VRAKY na odtah...
Re: VRAKY na odtah...
Hele a co takový test, sklopit pětné zrcátko a počkat jestli se za pár dní narovná?
Avensis T27 2o1o 2,0 D-4D
Ten obytnak a 626ku před Albertem mohu potvrdit 

2 Micron, když už si tedy tykáme...micron píše:pěkně je fobie zaotřenái z družice
no hele je vždycky dobrý se podivat na datum na googlu.... žádný fotky nejsou 2018/2017 Karlos3 že... letos ani minulej rok tam žádný jiný auto nemohlo bejt, protože tam prostě stojí 3 roky... pod fobií roste zeleň... to já nechápu... je to fest beton ale pod tim autem to žije... jak je to možný????
...
1) Zatím nevidím žádné fotky vegetace pod autem, jen spoustu citoslovcí, smajlíků, trojteček a otazníků. Mimochodem, pod autem není beton, ale betonová zámková dlažba a vegetace se jednoduše uchytí ve spárách. Asi by ses divil, jak se mnohému plevelu vede i ve velice náročných podmínkách.
2) Pokud rozumíš psanému textu, tak jsem psal, že moje není, zkus si přečíst moje příspěvky ještě jednou.
3) Dodej sem neupravené fotky z tvého 3-letého sledování a pak se můžeme bavit o "lhaní" seznamu, zatím jsou to jen tvá nepodložená tvrzení. Např. jsi zatím nevysvětlil, jak si ta Fabie sama natočila kola a otočila stínítko u spolujezdce mezi červencem 2017 (uvedeno pořízení fotky na StreetView - kdo nevěří, může si ověřit přímo tady po přepnutí do StreetView - jsou tam fotky z května 2012, pak června a července 2017) a tvojí fotkou. Je pravda, že mezi červnem 2017 a červencem 2017 s ní asi nikdo nejel, ale během posledního roku byla minimálně dvakrát pryč (nebo s ní někdo něco dělal). Jednou ji dotyčný zaparkoval obráceně a podruhé stejně, ale s otočeným stínítkem u spolujezdce. 4) Znovu opakuji, to parkoviště je VEŘEJNÉ, tj. nemáš jakýkoliv nárok majitele Fabie omezovat v parkování - nikde v zákoně o provozu na PK není omezena délka parkování na vyznačených parkovištích. Kup si parkovací místo v podzemích garážích v domě, kde bydlíš a nepiš tu ty nesmysly o defakto přípravě k TČ poškozování cizí věci.
5) Vzhledem k tomu, že bydlím skoro v centru jednoho většího města, mám vlastní garáž. Takže přestože mě taky štve, že před domem většinou není volné parkovací místo, tak nikdy by mě nenapadlo jakékoliv auto poškozovat, byť jich (vypadajících na vraky) tu také není málo! Poškozovat cizí majetek může napadnout jen osoby s nějakým mindrákem, kteří se s ním sami nedokážou vyrovnat a takto svoji frustraci ventilují.
6) Jsi si opravdu na 100% jistý, že to auto nevlastní některý z tvých sousedů, nebo někdo z okolních bytových domů?
Abych to shrnul - rozvíjíš tady teorie o poškození cizí věci za účelem ovlivnění PČr při rozhodnutí o odtahu z parkoviště, na kterém vozidlo stojí oprávněně (byť dlouhodobě), přestože neznáš důvody, proč tam to vozidlo stojí. Třeba slouží nějakému důchodci na zajetí k lékaři jednou za měsíc, nebo je součástí dědického řízení, které se může táhnout roky. Zatím jsi nedoložil žádný důkaz, že tam to vozidlo stojí opravdu 3 roky bez hnutí, zatímco já jsem ve svých příspěvcích prokázal opak. Jestli způsob tvého uvažování převládá v české společnosti, tak se z té morální žumpy, ve které jsme, nikdy nevyhrabeme.
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ani sem to nečet.... jsi spisovatel jako já? Ne to auto neni nikoho z okolí.... a už vůbec ne z baráku.... je to kára stejnýho sráče co tu kdysi nechal mercedes asi 3 roky... pak kupodivu zmizel...
Nafotim během tejdne... dneska sem šel do alberta... to si můžeš zjistit podle mapy že je to pár metrů a napočítal sem cca 7 vraků ale bude jich víc.... je to hustý
7 vraků min. na 1 ulici? oleeee
