Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Martine, netusim, ale delam to tak taky. To ze to sedi na P mi prijde takovy proti srsti. Nevim, jak to ma reseny planeta od Toyoty, ale pokud je to takhle https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Parkovací_západka tak to proste nemuze te zapadce delat dobre.
RAV4 HSD FWD
Taky mám pocit, že ruční brzda vlastně nebrzdí. Píší chod 7-10 zubů, jde to až "za roh" při pořádném zatažení a auto stejně nezabrzdí.kadel píše:Martine, netusim, ale delam to tak taky. To ze to sedi na P mi prijde takovy proti srsti. Nevim, jak to ma reseny planeta od Toyoty, ale pokud je to takhle https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Parkovací_západka tak to proste nemuze te zapadce delat dobre.
V servisu tvrdí, že víc přitáhnout nemohou, že by se dřely destičky. Tak nevím.....
Láďa
Měl jsi pravdu,na vkeku umřela žárovka ač to na první pohled nebylo zřejmé, tedy vše funguje jak to Toyota vymyslela.
Plextor píše:No já to tak mam, ale mam starou zásuvku.
Je tam proudové relé a když zatížim vývod na mlhovku tak to relé cvakne je v kufru někde u rezervy a odpojí mlhovky na autě.
RAV4 HSD AWD
Lada: taky mi rucka brzdi az na posledni 2 zuby, ale auto opravdu stoji i v kopci
RAV4 HSD FWD
Ale jo stojí, pocit je ale divný. Ale při zastavení na P, auto i s ručkou se pohne, jak píší kolegové.kadel píše:Lada: taky mi rucka brzdi az na posledni 2 zuby, ale auto opravdu stoji i v kopci
Láďa
Ale jo stojí, pocit je ale divný. Ale při zastavení na P, auto i s ručkou se pohne, jak píší kolegové.
Ja prave myslim ze automatika v aute to nejak falsuje a nejdriv to polozi do "P" a pak ta rucka, zatimco kdyz se na to jde pres ten neutral polozi se to opravdu do te rucni brzdy.
Ručka je manuál a mechanická. Co zatáhneš, mělo by tam být. Podle mě automatika nemůže mít vliv.martinw píše:Ale jo stojí, pocit je ale divný. Ale při zastavení na P, auto i s ručkou se pohne, jak píší kolegové.
Ja prave myslim ze automatika v aute to nejak falsuje a nejdriv to polozi do "P" a pak ta rucka, zatimco kdyz se na to jde pres ten neutral polozi se to opravdu do te rucni brzdy.
Láďa
Tak zatím asi největší můj dojezd šohajíci.
Dost dobrý... Já na to nemám trpělivost, jezdím jako s normálním autem. Spotřeba kolem 6,5, když v tom není moc dálnice.Jack71 píše:Tak zatím asi největší můj dojezd šohajíci.
Láďa
Ja mam 6.6L, tretina dalnice, zbytek primestske trasy kolem 80kmh.
Spotreba mi stoupla kdyz sem si uvedomil ze 135km/h na tachometru je tech realnych 122km/h a ze 60kmh je realne 51kmh Měřeno dle gps a taky pres OBD modul.
Spotreba mi stoupla kdyz sem si uvedomil ze 135km/h na tachometru je tech realnych 122km/h a ze 60kmh je realne 51kmh Měřeno dle gps a taky pres OBD modul.
Jo jo, promeruje to dost. Dokonce to je snad HSD strstegie...udelame tacho, co promeruje at si mysli, ze jim to hovno zere
RAV4 HSD FWD
Neni nekdo z vas ve Spindlu? V jednom hotelu jsme se sesli 3, vsechno bila perlet.
RAV4 HSD FWD
Nestalo se Vam nekdy ze jste zatahli manualni brzdu a zapomneli volic rychlosti v poloze D popr. R ?
Sel jsem si otevrit doma vrata sednu zpatky do vozu a vidim ze tam mam D a vse to drzela rucni brzda, neznici se takhle v aute neco ?
Myslite ze to drzi rucni brzda ciste silou nebo tam maji nejaky sensor na tuhle situaci a auto se nepohybuje kdyz je zatazena rucni brzda ?
Sel jsem si otevrit doma vrata sednu zpatky do vozu a vidim ze tam mam D a vse to drzela rucni brzda, neznici se takhle v aute neco ?
Myslite ze to drzi rucni brzda ciste silou nebo tam maji nejaky sensor na tuhle situaci a auto se nepohybuje kdyz je zatazena rucni brzda ?
Pěkně ti lže palubákJack71 píše:Tak zatím asi největší můj dojezd šohajíci.
Tohle ti vyfotím taky a nemám hybrida, počítej to podle natankovaných litrů.
Taky si změř o kolik ti proměřuje počítadlo ujetých km.
Podle palubáku to měří už jen uplacený redaktoři
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Taky si změř o kolik ti proměřuje počítadlo ujetých km.
Toto počujem prvý krát. To akože ak vynuluješ trip v PC a vyrazíš niekam, dôjdeš tam - tak na počítadle odjazdených km od vynulovania tripu medzitým nabehnú úplne nereálne kilometre, ktorým veria len "uplacený redaktoři"?
Ako teda zmeriaš odjazdené km presnejšie ak nie podľa palubného PC?
Či zle chápem Tvoju češtinu?
Toto počujem prvý krát. To akože ak vynuluješ trip v PC a vyrazíš niekam, dôjdeš tam - tak na počítadle odjazdených km od vynulovania tripu medzitým nabehnú úplne nereálne kilometre, ktorým veria len "uplacený redaktoři"?
Ako teda zmeriaš odjazdené km presnejšie ak nie podľa palubného PC?
Či zle chápem Tvoju češtinu?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)