LC120 Aftermarket rádio/navi

vše ohledně modelové řady Land Cruiser
Odpovědět
tslany
Člen Týmu
Příspěvky: 17
Registrován: úte 31.07.2012, 22:27
Bydliště: Brno

LC120 Aftermarket rádio/navi

Příspěvek od tslany »

Má někdo zkušenost s aftermarket dvoudinem do LC120? Je potřeba něco co umí Apple Carplay, navigace tam tím pádem být nemusí. Docela vhodné by bylo ještě aby se dalo koupit na ičo (což stejně čína vzhledem k tomu Carplay padá). Vím, že obyč 2DIN tam jen tak nepůjde, protože 120 má zesilovač pod sedačkou, je teda potřeba sehnat něco buď na míru a nebo s modulem co obstarává komunikaci. Což jde u čínských rádií s androidem ale ty neumí Apple, začarovaný kruh :) Díky
Carina E 1.6 4AFE '96 sedan
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: LC120 Aftermarket rádio/navi

Příspěvek od micron »

Noooo.... tak sem měl tu čest si poslechnout aparaturu "Mátinýho" LC 120... musim říct že je skvělá, až se divim že sem jí nezkoumal v minulosti... stojí za to.
jako 9 repráků - 6 v předních dveřích , 2 vzadu + echo bass v kufru... 9. Zní to fakt solidně, musim říct že to zní prostě skvěle. Bass 1 Mid 2 vejšky 3... 2 dny sem si to vychutnával... je to lepší audio system než v celice Live Sound, a lepší než v subaru... Ono vůbec zpracování dveří-masivní, izolace je dokonalá... no málokterý auto zní tak dobře jako LC120. Jen je tu jeden problém, chtěl sem internetový rádia... a ten starouš neumí bluetooth.... ale hraje fakt kvalitně, takže redukce. jack out nemá chudinka :-)

Ok volal sem bráchovi... vole, máš ještě tu kazetovou redukci? Měl si 2... Sony a Hama... noooooo už neeee já sem je rozebral a zničil... coooo? Si fakt magor, proč musíš všechno rozebírat a ničit :-)
Tak pak jel do alzy a vzal 2je kazetky... ufff.... no hraje to špičkově. ke kazetě když se dá Fiio BTR1 bluetooth prostě paráda... geniální... přenos zvuku je libovej, jen je dobrý zapnout "DOLBY B" na autoradiu... zvuk špičkovej. Vlastně díky Fiio BTR1 je lepší než CD.
https://www.alza.cz/kazetovy-prevodni-a ... d99266.htm
no je prostě škoda to autoradio vyhazovat... navíc dobrý je že když člověk přijede na benzinku, vypne klíče, stačí nastoupit, nastartovat a hudba hraje dál... díky externímu bluetoothu, je jich spousta... ale kvalita je různá Fiio BTR1 je nejen dokonalej system s DAC do sluchátek, ale samozřejmě i do auta...
Jo jako sem z tý aparatury nadšenej....

LC 120 by mě ale stejně nebavil... oproti subaru XV je to nuda jízda... sice komfort, dokonalej interier- kvalita zpracování, kam se na to hrabe Mitsubishi Pajero, tam to prostě neni perfektní interier--- něco tu a tam křupne, drnčí, vibruje... u LC120 ani omylem... ale prostě mě by to auto nebavilo... se subaru XV je větší sranda... s tim se dá ject drsně i v limitu.
srandovní je že LC120 vypadá vysoký... ale v realu má 200 kdežto XV 220 nad zemí... jak to zkresluje design.
Obrázek
LC sem si pučil hlavně protože byla prázdná klima... a bez je v tom autě fakt peklo :-) , klima full... mý úpravy- stěrač u řidiče drhnul... ohnul sem ho jako Bender :-) a fain, kus plastu v zadu po nárazu máti do nějakýho vozu neseděl... lepící páska... sedí :-) jako v africe :-) elekrony se loupaj- to se týká všech LC120... by mě zajímalo kde to vyráběli? Japan? to se mi nechce věřit... nastříbřeno :-) Vyrovnán tlak v pneu... 3 byly moc nafouklý 1 málo.... ale to audio se mi fakt líbí :biggrin:
LC má jen 97000km... to už asi je rarita :biggrin:
No mam radši požitek z jízdy... než z komfortu a audia... ten mam radši, pomalu ale jistě to z aut mizí... ale mam ho a rovnou 2x :biggrin: celica dává požitek z jízdy přímo lahodnej...subaru chvalitebnej...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Land Cruiser“