elMuerte> zrcátko má sklopený.... já ne... někdo jinej... ale tohle je slabý.... bude se muset prostě rozmlátit okno, nebo mě napadlo... divná věc... prostě to auto zvednout na heveru a sundat zadní kola, ty nacpat pod auto... neni to krádež neni to nic.... jen přemístění
aby to byl vrak.... je to vrak? když má kola pod autem???? podle mě jo... nic člověk neukradne... nic nezničí... jen to prostě přesune
ne fakt sem o tom přemejšlel... měl by to bejt vrak na odtah... byl by bez kol... to že jsou pod autem by nikoho nemělo zajímat... měl by to bejt nepojzdnej vrak, a žádnou škodu vlastně člověk nezpůsobí.... takový elegantní....
řešení, možná... muj nápad trade mark 
Jako nikdo ti nemůže nic říct... "co to děláte?" " Měnim kolo.... a mrdneš ho pod práh..." To samý vedle... a ve výsledku je z toho nepojízdnej vrak
paráda ne
bez destrukce... nikde sem tohle neviděl a ani se neinspiroval, čistě muj nápad... ale že nemá chybu.... mělo by to fachat
4 sundavat neni potřeba... stačej snad 2 kola, aby to byl vrak... a jedeeem systééém
fakt elegantní bez destrukce... to je stupidní....tohle je inteligentní.... system eliminace na osvobození parking místa.... logicky: STK nemá, povinný ručení nemá, zadní kola nemá, resp má ale pod autem.... tak to asi bude vrak????!!!!
nojooooo tvl
a neboooo je to street ART.... umělecký dílo "zasraná fobie"....
Tenhle styl by měl bejt funkční... nedrastickej... ale prostě očividně auto bez zadních kol by mělo bejt ihned na odtah??? nebo ne???? Nebo se někdo chce dohadovat o tom jestli je to nebo neni vrak???
to snad ne???? 
Je to geniální... kdo ti co řekne když heveruješ auto
cizí
nikdo nic... a kola tam dáváš abyses podival z druhý strany, 2 hevery člověk nemá
...
viděl sem tam trochu rzi
za prahem 
Tohle mě napadlo v noci... v posteli... ale joooo všechny 4 to je zbytečný... snad stačej 2 zadní???? a kola pod prahy. vítej v Praze. "Eco recycle fast program"....
Kdo by očekával že cizí člověk heveruje cizí auto.... no nikdo... takže je dobrý říct že heveruješ svý/ bráchy auto....
pro sichr 
podobně vlastně vypadalo to volvo... kdysi... to už někdo odtáhnul... místo něj jsou tam ale další 2 vraky BMW a 120
No těch fotek ale bude.... 1 jediná ulice WTF! 7-10 vraků.... nedělám si prdel...
já přiznám že sem hever nikdy nepoužil.... a je na čase...
nikdo ti nemůže řict ani hovno
maximálně člověk uslyší: " ty čuráku táhni s tim autem do píči.... "
ale joooo kurfa se snažim
" strejdo---
Ideální... nervozní psychopat
co si myslí že je ta mrdka moje.... ideální
finále ale asi nepochopí
ale je to ideání situace, kdy to auto sere nás oba 
No otázka je kam umístit ty kola... buďto slušně pod prahy, nebo na kapotu a střechu....
výsledek by měl bejt ten, že auto bude odtažený a ten píčus vyjebanej to už nikdy nezkusí znova... jestli jo.... uvidí---- sráč...
Nejdřív to chce ty kola.... zadní sundavat, když se nevzdá... tak pak to čelní sklo a kladivo.... ne kladívko, ale kladivo- destrukce, jiný řešení neexistuje... prudil by dál... protože nezná moje kladivo... to si vozim v kufru z korfu z bagru, kde sem ho ukrad a dovez sem si ho sem, a je v celice od 2005.... pro případ konfliktu... je brutální
a rád ho použiju.... je posvátný 
Joooo to byly časy.... hulení tam i zpět.... co se nezhulilo... a kladivo jako kráva k tomu no problemo.... prostě si turista odváží kladivo z korfu
WTF
obrovský
to už fakt neni možný teď 
Proč si vezete to obrovský kladivo? Noooooo protože sem ho našel na LSD kdysi v bagříku... a tak sem z něj měl strrašnou radost
a chci se o něj starat...
o to kladivo, naprosto mě fascinovalo... jak tam leželo a nikdo o něj neměl zájem
já jo.... no a pak přiletělo do ČR a mam ho v celice v kufru
suvenýr
nebylo to jednoduchý ho sem dostat

