Tempomat
-
- Věčnej rejpal
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tempomat
Corolla2014 píše:Nápodobně drapáku ... Zaprvé nevím, co to je, a zadruhé mě to urážíFuzo píše:Tak za trapáka jseš tady ty. Jenom blbec se naváží do lidí co se tady snaží si navzájem pomáhat. Jestli ti připadá trapné jak tady komentuji moje zkušenosti s páčkama tempomatu z Aliexpresu tak to nečti a běž si leštit karoserii.Corolla2014 píše:Fuzo,
jsi trapnej. Doporučuji si přečíst, co jsi napsal. A potom můžeš kecat o morálce. A že jsi šikulka, je zřejmé z tvých příspěvků.
Chudáku. Další věčnej rejpal.
No tak to je zle ak už ani Google nepomáha.Corolla2014 píše:Pátral jsem, co to znamená ...
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
-
- Věčnej rejpal
Tak konečně po 7 letech
mám na Aurisu 2010 Terra Cool (1,6) taky tempomat. Podařilo se mi přesvědčit servis ať se podívají že je všechno připravený - a taky bylo. Takže to bylo za 2400 Kč. (1400 - matariál, 928 - práce).

Čaute tak som dnes aj ja namontoval páčku,zapojil kábel do volného konektoru na volante,ale bohužial tempomat nefunguje (1.4 D4D 1ND-TV) po stlačení ON/OFF sa nerozsvieti kontrolka CRUISE
mám r.v 2008 a výbava SOL.Dá sa s tým niečo robiť alebo mám proste smolu?

PetOE12:............
Dá sa s tým niečo robiť .....
"ÁNO"- kupit novy Auris!
napr.model 2019!
www.youtube.com/watch?v=dVrD4UiVUJs
www.youtube.com/watch?v=dQr_wDhtPSM
Dá sa s tým niečo robiť .....
"ÁNO"- kupit novy Auris!
napr.model 2019!
www.youtube.com/watch?v=dVrD4UiVUJs
www.youtube.com/watch?v=dQr_wDhtPSM
Konecne pekny model. Az sa bojim ,ze tie dalsie budu vzhladovo na tom horsie.
Auris II sa im celkovo nepodaril. Trojka je uz daleko krajsia a vracia sa k liniam overenoho Auris I a pokial sa nemylim tak aj vnutorny priestor je lepsi. Hlavne pokial ide o priestor za vodicom ak je ten vyssi ako "standard" tj. 185cm a viac.
Auris II sa im celkovo nepodaril. Trojka je uz daleko krajsia a vracia sa k liniam overenoho Auris I a pokial sa nemylim tak aj vnutorny priestor je lepsi. Hlavne pokial ide o priestor za vodicom ak je ten vyssi ako "standard" tj. 185cm a viac.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
@MiBo
No dobre,celkom si pobavil...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela?!
No dobre,celkom si pobavil...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela?!
Treba vyskúšať drotikom rôzne kombinácie prepojenia, nakoľko je tam aj kombinácia nastavenia max rýchlosti
PetOE12:
...a teraz skús niečo k danej téme,či to by som už chcel vela - NIÉÉÉ
Posli adresu e-mailu/sz/-zaslem elek.schemu!
Je velka pravdepodobnost ze dany model nema "SW" na tempomat.
OVERIT NA ZAHRANICNYCH FORACH.
/ importer to by si musel oslovit odbornika/
Všetko je to o RJ a ty si myslíš, že RJ robia pre jednotlive "úrovne" výbavy? všeobecne platí, že ak má auto na volante ovládanie hlasitosti tak sa dá domontovať aj tempomat. aj u mna tvrdili, že to nejde mam verso 1,6 najnižšej výbave, a pre tieto auta ani nie je možnosť. a "vida" ide. dokonca sa dá domontovať aj tlačítko obmedzovača rýchlostiMiBo píše:PetOE12:
Ahoj,PetOE12 píše:Čaute tak som dnes aj ja namontoval páčku,zapojil kábel do volného konektoru na volante,ale bohužial tempomat nefunguje (1.4 D4D 1ND-TV) po stlačení ON/OFF sa nerozsvieti kontrolka CRUISEmám r.v 2008 a výbava SOL.Dá sa s tým niečo robiť alebo mám proste smolu?
před dvěma roky jsem toto řešil v Autobond OVA (mám motor 1,4 D, jen rok 2009, výbava navi plus) a po zapojení origo tempomatu (na zkoušku, zda by to šlo) došli k závěru, že ŘJ nepodporuje připojení tempomatu, takže smůla. A to mám už novější motor (točák 205 Nm, 6 rychlostní převodovka ale pořád bez filtru FAP)
Ja som skúsil objednať nejakú cievku airbagu,vraj by to malo pomôcť tak uvidím,nóó ja mám ešte ten prvý model teda 190Nm a 5kvalt
potom dám vedieť či to funguje alebo nie.

PetOE12:
...........nejakú cievku airbagu,vraj by to malo pomôcť...........A K ČOMU?
...........nejakú cievku airbagu,vraj by to malo pomôcť...........A K ČOMU?