obzvláště miluju ten zvuk při vypnutí motoru... jak to "dosaje"... akusticky výborný prostě.
 obzvláště miluju ten zvuk při vypnutí motoru... jak to "dosaje"... akusticky výborný prostě.  konec show
 konec show 
 Zní to jako když vypínáš elekrárnu... miluju to. Subaru takhle nesaje zvukově jako celica... ta si to fakt užívá
 Zní to jako když vypínáš elekrárnu... miluju to. Subaru takhle nesaje zvukově jako celica... ta si to fakt užívá  a já taky
 a já taky 

No ne, nepřijede... prej ne... tak tak stepuju celica, poldové... jo tak před 10 lety bych byl podezřelej jako svině
 No ne, nepřijede... prej ne... tak tak stepuju celica, poldové... jo tak před 10 lety bych byl podezřelej jako svině  teď ani prd
 teď ani prd  
  Ale celica už neni braná jako kdysi automaticky gauner na check... nene jako dělaj jako že nic, žádná celica
 Ale celica už neni braná jako kdysi automaticky gauner na check... nene jako dělaj jako že nic, žádná celica  

Ale přitom si řikali... co to bylo za joudu?
 Ale přitom si řikali... co to bylo za joudu?  Kurfa takový auto sem už dlouho neviděl... ale to byl micron, jel si jen pro pivo...
 Kurfa takový auto sem už dlouho neviděl... ale to byl micron, jel si jen pro pivo...   

Subaru je takový vážnější
 Subaru je takový vážnější  ale jo i v subaru sem se smál dost po rotacích na sněhu... to celica neumí
 ale jo i v subaru sem se smál dost po rotacích na sněhu... to celica neumí 

kurva že jo vždycky když se projedu, vim že to za to stálo...
  kurva že jo vždycky když se projedu, vim že to za to stálo...  je to ne-obyčejnej život s celicou...
 je to ne-obyčejnej život s celicou...  

sedačka jemně luxusně zachroupá- jako čerstvej sníh- ta mikroplyš... klíček start... ihned... paráda zlatíčko tak to sem rád... a šup pro pívo
 sedačka jemně luxusně zachroupá- jako čerstvej sníh- ta mikroplyš... klíček start... ihned... paráda zlatíčko tak to sem rád... a šup pro pívo  

Miluju ten velkej volant
 Miluju ten velkej volant  sedí perfektně.... byl je a bude tam... může se zdát divnej ale jen člověku co nezná celicu.
 sedí perfektně.... byl je a bude tam... může se zdát divnej ale jen člověku co nezná celicu. 

uvidíme po roce a dvou letech...
 uvidíme po roce a dvou letech...