Jakej magor by si vez z korfu jako suvenýr kladivo jako obří kladivo
njn dokonce sem ho hledal pár tejdnů.... jo mam ho... je schovaný v celice v obalu toyota v kufru
myslel sem že neni... jeeeeeeee
smál sem se dost....
Je tam.... na korfu sem si řikal že ho použiju až mě někdo fakt nasere.... brutálně měl sem z tý kraviny fakt radost... na LSD
se tak člověk procházel 3h ráno a bagr.... na LSD
a tam takový mystický obří kladivo
To chci
teď ani náhodou.... by to nešlo... dřřív no problem... prostě si veze kladivo
a 10g hulení
zpět
kurfa to byly časy.... no nedalo se to zhulit měli jsme moc
takže nejen pašování tam v krabicích od mobilů ale i zpět
a 1 debil si veze ještě kladivo
No těžko člověk vysvětlí známým proč si veze to kladivo.... protože to nikdo nikdy asi neudělal...
a je drsný
No každej kdo by ve 4 ráno našel na LSD v bagříku takový kladivo by si ho vzal
tomu věř 
Jako ty scannery na letišti měly asi dost.... tak tenhle magor si z korfu veze kladivo kladivo jako kráááva
hovnooo.... no jo....
:.) a my zhulený ještě z korfu a zmatlaný... nějakj problém?
No tak oni nevěděli že si vezu to kladivo
to byl suvenýr 
Tak mi řekni pravděpodobnost až najdeš kladivo... někde... oblast korfu třeba a zároveň si na LSD a prostě hledáš kurva kladivo...
ne nehledáš vůbec nic... ale to kladivo najednou je tu.... co s nim uděláš? Necháš ho? nebo ho zvedneš? Nebo si ho vezmeš ssebou...? nenápadně
otázka je koho je to kladivo
který?
Nafotim během tejdne... dneska sem šel do alberta... to si můžeš zjistit podle mapy že je to pár metrů a napočítal sem cca 7 vraků ale bude jich víc.... je to hustý

elMuerte> zrcátko má sklopený.... já ne... někdo jinej... ale tohle je slabý.... bude se muset prostě rozmlátit okno, nebo mě napadlo... divná věc... prostě to auto zvednout na heveru a sundat zadní kola, ty nacpat pod auto... neni to krádež neni to nic.... jen přemístění

Jako nikdo ti nemůže nic říct... "co to děláte?" " Měnim kolo.... a mrdneš ho pod práh..." To samý vedle... a ve výsledku je z toho nepojízdnej vrak

a neboooo je to street ART.... umělecký dílo "zasraná fobie"....

Tenhle styl by měl bejt funkční... nedrastickej... ale prostě očividně auto bez zadních kol by mělo bejt ihned na odtah??? nebo ne???? Nebo se někdo chce dohadovat o tom jestli je to nebo neni vrak???

Je to geniální... kdo ti co řekne když heveruješ auto

Tohle mě napadlo v noci... v posteli... ale joooo všechny 4 to je zbytečný... snad stačej 2 zadní???? a kola pod prahy. vítej v Praze. "Eco recycle fast program"....
Kdo by očekával že cizí člověk heveruje cizí auto.... no nikdo... takže je dobrý říct že heveruješ svý/ bráchy auto....

podobně vlastně vypadalo to volvo... kdysi... to už někdo odtáhnul... místo něj jsou tam ale další 2 vraky BMW a 120
No těch fotek ale bude.... 1 jediná ulice WTF! 7-10 vraků.... nedělám si prdel...

