Rav Hybrid 2016 - 2018

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
Jack71
Člen Týmu

Re: Rav Hybrid

Příspěvek od Jack71 »

rafkař píše:
Jack71 píše:Tak zatím asi největší můj dojezd šohajíci.
IMG_1281.jpg
Pěkně ti lže palubák :D
Tohle ti vyfotím taky a nemám hybrida, počítej to podle natankovaných litrů.
Taky si změř o kolik ti proměřuje počítadlo ujetých km.
Podle palubáku to měří už jen uplacený redaktoři :mrgreen:
Tož našel sem lístek od benzinu, kdy jsem dotankoval do plna 42,490 / 742.9 km = 5,72 l/100 km
Takže moc neproměřuje.
msp
Řidič

Příspěvek od msp »

Ještě jsem nikdy neměl auto, které by dle PP ukazovalo tak přesně, maximální odchylka dle propočtu na km asi deci. Vždy tankuji do vypnutí pistole a až na výjimky identický stojan a pistole...
RAV4 HSD AWD
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

A mezitim v nemecku resi jakou maximalni brodivost ma hybridni rav4, nebudu Vas napinat - podle Toyoty v nemecku 50cm a nekteri nemecti majitele to vcera diky bourkam i nechtene vyzkouseli :) u nas ty srazky snad nebyly tak hrozne (az na ty kroupy na domazlicku). Ja bych na 50cm odvahu nemel, tech 20cm vody co se jeste poradne 'nedotkne' podvozku bych asi dal.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Takze zarizeno, potvrzeno. S RAV4 HSD si lze vyridit parkovani po cele Praze zdarma (krome P+R a oranzovych zon) a nemusite mit trvaly bydliste ani registraci auta v Praze.
RAV4 HSD FWD
Ladahori
Řidič

Příspěvek od Ladahori »

kadel píše:Takze zarizeno, potvrzeno. S RAV4 HSD si lze vyridit parkovani po cele Praze zdarma (krome P+R a oranzovych zon) a nemusite mit trvaly bydliste ani registraci auta v Praze.
Dobrá zpráva.
Láďa
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

Ladahori píše:
kadel píše:Takze zarizeno, potvrzeno. S RAV4 HSD si lze vyridit parkovani po cele Praze zdarma (krome P+R a oranzovych zon) a nemusite mit trvaly bydliste ani registraci auta v Praze.
Dobrá zpráva.
Take mohu potvrdit.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Martine, nebyls tam dneska prede mnou? Byl tam nejakej chlapek s ravkou :-)

Edit: a jeste tady nepadlo, ze kdyz to jde zaridit nekdo jinej nez je psanej v TP, tak musi byt plna moc, staci neoverena.

Ale nedavam tomu dlouhy trvani, chlapek byl z toho na prasky, pry nedela nic jinyho, tak bud bude Praha preplnena hybridama nebo to zrusej. Jako na rovinu, kdyz je to i pro vesnicany, tak Praha bude o to vic zaplnena. Proc by nekdo nechaval auto na P+R kdyz si muze zaparkovat pred praci. Nastesti zatim tech hybridu moc nejezdi
RAV4 HSD FWD
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

Byl sem vcera. System nefungoval spolehlive, tiskli jsme to 2x ale povedlo se.
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

kadel píše: Ale nedavam tomu dlouhy trvani, chlapek byl z toho na prasky, pry nedela nic jinyho, tak bud bude Praha preplnena hybridama nebo to zrusej. Jako na rovinu, kdyz je to i pro vesnicany, tak Praha bude o to vic zaplnena. Proc by nekdo nechaval auto na P+R kdyz si muze zaparkovat pred praci. Nastesti zatim tech hybridu moc nejezdi
To by museli mit odhodlani + technicke moznosti jak zjistit auta ktery tu jezdi roky bez DPF filtru a uz ted by meli oznamit, ze za par let tu proste nebude mozne jezdit v ramci Prahy s osobakem co nesplnuje alespon Euro XYZ .... a nic takoveho se nedeje. Kdyz by ubylo 5% z tech emisne nejhorsich vozu bylo by to na kvalite vzduchu znat.
vomo
Člen Týmu

Příspěvek od vomo »

Příloha IMG_1281.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Mám takovou šikovnou tabulku. V zimě kolem 7,0l/100, v létě kolem 6,0l/100. Na těch 5,6 se lze dostat. Chce to lehkou nohu a nepřekrmovat :-)
Přílohy
Spotřeba 2018.GIF
(61.49 KiB) Staženo 1156 x
Vojta
martinw
Řidič

Příspěvek od martinw »

vomo píše:
IMG_1281.jpg
Mám takovou šikovnou tabulku. V zimě kolem 7,0l/100, v létě kolem 6,0l/100. Na těch 5,6 se lze dostat. Chce to lehkou nohu a nepřekrmovat :-)
A jak bys odhadl pomer mezi dalnicemi / okreskami / a jizdou ve meste do 50kmh ?

Ja mam +- 70% dalnice (dle tacho 135kmh ~ 120kmh realnych) a spotreba o 1.2 litru vetsi nez ty tj. leto 7.2L a zimu ocekavam k tem 8L.
eMeM
Navigátor

Příspěvek od eMeM »

Ja namiesto takejto sikovnej tabulky pouzivam applikaciu Fuelio na android telefone.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

https://www.stream.cz/meziplyn/10026171 ... =&seq-no=1

Kurva, to jsem se zas nasral. Jasny, vsem nemusi ecvt vyhovovat, nemusi se mu libit, ale proc lze? Treba o cenach...hybrid je vzdycky levnejsi nez diesel a ve vybave Selection je nejlevnesji (4x4, automat), takze priplatek za hybrid neni zadnej. Pak prej digitalky jako z mikrovlnky. Vzdyt ravka zadny hodiny NEMA! Ano, ma jen na LCD mezi budikama.
RAV4 HSD FWD
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Řidič v klobouku (čepici) mě nemůže rozhodit :wink: :D :mrgreen:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
tabika
Manager Týmu

Příspěvek od tabika »

http://www.autobazarlubenec.cz/index.as ... cord=14694
Ahoj,neznáte někdo?? Docela slušná cena :)
avensis T27 1.8 valvematic
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“