Zvuk ide od predného ľavého stĺpika, prípadne z hornej časti palubovky pod oknom.
Neviete, čo by to mohlo byť ?
Začína ma to dosť srať
Sranda, ja mám to isté - keď idem po zvlnenej ceste začne trocha odtiaľ vŕzgať... Ale príčinu netuším.sysel777 píše:Asi pred mesiacom mi začalo v aute niečo slabo "povrzávať", hlavne pri prejazde po nekvalitnej ceste.
Zvuk ide od predného ľavého stĺpika, prípadne z hornej časti palubovky pod oknom.
Začína ma to dosť srať
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =6&t=39770sysel777 píše:Asi pred mesiacom mi začalo v aute niečo slabo "povrzávať", hlavne pri prejazde po nekvalitnej ceste.
Začína ma to dosť srať
SAMSUNG 32 GB, mám ho jen do auta na muziku, mimochodem výborná velikost, nic netrčí, v pohodě zavřu ten padací most.BKSL píše:Aky kapacitne najvacsi USB kluc ste pouzili v Corolle 2017 ktory fungoval ?
SAMSUNG 64 GB, USB 3.0 - žiadny problém (... nedajú sa zavrieť dvierka).BKSL píše:Aky kapacitne najvacsi USB kluc ste pouzili v Corolle 2017 ktory fungoval ?
tisnov píše:Je mi to velice líto co se Ty stalo.Ale na těchto stránkách jsem pochopil kam a proč to směruje.mirsson píše:Moja Almera ma za 11 rokov nenechala visiet, Corolla "zradila" uz po 9 mesiacoch a 7500 kmPorucha prevodovky (manual) , zaseknuta spiatocka, odtah do servisu, nahradne auto v BB momentalne vraj nemaju
...
Automobilky pochopili že nás víc zajímá Toyota Touch 2, LED, Xenony, barva koberců, parkovací asistent, kamera, BA nežli mechanické součástí vozů.
A máme to co jsme si zasloužilí.
Předtím byla diskuze o rezavém šroubu na tlumiči a reagovali 2-3 lide. Totální nezájem.
Místo abychom zatlačili na Toyotu že takhle prostě NE, a udělali peticí, my se každý budeme v servisu dohadovat že máme rezavé šrouby atd. ale kolik nás ten rezavý šroub vůbec (ne)uvidí když předáme auto na prohlídku, pijeme kafé a myslíme si jací jsme kingové.
Dej prosím Tě vědět jak jsi dopadl a co bylo za problém.
Doufám že to bude nějaká blbost.
Teď kámoš vykládal že borec jel 20 km na dvojku a mechanik mu po servisu našel v převodovce tvrdý rohlík.
Držím palce.
Ja to tak mám a funguje to bez problémov. Po výmene kolies som si letnú sadu sám prepol.cizinec píše:Prosím prosím . Když do kufru dám plnohodnotnou rezervu s TPMS bude to mít vliv na ostatní kola na autě ?
Díky.
Mám totéž, půjdu s tím do servisu hned jak mě to zase naštve... Vrže mi to jak od levého výdechu vzduchu pod čelním sklem vlevo (přestane to, když mezi dveře a palubovku dám prst, dost to tam vibruje), tak někde od B sloupku spolujezdce. Zjevně výrobní vada. Taky mi dost něco drnčí vzadu (tak jakože látkově, jako když v silném větru vibruje látka), vypadá to na zadní loketní opěrku - když ji dám dolů, přestane to, ale nejsem si ještě 100% jistý.sysel777 píše:Asi pred mesiacom mi začalo v aute niečo slabo "povrzávať", hlavne pri prejazde po nekvalitnej ceste.
Začína ma to dosť srať
Jasně,máš souhlasIntri píše:Mám totéž, půjdu s tím do servisu hned jak mě to zase naštve... Vrže mi to jak od levého výdechu vzduchu pod čelním sklem vlevo (přestane to, když mezi dveře a palubovku dám prst, dost to tam vibruje), tak někde od B sloupku spolujezdce. Zjevně výrobní vada. Taky mi dost něco drnčí vzadu (tak jakože látkově, jako když v silném větru vibruje látka), vypadá to na zadní loketní opěrku - když ji dám dolů, přestane to, ale nejsem si ještě 100% jistý.sysel777 píše:Asi pred mesiacom mi začalo v aute niečo slabo "povrzávať", hlavne pri prejazde po nekvalitnej ceste.
Začína ma to dosť srať
Chlapi, nebude nikomu vadit, když udělám screenshot tady fóra, že lidi u jiných Coroll řeší úplně stejný problém, že? Aspoň, až mi zase budou v servisu tvrdit, že to slyší poprvé, řeknu jim na to, že mě nezajímá jejich nedostatek zkušeností, že problémy s tím jsou... A když máme to GDPR, potřebuju váš souhlas.