Ideální... nervozní psychopat

No otázka je kam umístit ty kola... buďto slušně pod prahy, nebo na kapotu a střechu....
výsledek by měl bejt ten, že auto bude odtažený a ten píčus vyjebanej to už nikdy nezkusí znova... jestli jo.... uvidí---- sráč...
Nejdřív to chce ty kola.... zadní sundavat, když se nevzdá... tak pak to čelní sklo a kladivo.... ne kladívko, ale kladivo- destrukce, jiný řešení neexistuje... prudil by dál... protože nezná moje kladivo... to si vozim v kufru z korfu z bagru, kde sem ho ukrad a dovez sem si ho sem, a je v celice od 2005.... pro případ konfliktu... je brutální

Joooo to byly časy.... hulení tam i zpět.... co se nezhulilo... a kladivo jako kráva k tomu no problemo.... prostě si turista odváží kladivo z korfu

Proč si vezete to obrovský kladivo? Noooooo protože sem ho našel na LSD kdysi v bagříku... a tak sem z něj měl strrašnou radost

Jakej magor by si vez z korfu jako suvenýr kladivo jako obří kladivo

Je tam.... na korfu sem si řikal že ho použiju až mě někdo fakt nasere.... brutálně měl sem z tý kraviny fakt radost... na LSD

Jako ty scannery na letišti měly asi dost.... tak tenhle magor si z korfu veze kladivo kladivo jako kráááva

Tak mi řekni pravděpodobnost až najdeš kladivo... někde... oblast korfu třeba a zároveň si na LSD a prostě hledáš kurva kladivo...

otázka je koho je to kladivo

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Slovy klasika: "Je to marný, je to marný, je to marný..." Pokud nepokládáš za poškození to, že někomu demontuješ kola a položíš je pod auto, tak doufám, že budeš stejného názoru, pokud by to samé někdo udělal s tvým Subaru a těma fajnovýma elektronama.
"Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim." (Bible, Tob 4,15)
Stále jsi vysazený na tu jednu Fabii, o které tvrdíš, že tam stojí bez hnutí už 3 roky, ale nebyls to schopen prokázat. Argumentuješ jen dalšími (dle tvého názoru) "vraky", což je naprosto irelevantní a stále vymýšlíš nové způsoby možného poškození daného vozidla.
Na tu poslední část tvého textu bych reagoval asi jen: Už to fakt nehul, nebo aspoň pak nepiš v rauši na veřejné diskuzní fórum.
"Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim." (Bible, Tob 4,15)
Stále jsi vysazený na tu jednu Fabii, o které tvrdíš, že tam stojí bez hnutí už 3 roky, ale nebyls to schopen prokázat. Argumentuješ jen dalšími (dle tvého názoru) "vraky", což je naprosto irelevantní a stále vymýšlíš nové způsoby možného poškození daného vozidla.
Na tu poslední část tvého textu bych reagoval asi jen: Už to fakt nehul, nebo aspoň pak nepiš v rauši na veřejné diskuzní fórum.
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 

CO TAK O TOM INFORMOVAT :
1.Policiu
2.Mestsku policiu
3...oobvodny urad...atd
...mozne ze prebieha dedicske konanie...ATD???
URCITE SA TREBA SPRAVAT AKO CLOVEK NIE AKO-ho....!!!
DOPLNENE/21.11.2018-precitat!
https://auto.idnes.cz/odtah-vrak-pokut- ... jetiny_fdv
1.Policiu
2.Mestsku policiu
3...oobvodny urad...atd
...mozne ze prebieha dedicske konanie...ATD???
URCITE SA TREBA SPRAVAT AKO CLOVEK NIE AKO-ho....!!!
DOPLNENE/21.11.2018-precitat!
https://auto.idnes.cz/odtah-vrak-pokut- ... jetiny_fdv
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem svez bráchu ke mně... pekecali jsme, a ukázal sem mu 8 !!!! vraků v mý ulici ta ulice se jmenuje Štěpařská Barrandov.... 8 vraků... v1 jedniný ulici.... pár metrů--- nuvěřitelný
Jako kde to jsme??? no nevim?
asi v pěkný prdeli????
Praha 5 15200 fuck offff....
Zejtra to nafotim.... min. 8 vraků na jedný ulici.... vítejte na praze 5 ......burani.... o každým pekáči si povíme torochu víc---- detailně... protože co je moc je prostě kurfa moc...
A bude se likvidovat.... kdokoli bude mít špatnou náladu, problém.... sem s tim....
tady to má + body!!!!!

