Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Kluci nic proti vkusu, ale proč všichni ty hybridy kupujete v bílé, to na ně jinou barvu nedáváj ? 3 ťuklý hybridní Ravky a všechny bílý. Já měl bílé auto jen jednou v životě a už nikdy víc..horší je snad už jen černej pohřebák
Já mám hnědou....
Tak to budeš asi jedinej v ČR
Mě se líbila při uvedení nějaká "ledově" modrá, ale vím že brzo vypadla z nabídky pro ČR..
EDIT:
Zřejmě to byla tato: Snad ta nová 2019 zase přinese paletu nějakých normálních barev a ne jen milión odstínů šedi
Mě se líbila při uvedení nějaká "ledově" modrá, ale vím že brzo vypadla z nabídky pro ČR..
EDIT:
Zřejmě to byla tato: Snad ta nová 2019 zase přinese paletu nějakých normálních barev a ne jen milión odstínů šedi
..jenom jedna ťuklá Ravka ...my jsme s Davidem priusáci..jen jsme "zabrousili k sousedům "...zrovna když jsem potřeboval,lepší barva v deutchu nebyla...ještě šedá - ta se mi nelíbila...modrá byla až když auto stálo doma...
Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej
Mě se líbila právě bílá, předtím jsem měl tmavá auta a v létě je to hodně znát.M.Bambus píše:Kluci nic proti vkusu, ale proč všichni ty hybridy kupujete v bílé, to na ně jinou barvu nedáváj ? 3 ťuklý hybridní Ravky a všechny bílý. Já měl bílé auto jen jednou v životě a už nikdy víc..horší je snad už jen černej pohřebák
Láďa
M.Bambus píše:Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej
Picaso: vitej, mas to pekny
Ja moc na vyber nemel, bral jsem skladovku, ktera mela ve vybave Trend BSM, který jsem chtel. Na objednavku uz byly RAVky s BSM jen v nejvyssi vybave. Ale bila neni zas tak hrozna, je praktictejsi nez cerna
Ja moc na vyber nemel, bral jsem skladovku, ktera mela ve vybave Trend BSM, který jsem chtel. Na objednavku uz byly RAVky s BSM jen v nejvyssi vybave. Ale bila neni zas tak hrozna, je praktictejsi nez cerna
RAV4 HSD FWD
Bila je na silnici lepe videt, v lete se narozdil od cerny nezahreje tolik interier, me to k toyote pasuje... Asi reklamy zapusobilyM.Bambus píše:Kluci nic proti vkusu, ale proč všichni ty hybridy kupujete v bílé, to na ně jinou barvu nedáváj ? 3 ťuklý hybridní Ravky a všechny bílý. Já měl bílé auto jen jednou v životě a už nikdy víc..horší je snad už jen černej pohřebák
Mám to od Března když měli tu první akci a taky je to skladovka Trend FWD krom winter paketu a navigace.
Chtěl jsem selection ale na tohle my dali sto dolů tak jsem to neřešil
Chtěl jsem selection ale na tohle my dali sto dolů tak jsem to neřešil
100 dolu jeste z toho cenovyho zvyhodneni extra nebo jak se to jmenovalo? To je slusny. Nebo "100 dolu" z cenikovky?
RAV4 HSD FWD
nabidka + splátky bez navýšení a pojištění na 3 zdarma neber to
- Přílohy
-
- cenovka.jpg
- (31.21 KiB) Staženo 408 x
Pekna cena. Co tam mas to = vybava Executive?
Ona i ta cena za ty komplety je ferova
Ona i ta cena za ty komplety je ferova
RAV4 HSD FWD
A já mám černouM.Bambus píše:Aha, ale i tak 3 hybridy a všechno v bílé + teda jeden hnědej