Hilux cvakani

Odpovědět
Lukáš 007
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: pát 16.11.2018, 11:59

Hilux cvakani

Příspěvek od Lukáš 007 »

Zdarec. V roce 2017 jsem koupil novou Toyotu Hilux 2.4 td, automat, 110 kW. Minulý týden jsem šel na druhou garancku která je v 30 000 km. Nahlásil jsem jim ze mi při zařazení R zpátečky a následnem rozjezdu a brzdění začalo před nedávnem něco cvakat dost hlučným kovovým zvukem ze spodní, přední části auta. V toyote mi řekli že se na to podívají, cca za dva dny mi volali ze výměnu mám hotovou a závadu co jsem nahlásil že ne odstranili. Na nic prý nepřišli, vše je v pořádku a že to prý asi dělat má což mi přijde při nejmenším divné. Moji dva kamarádi mají ten samý rok, stejný motor, taky v automatu a žádné cvaknuti při couvání a následnem brzdění se jim neozyva. Chtěl bych se zeptat jestli s tím nemá někdo náhodou nějakou zkušenost, díky za info.
Tomwe
Člen Týmu
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14.10.2018, 13:29

Re: Hilux cvakani

Příspěvek od Tomwe »

Ahoj. Mám stejný problém a nejenom ten. Kovové klepání od pravého předního kola, protikolizní systém sám bezdůvodně vypíná a zapíná, ventilátor začal nepříjemně pískat, uniká odněkud olej atd...nebudu zde rozepisovat údajné prvotiny. Jezdím do ID Toyota Brno a postoj servisu se markantně zhoršil. Nic neslyšeli a vše je v pořádku. :mad:
janto33
Člen Týmu
Příspěvky: 4
Registrován: ned 27.01.2019, 22:00

Re: Hilux cvakani

Příspěvek od janto33 »

Zdravím,
mám rovnaký problém ako Tomwe. Hilux som kupoval v Košiciach / SR, začiatok roka 2018, ak je auto studené, mám pocit búchania z predného spolujazdcového kolesa. Keď som prišiel do Toyoty, oni nič nepočujú, tak som šiel do neautorizovaného servisu a tam mi ukázal že celá tyč riadenia chodí do strán a preto to môže búchať. Známy to vyriešil výmenou podvozku za IronMan. Ja idem na prehliadku po 30 000km do iného Toyota servisu tak som zvedavý
Hilux 2.4 A/T DC 2018
RSI SmartCanopy
Odpovědět

Zpět na „Hilux“