Zejtra to nafotim.... min. 8 vraků na jedný ulici.... vítejte na praze 5 ......burani.... o každým pekáči si povíme torochu víc---- detailně... protože co je moc je prostě kurfa moc...
A bude se likvidovat.... kdokoli bude mít špatnou náladu, problém.... sem s tim....

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 21:40, celkem upraveno 1 x.
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tvl body 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle 4 jsou nej-akutnější s tou feliciíí samozřejmě- ta mě sere nejvíc.... min rock a půl dle seznamu, ale v reálu cca 2- 3 roky a víc
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3742490&y ... itch=0.125
facko
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3748160&y ... itch=0.094
BMW
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3748740&y ... itch=0.117
Renault Ex-space
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3745860&y ... itch=0.157
Mazda 626
Další vraky vyfotim osobně... Máme tu i novinku Fiat TIPO limo
zajímavej veterán na odtah, hustej kousek 
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3742490&y ... itch=0.125
facko
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3748160&y ... itch=0.094
BMW
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3748740&y ... itch=0.117
Renault Ex-space
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3745860&y ... itch=0.157
Mazda 626
Další vraky vyfotim osobně... Máme tu i novinku Fiat TIPO limo

Naposledy upravil(a) micron dne úte 27.11.2018, 18:14, celkem upraveno 1 x.

To báwo už je tam taky dobrý 3 roky
To podle mě někde stálo nějakou dobu jinde a jenom to na to parkoviště přemístil. Protože v době kdy to tam bylo čerstvý, tak auto už bylo takový volezlý a zevnitř docela vlhký.

Naposledy upravil(a) petrbk dne úte 27.11.2018, 18:17, celkem upraveno 1 x.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
petrbk> ješššš děkuju.... za podporu... a že nekecám.... já NIKDY neodstoupim a "NIKDY nelžu"- to babiška neřiká
.... ale je to tak 
To Volvo jak dopadlo bez kol nakonec zmizelo.... někam---- je to divný protože jediný auto který zmizelo bylo to volvo naproti BMW, o něj byl zájem
Zase ale strategický místo to tu je... vlhko tu neni... nehrozí potopa, zemětřesení, mega požáry... atd...
Všude hodný lidi, zatim... který tam ten vrak nechaj přes 3 roky... a i když je sere, jsou slušný... WTF 
Vrak poznám po 1/4 roce---- už sem takovej profík
1 auto co tu někdo má, by každej vyhodnotil jako vrak... ale neni, dokonce nás i nabouralo v dodávce
Je opravený, pořád jezdí ale vypadá jako vrak... Citroen BX blue s koněm na kapotě. Tohle je zase ale fascinující auto... ta pani co ho řídí, že se nebojí o svuj život??? Když to nebrzdí.... 
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3743180&y ... itch=0.157
Tohle neni ale fakt neni vrak... to zase bacha... tohle autíčko se přemisťuje až neuvěřitelně... FANTOMAS
každej den je jinde... 
Jak nás kdysi nabouralo, tak ta pani co to řídila byla jak z Francouzskýho filmu... dcera taky.... během 14 dní opravený světlo, nárazník... a furt se ta kára pohybuje... já bych se bál si do ní sednout... ale tohle neni vrak na odtah... už má renomé...
To auto je jak depresivní svým stavem, tak i veselý... protože to co tam je za hromady a hromady plyšáků a vychytávek borčusu... to je hustej sběratelskej úlet... 

To Volvo jak dopadlo bez kol nakonec zmizelo.... někam---- je to divný protože jediný auto který zmizelo bylo to volvo naproti BMW, o něj byl zájem

Zase ale strategický místo to tu je... vlhko tu neni... nehrozí potopa, zemětřesení, mega požáry... atd...

Vrak poznám po 1/4 roce---- už sem takovej profík

https://mapy.cz/zakladni?x=14.3743180&y ... itch=0.157
Tohle neni ale fakt neni vrak... to zase bacha... tohle autíčko se přemisťuje až neuvěřitelně... FANTOMAS

Jak nás kdysi nabouralo, tak ta pani co to řídila byla jak z Francouzskýho filmu... dcera taky.... během 14 dní opravený světlo, nárazník... a furt se ta kára pohybuje... já bych se bál si do ní sednout... ale tohle neni vrak na odtah... už má renomé...

To BXko si pamatuju už tak minimálně 10 let zpět
Je teda fakt, že už moc v merku to tam nemám. Přeci jen už je to nějaký pátek, co jsme se odstěhovali. Každopádně i tak se tam občas ještě ukážu. Kolem tohohle parkoviště jsem chodil denně. A vlastně jsem tam i stával 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
petrbk> jo furt jezdí... dneska parkovalo tak jako že by se to nemělo
Já tam rád stojim někdy taky.... soukromá cesta betonárka na kamínkách... nezbylo na něj místo... se stane, ale já už dostal 2x od MP dopis že mý subaru tam stojí.... a že jim to mam jít vysvětlit... co bych kurfa vysvětloval--- tohle neni veřejná komunikace ale soukromej pozemek... takže je lepší samosebou nikam nechodit, a případ se uzavře
sám... logicky. Ale vtipnej je ten polda co to nechápe nebo někdo kdo to práská
Prej jestli se nedostavíš tak můžeš bejt předveden.... tak to jistě

Zcela soukromá komunikace a pozemek o kterým nikdo nic neví.... no parkuje tam víc lidí... tak snad nikdo nebude tak blbej aby se přiznal
Fantomas tam byl dneska... "podle MP je to prej veřejný prostranství
" i když je to hromada šutrů vedle betonárky s kanálama... navíc soukromá. comedy... zábor veřejného prostranství.... to jako náměstí
nebo co....

BX je pořád funkční... a je to neuvěřitelnej stroj... jde z něj strach
No ale co udělá Fantomas? Až mu přijde od MP dopis? pude se přiznat? Nebo bude Fantomas?
U MP: Odložit, storno, odložit storno, odložit storno... zase? odložit storno, nic jsme nezjistili... nic...
zase nic
Pánové prosimvás, mohli byste tomu strážníkovi vysvětlit že nikdo z pachatelů nespolupracuje... a že je to soukromej pozemek? Díky .... storno storno... storno.... 
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3753140&y ... itch=0.068
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3752840&y ... itch=0.107
toto je ten divný pozemek
je fascinující... tyhle kamínky s plevelem a kanálama jsou záborem veřejnýho prostranství.... I love IT!
firma TAY Y neexistuje 
Jop původně to mělo vést k mega baráku... ale celkem se to posralo... ale zůstal tu free parking.... good.
Chtělo by to ještě aby místo tý jámy co tam developeři vykopali, tam byl bazén... zalejt to vodou... supr
aka developerský jezírko... tobogán atd...
privat aqua parking

Zcela soukromá komunikace a pozemek o kterým nikdo nic neví.... no parkuje tam víc lidí... tak snad nikdo nebude tak blbej aby se přiznal

Fantomas tam byl dneska... "podle MP je to prej veřejný prostranství

BX je pořád funkční... a je to neuvěřitelnej stroj... jde z něj strach

https://mapy.cz/zakladni?x=14.3753140&y ... itch=0.068
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3752840&y ... itch=0.107
toto je ten divný pozemek

Jop původně to mělo vést k mega baráku... ale celkem se to posralo... ale zůstal tu free parking.... good.

Chtělo by to ještě aby místo tý jámy co tam developeři vykopali, tam byl bazén... zalejt to vodou... supr

No je docela hustý jak tam ubývá zeleně a postupně se z toho stává betonová džungle, tak jako každý jiný sídliště. Zrovna na tomhle poli jsme s klukama strkali petardy do psích hoven
Teda asi to bylo od psů.